-
Καλό το Πήλιο,καλός ο καιρός,καλή η προσπάθεια,αλλά πολλές εγκαταλήψεις ρε παιδιά!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος ανεξαρτήτως αν τερμάτισαν ή όχι!
Πολύ κρίμα για το Νο45 που έδιναν το δικό τους 'χρώμα' και ήχο! (Είμαι οπαδός των ΜΚ,τι να κάνω...ψέματα να πω?)Δεν πειράζει.....θα έχει και του χρόνου Κένταυρο! -
Χαλάτσης, Κυριαζής Ν2
-
συχαριτηρια στους μιχο-χειρακη για το πρωτο σκελος του αγωνα ηταν αψογοι και κατα τη γνωμη μου πρωτοι γενικης αν δεν ειχαν το λαστιχο στο δευτερο σκελος .και λυπαμαι για τους γεροδημο-κωτσηλιανο για την ατυχη στιγμη που ειχαν. ευτυχως που ειστε καλα παιδια ολα τα αλλα γινονται.
-
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
Χαλάτσης, Κυριαζής Ν2- ΖΑΧΟΣ Βασίλης !!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !
-
Μας ελιωσε η καψα εκει στην Αγρια.
Αρκετες συμμετοχες φετος (για τα φετεινα δεδομενα),πολλές εγκαταληψεις.
Τουλαχιστον ειδαμε πληθη θεατων στο βουνο.Μπραβο στους Μαγνησιωτες!!!Η γκαλλερυ του αγωνα,βρισκεται εδω:
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=79286
για οποιον θελει να ριξει μια ξωφαλτση ματα
-
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
Χαλάτσης, Κυριαζής Ν2
- ΖΑΧΟΣ Βασίλης !!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μας ελιωσε η καψα εκει στην Αγρια.
Αρκετες συμμετοχες φετος (για τα φετεινα δεδομενα),πολλές εγκαταληψεις.
Τουλαχιστον ειδαμε πληθη θεατων στο βουνο.Μπραβο στους Μαγνησιωτες!!!Η γκαλλερυ του αγωνα,βρισκεται εδω:
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=79286
για οποιον θελει να ριξει μια ξωφαλτση ματα
Γενικά Αντρέα έχουμε πολλές εγκαταλείψεις φέτος...
-
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
Χαλάτσης, Κυριαζής Ν2
- ΖΑΧΟΣ Βασίλης !!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ''''''''''''''''
-
Συγχαρητηρια στους Βωβο-ελ-εμ
Ατυχια για τον Μιχο στερησε από εμας τον ανταγωνισμο και από εκεινον την νικη, αν πηγαινε γρηγορα οσο στο πρωτο σκελος.
θα βλεπαμε και την απαντηση του Βωβου.
Mε εντυπωσιασε ο Βασίλης Ζάχος και Βαγγέλης Ασπρόμουγγος, με το Citroen C2
R2 κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο σε απόλυτους χρόνους, όσο και για το θέαμα που παρουσιασαν στις ειδικές διαδρομές. -
ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ Ε.Δ.
ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ,ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΕΧΘΕΣ.
ΙΔΑΝΙΚΗ Η ΑΓΡΙΑ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΧΛΜ ΤΗΣ Ε.Δ. ΜΗΛΙΕΣ. ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3-4 ΔΕΞΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!! Η (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 2 ΧΛΜ ΠΙΟ ΜΕΣΑ,ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ,ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.ΑΣ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΡΑ.
ΣΑΦΗΣ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΧΟΥ-ΧΕΙΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΗ ΩΦΕΙΛΕΤΟ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ.
ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΑ-ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ,ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑ 9 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.Δ.) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑ 13 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΩΜΑ (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΧΟΣ-ΧΕΙΡΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ,ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ).
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΙ Β.ΖΑΧΟΣ-Β.ΑΣΠΡΟΜΟΥΓΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ C2 ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
Αγαπητε μου Λου Μου με την λογικη αυτη , δεν θα επρεπε να γινοντε ειδικες και κατ'επεκταση ραλλυ ουτε στο Ταργκα φλωριο ουτε στο Μιλε μιλια και αλλου .........
Δεν εχεις δει φαινεται αλλα σημεια (που τωρα εχει μεγαλην βλαστηση και δεν φαινοντε) προς το τελος στις Μηλιες που ωσπου να φτασεις κατω ( πετωντας ).....εχει αλλαξει η μοδα στο eu de coiffeure
Τα ραλια βασιζοντε στην και πιστευω οτι αν αρχισουμε παλι να λεμε για ασφαλειες και ασφαλεια και ,και , αυτο που θα βγει σαν συμπερασμα θα ειναι οτι πρεπει να κανουμε τα ραλυ σαν τις συγχρονες πιστες του εξωτερικου , ασφαλεις μεν ..... χωρις ενδιαφερον δε , αφου ολοι θα μπορουν με τα να πατουν τερμα το πενταλ της ευτυχιας , και να το παιζουν και .......
Ειδικα αυτη η ειδικη (που εχει γινει αεροδρομιο πλεον ) αν χασει και τα δυο πρωτα χιλιομετρα ...... που θυμιζουν λιγο την παλια αγαπημενη μας Λαμπινου , σκληρη , κλειστη ,και γλυστερη ....... ε καλυτερα να μην ξαναγινει καθολου ..........
Αυτη που πιστευω εγω τουλαχιστον οτι ειναι μια αηδια μπροστα στην φοβερη Αλυκοπετρα που περασα προχθες και ξετρελαθικα ειναι το σπαστηρι Δρακια .......
-
ΛΩΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΣ.[ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΑ ΕΓΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΓΟΥΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ].
ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΧΟ.Β ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΟΣΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΛΑΤΣΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΖΗ [ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ]
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ 2ο ΛΟΥΠ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ TEAM MADE ΜΟΥ ΜΑΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.ΤΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΡΑΛΛΥ 3ος ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΙΣΟΒΑΘΜΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ.ΥΓ.ΑΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΕΦΑΓΕΣ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ.
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Για να βλεπουμε κανα βιντεο σιγα σιγα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ Ε.Δ.
ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ,ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΕΧΘΕΣ.
ΙΔΑΝΙΚΗ Η ΑΓΡΙΑ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΧΛΜ ΤΗΣ Ε.Δ. ΜΗΛΙΕΣ. ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3-4 ΔΕΞΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!! Η (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 2 ΧΛΜ ΠΙΟ ΜΕΣΑ,ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ,ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.ΑΣ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΡΑ.
ΣΑΦΗΣ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΧΟΥ-ΧΕΙΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΗ ΩΦΕΙΛΕΤΟ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ.
ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΑ-ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ,ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑ 9 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.Δ.) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑ 13 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΩΜΑ (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΧΟΣ-ΧΕΙΡΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ,ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ).
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΙ Β.ΖΑΧΟΣ-Β.ΑΣΠΡΟΜΟΥΓΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ C2 ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Κυριε el-em συγχαρητηρια για την νικη σας
Εμεινα με την απορια με το παραπανω σχολιο σας αν δεν ειχε λαστιχο ο Μιχος και ηταν μεσα στον αγωνα θα κερδιζατε? -
Δυστυχως ντεπονακια,γιαυτο οι αγωνες αυτοι ειναι λεγονται ραλλυ,κι οχι...αναβασεις των 4Χ3χλμ...
Στο ραλλυ δε κερδιζει ο πιο γρηγορος υποχρεωτικα παντα,αλλα αυτος που θα ειναι αντιστοιχα γρηγορος αλλα θα τερματισει κιολας.
Φαινοταν απτις πρωτες ειδικες,πως βωβος-ελεμ δν το 'χαν'...Βεβαια δε ξερουμε τι θα γινοταν στη συνεχεια,ετσι? μπορεί να κερδιζαν το χαμενο χρονο,μπορει και οχι.Το αποτελεσμα μετραει εντελει...ολα τα υπολοιπα ειναι υποθεσεις για λαικη καταναλωση και κουβεντα καφενειου.
-
Eνα μεγαλο μπραβο στον Κυριαζη και Ζαχο...Ολα τα αλλα τραγικα!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 2 ΧΛΜ ΠΙΟ ΜΕΣΑ,ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ,ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.
στον προεδρο του σοααβε το ειπες ;
-
Ο ντεπονακιας εμεινε με την απορια ........ ο δημοσιογραφακιας στην πρωτη σελιδα του rally.gr εγραψε την παπαρια του ....ακουσον ακουσον να δει τον Βασιλη Ζαχο ΚΑΙ στο χωμα ....... για να δικαιουται τα ευσημα του δηλαδη .....
Ρε παμε καλα ?
Ο Αρης αποδεικνει συνεχως οτι τα εχει τοσα που τα παταει .......οι αλλοι οι πιτσιρικαδες με τις φτερουγες που ειναι σε ηλικια που θα επρεπε να ειναι για τα μπαζα ...... οι αλλοι οι οδηγαραδες που ειναι και συναγωνιστες του Αρη στο πρωταθλημα .....ακουν ασφαλτο και πανε στην τουαλετα .... και μιλατε για τον Αρη αν θα εχανε η οχι απ'τον Μητσαρα τον ασφαλτινο καθαροαιμο (ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ του με τα τομαχωκ του πολεμου φαινεται ) στον αγωνα ?
Μα και να εχανε ...... παλι νικητης θα ηταν αφου επαιζε σ'αυτα τα δευτερα ........ριξτε μια ματια στα ΛΕΠΤΑ καποιων αλλων ....... και μετα καντε κριτικη .
Μπορει ο Λωρης να μας εκνευριζει με καποιες υπερβολες του για παντοδυναμια .... αλλα ολοι ξερουμε οτι η ασφαλτος δεν ειναι το τερεν που εχει γραψει το κοντερ τους τα περισσοτερα χλμ.Και για να ξαναπαμε στο αλλο το κουφο , εκει με τους κριτικους που ακομη και σημερα , δεν εχουν βαλει μυαλο και παρασυρουν τα παιδια με τις ηλιθιοτητες τους , και καλα οτι αμα πανε και στο χωμα (να καταστραφουν οικονομικα δηλ.)....... θα δειξουν αν ειναι πραγματκα ταλεντα οδηγοι ........ Αιντε ρε υπνοβατες ξυπνηστε με τις μαλακιες επι τελους .........
που περιμενουμε να παει ο Βασιλακης να τρεξει στο χωμα για να καταλαβουμε τι οδηγος ειναι .
Εχετε καταστρεψει το αθλημα , και συνεχιζετε τις ιδιες παπαριες ........το 2010Μια για παντα να τελειωνουμε μ'αυτην την καραμελα των φιλων μας ....... ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ......... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ κατα το 99% Η ΓΕΡΑΣΑΝ (που εχει και την λογικη του )
μηνυματακια εσεις ? σλογκαν εγω
Για ριξτε μια ματια , ποσους νεους βαλατε να τρεξουν στο χωμα και τωρα ειναι στον παγκο , με αναμνησεις και ονειρα γλυκα ........
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Για να βλεπουμε κανα βιντεο σιγα σιγα.Έρχεται μαζί με σχόλια σύντομα…
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αγαπητε μου Λου Μου με την λογικη αυτη , δεν θα επρεπε να γινοντε ειδικες και κατ'επεκταση ραλλυ ουτε στο Ταργκα φλωριο ουτε στο Μιλε μιλια και αλλου .........Δεν εχεις δει φαινεται αλλα σημεια (που τωρα εχει μεγαλην βλαστηση και δεν φαινοντε) προς το τελος στις Μηλιες που ωσπου να φτασεις κατω ( πετωντας ).....εχει αλλαξει η μοδα στο eu de coiffeure
Τα ραλια βασιζοντε στην και πιστευω οτι αν αρχισουμε παλι να λεμε για ασφαλειες και ασφαλεια και ,και , αυτο που θα βγει σαν συμπερασμα θα ειναι οτι πρεπει να κανουμε τα ραλυ σαν τις συγχρονες πιστες του εξωτερικου , ασφαλεις μεν ..... χωρις ενδιαφερον δε , αφου ολοι θα μπορουν με τα να πατουν τερμα το πενταλ της ευτυχιας , και να το παιζουν και .......
Ειδικα αυτη η ειδικη (που εχει γινει αεροδρομιο πλεον ) αν χασει και τα δυο πρωτα χιλιομετρα ...... που θυμιζουν λιγο την παλια αγαπημενη μας Λαμπινου , σκληρη , κλειστη ,και γλυστερη ....... ε καλυτερα να μην ξαναγινει καθολου ..........
Αυτη που πιστευω εγω τουλαχιστον οτι ειναι μια αηδια μπροστα στην φοβερη Αλυκοπετρα που περασα προχθες και ξετρελαθικα ειναι το σπαστηρι Δρακια .......
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΚΟΠΕΤΡΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ.
ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ,'ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ?'ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2010.