-
[quote='APR']
Λοιπον , οντως μετα απ'αυτο το τραγικο και συναμα κουφο , που συνεβει στον φιλο μας τον Λου Μου στα καλα καθουμενα λιγα λεπτα πριν ξεκινησει ο αγωνας ..... σκεπτομουν αληθεια πως ειναι δυνατον αυτος ο ανθρωπος τωρα να μπει μεσα στο μπακετ και να διαβαζει με ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση στον πρωταγωνιστη του αγωνα και να ειναι συνεπης ως..... επαγγελματιας !!!
Παιδια , μιλαμε τα νερα ειχαν φτασει και στο σωβρακο , δεν κανω πλακα (περα οτι ειχε γεμισει κι η πλατη κι οι μασχαλες του ακομα αυτα τα ξερα κωλοχορτα που ειχε εκει στο sp ), ειχα σωκαριστει βλεποντας τον να προσπαθει να ξεπερασει το προβλημα οσο πιο αερατα γινοταν , να προλαβει να ξεκινησει τον αγωνα τους ......... μπραβο ρε Λου Μου σε θαυμασα .
ΑΓΑΠΗΤΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ,
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'ΑΕΡΑΤΑ' ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ('ΙΑΒΕΡΗ') ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ 10 + ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ 'ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ'.
ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΕΝΩ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ,ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Παμε και στο .....θεοκουφο !
Εδω ο κοσμος χανεται το μπιπ ..χτενιζεται .
Φωσκολος τ.ε. εσπαγε ορχεις μες την νταλα του ηλιου (περισσοτερς ωρες τεχνικου ελεγχου με τοσα αυτοκινητα δεν εχω ξαναδει ) και ζηταγε ΔΥΟ κοπτικα για τις ζωνες , και μετραγε τα αυτοκολλητα γραμματα του πληρωματος στο τζαμι και τους ελεγε οτι πρεπει να ειναι 10 cm αλλοιως ....... δεν τρεχουν
Τι να αυτο το πραγμα με αυτα τα οντα που μας προκυπτουν καθε τοσο .......
Τι μαλακομαγνητη εχει αυτο αθλημα επι τελους ?
Η που θα μας βγαινουν αδιαβαστοι εως ασχετοι και θα λενε αρλουμπες στους αγωνιζομενους ...η θα καθοντε να μελετανε με τις ωρες στο σπιτι τους τους κανονισμους να βρουν με τι θα στους αγωνιζομενους λιγη ωρα πριν ξεκινησουν τον αγωνα τους ωστε να δειξουν οτι βγαζουν το μεροκαματο τους δικαιως με τις φοβερες γνωσεις τους .
ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ............... δεκτη η βοηθεια σας για την ασφαλεια ,οταν εχει λογικη και κατανοηση !κε Χρήστο γιατί εκπλήσεστε?
Μικρογραφία της κοινωνιας μας δεν ειναι οι αγωνες?
Αυτα δε συνανταμε καθημερινα και στην υπολοιπη ζωη μας? -
Aγαπητε μου S3 πραγματικα εκπλησομαι γιατι περιμενα οτι ολοι οι ανθρωποι του χωρου εχουν συνειδητοποιησει σε τι κατασταση βρησκετε το αθλημα , και θα επρεπε τουλαχιστον τωρα , να το αντμετωπζουν αναλογα .
Δεν μιλαω για εκπτωσεις στην ασφαλεια βεβαιως , αλλα για απλη λογικη βρε αδελφε , και δεν ειναι ημερες για μοστραρισματα και επιδειξεις ....... ημαρτον πια , θυσιες κανουν το 95% των αγωνιζομενων ............. -
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Η οργάνωση (αφού ξέρει την κατάσταση) πρέπει να βάζει κάδους τουλάχιστον στα σημεία όπου μαζεύει πολύ κόσμο και φυσικά να αναλαμβάνει και την περισυλλογή τους.
Tommi03, συνήθως εκεί που μαζεύεται κόσμος, τοποθετούνται ενδιάμεσοι και φύλακες στους οποίους παραδίδονται και σακούλες απορριμμάτων.
Βέβαια στα ραλλύ ορισμένες φορές χάνεται ο έλεγχος λόγω της μεγάλης διαδρομής και της απουσίας επιτηρήσεως. -
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Η οργάνωση (αφού ξέρει την κατάσταση) πρέπει να βάζει κάδους τουλάχιστον στα σημεία όπου μαζεύει πολύ κόσμο και φυσικά να αναλαμβάνει και την περισυλλογή τους.
Tommi03, συνήθως εκεί που μαζεύεται κόσμος, τοποθετούνται ενδιάμεσοι και φύλακες στους οποίους παραδίδονται και σακούλες απορριμμάτων.
Βέβαια στα ραλλύ ορισμένες φορές χάνεται ο έλεγχος λόγω της μεγάλης διαδρομής και της απουσίας επιτηρήσεως.Εδω και χρόνια αυτά βλέπουμε μετά από κάθε αγώνα(σκουπίδια παντού) !! εγώ αυτό που κάνω είναι να τους λέω ότι κάτι ξεχάσαν με ευγενικό τρόπο χωρίς κανένα ύφος και από ντροπή τα μαζεύουν!!! Το θέμα δεν είναι να βάλουν κάδους παντού αυτό δεν είναι εφικτό , μια λύση είναι αφού τα έχουμε σε μια σακουλιτσα τα περνουνμε φεύγοντας και τα αφήνουμε στον επόμενο κάδο (λογικά θα έχει έναν μέσα με μια ειδική) που θα δούμε εδώ δυσκολεύτηκα φέτος να βρω έναν γιατί ούτε στον τερματιστο της Δρακειας είχε ούτε στην αφετηρία από το Καραβωμα και έτσι τα έκανα βόλτα μέχρι την Αγρια.
-
Στην τηλεοπτική εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη, αναφέρθηκε (από λάθος προφανώς) ότι την 1η ειδική την 'πήραν' οι Βωβός - 'ΕΛ ΕΜ' και κατόπιν αντεπιτέθηκαν οι Μίχος - Χειράκης και κατόρθωσαν στο S.P. να φτάσουν με μία διαφορά των 22 δευτερολέπτων.
Το σωστό είναι ότι τις 3 πρώτες ειδικές τις κέρδισαν οι Μίχος - Χειράκης, την δε 1η με 02,87 δευτερόλεπτα, 11:31:53 έναντι 11:34:40 των Βωβός - 'ΕΛ ΕΜ'.
-
Στην τηλεοπτική εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη, αναφέρθηκε (από λάθος προφανώς) ότι την 1η ειδική την 'πήραν' οι Βωβός - 'ΕΛ ΕΜ' και κατόπιν αντεπιτέθηκαν οι Μίχος - Χειράκης και κατόρθωσαν στο S.P. να φτάσουν με μία διαφορά των 22 δευτερολέπτων.Το σωστό είναι ότι τις 3 πρώτες ειδικές τις κέρδισαν οι Μίχος - Χειράκης, την δε 1η με 02,87 δευτερόλεπτα, 11:31:53 έναντι 11:34:40 των Βωβός - 'ΕΛ ΕΜ'.
καλα βρε εσυ Μιχαλη γιατι γινεσαι αφελης!!! υπαρχει περιπτωση ο πολυπρωταθλητης -μεγας δημοσιογραφος του χωρου,Φωτεινελης να κανει τετοιο λαθος?
-
-
Στο Ράλλυ Κένταυρος, θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος (κ. Μάριος) και ο Γεν. Γραμματέας (κ. Γιάννης), της προϊσταμένης μας Αρχής.
Δυστυχώς δεν παρευρέθησαν…
Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η φυσική παρουσία της διοίκησης του σπόρ, σε ένα αγώνα, είναι δηλωτική του ενδιαφέροντός της και της ευαισθησίας της και ταυτόχρονα στηρίζει και εμψυχώνει τους οργανωτές και τους αγωνιζόμενους…
Ο Ε.Α.Κ. αναφέρει:
193. Eκτελεστική Eπιτροπή της EAΛ
H EΘEA συγκροτείται από τρία τουλάχιστον άτομα που επιλέγει το Διοικητικό Συμβούλιο της EΛΠA, έμπειρα στα θέματα του χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού και με το ηθικό κύρος που απαιτείται.Στο Κένταυρος παρέστησαν κάποια στελέχη της ΕΘΕΑ και κάποια πρώην στελέχη της ΕΘΕΑ.
Διαπίστωσα για ακόμη μία φορά ότι ορισμένοι άνθρωποι του χώρου, από οποιαδήποτε θέση ευρίσκονται, είτε επίσημη είτε ανεπίσημη, ασκούν σημαντικές δυνάμεις (συνήθως κεντρομόλες) και επηρεάζουν αποφασιστικά τα δρώμενα του σπόρ.Αντιθέτως άλλοι, επειδή δεν διαθέτουν το ζητούμενο «ειδικό βάρος» ώστε να δώσουν «πνοή» στους υπόλοιπους, περνούν απαρατήρητοι.
Τελικά δεν αρκεί μόνο η εμπειρία και η ηθική, αλλά απαιτείται ικανότητα, διορατικότητα, ενδιαφέρον, ανωτερότητα, εξωστρέφεια, κλπ
υ.γ. Αλήθεια γιατί δεν ανακοινώθηκαν από την ΕΛΠΑ τα ονόματα των 2 ανδρών που διορίσθηκαν μέλη της ΕΘΕΑ, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων; ( μάλιστα ο ένας εκ των δύο είναι… συνφορουμίτης μας !!! )
-
-
-
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2010.