-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
28 ατομα ηλικιας 13-18.... Που ειναι?Tίποτα γερόντια θα είναι που νομίζουν οτι έχουν μείνει ακόμα στα 15
Υ.Γ Και γαμ@ τα forum ρε παιδιά,δεν σας έβρισκα νωρίτερα?
-
28 ατομα ηλικιας 13-18.... Που ειναι?Tίποτα γερόντια θα είναι που νομίζουν οτι έχουν μείνει ακόμα στα 15
-
-
Ο χρήστης Passatakias2010 έγραψε:
28 ατομα ηλικιας 13-18.... Που ειναι?
Tίποτα γερόντια θα είναι που νομίζουν οτι έχουν μείνει ακόμα στα 15
Καλα κατσε να αρχισεις να γραφεις και για αυτοκινητα να δεις τι ωραιο που ειναι και τι ατομα εχει...
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα κατσε να αρχισεις να γραφεις και για αυτοκινητα να δεις τι ωραιο που ειναι και τι ατομα εχει...
Δεν ξέρω και πολλά για αυτοκίνητα,ποιο πολυ διαβάζω να μάθω τιποτα
-
Αυτο είναι στο τότε χωμάτινο 11x11 του χωριούhttp://img519.imageshack.us/img519/8720/img012n.jpg
Υ.Γ Οποιος σχολιάσει τα 'μαγουλάκια' μου τον έφαγα
Τι μετάλαξη είναι αυτή....
Από τον Ιταλικό σκορπιό στα τελευταία γράμματα του Λατινικού αλφαβήτου???? -
Δεν ξέρω και πολλά για αυτοκίνητα,ποιο πολυ διαβάζω να μάθω τιποτα
Πολυ καλα κανεις..
Οχι σα μερικους μερικους που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αυτο είναι στο τότε χωμάτινο 11x11 του χωριού
http://img519.imageshack.us/img519/8720/img012n.jpg
Υ.Γ Οποιος σχολιάσει τα 'μαγουλάκια' μου τον έφαγα
Τι μετάλαξη είναι αυτή....
Από τον Ιταλικό σκορπιό στα τελευταία γράμματα του Λατινικού αλφαβήτου????Αυτο το αμαξι νομιζω οτι είναι ρίτμο
Ναι η μετάλλαξη έγινε γιατί βαρέθηκα καθε βδομαδα να ειναι συνεργείο,τώρα εχουμε να παμε κάτι χρονια...
Τέλος το γιατι θα μας ξεσκίσουν
-
Παω στοιχημα οτι 'τα ιταλικα χαλανε' ε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παω στοιχημα οτι 'τα ιταλικα χαλανε' ε?Τι να σου πω 2 φιατ είχαμε ένα ρίτμο και ένα μιραφιόρι και όσο θυμάμαι τα σάββατα μου τα πέρναγα με τα παιδιά του μάστορα στο συνεργείο που παίζαμε απο έξω...
Μετα πήραμε το πρώτο πασσατ,έχουν αλλαξει αλλα 4 πασσατ και έχω να παω συνεργειο 10 χρονια
τελος λεμε το off topic γιατι βλεπω οτι οι mods ειναι ολη μερα μεσα και θα μας φάνε ζωντανους
-
.........
Ναι η μετάλλαξη έγινε γιατί βαρέθηκα καθε βδομαδα να ειναι συνεργείο,τώρα εχουμε να παμε κάτι χρονια...Τέλος το γιατι θα μας ξεσκίσουν
Κάτι μυρίζει εδώ....και δεν είναι τα λάδια του Ritmo....
Κουράστηκες δηλαδή στα 10-12 χρόνια σου από τις συνεχείς επισκέψεις στα συνεργεία....
ΟΚ..οτι πεις..στα παιδιά μερικοί λένε πάντα ¨'ναι'. -
Από αυτοκίνητα δεν ξέρει...αλλά από 'κανονισμούς'...σκίζει!
-
.........
Ναι η μετάλλαξη έγινε γιατί βαρέθηκα καθε βδομαδα να ειναι συνεργείο,τώρα εχουμε να παμε κάτι χρονια...Τέλος το γιατι θα μας ξεσκίσουν
Κουράστηκες δηλαδή στα 10-12 χρόνια σου από τις συνεχείς επισκέψεις στα συνεργεία....
ΟΚ..οτι πεις..στα παιδιά μερικοί λένε πάντα ¨'ναι'.Δεν ειπα αυτο,αλλα οσο θυμάμαι τον πατέρα μου με φιατ,καθε σ/κ ηταν συνεργειο,το ιδιο και ο θειος μου με το αλφα ρομεο....
Απο τότε που πηραμε vw το αμαξι παει συνεργειο μονο για το τυπικο σέρβις,και ο θειος μου απο τοτε που πηρε audi το ίδιο....
Δεν σου λεω οτι τα ιταλικά είναι μάπα,αλλα μικρος (5-6 χρονων πέρναγα 4 ωρα παιζοντας με τα παιδια του μάστορα (θέμη στον γέρακα).....
-
Απο τα μέρη μας είσαι και εσύ
-
.........
ΟΚ..οτι πεις..στα παιδιά μερικοί λένε πάντα ¨'ναι'.Ελα ετσι του ειπε ο μπαμπας μη χαλιεσαι εσυ τωρα..Θα αποκτησει αποψη εν καιρο..(ελπιζω)
Για τα citroen τι αποψη εχεις passatakia.. ?
-
Δεν ειπα αυτο,αλλα οσο θυμάμαι τον πατέρα μου με φιατ,καθε σ/κ ηταν συνεργειο,το ιδιο και ο θειος μου με το αλφα ρομεο....
Απο τότε που πηραμε vw το αμαξι παει συνεργειο μονο για το τυπικο σέρβις,και ο θειος μου απο τοτε που πηρε audi το ίδιο....
Δεν σου λεω οτι τα ιταλικά είναι μάπα,αλλα μικρος (5-6 χρονων πέρναγα 4 ωρα παιζοντας με τα παιδια του μάστορα (θέμη στον γέρακα).....
Άτιμα Ιταλικά αυτοκίνητα...με πενθήμερο δουλεύουν , και το Σαββατοκύριακο πάνε συνεργείο...
Είπαμε ΟΚ.
ναι...ναι...ναι...ναι. -
Λίγο καλύτερα από τα Ιταλικά....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
.........
ΟΚ..οτι πεις..στα παιδιά μερικοί λένε πάντα ¨'ναι'.Ελα ετσι του ειπε ο μπαμπας μη χαλιεσαι εσυ τωρα..Θα αποκτησει αποψη εν καιρο..(ελπιζω)
Για τα citroen τι αποψη εχεις passatakia.. ?
Δεν τα ξερω καν,ενα citroen ZX ειχε ο θειος μου,ωραιο αμαξακι,σηκωνε κατι χειροφρενα
-
Πολλους θειους εχεις..
OFFTOPIC απο ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.