-
Θα συμφωνήσω με το Δόκτωρ και μάλιστα 1000%.
Τώρα η δική μου άποψη είναι ότι το ESP χρειάζεται.
Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να μην χρειαστεί...σε μία όμως....
Σε μένα π.χ. το ESP δεν είχε χρειαστεί να επέμβει σχεδόν ποτέ για να με προστατέψει αλλά πρόσφατα όταν έφυγα με καμιά 100οστή χιλιόμετρα σε μία στροφή με έσωσε στην κυριολεξία γιατί τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα...
Και γενικά πίνω νερό στο όνομα του ESP.Μπορεί στην κυριολεξία να σου σώσει την ζωή! -
επισης μπορεις να στουκαρεις και με esp , η μαλακια δεν εχει αντιπαλο
γενικα ο,τι σε βοηθαει καλο ειναι και μη λετε δεν παθαμε τιποτα.. πολλοι κατα το παρελθον με τα αυτοκινητα νεκροφορες επαθαν
-
Κοίταξε έχω φίλο με seat Leon καινουργιο 1.4 125 αλογα turbato που είναι πολυ πιο ροπατο και δυνατο απο fiesta,ο φιλος μου εμπειρος οδηγος ζητησε να μην μπει Esp στο αυτοκινητο για να μπορει να 'παιζει' , το συζητήσαμε το θέμα και μου είπε γενικότερα ότι άμα σου χρειαστεί ποτέ το Esp είναι επειδή θα έχεις κάνει την μαλακία εσύ ουσιαστικά και γενικότερα άμα είναι να γίνει η μαλακία ,αμα είναι να φτάσεις να κάνεις την μλκια μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο αλλά γενικότερα σε **χοντρή μαλακία ** δεν θα σε σώσει ούτε θα κατέβει κανας θεος να σε βοηθησει να πάρεις κανα πεταλο με 180 χιλιομετρα.
Γενικότερα πιστευω ότι πραγματικα είναι πολύ καλό να το έχεις γιατι θα γλυτωσεις και χρηματα και τη ζωη σου αλλα από την αλλη αμα ποτε το χρειαστεις σημαινει οτι εισαι απροσεκτος και επικινδυνος και κακος οδηγος ..
Αυτα...σιγουρα ειμαι υπερ Esp απλα τωρα ειναι αργα για δακρυα στελλα.......
-
Δη>Ο χρήστης CharoS έγραψε:
αλλα από την αλλη αμα ποτε το χρειαστεις σημαινει οτι εισαι απροσεκτος και επικινδυνος και κακος οδηγος ..
Δηλαδή όλοι εδώ μέσα που το έχουμε χρειαστεί είμαστε επικίνδυνοι ή κακοί οδηγοί;
Όσο για σένα Γιώργο αφού δεν το πάθαμε τι ήθελες να λέμε δηλαδή;Σίγουρα βέβαια όπως λες δεν πρέπει να προκαλείς και την τύχη σου γιατί το ESP είπα ότι μπορεί να σε σώσει όχι κιόλας να υπερβεί τους νόμους της φυσικής! -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Δη> αλλα από την αλλη αμα ποτε το χρειαστεις σημαινει οτι εισαι απροσεκτος και επικινδυνος και κακος οδηγος ..Δηλαδή όλοι εδώ μέσα που το έχουμε χρειαστεί είμαστε επικίνδυνοι ή κακοί οδηγοί;
Όσο για σένα Γιώργο αφού δεν το πάθαμε τι ήθελες να λέμε δηλαδή;Σίγουρα βέβαια όπως λες δεν πρέπει να προκαλείς και την τύχη σου γιατί το ESP είπα ότι μπορεί να σε σώσει όχι κιόλας να υπερβεί τους νόμους της φυσικής!Αυτο να το αναρωτηθεις βάζοντας στο μυαλο σου τι θα γινότανε αμα οδηγουσες ενα αυτοκινητο στον ιδιο δρομο στο ιδιο περιστατικο και δεν ειχε esp, εφοσον λες οτι σε έσωσε το Esp κανονικα θα πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος στην οδηγηση σου.
-
Αν δεν είχε ESP δεν θα πήγαινα τόσο ούτε αν δεν είχα αυτό το αυτοκίνητο δεν θα πήγαινα τόσο.Απλά είναι τα πράγματα.Δεν πας ξυπόλητος στα αγκάθια!
-
Πάρε ένα Aveo να γουστάρεις τότε, ούτε θα τρέχεις ούτε τπτ. Θα έχεις και multimedia station.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Αν δεν είχε ESP δεν θα πήγαινα τόσο ούτε αν δεν είχα αυτό το αυτοκίνητο δεν θα πήγαινα τόσο.Απλά είναι τα πράγματα.Δεν πας ξυπόλητος στα αγκάθια!συμπερασμα : το ESP δίνει στα μυαλά σου αερα
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Αν δεν είχε ESP δεν θα πήγαινα τόσο ούτε αν δεν είχα αυτό το αυτοκίνητο δεν θα πήγαινα τόσο.Απλά είναι τα πράγματα.Δεν πας ξυπόλητος στα αγκάθια!Eκτος αυτου, υπαρχουν κ τα απροοπτα μπορει να μην κανεις ταρζανιες αλλα για καποιο λογο να πρεπει πχ να αποφυγεις κατι.
Κ εδω που τα λεμε τα συστηματα ασφαλειας κυριως αυτο προσπαθουν να πετυχουν, να σε σωσουν εκει που δε θα μπορουσες να εχεις αντιδρασει διαφορετικα κ οχι τοσο στις περιπτωσεις που 'προσπαθεις' να το φας το κεφαλι σου, γιατι σ'αυτη τηνπεριπτωση,αν προσπαθησεις πολυ ε, καποια στιγμη θα τα καταφερεις!!! -
Μην κοιτάς την περίπτωση μου(που ήταν και η πρώτη φορά που ήρθα σε τέτοια θέση).Το ESP είναι μια δικλείδα ασφαλείας.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει και να βανδαλίζουμε στο δρόμο!
-
τα απρόοπτα ειναι τα μονα που δικαιολογουνται !!! πχ να σου βγει κανα ελαφι στο δρομο του χωριου και εσυ να εισαι με 100 και να πας να το αποφυγεις..... τι γαματο παραδειγμα σκεφτηκα.......
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάρε ένα Aveo να γουστάρεις τότε, ούτε θα τρέχεις ούτε τπτ. Θα έχεις και multimedia station.Μη μιλησουμε για την ασφαλεια που σου προσφερει
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
τα απρόοπτα ειναι τα μονα που δικαιολογουνται !!! πχ να σου βγει κανα ελαφι στο δρομο του χωριου και εσυ να εισαι με 100 και να πας να το αποφυγεις.....** τι γαματο παραδειγμα σκεφτηκα**.......μην ανησυχεις ειναι καταλοιπο απ'τις ερωτησεις για το διπλωμα: 'στο τελος του οπτικου σας πεδιου εμφανιζεται αγριο ζωο/ελαφι. Τι κανετε???'
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
τα απρόοπτα ειναι τα μονα που δικαιολογουνται !!! πχ να σου βγει κανα ελαφι στο δρομο του χωριου και εσυ να εισαι με 100 και να πας να το αποφυγεις.....** τι γαματο παραδειγμα σκεφτηκα**.......
μην ανησυχεις ειναι καταλοιπο απ'τις ερωτησεις για το διπλωμα: 'στο τελος του οπτικου σας πεδιου εμφανιζεται αγριο ζωο/ελαφι. Τι κανετε???'
αθανατα ελληνικα θεωρητικα τεστ οδηγησης.......
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάρε ένα Aveo να γουστάρεις τότε, ούτε θα τρέχεις ούτε τπτ. Θα έχεις και multimedia station.Τώρα αυτό σε ποιον από τους 2 πήγαινε;
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
Αν δεν είχε ESP δεν θα πήγαινα τόσο ούτε αν δεν είχα αυτό το αυτοκίνητο δεν θα πήγαινα τόσο.Απλά είναι τα πράγματα.Δεν πας ξυπόλητος στα αγκάθια!
συμπερασμα : το ESP δίνει στα μυαλά σου αερα
σωστος
ο καλος οδηγος παει συμφωνα μς τις ικανοτητες τις δικες του και του αυτοκινητου .
στο απροοπτο το μονο που σωζει ειναι το να πηγαινεις αργα εκεινη την ωρα οπως εγω που αν και δεν εχω καλα φρενα παω σιγα.οσο κινδυνευω τωρα που δεν εχω φρενα και παω αργα αλλο τοσο και περισοοτερο θα κινδυνευω αν εχω φρενα και παω γρηγορα.
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
τα απρόοπτα ειναι τα μονα που δικαιολογουνται !!! πχ να σου βγει κανα ελαφι στο δρομο του χωριου και εσυ να εισαι με 100 και να πας να το αποφυγεις..... τι γαματο παραδειγμα σκεφτηκα.......αδερφε.... μεταξυ μας τωρα ετσι? Οτι εισαι διπλος χρηστης το εχουμε εμπεδωσει πληρως.... ποιος ακριβως ομως ψαχνουμε να βρουμε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τα απρόοπτα ειναι τα μονα που δικαιολογουνται !!! πχ να σου βγει κανα ελαφι στο δρομο του χωριου και εσυ να εισαι με 100 και να πας να το αποφυγεις..... τι γαματο παραδειγμα σκεφτηκα.......
αδερφε.... μεταξυ μας τωρα ετσι? Οτι εισαι διπλος χρηστης το εχουμε εμπεδωσει πληρως.... ποιος ακριβως ομως ψαχνουμε να βρουμε
ουτε καν ρε!
παντως αυτο το τοπικ ειναι πιουρ γκολντ!! Διαφώτιστηκε τοσος κοσμος περι ESP xD
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Δη> αλλα από την αλλη αμα ποτε το χρειαστεις σημαινει οτι εισαι απροσεκτος και επικινδυνος και κακος οδηγος ..Δηλαδή όλοι εδώ μέσα που το έχουμε χρειαστεί είμαστε επικίνδυνοι ή κακοί οδηγοί;
Όσο για σένα Γιώργο αφού δεν το πάθαμε τι ήθελες να λέμε δηλαδή;Σίγουρα βέβαια όπως λες δεν πρέπει να προκαλείς και την τύχη σου γιατί το ESP είπα ότι μπορεί να σε σώσει όχι κιόλας να υπερβεί τους νόμους της φυσικής!εγω μιλαω με τη λογικη του ανωριμου νεου που μεχρι να ηρεμησει κατεστρεψε 2 αυτοκινητα και πλεον παει παναγια γιατι ξερει πολυ καλα πώς ειναι να τρακαρεις και τι μπορει να παθεις απο αυτο..
μερικοι ανθρωποι ειμαστε μ@λακες και δε παιρνουμε απο λογια, οποτε καλο ειναι να εχουμε ηλεκτρονικους μπαμπουλες
εγω το χαιρομαι το δικο μου παντως που βγαινει και κανεις ο,τι θες , αλλα αμα γινει καμια στραβη μπαινει μονο του αποτελεσματικοτατα (και ας ελεγα παλια οτι δε μου αρεσουν αυτα, κακως )
πραγματικα καταπληκτικα ηλεκτρονικα δεν ειμαι υπερ του να υπαρχει φιμωτρο φυσικα , η χρυση τομη ειναι η μερικη απενεργοποιηση με λιγα λογια
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
Κοίταξε έχω φίλο με seat Leon καινουργιο 1.4 125 αλογα turbato που είναι πολυ πιο ροπατο και δυνατο απο fiesta,ο φιλος μου εμπειρος οδηγος ζητησε να μην μπει Esp στο αυτοκινητο για να μπορει να 'παιζει' , το συζητήσαμε το θέμα και μου είπε γενικότερα ότι άμα σου χρειαστεί ποτέ το Esp είναι επειδή θα έχεις κάνει την μαλακία εσύ ουσιαστικά και γενικότερα άμα είναι να γίνει η μαλακία ,αμα είναι να φτάσεις να κάνεις την μλκια μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο αλλά γενικότερα σε **χοντρή μαλακία ** δεν θα σε σώσει ούτε θα κατέβει κανας θεος να σε βοηθησει να πάρεις κανα πεταλο με 180 χιλιομετρα.Γενικότερα πιστευω ότι πραγματικα είναι πολύ καλό να το έχεις γιατι θα γλυτωσεις και χρηματα και τη ζωη σου αλλα από την αλλη αμα ποτε το χρειαστεις σημαινει οτι εισαι απροσεκτος και επικινδυνος και κακος οδηγος ..
Αυτα...σιγουρα ειμαι υπερ Esp απλα τωρα ειναι αργα για δακρυα στελλα.......
Μόνο αυτό παρατήρησα....
χρήση της λέξης 4 τω αριθμό σε 6.5 γραμμές κειμένου.
Πέταλο με 180????
Πάρε το το ρημάδι να ηρεμήσεις!!!
(φιλικά πάντα ε?!).
Ford Fiesta Sport 1.6 without ESP