-
το βαρος προκαλει αδρανεια στην αναρτηση........νομος της φυσης και παραδειγματα με παπακια και μπετονιερες ειναι ατυχεστατα.....
δεν ειναι τυχαιο οτι καποιοι κατασκευαστες προσπαθουν να λαφρεψουν τα νεα μοντελα τους με νεας τεχνολογιας υλικα για καλυτερο ελεγχο και καταναλωση -
κάνε μικτή
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
νομιζω η φιατ αυτην την περιοδο κανει καλες ευκολιες ειδικα αν εχεις αμαξι για αποσυρση.QsisVTS
τα μονοθεσια δεν στριβουν με το βαρος ουτε με τις αναρτησεις αλλα με την αεροδυναμικη.
Η αεροδυναμική είναι για τις ευθείες στις στροφές παίζει ρόλο η ανάρτηση αλλά αυτό φυσικά το ήξερες
-
Η αεροδυναμική είναι για τις ευθείες στις στροφές παίζει ρόλο η ανάρτηση
Κάνεις πλάκα έτσι;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
.....δηλαδη τι πατάει καλύτερα ενα smartaki η μια mercedes s500 ???? το ενα 800 κιλα το αλλο 1.5 τονο , Εννοήτε οτι **το πιο βαρυ πατάει καλύτερα και πάει σαν τρένο **.....
Πραγματικά....στη στροφή φεύγει ευθεία με θόρυβο τραίνου.
Δεν τα λέω ειρωνικά πρωτίστος.
Την Κυριακή που έκανα τη βόλτα μου στις ορεινές διαδρομές , ενεργοποιήθηκε 2-3 φορές το esp σε κάτι στροφούλες.
Να έβαζα λες καλύτερα έρμα στο πορτ παγκάζ?Θες να μου πεις ότι άμα δεν ήταν το esp θα την έκανες καινουργια την s500 ?
-
η αεροδυναμικη παιζει παντου ρολο και στην ευθεια και στο φρεναρισμα και στις στροφες .
δεν λεω οτι οι αναρτησεις ειναι αχρηστες .αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ενα μονοθεσιο την ωρα που τρεχει ειναι πολυ πιο βαρυ απο το πραγματικο του βαρος σε αντιθεση με τα ΙΧ τα δικα μας που ελαφρωνουν
-
γ@%$# τα λιβανισματα
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
Θες να μου πεις ότι άμα δεν ήταν το esp θα την έκανες καινουργια την s500 ?
Καινούρια δεν νομίζω...παλιοσίδερα για ανταλακτικά 50/50 οι πιθανότητες καθότι δεν είναι όλος ο κόσμος 'χεράς'.....
Απορώ βέβαια πως ενώ όλοι είμαστε και γαμ@ τους οδηγούς , ετησίως εξαφανίζεται ένα ολόκληρο χωριό..(βλέπε τροχαία ατυχήματα).
Βάλε ενα ρημαδοesp να σε χαίρεται ο πατέρας σου!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
γ@%$# τα λιβανισματαΔοξολογία ολόκληρη!!!
-
και παιδια μη τρελενεστε με το ESP ..... και η Seat πρόσεξα στα Leon της το εχει προαιρετικο εκτος στα 1800 cc.....
αυτοκίνητο χωρις abs δεν παιρνεις .. αυτοκίνητο χωρις esp παιρνεις ... με πιανεις ???
-
Φίλε Charos, 1ον είσαι Χάρος ή Τσάρος ??
Ελπίζω το 2ο (πλακίτσα)
Τώρα στο θέμα μας. Αν μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία σου κάντο και πάρτο με το ESP. Τώρα και οι υπόλοιποι είστε λίγο υπερβολικοί(όχι όμως λάθος) σε ότι αφορά την χρησιμότητα του εν λόγω συστήματος.
-
Κάποτε δεν έπαιρνες με ABS... Με πιάνεις;
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
και παιδια μη τρελενεστε με το ESP ..... και η Seat πρόσεξα στα Leon της το εχει προαιρετικο εκτος στα 1800 cc.....αυτοκίνητο χωρις abs δεν παιρνεις .. αυτοκίνητο χωρις esp παιρνεις ... με πιανεις ???
παρε το μηδεν!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
η αεροδυναμικη παιζει παντου ρολο και στην ευθεια και στο φρεναρισμα και στις στροφες .
δεν λεω οτι οι αναρτησεις ειναι αχρηστες .αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ενα μονοθεσιο την ωρα που τρεχει ειναι πολυ πιο βαρυ απο το πραγματικο του βαρος σε αντιθεση με τα ΙΧ τα δικα μας που ελαφρωνουν
οχι και ελαφρωνουν , σιγα μην πετανε κιολας
αλλωστε τα περισσοτερα αυτοκινητα για τις μεγαλες ταχυτητες εχουν φροντισει την αεροδυναμικη τους για να μη γινουν παλιοσιδερα
το επιχειρημα μου πριν ειχε να κανει με το βαρος
αν εχεις τα ιδια αυτοκινητα , το πιο ελαφρυ θα στριβει καλυτερα για αυτο σε ενα αγωνιστικο ξηλωνουν τα παντα δε το κανουν μονο για την επιταχυνση
ακομα και ενα καρτ που δεν εχει αεροδυναμικα βοηθηματα στριβει πολυ καλυτερα απο τα περισσοτερα αυτοκινητα
αρα το μεγαλο βαρος δε σημαινει τιποτα
-
Τι νούμερο ροπής βγάζει αυτό το fiestaκι?
-
Καινούρια δεν νομίζω...παλιοσίδερα για ανταλακτικά 50/50 οι πιθανότητες καθότι δεν είναι όλος ο κόσμος 'χεράς'.....
Απορώ βέβαια πως ενώ όλοι είμαστε και γαμ@ τους οδηγούς , ετησίως εξαφανίζεται ένα ολόκληρο χωριό..(βλέπε τροχαία ατυχήματα).
Βάλε ενα ρημαδοesp να σε χαίρεται ο πατέρας σου!!!Καλα η αληθεια ειναι οτι αμα φυγει η πισοκουνα mercedes δεν μαζευεται μονη της ποτε τον ποτων.......
οσο για το ESP δεν θελω να ακυρωσω την παρεγγελια μου π ερχεται σε λιγες μερουλες !!!!!
θελω την μαυρη καλλονη μου συντομα ... θα το πηγαινω ηρεμα το αυτοκινητο i promise
-
δεν θελω να βγαινω
αλλα το βαρος δινει προσφυση ασχετα αν το κανει λιγοτερο ευελικτο. -
γ@%$# τα λιβανισματα
Δοξολογία ολόκληρη!!!
Δεν αντέχω άλλο!!! Καλύτερα να μιλούσαμε για Aveo 1,2 χωρίς esp!!!
Τεσπα!!
Με το καλό το παλικάρι να παραλάβει το νέο του αμαξι. Να το χαρεί και να προσέχει! -
Τι νούμερο ροπής βγάζει αυτό το fiestaκι?15.5 κοντα στις 4000
-
Άντε..καλορίζικο , να το προσέχεις για να έχεις και ναι σίγουρα δεν χρειάζεσαι esp.
Kαλά χιλιόμετρα!
Ford Fiesta Sport 1.6 without ESP