-
Ο ΣΟΑΙΣΤΑ για το συμβάν
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Ιστορικών Αυτοκινήτων εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για τον άδικο χαμό του παιδιού και μεταφέρουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην δοκιμαζόμενη οικογένεια.
Σαν ελάχιστο τρόπο συμπαράστασης αποφασίσθηκε να ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός για την περίθαλψη του μικρού αδερφού, για τον οποίο λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός λίγων ημερών.
Καλούμε όλους τους οδηγούς και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να συμπράξουν στην προσπάθεια της οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
-
Επιτελους η πρωτη σωστη αντιδραση, μετα το απολυτο κενο. Μπραβο Βασιλη!
@ Mad max 13.
Δεν διαφωνω καθολου, πιστευω οτι σε καθε αγωνα πρεπει να υπαρχει κινητη μοναδα, κι εχω δουλεψει πανω σ αυτο, δυστυχως χωρις επιτυχια (εχουν γραφτει σχετικα εδω μεσα) .
Οχι ομως οτι το ασθενοφορο που περυσι με μετεφερε στο ΚΑΤ μετα απο σοβαρο μου τραυματισμο ειχε ολα αυτα τα πραγματα. Μεσα ημουν κι εβλεπα.
Παντως το Land και υλικα διασωληνωσης ειχε, και απινιδωτη και αλλα πολλα. Ο Λωρης τα εψαξε καλυτερα και νομιζω πως θα σου απαντησει.
Τι να το κανω ομως_οπως γραφει ο Αλεπης-αν δεν ξερω να τα χειριστω?
Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνουμε. -
Ο Τραπεζικος Λογ/μος εινα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΛΗΣ MILLENIUM BANK 107 011 85
-
ΑΓΑΠΗΤΕ Mad Max 13,
1.ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
2. ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ-ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ-SET ΤΡΑΧΕΙΟΤΟΜΗΣ-ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ-ΟΞΥΓΟΝΟ-ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ-ΑΣΚΟ ΑΕΡΙΣΜΟΥ-ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ-ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΟΡΟΥΣ ΚΛΠ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ,ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
3. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, (ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ) ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ.
4. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ κ.Ν.ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΧΗΜΑ.'EL-EM'
-
Kαπου πιο πισω διαβασα πως ο οδηγος ηταν εμπειρος ,χωρις να θελω να πω οτι φταιει ο οδηγος (αν και σε ενα μικρο ποσοστο 0,000001% εχει μια ευθηνη)για το συμβαν πιστευεται εσεις που ξερετε απο αγωνες πως ο χειρισμος που εκανε για να σωσει το αυτοκινητο ηταν σωστος ή μπορουσε να ειχε γινει κατι αλλο
-
Εχει σημασια? Ασχετο κ ασημαντο. Κ οχι για να τον υποστηριξω (ουτε που ξερω ποιος ηταν) αλλα γιατι σε εναν αγωνα (ή εκδηλωση οπου τεσπα το ζητουμενο ειναι να πας οσο το δυνατον πιο γρηγορα με αντιπαλο το ρολοι) το μονο λογικο κ αναμενομενο ειναι να υπαρχουν εξοδοι.
-
για αλλη μια φορα δυιλιζουμε τον κονωπα και καταπινουμε την καμηλα...
λυπαμαι που οι απαντησεις καποιων ειναι του στυλ: καποιος δεχνει με το δαχτυλο του το φεγγαρι και το ατομο 'διπλα' του κοιταει με απορία το δαχτυλο...
οπως επισης λυπαμαι που οι απαντησεις περιοριζονται μονο σε δευτερευουσης σημασιας θεματα και οχι στα ουσιατικα...αλλα επειδη το επιδιωκεται με προσωπικο σας παραδειγμα 8α παραθεσω και εγω 1 διπλο απο εμπειρια που ειχα οντας συνοδος σε ασθενοφορο...το οποιο εφερε σχεδον ολα οσα παραθεσα + 2 ατομα εκπαιδευμενα το χειρισμο οργανων...
απορια ακουσα οτι ειχε δηλωθει γιατρος για τον αγωνα ο οποιος βρισκοταν αλλου...αυτο ηταν εισγνωσην του
αν οχι τοτε η διοργανωτρια αρχη ο αλυταρχης και εποπτευουσα αρχη ειχανε ΔΟΛΟ... -
Απο την ώρα που πέταξε μούτρα το τετρακίνητο μαλλον έμεινε στο γκάζι μήπως τον γυρίσουν τα διαφορικά του EVO. Οταν πάτησε φρένο το αυτοκίνητο χτυπησε τα jersey εφυγαν τα νερά κάτω και μετα απλά πλανάρησε πάνω τους και έφτασε στους θεατές χωρίς να κόψει καθόλου. Τουλάχιστον αυτό μπορώ να καταλάβω όπως είδα το βίντεο.
-
Παντως δεν μπορειτε να πειτε,ολη η αφροκρεμα ηταν εκει.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Απο την ώρα που πέταξε μούτρα το τετρακίνητο μαλλον έμεινε στο γκάζι μήπως τον γυρίσουν τα διαφορικά του EVO. Οταν πάτησε φρένο το αυτοκίνητο χτυπησε τα jersey εφυγαν τα νερά κάτω και μετα απλά πλανάρησε πάνω τους και έφτασε στους θεατές χωρίς να κόψει καθόλου. Τουλάχιστον αυτό μπορώ να καταλάβω όπως είδα το βίντεο.Από την στιγμή που χτύπησε στο jersey και ανοιξαν οι αερόσακοι , δεν υπήρχε περίπτωση για κανέναν ελιγμο ειτε απο το σοκ της προσκρουσης με αυτόν ειτε απο ορατότητα. Γιατί να μην ξεχνάμε , πολιτικό όχημα και οι αερόσακοι ενεργοί .....
-
Ο χρήστης vavel έγραψε:
Ο Τραπεζικος Λογ/μος εινα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΛΗΣ MILLENIUM BANK 107 011 85ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ. O ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΗΡΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ MILLENIUM,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΡΛΗ.
ΗΔΗ Η ΕΘ.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 3,600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ LICENCE ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ο Τραπεζικος Λογ/μος εινα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΛΗΣ MILLENIUM BANK 107 011 85
ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ. O ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΗΡΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ MILLENIUM,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΡΛΗ.
ΗΔΗ Η ΕΘ.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 3,600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ LICENCE ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ.'EL-EM'
Ευχαριστώ για την πληροφορία και την πρόθεση τις ΕΘΕΑ. Ο λογαριασμός θα ανοιχθεί από τον ΣΟΑΙΣΤΑ έτσι και αλλιώς . Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε για το προσωπικό λογαριασμό τις οικογένειας και για αυτό το λόγο το αναφέραμε.
Σ' Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΣΑΝ ΕΜΠΑΘΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ.'EL-EM'
δεν postαρα για να μου απαντήσεις. απλα μερικοί φοράτε παροποίδες και δεν βλέπετε παρα έξω. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω γιατι να τσακωνόμαστε σε ένα forum δεν βγαίνει πουθένα. Άπλα μην προσπαθείτε μερικοί μερικοί να ρίξετε στάχτη στα μάτια των υπόλοιπων...
-
Ο χρήστης Esky_t έγραψε:
Εγω θα ηθελα να πω κατι αλλο που δεν νομιζω να το ανεφερε ηδη καποιος η αν συμφωνειτε η οχι. Ειδα το video στο Ζουγκλα και αναρωτηθηκα, τι ειδους ανθρωπος εχει το θρασος να τραβαει video ενα παιδακι στην κατασταση που ηταν, τον πατερα στην κατασταση που ηταν κτλ κτλ. Δεν υπαρχει κανενας σεβασμος και ηθικη προς εναν συνανθρωπο που υποφερει?
Κατα τ αλλα δεν εχω απολυτως τπτ να πω γιατι μ εχουν καλυψει οι υπολοιποι. Μια ερωτηση μονο περισσοτερο σαν απορια. Ποιος ηταν ο οδηγος του Evo?
Ευχαριστω
VassilisAl η φωτογραφία (και το βίντεο) δεν αφορά μόνο καλές στιγμές όπως γιορτές, πάρτυ, διακοπές κτλ. Αφορά και άσχημα περιστατικά όπως της Κυριακής. Θέλει απίστευτο κουράγιο και δύναμη να 'τραβήξεις' ένα τέτοιο θέαμα. Ο σκοπός της φωτογραφίας είναι να αποτυπώσει μια στιγμή στον χρόνο και να διδάξει/προβληματίσει/διασκεδάσει αυτόν που την βλέπει.
Το θράσος, το ανήθικο κτλ της υπόθεσης είναι το πως θα χρησιμοποιήσεις αυτό το υλικό.
Σκεψου λιγο να ησουν στην θεση του πατερα και να εβλεπες εναν απο πανω σου να σε τραβαει video... Πως θα ενοιωθες? Να τραβηξεις το αυτοκινητο οκ, το σημειο, τις συζητησεις αλλα το να τραβας τα θυματα το θεωρω απαραδεκτο και προσωπικα δεν πιστευω πως χρειαζεται κουραγιο για να κανεις κατι τετοιο. Λιγη αναισθησια αρκει...
ΥΓ: Μιλαω για την χρηση αυτου του υλικου στο Zoυγκλα και σε διαφορα τετοια site.
-
Αν δεν υπηρχε ζητηση, δεν θα υπηρχε κ το θρασος...
Κοινως αν ολοι εμεις δεν θελαμε να βλεπουμε τετοια βιντεο (δεν λεω οτι ειμαστε αιμοβοροι ή αναισθητοι, απλα οτι ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου), δεν θα υπηρχαν κ ανθρωποι να τα τραβανε.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Σκεψου λιγο να ησουν στην θεση του πατερα και να εβλεπες εναν απο πανω σου να σε τραβαει video... Πως θα ενοιωθες? Να τραβηξεις το αυτοκινητο οκ, το σημειο, τις συζητησεις αλλα το να τραβας τα θυματα το θεωρω απαραδεκτο και προσωπικα δεν πιστευω πως χρειαζεται κουραγιο για να κανεις κατι τετοιο. Λιγη αναισθησια αρκει...
ΥΓ: Μιλαω για την χρηση αυτου του υλικου στο Zoυγκλα και σε διαφορα τετοια site.
Υποθέτω πως γι αυτό σου απάντησε : 'Το θράσος, το ανήθικο κτλ της υπόθεσης είναι το πως θα χρησιμοποιήσεις αυτό το υλικό.'
Πιθανά το βίντεο να περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την ανάλυση του συμβάντος και να μπορεί να βοηθήσει στον καταλογισμό ευθυνών. Αρα ως αποδεικτικό στοιχείο, έχει κάποια χρησιμότητα.
Το οτι δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο όμως, σε μεγάλο βαθμό ενισχύει την τρομολαγνεία. -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Εγω θα ηθελα να πω κατι αλλο που δεν νομιζω να το ανεφερε ηδη καποιος η αν συμφωνειτε η οχι. Ειδα το video στο Ζουγκλα και αναρωτηθηκα, τι ειδους ανθρωπος εχει το θρασος να τραβαει video ενα παιδακι στην κατασταση που ηταν, τον πατερα στην κατασταση που ηταν κτλ κτλ. Δεν υπαρχει κανενας σεβασμος και ηθικη προς εναν συνανθρωπο που υποφερει?
Κατα τ αλλα δεν εχω απολυτως τπτ να πω γιατι μ εχουν καλυψει οι υπολοιποι. Μια ερωτηση μονο περισσοτερο σαν απορια. Ποιος ηταν ο οδηγος του Evo?
Ευχαριστω
VassilisAl η φωτογραφία (και το βίντεο) δεν αφορά μόνο καλές στιγμές όπως γιορτές, πάρτυ, διακοπές κτλ. Αφορά και άσχημα περιστατικά όπως της Κυριακής. Θέλει απίστευτο κουράγιο και δύναμη να 'τραβήξεις' ένα τέτοιο θέαμα. Ο σκοπός της φωτογραφίας είναι να αποτυπώσει μια στιγμή στον χρόνο και να διδάξει/προβληματίσει/διασκεδάσει αυτόν που την βλέπει.
Το θράσος, το ανήθικο κτλ της υπόθεσης είναι το πως θα χρησιμοποιήσεις αυτό το υλικό.
Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου αλλά δεν νομίζω ότι εκείνη την ώρα η έννοια του πατέρα ήταν αν κάποιος τραβούσε βίντεο το όλο περιστατικό.
Μερικές φορές τα βίντεο μπορούν να βοηθήσουν σε περίπτωση για παράδειγμα που χρειαστούν αποδείξεις σε κάποιο συμβάν.
Εγώ προσωπικά που φτιάχνω βίντεο από τους αγώνες εκείνη την στιγμή θα με ένοιαζε πως θα βοηθήσω και όχι να τραβήξω μερικά πλάνα. -
από την άλλη τι σημασία έχει αν κάποιος τράβαγε βίντεο ή αν κάποιος άλλος κάπνιζε και κοιτούσε, λίγο παραδίπλα κ.ο.κ. ασχολούμαστε με λεπτομέριες και χάνουμε την ουσιά...
-
Σε τέτοια περιστατικά το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεται το θύμα θα είναι ότι τον τραβάνε φωτογραφίες....
Που μπορούν να φανούν χρήσιμες τέτοιες φωτογρααφίες???
Ίσως στο δικαστήριο αν και δε νομίζω...
Να τις βλέπουν όλοι οι υπεύθυνοι ασφάλειας, κριτές, αλυτάρχες στην εκπαίδευσή τους και πριν ξεκινήσει κάποιος αγώνας... Να βλέπουν τα αποτελέσματα όταν δεν θα κάνουν σωστά την δουλειά τους..
Για μνήμη ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ Ή ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Σίγουρα όμως όχι για τρομολαγνεία και εισπρακτικούς λόγους.
-
Ειλικρινα πιστευεις οτι στην Ελλαδα θα χρησιμοποιησουν φωτογραφειες συμβαντων στην εκπαιδευση των κριτων? Μακαρι αλλα δεν το νομιζω. Δυστυχως οπως εγινε το περιστατικο μετα απο μερικες εβδομαδες θα ξεχαστει οπως τοσα αλλα!
Το θυμα σιγουρα το τελευταιο που σκεφτεται ειναι αυτο, δεν το συζηταω καν, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι καποιος πανω απο το κεφαλι του με μια καμερα και να τον τραβαει οταν υποφερει. Μην ξεχασουμε ξαφνικα ο,τι αξια και ανθρωπια μας εχει μεινει!
Τελος παντων, η ουσια ειναι πως χαθηκε μια αθωα ζωη και ο,τι και ν αναλυουμε για μετρα ασφαλειας, ασθενοφορα κλπ αυτο δεν προκειται ν αλλαξει. Οπως και τ οτι οσο και να το θελουμε, τα μετρα ασφαλειας δεν προκειται ν αλλαξουν γιατι ολοι ξερουμε πως γινονται τα πραγματα στην Ελλαδα. Το πολυ πολυ να μην γινουν τετοιες εκδηλωσεις για καποιο χρονικο διαστημα και μετα θα ξεκινησουν παλι με τ ακριβως ιδια μετρα ασφαλειας.
Τραγικο θανατηφόρο ατυχημα στις Αφίδνες...