-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Το παιδάκι και ο πατέρας του πως είναι?
Βγήκαν από το νοσοκομείο?Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Κο Μ.ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΤΟ ΤΙΜΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΧΑΛΑΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
KAΘΟΛΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (12.04.10) ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΤΟΤΕ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Κε ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΔΕ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ( ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ) ΔΙΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΠΑ) . ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΕΣ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣΝομίζω ότι απλά κάνετε χιούμορ.....
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν πανηγύρια και προσωπικά εμπόδια.
Το γεγονός είναι τραγικό και δεν χωράει ούτε αμφιβολία ούτε εκμετάλευση. Το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη προς όλες τις κατεθύνσεις. Το ποιός και το γιατί θα το βρούνε άλλοι.Η ΦΙΛΜΠΑ έκανε την πρότασή της για ανοιχτό διάολογο όλων με όλους και θα επιμείνει. Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός πρέπει να κάνει το παν για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις στο μέλλον.
Η πρόταση έγινε από εδώ στις 11-04 και την παραθέτω :''''''''''''''''''''Μετά το τραγικό σημερινό συμβάν που χάθηκε ένα αγγελούδι, θα πρέπει ΟΛΟΙ όσοι αγαπάμε και ασχολούμαστε με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό να παραμερίσουμε τις όποιες ανοησίες μας διακατέχουν..............
Προτρέπω ΟΛΟΥΣ, Αρχή του Αθλήματος ( ΕΛΠΑ - ΕΘΕΑ ), Ομοσπονδία ΕΛΟΑΑΜ, Συνδέσμους Οδηγών, Ιστορικούς και λοιπούς που μπορούν να συνησφέρουν με σωστές θεσεις, να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να δούμε ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ το μεγάλο θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.............
Πρέπει να μονιάσουμε και να σκεφτούμε όλοι μαζί πως γεγονότα θλιβερά σαν το σημερινό να μην ξανασυμβούν...........
Όποιος δεν θέλει να ανταποσριθεί, νομίζω πως δεν έχει θέση στην οικογένεια του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.'''''''''''''''''Όσα αφορά τα χαιδολογήματα............... Μάλλον δεν έχετε δει ότι η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας δεν είναι στο Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2010................
Για την ΦΙΛΜΠΑ
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Μετά τα τελευταία γεγονότα και για την αναβάθμιση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, η στήριξη της ΦΙΛΜΠΑ προς το πρόσωπο του Προέδρου, της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ ( κ.Βασίλη Δεσποτόπουλο ) θα είναι ποικιλοτρόπως εντονότερη..........Για την ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος Κ. Καπετανάκης
Εμ βεβαια, κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...
Μόλις βγάλετε τις παροπίδες και δείτε και αριστερά δεξιά θα μπορέσουμε να μιλήσουμε........
Αναμονή έως τότε.
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Για πες μου εμενα που δεν θελω να φοραω παρωπιδες:
α) Ποιος ηταν ο οργανωτης του event?
β) Ποιος εχει την ευθυνη για την παραχωρηση ενος ασφαλους (για τους συμμετεχοντες ΚΑΙ τους θεατες, οι οποιοι κ οι δυο ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να ειναι εκει) τοπου διεξαγωγης του event? Ο διοργανωτης, ο ιδιοκτητης της πιστας ή οι οδηγοι μηπως?
γ) Ποιος εχει την ευθυνη να ΜΗΝ κανει τον αγωνα αν δεν τηρηθει το β, αν τα προστατευτικα δεν ειναι σωστα, αν οι θεατες δεν καθονται εκει που πρεπει? Ο οδηγος που εχει πληρωσει? Ο οδηγος που ειναι ερασιτεχνης χομπιστας κ δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει απο στησιμο αγωνα κ κανονες ασφαλειας?
δ) Ποιος φταιει για τον τραυματισμο κ τον θανατο των θεατων? Για την εξοδο αυτη καθ'αυτη φταιει ο οδηγος κ η ακαταλληλοτητα της πιστας, αλλα τι πιο λογικο ενας οδηγος να εχει εξοδο επειδη τρεχει σε αγωνα-παιδια-εκδηλωση οπου το ζητουμενο ειναι να οδηγησεις γρηγορα. Για τις υπολοιπες τραγικες συνεπειες ποιος εχει ευθυνη?
Για απαντησε μου εμενα που δεν εχω παρωπιδες...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μετά τα τελευταία γεγονότα και για την αναβάθμιση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, η στήριξη της ΦΙΛΜΠΑ προς το πρόσωπο του Προέδρου, της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ ( κ.Βασίλη Δεσποτόπουλο ) θα είναι ποικιλοτρόπως εντονότερη..........
Για την ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος Κ. Καπετανάκης
Εμ βεβαια, κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...
Μόλις βγάλετε τις παροπίδες και δείτε και αριστερά δεξιά θα μπορέσουμε να μιλήσουμε........
Αναμονή έως τότε.
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Για πες μου εμενα που δεν θελω να φοραω παρωπιδες:
α) Ποιος ηταν ο οργανωτης του event?
β) Ποιος εχει την ευθυνη για την παραχωρηση ενος ασφαλους (για τους συμμετεχοντες ΚΑΙ τους θεατες, οι οποιοι κ οι δυο ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να ειναι εκει) τοπου διεξαγωγης του event? Ο διοργανωτης, ο ιδιοκτητης της πιστας ή οι οδηγοι μηπως?
γ) Ποιος εχει την ευθυνη να ΜΗΝ κανει τον αγωνα αν δεν τηρηθει το β, αν τα προστατευτικα δεν ειναι σωστα, αν οι θεατες δεν καθονται εκει που πρεπει? Ο οδηγος που εχει πληρωσει? Ο οδηγος που ειναι ερασιτεχνης χομπιστας κ δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει απο στησιμο αγωνα κ κανονες ασφαλειας?
δ) Ποιος φταιει για τον τραυματισμο κ τον θανατο των θεατων? Για την εξοδο αυτη καθ'αυτη φταιει ο οδηγος κ η ακαταλληλοτητα της πιστας, αλλα τι πιο λογικο ενας οδηγος να εχει εξοδο επειδη τρεχει σε αγωνα-παιδια-εκδηλωση οπου το ζητουμενο ειναι να οδηγησεις γρηγορα. Για τις υπολοιπες τραγικες συνεπειες ποιος εχει ευθυνη?
Για απαντησε μου εμενα που δεν εχω παρωπιδες...
Α) Οργανωτής της Παιδειάς σίγουρα δεν ήταν η ΦΙΛΜΠΑ. Για μένα όποιος και να ήταν το ίδιο κάνει από την στιγμή που δεν έκανε την δουλειά του καλά.
Β)Μιλάς για πίστα. Μάλλον δεν ξέρεις το χώρο διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα. Οπότε ευθύνη φέρει διοργάνωση. Στον οδηγό το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μπράβο που επιλέγει αγώνες-παιδιές και όχι τον δρόμο για να δει τις ικονότητές του.
Γ)Ευθύνη πάλι έχει η οργάνωση για την ακατάλληλη επιλογή του χώρου. Όσο για τον οδηγό τα είπαμε.
Δ) Για την έξοδο συμφωνώ με αυτά που λες. Εϊναι μέσα στο '''πρόγραμμα''' να συμβεί σε ένα αμάξι. Για τον τραυματισμό ευθύνεται η ακαταλληλότητα της πίστας.
Νομίζω ότι μας πυροβολάτε επειδή στηρίζουμε τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Δεν το κατανοώ.
Το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε τα όσα θετικά, να δούμε και να διορθόσουμε τα αρνητικά ώστε να μην ξανασυμβούν και να αποδόσουμε την συμπαράστασή μας στην οικογένεια.
Αν αυτό πειράζει κάποιους......ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩΓια την ΦΙΛΜΠΑ
Μάρκος Κ. Καπετανάκης -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το παιδάκι και ο πατέρας του πως είναι?
Βγήκαν από το νοσοκομείο?Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Εύχομαι ταχεία ανάρωση για τον μικρό. Να πάνε όλα καλά. -
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Δ) Για την έξοδο συμφωνώ με αυτά που λες. Εϊναι μέσα στο '''πρόγραμμα''' να συμβεί σε ένα αμάξι. Για τον τραυματισμό ευθύνεται η ακαταλληλότητα της πίστας.
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Η ΠΙΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Και στο απυρόβλητο οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ υπεύθυνοι.
-
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Δ) Για την έξοδο συμφωνώ με αυτά που λες. Εϊναι μέσα στο '''πρόγραμμα''' να συμβεί σε ένα αμάξι. **Για τον τραυματισμό ευθύνεται η ακαταλληλότητα της πίστας[/b].
[b]ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Η ΠΙΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!**
Λυπηθείτε μας!
Ελεος!
Σαν να λεμε οτι για την κριση φταιει ο ζητιανος!
-
Ναι η πίστα φταίει , να την κάνουμε ντα που γλίστραγε. Ουτε οι ιδιοκτήτες ουτε οι διοργανωτές ουτε οι υπευθυνοι ουτε καν οι αιρετοι που ειναι υπευθυνοι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμο και ήταν παρόντες και θα μπορούσαν ανα πάσα στιγμη να λάβουν μετρα.
-
Νομίζω ότι αν ρωτήσουμε όλους τους οργανωτές αγώνων τι σημαίνει ένας ασφαλής αγώνας (παιδιά κλπ) όλοι θα έχουν ελλείψεις.. Και να πω ένα παράδειγμα. Ένα λάστιχο που βάζουν στην εσωτερική πλευρά της Κ1 στο καρτόδρομο δίπλα στο κερμπ είναι ή δεν είναι επικίνδυνο για τουμπάρισμα?
Και να πώ και για τους οδηγούς. Εχω γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών να μπαίνουν στα pits στο καρτόδορμο με κόσμο και να κάνουν μπατιλίκια και burnout. Δεν είδα έναν από την οργάνωση να τον αποκλείει από τον αγώνα και να τον βγάζει έξω από τον χώρο.
Επειδή στην χώρα αυτή που ζούμε μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αποτελεσματικότητα θέλω να κάνω μία πρόταση.
Οι έμπειροι αγωνιζόμενοι να διοργανώσουν ένα σεμινάριο σε πίστα με συμμετέχοντες τους οργανωτές αγώνων – παιδιών τους κριτές και γενικά όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση ενός αγώνα. Το σεμινάριο να διεξαχθεί σε πίστα και όχι σε κάποιο γραφείο για άμεση κατανόηση.
Να συνταχθεί το για την πραγματοποίηση ενός αγώνα χωρίς υπερβολές γιατί η υπερβολή φέρνει την παρανομία.Νομίζω ότι ο Κος Μελετόπουλος , ο Κος Πλατής , Ο Ιαβέρης και πολλοί άλλοι έχουν την εμπειρία να δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις σε ανθρώπους που όπως αποδείχθηκε έχουν ημιμάθεια. Το δεν πρέπει να υπάρχει σαν ορολογία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Όλα αυτά να γίνουν χωρίς την συνδρομή της ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ.
-
Ο χρήστης panos2002 έγραψε:
Νομίζω ότι αν ρωτήσουμε όλους τους οργανωτές αγώνων τι σημαίνει ένας ασφαλής αγώνας (παιδιά κλπ) όλοι θα έχουν ελλείψεις.. Και να πω ένα παράδειγμα. Ένα λάστιχο που βάζουν στην εσωτερική πλευρά της Κ1 στο καρτόδρομο δίπλα στο κερμπ είναι ή δεν είναι επικίνδυνο για τουμπάρισμα?Και να πώ και για τους οδηγούς. Εχω γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών να μπαίνουν στα pits στο καρτόδορμο με κόσμο και να κάνουν μπατιλίκια και burnout. Δεν είδα έναν από την οργάνωση να τον αποκλείει από τον αγώνα και να τον βγάζει έξω από τον χώρο.
Επειδή στην χώρα αυτή που ζούμε μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αποτελεσματικότητα θέλω να κάνω μία πρόταση.
Οι έμπειροι αγωνιζόμενοι να διοργανώσουν ένα σεμινάριο σε πίστα με συμμετέχοντες τους οργανωτές αγώνων – παιδιών τους κριτές και γενικά όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση ενός αγώνα. Το σεμινάριο να διεξαχθεί σε πίστα και όχι σε κάποιο γραφείο για άμεση κατανόηση.
Να συνταχθεί το για την πραγματοποίηση ενός αγώνα χωρίς υπερβολές γιατί η υπερβολή φέρνει την παρανομία.Νομίζω ότι ο Κος Μελετόπουλος , ο Κος Πλατής , Ο Ιαβέρης και πολλοί άλλοι έχουν την εμπειρία να δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις σε ανθρώπους που όπως αποδείχθηκε έχουν ημιμάθεια. Το δεν πρέπει να υπάρχει σαν ορολογία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Όλα αυτά να γίνουν χωρίς την συνδρομή της ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ.
+100000000000000000000000000
-
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Δ) Για την έξοδο συμφωνώ με αυτά που λες. Εϊναι μέσα στο '''πρόγραμμα''' να συμβεί σε ένα αμάξι. **Για τον τραυματισμό ευθύνεται η ακαταλληλότητα της πίστας[/b].
Λυπηθείτε μας!
Ελεος!
Ναι η πίστα φταίει , να την κάνουμε ντα που γλίστραγε. Ουτε οι ιδιοκτήτες ουτε οι διοργανωτές ουτε οι υπευθυνοι ουτε καν οι αιρετοι που ειναι υπευθυνοι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμο και ήταν παρόντες και θα μπορούσαν ανα πάσα στιγμη να λάβουν μετρα.
Ρε παιδιά ο άνθρωπος λέει στο Α) , Β) , Γ) ότι φταίει η οργάνωση.. Εσείς απομονώσατε το Δ. στο οποίο έχει δίκιο αφού όντως για τον τραυματισμό φταίει το πάρκινγκ που ονομάσαμε 'πίστα'. Δεν είδα να ρίχνει πουθενά το φταίξιμο μόνο στην πίστα..Αντιθέτως.
Είμαστε όλοι φορτισμένοι και απαιτούμε το καλύτερο. Μην αρχίσουμε να πυροβολούμε με την μία και για όλα. Και όταν χρειαστεί να πυροβολήσουμε ας το κάνουμε με τον σωστό τρόπο για να πιάσει τόπο.
-
Τι αλλο θα διαβασουμε πλεον .................................
Απο αυριο στα σχολεια θα διδασκουν οι μαθητες .........κι οι δασκαλοι ...στα θρανια
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Α) Οργανωτής της Παιδειάς σίγουρα δεν ήταν η ΦΙΛΜΠΑ. Για μένα όποιος και να ήταν το ίδιο κάνει από την στιγμή που δεν έκανε την δουλειά του καλά.
Β)Μιλάς για πίστα. Μάλλον δεν ξέρεις το χώρο διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα. Οπότε ευθύνη φέρει διοργάνωση. Στον οδηγό το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μπράβο που επιλέγει αγώνες-παιδιές και όχι τον δρόμο για να δει τις ικονότητές του.
Γ)Ευθύνη πάλι έχει η οργάνωση για την ακατάλληλη επιλογή του χώρου. Όσο για τον οδηγό τα είπαμε.
Νομίζω ότι μας πυροβολάτε επειδή στηρίζουμε τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Δεν το κατανοώ.
Το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε τα όσα θετικά, να δούμε και να διορθόσουμε τα αρνητικά ώστε να μην ξανασυμβούν και να αποδόσουμε την συμπαράστασή μας στην οικογένεια.
Αν αυτό πειράζει κάποιους......ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩΓια την ΦΙΛΜΠΑ
Μάρκος Κ. ΚαπετανάκηςΚατσε γιατι ή εσυ εχεις μπερδεψει καποια πραγματα ή εγω δεν καταλαβα.
για το α) Κανεις δεν ειπε οτι οργανωτης ηταν η ΦΙΛΜΠΑ. Κ γενικα που κολλαει η ΦΙΛΜΠΑ? Επιτηδες σε ολα μου τα ποστ γραφω 'ο διοργανωτης' κ οχι 'ο ταδε' γιατι δεν με ενδιαφερει ποιος ηταν αλλα το τι (δεν) εκανε. Εγω κραζω την 'στηριξη στην ΕΛΠΑ κ στην ΕΘΕΑ' που βγαλατε ανακοινωση οτι θα παρεχετε.
για το β) Ξερω πολυ καλα τον συγκεκριμενο χωρο, ειναι ο χωρος στον οποιο εμεις οι ιδιωτες αλητες κοντρακηδες δεν δεχτηκαμε να κανουμε το δικο μας trackday ακριβως λογω επικινδυνοτητας. Κ το γραφω ετσι επειδη καποιος μαγκας χερας αγωνιαρης εδω μεσα βγηκε κ ειπε για 'τους μλκες που πανε να ξεκαβλωσουν κ καταστρεφουν τους πραγματικους αγωνες'. Ντοματες θες εσυ που το ειπες, ξερεις ποιος εισαι...
για το δ) Για τον τραυματισμο/θανατο ΔΕΝ φταιει η πιστα γενικα κ αοριστα, αλλα αυτοι που δεν πηραν μετρα για να τους προστατεψουν, στον δεδομενο χωρο.
Φυσικα ολα αυτα ειναι αποψεις μου. Αυτο που δεν καταλαβες μαλλον εσυ ειναι οτι κατακρινω (κ καποιοι αλλοι απο πανω) την ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ+ΕΘΕΑ που εχουνε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθυνη, οταν επιτρεπουν να γινονται αγωνες σε τετοιους χωρους ΓΙΑ ΝΑ εισπραττουν χρηματα απο τις ημερησιες λισανς κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης Esky_t έγραψε:
Λυπηθείτε μας!
Ελεος!
Ρε παιδιά ο άνθρωπος λέει στο Α) , Β) , Γ) ότι φταίει η οργάνωση.. Εσείς απομονώσατε το Δ. στο οποίο έχει δίκιο αφού όντως για τον τραυματισμό φταίει το πάρκινγκ που ονομάσαμε 'πίστα'. Δεν είδα να ρίχνει πουθενά το φταίξιμο μόνο στην πίστα..Αντιθέτως.
Είμαστε όλοι φορτισμένοι και απαιτούμε το καλύτερο. Μην αρχίσουμε να πυροβολούμε με την μία και για όλα. Και όταν χρειαστεί να πυροβολήσουμε ας το κάνουμε με τον σωστό τρόπο για να πιάσει τόπο.
Aπό πού και ως πού φταίει η πίστα; Αν το παιδάκι δεν ήταν εκεί θα υπήρχε τέτοια κατάληξη; ΟΧΙ!
Την πρώτη φορά που έγινε ντριφτ στα Μέγαρα είχε δημιουργηθεί μια κρεατομπαριέρα στην στροφή των πιτς και μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το πλάνο που έδειχνε ο Φωτεινέλης (ή ο Πατσουρέας, δε θυμάμαι τώρα) στους τίτλους της εκπομπής του με τον Κεχαγιά να σβουρίζει την Ντιάμπλο ανάμεσα σε κορμιά. Αν γινόταν ένα μακελειό εκεί πέρα, η πίστα θα έφταιγε ή οι παπάρες που άφησαν τον κόσμο να αλωνίζει μέσα;
-
Η 'πίστα' φταίει επειδή ουσιαστικά δεν έχει πρόβλεψη για θεατές. Οπότε όπου βρει ο καθένας κάθεται. Επίσης το σημείο που έγινε η έξοδος ήταν και η είσοδος στον χώρο. Αν ήθελες σαν θεατής να μπεις στον χώρο και να ψάξεις να βρεις ένα σωστό σημείο να κάτσεις, αναγκαστικά θα πέρναγες από το επίμαχο σημείο.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Κο Μ.ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΤΟ ΤΙΜΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΧΑΛΑΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
KAΘΟΛΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (12.04.10) ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΤΟΤΕ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΛΩΡΗ,
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ( ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ) .
-
Ο χρήστης Esky_t έγραψε:
Η 'πίστα' φταίει επειδή ουσιαστικά δεν έχει πρόβλεψη για θεατές. Οπότε όπου βρει ο καθένας κάθεται. Επίσης το σημείο που έγινε η έξοδος ήταν και η είσοδος στον χώρο. Αν ήθελες σαν θεατής να μπεις στον χώρο και να ψάξεις να βρεις ένα σωστό σημείο να κάτσεις, αναγκαστικά θα πέρναγες από το επίμαχο σημείο.H δουλειά του οργανωτή είναι να μην αφήσει τον κόσμο να κάτσει όπου βρει.
Επίσης η δουλεια του οργανωτή είναι οτι -εφόσον αναγκαστικά η διαδρομή περνάει κοντά στην είσοδο και δεν υπάρχει άλλη λύση- θα πρέπει να φυλαχτεί ο χώρος στην έξοδο της στροφής και να επιτρέπεται να περνάνε θεατές μόνο όταν υπάρχει κάποιο μικρό διάλλειμα.
Αυτά βέβαια με τη λογική οτι δεν υπήρχε άλλη επιλογή και μόνο εκεί θα μπορούσε να γίνει αυτή η εκδήλωση. -
ειναι δυσκολο να φτιαχτει μια κερκιδα εστω σιδηροκατασκευη απο που θα βλεπουν ολοι οι θεατες τους αγωνες με ασφαλεια ;
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Κε ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΔΕ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ( ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ) ΔΙΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΠΑ) . ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΕΣ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣΝομίζω ότι απλά κάνετε χιούμορ.....
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν πανηγύρια και προσωπικά εμπόδια.
Το γεγονός είναι τραγικό και δεν χωράει ούτε αμφιβολία ούτε εκμετάλευση. Το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη προς όλες τις κατεθύνσεις. Το ποιός και το γιατί θα το βρούνε άλλοι.Η ΦΙΛΜΠΑ έκανε την πρότασή της για ανοιχτό διάολογο όλων με όλους και θα επιμείνει. Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός πρέπει να κάνει το παν για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις στο μέλλον.
Η πρόταση έγινε από εδώ στις 11-04 και την παραθέτω :''''''''''''''''''''Μετά το τραγικό σημερινό συμβάν που χάθηκε ένα αγγελούδι, θα πρέπει ΟΛΟΙ όσοι αγαπάμε και ασχολούμαστε με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό να παραμερίσουμε τις όποιες ανοησίες μας διακατέχουν..............
Προτρέπω ΟΛΟΥΣ, Αρχή του Αθλήματος ( ΕΛΠΑ - ΕΘΕΑ ), Ομοσπονδία ΕΛΟΑΑΜ, Συνδέσμους Οδηγών, Ιστορικούς και λοιπούς που μπορούν να συνησφέρουν με σωστές θεσεις, να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να δούμε ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ το μεγάλο θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.............
Πρέπει να μονιάσουμε και να σκεφτούμε όλοι μαζί πως γεγονότα θλιβερά σαν το σημερινό να μην ξανασυμβούν...........
Όποιος δεν θέλει να ανταποσριθεί, νομίζω πως δεν έχει θέση στην οικογένεια του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.'''''''''''''''''Όσα αφορά τα χαιδολογήματα............... Μάλλον δεν έχετε δει ότι η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας δεν είναι στο Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2010................
[**b]ΑΓΑΠΗΤΕ ( ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ) ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΘΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ. ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ **ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΗ....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕ ΚΡΑΤΑΤΕ . ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑΤ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.[/b]
Για την ΦΙΛΜΠΑ
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Τραγικο θανατηφόρο ατυχημα στις Αφίδνες...