-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
- ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ Ο........................
5.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΛΛΥ (ΟΠΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Τ.........................
6.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΚΑΡΕ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ, ΕΒΛΕΠΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟ.....................
- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ................
“EL-EM”
Αγαπητέ Λώρη,
Διαβάζοντας το 4. απλά συγκλωνίζομαι, πόσο κουράγιο πρέπει να έχει κάποιος άνθρωπος για να είναι εκείνη την στιγμή εκεί και να βοηθαεί... και βέβαια πόσο κουράγιο πρέπει να έχουν οι γονείς αυτού το παιδίου... ?
Διαβάζοντας το 5,6,7 πάλι συγκλωνίζομαι με τον τρόπο που βλέπουν και αντιμετωπίζουν τους αγώνες, οι περσσσότεροι, που ασχολούνται με αυτούς σαν χόμπυ, διασκέδαση, επάγγλεμα.. Δεν είναι τραγικό τέτοια αδιαφορία και 'κοιτάμε τον εαυτούλη μας' πάντα και παντού και ανεξάρτητα την σοβαρότητα της κατάστασης?
Μετά, γιατί να μην ρίξουμε μάυρη πέτρα πίσω μας ως θεατές, για παραπάνω εμπλοκή που θέλαμε κάποτε ούτε λόγος, και να το ξεγράψουμε και σαν ενασχόληση για τα παιδία μας?ΚΡΙΜΑ.
Κωστής
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Οι τοποθετήσεις των Ζακχαίου, ivan, el-em, platis νομίζω ότι έχουν θέσει το θέμα σε ορθή βάση.
Θα προσθέσω μόνο προτάσεις για το μέλλον, οι οποίες συνιστούν μόνο μείωση κινδύνου και όχι εξάλειψη. Οι αγώνες ήταν, είναι και θα είναι επικίνδυνοι για τη σωματική μας ακεραιότητα και, είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτός είναι ένα από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αρέσουν.- Απαγόρευση κάθε είδους εκδήλωσης με αυτοκίνητα σε πίστες καρτ ή σε οποιοδήποτε μέρος δεν είναι πραγματική πίστα και δεν έχει τις θέσεις των θεατών σε πραγματικά μεγάλη απόσταση από το δρόμο. Ας κόψουμε τα παραμύθια: και το cartodromo είναι επικίνδυνο για τους θεατές σε κάποια σημεία του.
- Απαγόρευση εκδηλώσεων με αυτοκίνητα χωρίς ρολ-κέιτζ ακόμα και σε πίστες όπου λόγω ψηλών κερμπ είναι εύκολη η ανατροπή (βλ. Μέγαρα).
- Απαγόρευση Ε.Δ. με μεγάλους κάθετους γκρεμούς όπως π.χ. η παλιά Κέρνιτσα όπου μόνο 20 εκατοστά με χώρισαν κάποτε από κάθετη πτώση μέχρι την πλατεία της Ζαχλορούς 300 μέτρα κάτω, αν δεν υπάρχουν τριπλές μπαριέρες σε αυτά τα σημεία. (Επίτηδες δεν αναφέρω περσινές ειδικές με τέτοια σημεία).
- Τήρηση των προδιαγραφών του Ιταλικού και Αυστριακού πρωταθλήματος αναβάσεων όσον αφορά τις θέσεις των θεατών και τις προστατευτικές μπαριέρες. Όσοι έχουν δει ακόμα και στο youtube αυτούς τους αγώνες καταλαβαίνουν τι εννοώ. Αν δεν τηρούνται αυτές οι προδιαγραφές να μην γίνονται οι αναβάσεις. Ας κόψουμε και αυτό το παραμύθι: Ούτε η Ριτσώνα, ούτε η Κύμη, ούτε η Πιτίτσα είναι ασφαλείς σε όλα τους τα σημεία για τους θεατές, και όποιος έχει αντίρρηση ευχαρίστως να επισημάνω τα σημεία-καρμανιόλες σε κάθε μια απ' αυτές.
- Άμεση θέσπιση νομικού πλαισίου ώστε στους αγώνες σε κλειστό δρόμο και με μικρή δυνατότητα αστυνόμευσης (με άλλα λόγια, κυρίως στα ράλλυ) να υπάρχουν πινακίδες που να να ενημερώνουν τους θεατές ότι εισέρχονται στο χώρο με δική τους ευθύνη, όπως γίνεται στην Αγγλία.
- Άμεση θέσπιση νομικού πλαισίου ώστε να μη φέρουν οι οδηγοί ποινική ευθύνη σε κανέναν αγώνα.
Σεβαστη η αποψη σας αγαπητε, αλλα σαν ενεργος διαχειρηστης απο το 2001 εως το 2007 μιας ομαδας ανθρωπων ( Evoclub - Mr2 club ) εχω να σας πω πως αν ολα αυτα που λετε γινουν το μονο σιγουρο ειναι πως θα σπροξουμε ολους αυτους που επιλεγουν να συμμετεχουν σε εκδηλωσεις τυπου καρτοδρομος - trackdays - autofestival - RWYB κτλ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΑ, ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ κ.οκ. Κανενας ιδιωτης δεν εχει την δυνατοτητα να βαλει roll cage στο αμαξι του το ΣΚ οταν με αυτο το ιδιο αμαξι θα πρεπει να παει την δευτερα στην δουλεια του και τα παιδια του στο σχολειο και ελαχιστοι εχουν τα χρηματα για να αγορασουν, για να στησουν, να συντηρησουν και να συμμετασχουν σε ενα ραλλυ η αναβαση.
Με ολο τον σεβασμο λοιπον σε οσους σπαταλατε πολυ απο τον πολυτιμο χρονο σας και σας ενδιαφερει να γινει κατι καλο και σωστο, ***θα ηθελα θερμη ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ να λαβετε ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ οτι ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΟΡΦΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΠΛΑ Ι.Χ. *** Μια ταση - αναγκη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να της κλεισουμε την πορτα αλλα αντιθετος να την βοηθησουμε να εξελιχθει να ανθισει και να μειωσουμε τα τροχεα στους δημοσιους δρομους. Αν δεν θελετε μην τους αποκαλειτε αγωνες, το θεμα δεν ειναι η ταμπελα, αν δηλαδη θα το πουμε Track day ή αγωνας επειδηξης ή αγωνας δεξιοτεχνιας η οτιδηποτε. ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Και η ουσια ειναι οτι οποιος εχει:
Evo - Impreza - Golf GT1 - Peugeot Rallye - Citroen Saxo VTS - Ford Focus RS - Mini cooper S - και ολα τα σχετικα 'γκαζια' ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΒΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΞΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ! Αν δεν εχει μια εκδηλωση η μια 'πιστα' τυπου Μεγαρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ευκολα πρσβασημη και διαθεσημη ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ!
Αν δεν εχει κανεις υποψην του τον αριθμο αυτων των εκδηλωσεων που εχουν γινει στον ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ μπορω με μεγαλη χαρα να τον ενημερωσω. Και συμφωνω απολυτα οτι ουτε ο καρτοδρομος εχει απαιτουμενα στανταρ ασφαλειας για εκδηλωσεις με αυτοκινητα αλλα μονο για καρτ!
Και κατι που ολοι το λεμε αλλα δεν μπορω μετα απο τον χαμο ενος φιλου την Κυριακη του πασχα και με το παιδακι σημερα να μην το γραψω ομα οπως το σκεφτομαι και με πολυ ΘΥΜΟ:
ΤΟ ********** ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ( ΟΙΚΟΠΕΔΑ - ΜΙΖΕΣ ΚΤΛ ) ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΡΙΝΑ, ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΔΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΡΗΣΗ
-
Παρατηρώ ότι αναφερόμαστε στο αυτοκίνητο με χαρακτηρίσμους '500+ άλογα', 'τούμπανο' κτλ. Νομίζω οι γενικότητες δεν βοηθάνε την κατάσταση. Προσωπικά δεν ξέρω την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου, και στο κάτω-κάτω, δεν είναι κύρια αιτία του ατυχήματος. Αν το ατύχημα προκαλούνταν από το BMW, δεν νομιω οτι θα άλλαζε κάτι.
Ο χρήστης yugo έγραψε:
- Απαγόρευση κάθε είδους εκδήλωσης με αυτοκίνητα σε πίστες καρτ ή σε οποιοδήποτε μέρος δεν είναι πραγματική πίστα και δεν έχει τις θέσεις των θεατών σε πραγματικά μεγάλη απόσταση από το δρόμο. Ας κόψουμε τα παραμύθια: και το cartodromo είναι επικίνδυνο για τους θεατές σε κάποια σημεία του.
Πραγματική πίστα στην Ελλάδα έχουμε 1 (άντε 2). Πιστεύω πως με την απαγόρευση τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Πx στην Κρήτη δεν υπάρχει καμία πίστα. Ωστόσο κάποιες διοργανώσεις γίνονται είτε σε καρτόπιστες (πχ Χανιά) είτε σε μεγάλους χώρους (αεροδρόμιο Τυμπακίου, Λιμάνι Ηρακλείου κτλ). Με την απαγόρευση πιστεύω θα διογκωθεί το πρόβλημα.
- Απαγόρευση εκδηλώσεων με αυτοκίνητα χωρίς ρολ-κέιτζ ακόμα και σε πίστες όπου λόγω ψηλών κερμπ είναι εύκολη η ανατροπή (βλ. Μέγαρα).
Με αυτή την κίνηση διοχετεύεις όλους τους 'ερασιτέχνες συμμετέχοντες' να τρέξουν στον δρόμο. Θα οδηγηθούμε σε τέτοια φαινόμενα με μαθηματική ακρίβεια. Συν τοις άλλοις κόβεις τα φτερά, σε οποιονδήποτε νέο που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα. Αν κάποιος είχε ανησυχίες τέτοιου είδους, αυτομάτως λόγω κόστους τις ξεχνάει. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να αφήσω να εννοηθεί ότι δεν είμαι υπέρ τέτοιων μέτρων ασφαλείας. Μακάρι όλα τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε τέτοιους αγώνες να είχαν roll cage και πυρόσβεση. Όμως με την απαγόρευση, θα συμβούν τα εξής: Ο μεν οδηγός βλέπει πως θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει τον πρώτο του αγώνα και ο δε κάγκουρας θα προτιμήσει να τρέξει στο δρόμο. Ό,τι χειρότερο δηλαδή.
και ολα αυτα γιατι ορισμενοι θελουν να ξεκ@...ουν οδηγωντας το super αυτοκινητο τους των 500+ ιππων (δεν εχω κατι με τον συγκεκριμενο οδηγο και ουτε τον ξερω) νομιζωντας οτι κατι κανουν μοστραρωντας την αλλη μερα στους γνωστους τους σαν τους νεους loeb. θες να τρεξεις κυριε φτιαξε αγωνιστικο και τρεξε αν μπορεις οχι παιδειες και gtcc και tcc kai ac dc και ενα σωρο μαλ@...ιες.
Κύριε Βάρσο,
Με όλο τον σεβασμό θεωρώ πως καλύτερα αυτοί οι 'κ@υλωμένοι' να πηγαίνουν εκεί (ακόμα και με την υποτυπώδη ασφάλεια) και να ξεκ@υλώνουν, παρά να το κάνουν στον δρόμο. Επίσης, παρατηρώ ότι διαχωρίζετε τους αγώνες. Αυτός ο διαχωρισμός και ο υποβιβασμός των αγώνων (λές όλοι όσοι τρέχουν σε 'αγώνες' είναι οι απίστευτοι χεράδες, ενώ οι υπόλοιποι που τρέχουν στις 'παιδιές' είναι κουλοί) μας έχει φέρει στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα. Ωχαδερφισμοί του τύπου 'έλα μωρέ, να μπούν εκεί να κάνουν κανένα γύρο, να βάλουμε και ένα κριτή και εντάξει' μας έκαναν σήμερα να θρηνούμε ένα 8χρονο αγόρι. -
.......
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Παιδιά μόλις έμαθα κάτι πάρα πολύ άσχημο το οποίο κάνει ακόμα δραματικότερο το περιστατικό της απώλειας του παιδιού και δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω....Αφορά το δίδυμο αδερφάκι του....Πόσο άδικη είναι ορισμένες φορές η ζωή......μην το αναφερεις, δεν βοηθα σε τιποτα, σ αυτη την μορφη που εχει παρει η κουβεντα
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Παιδιά μόλις έμαθα κάτι πάρα πολύ άσχημο το οποίο κάνει ακόμα δραματικότερο το περιστατικό της απώλειας του παιδιού και δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω....Αφορά το δίδυμο αδερφάκι του....Πόσο άδικη είναι ορισμένες φορές η ζωή......ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 99% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ..!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ!!
-
Προεχει η μνημη του παιδιου...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
4. ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΞΥΓΟΝΟ-ΜΑΣΚΑ-ΟΡΟΥΣ-ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΞΕΨΑΧΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨHΜΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΖΟΤΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΩ, ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΕΘHΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΙΟ, ΣΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.τώρα ειλικρινά πιστεύετε οτι όλοι αυτοί ανθρώποι που βρίσκονταν στην 'πιστα' εκεινη την μέρα είναι ΧΑΖΟΙ ;;; Γιατί κανείς δεν είδε το ΑΡΤΙΑ εξοπλισμένο όπως λέτε ασθενοφόρο, παρά ένα αρχαίο ΤΖΙΠ το οποίο δεν είχε μέσα ούτε τα στοιχειώδη ;;; Έκτος και αν βέβαια η δεν είδα τουλάχιστον εγώ καλα που ήμουν στα 5 μέτρα απο το σημείο του ατυχήματος, η μάλλον καλύτερα μπορει να μου λέει ψέμματα ο πατέρας μου, ο οποίος όντας ορθοπαιδικός (και έτυχε να βρίσκεται στην εκδήλωση) έκανε το ΚΑΘΗΚΟΝ του, βουτηξε μέσα στα αίματα και θα έδινε ακόμα και την ζωή του για τον μίκρο. Τα λόγια του ακριβώς, 'αν υπήρχε ένα άρτια εξοπλισμένο ίσως ο άτυχος μικρός να ήταν έστω και σε κομματώδη κατάστασή ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΣ'
Επίσης να κάνω μια ερωτήση ;;; Τα μάτια σας έχουν την δυνατότητα ακτινολογικής εξέτασης για να γνωρίζεται ακριβώς τα τραύματα του μικρού, μιας και βλέπω οτι γράφεται οτί ακόμα και χειρουργείο να υπήρχε η ζωή του δεν θα σωζόταν.
Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος σας βάζει να γράφετε τέτοια πράγματα.
Τζιβελέκης Λουκάς
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Παιδιά μόλις έμαθα κάτι πάρα πολύ άσχημο το οποίο κάνει ακόμα δραματικότερο το περιστατικό της απώλειας του παιδιού και δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω....Αφορά το δίδυμο αδερφάκι του....Πόσο άδικη είναι ορισμένες φορές η ζωή......
μην το αναφερεις, δεν βοηθα σε τιποτα, σ αυτη την μορφη που εχει παρει η κουβεντα
ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Παιδιά μόλις έμαθα κάτι πάρα πολύ άσχημο το οποίο κάνει ακόμα δραματικότερο το περιστατικό της απώλειας του παιδιού και δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω....Αφορά το δίδυμο αδερφάκι του....Πόσο άδικη είναι ορισμένες φορές η ζωή......
μην το αναφερεις, δεν βοηθα σε τιποτα, σ αυτη την μορφη που εχει παρει η κουβεντα
το θεμα δεν ειναι αν βοηθα την κουβεντα,αλλα το ποτε θα κατεβασουμε απο τους θρονους τους,αυτους που με τα λεφτα που τους δεινουμε εμεις με τις συμμετοχες στο ΣΟΑΑ,αλλα και με τις lisans,αντι να δημιουργουν ασφαλεις αγωνες(Track days,drift.κ.α.),απλος αποφασιζουν το ποιος θα πεθανει και ποιος οχι
-
Ο χρήστης elaborus έγραψε:
Σαν 'αγωνιζόμενος' στην συγκεκριμένη παιδιά αναγκάζομαι μετά και από την καταχώρηση του ΕΛ-ΕΜ να πω κάποια πράγματα.
- Είναι απαράδεκτο ο ΕΛ-ΕΜ και ο μηχανικός μου (Βούλγαρος χωρίς να μιλάει καλά Ελληνικά. Ο άνθρωπος με την κίτρινη μπλούζα που θα δείτε όσοι τραβήξατε βίντεο) να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στο παιδί. Επίσης το πλήρωμα του πολύ καλά εξοπλισμένου ασθενοφόρου κοίταγε χωρίς να μπορεί να βοηθήσει καθώς από ότι φαίνεται είναι απλά οι οδηγοί (δεν τους κατηγορώ).
- Φαίνεται ότι ξεχνάμε ότι ο οποιοσδήποτε οδηγός τούμπανου 500 ίππων μπορεί να πληρώσει και να του έρθει το δίπλωμα στο σπίτι και να κάνει ό,τι γουστάρει στους δημόσιους δρόμους με 11.000.000 (και πάνω) ανηπεράσπιστους θεατές.. Από το να τα κάνει αυτά μπροστά στο σπίτι μου προτιμώ αυτού του είδους αγώνων που δεν χρειάζεται να είσαι ο Ωνάσης για να τρέξεις. Φυσικά πρέπει να βρεθεί ασφαλής χώρος. Αυτό είναι το πρόβλημα.. Ο χώρος. (και φυσικά η ικανότητα των διοργανωτών)
- Η άποψη μου είναι ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ μιας αν δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάτι. Για την διευθέτηση του προβλήματος πρέπει να τρέξει η οργάνωση ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ που κανονικά θα έπρεπε να ξέρει τι πρέπει να κάνει.*** Όταν όμως το 1ο μέλιμά τους ήταν να μαζέψουν τις φωτογραφικές και τις κάρτες από τον κόσμο.....***
Τα νέα και να τα μάθεις μετά από 1-2 ώρες δεν τρέχει τίποτα. Εγώ έκατσα μέχρι τελευταία στιγμή και δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα έπρεπε να δώσω κατάθεση στο ΤΟΤΑ..
αυτο ειλικρινα δεν περιμενα να το διαβασω...
Ντου και ξύλο που χρειάζονται...
Kαι για να προλάβω όσους θιγμένους, θα πω οτι και ο πατέρας μου να έβαζε χέρι σε προσωπικά μου αντικείμενα με τέτοιο φασιστικό τρόπο, θα αντιδρούσα ανάλογα.
-
Ο χρήστης Esky_t έγραψε:
elaborus δύστυχώς έτσι είναι αφού γνωστά ονόματα με τσαμπουκά κατάφεραν και απόσπασαν την κάρτα από συγγενή μου. Με τον ίδιο τσαμπουκά βέβαια την πήραμε πίσω.Επίσης να αναφέρω το άκρως ακατάλληλο σημείο εξόδου από την πίστα για τα 'πίτς' και τις στοίβες ελαστικών στα 'APEX' όλων των στροφών τις πίστας.** Ήταν κάτι που το είδαμε από το Σάββατο** που κάναμε δοκιμές.. Είπα Σάββατο. Αλήθεια το 20αρικο που δώσαμε χωρίς να πάρουμε απόδειξη που πήγε??? Τα λεφτά που δώσαμε για την άδεια και την συμμετοχή που θα πάνε???
Εφόσον τα είδατε όλα αυτά το Σάββατο, γιατί δεχτήκατε να τρέξετε χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές?
-
Ο χρήστης giant_killer_AX_drag έγραψε:
- ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΞΥΓΟΝΟ-ΜΑΣΚΑ-ΟΡΟΥΣ-ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΞΕΨΑΧΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨHΜΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΖΟΤΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΩ, ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΕΘHΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΙΟ, ΣΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.
τώρα ειλικρινά πιστεύετε οτι όλοι αυτοί ανθρώποι που βρίσκονταν στην 'πιστα' εκεινη την μέρα είναι ΧΑΖΟΙ ;;; Γιατί κανείς δεν είδε το ΑΡΤΙΑ εξοπλισμένο όπως λέτε ασθενοφόρο, παρά ένα αρχαίο ΤΖΙΠ το οποίο δεν είχε μέσα ούτε τα στοιχειώδη ;;; Έκτος και αν βέβαια η δεν είδα τουλάχιστον εγώ καλα που ήμουν στα 5 μέτρα απο το σημείο του ατυχήματος, η μάλλον καλύτερα μπορει να μου λέει ψέμματα ο πατέρας μου, ο οποίος όντας ορθοπαιδικός (και έτυχε να βρίσκεται στην εκδήλωση) έκανε το ΚΑΘΗΚΟΝ του, βουτηξε μέσα στα αίματα και θα έδινε ακόμα και την ζωή του για τον μίκρο. Τα λόγια του ακριβώς, 'αν υπήρχε ένα άρτια εξοπλισμένο ίσως ο άτυχος μικρός να ήταν έστω και σε κομματώδη κατάστασή ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΣ'
Επίσης να κάνω μια ερωτήση ;;; Τα μάτια σας έχουν την δυνατότητα ακτινολογικής εξέτασης για να γνωρίζεται ακριβώς τα τραύματα του μικρού, μιας και βλέπω οτι γράφεται οτί ακόμα και χειρουργείο να υπήρχε η ζωή του δεν θα σωζόταν.
Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος σας βάζει να γράφετε τέτοια πράγματα.
Τζιβελέκης Λουκάς
ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΣΑΝ ΕΜΠΑΘΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ.'EL-EM'
- ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΞΥΓΟΝΟ-ΜΑΣΚΑ-ΟΡΟΥΣ-ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΞΕΨΑΧΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨHΜΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΖΟΤΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΩ, ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΕΘHΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΙΟ, ΣΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
-
Ο χρήστης giant_killer_AX_drag έγραψε:
ο πατέρας μου, ο οποίος όντας ορθοπαιδικός...Τα λόγια του ακριβώς, 'αν υπήρχε ένα άρτια εξοπλισμένο ίσως ο άτυχος μικρός να ήταν έστω και σε κομματώδη κατάστασή ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΣ'Επίσης να κάνω μια ερωτήση ;;; Τα μάτια σας έχουν την δυνατότητα ακτινολογικής εξέτασης για να γνωρίζεται ακριβώς τα τραύματα του μικρού, μιας και βλέπω οτι γράφεται οτί ακόμα και χειρουργείο να υπήρχε η ζωή του δεν θα σωζόταν.
-
Από την Κυριακή προσπαθώ να συνέρθω..Βλέπω ξανά και ξανά όλες τις εικόνες στο μυαλό μου και δεν μπορώ να το χωνέψω. Το πόνο στα μάτια του μικρού Σπυράκου, που με το Χρήστο είχαμε αναλάβει την ψυχολογική του πιο πολύ φροντίδα. Το άψυχο κορμάκι του Νικόλα, τον Σπύρο Ηλιόπουλο να δίνει μάχη από πάνω του. Τον τραγικό αυτό πατέρα που μέσα στο πόνο και το σοκ είχε ένα απλανές βλέμμα. Ο Λωρης έχει δίκιο, έχουμε και εμείς ευθύνη, αρκετά μεγάλη. Από το πρωί συζητούσαμε ότι οι ύπαρξη θεατών εκεί ήταν λάθος, το αναφέραμε αλλά τελικά…. Ανάφερα συγκεκριμένα σε άνθρωπο εκεί ότι το συγκεκριμένο “event” κρύβει την εξής παγίδα, οι εμπλεκόμενοι είναι έμπειροι και παλιοί στην οργάνωση αγώνων, αλλά λόγο της μικρής σημασίας του συγκεκριμένου “event” διέκρινα μια χαλαρότητα. Είναι η ίδια χαλαρότητα που έχουμε ζήσει σε διάφορα επίπεδα σε όλους τους αγώνες, είναι το “ Ελληνικό” χαρακτηριστικό, το αστό δεν πειραζει… Ελπιζω μετά από τα τραγικά γεγονότα να καταλάβουμε ότι πειράζει. Είναι κρίμα να σταματήσουν αυτού του είδους οι αγώνες, πιστεύω ότι σώζουν πολλές ζωές καθημερινά, πιστεύω ειλικρινά ότι τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτούς μένουν μακριά από τα λιμανάκια. Πρέπει όμως να γίνονται με σοβαρότητα και χωρίς την γνωστή χαλαρότητα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το χόμπι που έχουμε διαλέξει, δεν μπορεί να γίνετε χαλαρά, όπως δεν ξεκινάς έναν αγώνα χωρίς να βάλεις τη ζώνη, έτσι πρέπει όλοι οι παράμετροι ασφαλείας να είναι δεδομένο ότι τηρούνται ευλαβικά. Το ασθενοφόρο δεν ξέρω αν είχε και τι μέσα, ομολογώ ότι δεν μου γέμιζε το μάτι. Αλλά το ύφος και οι προσβολές είναι τελείως ανάρμοστες και παιδικές αυτήν την ώρα.
Πανουργιάς Πανουργιάς
-
Συγνώμη αλλα απο ενα νούμερο και μετα τα ποστ εχουν ξεφύγει. Επι της ουσίας το τι έγινε πως γιατί, αν, δεν, ίσως, ημουν, είδα, και άκουσα, δεν θα φέρουν αυτό το πιτσιρικάκο πίσω ουτε θα απαλύνουν το πόνο αυτής της οικογένειας ποτέ μεχρι να ζούν.
Το ζητούμενο και το οποίο αυτή τη στιγμή προέχει απο εδώ και στο εξής είναι τι θα κάνουμε εμείς με το τρόπο μας και τις πράξεις του ο καθένας μας που υποτίθετε αγαπάμε αυτό που κάνουμε για το χατήρι αυτής της ψυχούλας και να αντιστραφεί αυτή η εικόνα που επικρατεί.Νομίζω το οφείλουμε στη μνήμη του παιδιού αυτού γιατί ήταν θαυμαστής του αθλήματος που αντί να παίζει με τους φίλους του η να ήταν καπου αλλού ήταν εκεί.
Η αντιπαράθεση και αλλα δεν θα αλλάξουν κάτι
ολοι λέμε για την εθεα κλπ. ποιος πήγε να παρουσιαστεί στον ανακριτή απο μόνος του και να καταγγείλει αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή και να σταθεί στον οδηγό ως αυτόπτης μαρτυρας της υπεράσπισης του,αφου λεμε οτι δεν φταίει?
ΚΑΝΕΙΣΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΙΟΛΟΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ -
Ώραια να απαγορευθούν τότε δια ροπάλου τα ΙΧ σε πίστες, και οι γιαλαντζή αγώνες τύπου GTCC/Drift, ενώ όποιος θέλει να μπεί σε αγώνες να έχει εισόδημα απο 50.000 και επάνω, και οι υπόλοιποι να πάνε να.......
....μόνο να δούμε πόσους τοίχους και δέντρα με graffiti απο ανθρώπινο αίμα και άλλα 'υπολοίματα' θα μετράμε και θα βλέπουμε γύρω μας οταν επιστρέψουν ολοι αυτοι στους δρόμους...όπως αυτό που αντίκρυσα σήμερα το πρωί στις 8 εξω απο τη δουλειά μου απο ατύχημα που είχε γίνει πριν μερικές ώρες απο κάποιον 'γρήγορο' που ξεκ****νε στο δρόμο.
Σοβαρευτήτε, οταν πονάει το χερι ή το πόδι δεν τοκόβουμε. Προσπαθούμε να δούμε που και γιατί πονάει και το γιατρεύουμε. Ήμαρτον πια. Δεν μπορω να διαβάζω μαλακίες απο ανθρώπους του χώρου λές και είναι αγράμματες κουτσομπολες της γειτονιάς που δαιμονοποιούν τα πάντα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον ‘’el-em’’ ότι ούτε στο katodromo υπάρχει η απόλυτη ασφάλεια (σαφώς πολύ ανώτερη από το auto festival) αφού έχει σχεδιαστή (αν δεν κάνω λάθος) για kart ενώ ακόμα και στα Μέγαρα σήτα είναι αυτή που χωρίζει τους θεατές με την πίστα και όχι κάποιο τοιχίο.
Τελικά με το ασθενοφόρο τι έγινε; εσείς λέτε ότι υπήρχε και ήταν πλήρης ενώ στο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=123454&cid=4
ο Π. Αλέπης λέει ότι : ‘’υπήρχε ένα αρχαίο τσιπ που δεν είχε τίποτα μέσα το ασθενοφόρο έκανε 45 λεπτά να ‘ρθει ‘’ μήπως λέτε για το ασθενοφόρο που ήρθε μετά;ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΗΤΑΝ ΕΝΑ LAND ROVER ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΕΛΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ/ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ.
ΤΩΡΑ,ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ Ο κ.ΑΛΕΠΗΣ ΣΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ,ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ (ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΟΤΙ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΣΩΖΟΤΑΝ.ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΛΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
αγαπητε ΕΛΕΜ ο γιατρος δεν ηταν καποιος φιλος μου απο τον καναπε οπως πιστευεις αλλα ο γαμπρος μου ορθοπεδικος Παναγιωτης Τζιβελεκης που προτοστατισε στην προσπαθεια διασωσης απο την πρωτη στιγμη.Και φυσικα σου ευχομε να μην χρειαστεις ποτε την βοηθεια του μιας και παρεβρισκετε σε πολους αγωνες. αυτο που δεν καταλαβα ηταν η επιθεση σε μενα εχουμε τιποτα προηγουμενα και δεν το εχω καταλαβει
Παυλος Αλεπης
-
Ο χρήστης tonisM έγραψε:
Συγνώμη αλλα απο ενα νούμερο και μετα τα ποστ εχουν ξεφύγει. Επι της ουσίας το τι έγινε πως γιατί, αν, δεν, ίσως, ημουν, είδα, και άκουσα, δεν θα φέρουν αυτό το πιτσιρικάκο πίσω ουτε θα απαλύνουν το πόνο αυτής της οικογένειας ποτέ μεχρι να ζούν.Το ζητούμενο και το οποίο αυτή τη στιγμή προέχει απο εδώ και στο εξής είναι τι θα κάνουμε εμείς με το τρόπο μας και τις πράξεις του ο καθένας μας που υποτίθετε αγαπάμε αυτό που κάνουμε για το χατήρι αυτής της ψυχούλας και να αντιστραφεί αυτή η εικόνα που επικρατεί.Νομίζω το οφείλουμε στη μνήμη του παιδιού αυτού γιατί ήταν θαυμαστής του αθλήματος που αντί να παίζει με τους φίλους του η να ήταν καπου αλλού ήταν εκεί.
Η αντιπαράθεση και αλλα δεν θα αλλάξουν κάτι
ολοι λέμε για την εθεα κλπ. ποιος πήγε να παρουσιαστεί στον ανακριτή απο μόνος του και να καταγγείλει αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή και να σταθεί στον οδηγό ως αυτόπτης μαρτυρας της υπεράσπισης του,αφου λεμε οτι δεν φταίει?
ΚΑΝΕΙΣΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΙΟΛΟΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΕγω το θελω παρα πολυ να καταθεσω στο ανακριτη θα ψαξω να βρω τον τροπο
Παυλος Αλεπης
-
Ο χειρότερος εφιάλτης κάποιου που είναι μέλος Οργανωτικής Επιτροπής , ή Στέλεχος ή Κριτής ενός Αγώνα (όποιας μορφής) δυστυχώς έγινε πραγματικότητα ..........
Έχοντας τις παραπάνω ιδιότητες ,και μετά απο την ανάγνωση τόσων δημοσιεύσεων, σκέφτομαι πολύ σοβαρά άν θα συνεχίσω να τις εξασκώ ..........(όχι απο ευθυνοφοβία , αλλά απο ευθιξία).Λόγια για το αγγελούδι που 'έφυγε' δεν μπορεί να βρεθούν ,
λέξεις για την οικογένειά του , όσες και να γράψεις είναι πολύ λίγες ...................Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα.Υ.Γ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ...........
Τραγικο θανατηφόρο ατυχημα στις Αφίδνες...