-
Ενταξει αλλά δεν παω πρωτη φορά σε τραπεζα στην Ελλάδα φιλε μου .Ουτε ειπε κανενας επίσημα οτι αλλαξε το καθεστως των αναλήψεων ή δανειων ως προς τα ποσα.Ισα ισα που πριν λιγο καιρο τα εδιναν απλετα.
Αστειο ειναι να πιστευουμε οτι μπορεις να παρεις σημερα αυτο το ποσό σε λιγα λεπτά οπως πριν.Ετσι μας εμαθαν φιλε μου. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ενταξει αλλά δεν παω πρωτη φορά σε τραπεζα στην Ελλάδα φιλε μου .Ουτε ειπε κανενας επίσημα οτι αλλαξε το καθεστως των αναλήψεων ή δανειων ως προς τα ποσα.Ισα ισα που πριν λιγο καιρο τα εδιναν απλετα.
Αστειο ειναι να πιστευουμε οτι μπορεις να παρεις σημερα αυτο το ποσό σε λιγα λεπτά οπως πριν.Ετσι μας εμαθαν φιλε μου.30Κ δε νομιζω οτι εδιναν ποτε την ιδια μερα
μπορει απλα το υποκαταστημα να μην ειχε να τα δωσει εκεινη τη μερα τα 3-5Κ.αυτο ομως δεν ειναι ενδειξη ελλειψης ρευστοτητας!
-
Η πεθερα μου πηγε για 5χιλ και δεν της τα εδωσαν γιατι -οπως ειπαν-δεν ηταν εκει ο διευθυντης να συζητησουν τον λογο που τα ηθελε.Δεν θελει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι απο τη στιγμη που οτι εχει να κανει μεχρι 3χιλ απλά η αναληψη ειναι υπο συζητηση και ...γινεται ......συνηθως ενω απο κει και πάνω δινεις το βιογραφικό σου και αν θες δανειο απλά περιμενεις το κομητη του χαλευ να ξαναπερασει.Δεν χρειάζεται κανένα βιογραφικό για να πάρεις τα λεφτά σου.
Φυσικά είναι λογικό να μην έχει κάθε υποκατάστημα απεριόριστα αποθέματα σε μετρητά, για το ενδεχόμενο να αποφασίσει ένας πελάτης να σηκώσει όλες του τις οικονομίες και να τις κάνει πετσετάκια. Τα μετρητά στο ταμείο δεν αποδίδουν και κοστίζουν. Αν τους δώσεις εύλογη προειδοποίηση όμως, οφείλουν να στα έχουν έτοιμα. Επίσης εννοείται ότι αν θέλεις τραπεζική επιταγή ή να κάνεις έμβασμα, πρέπει να τσακιστούν και να στο κάνουν άμεσα.
Το πόσα μετρητά έχει κάθε υποκατάστημα δεν είναι δείκτης ρευστότητας μιας τράπεζας.
-
Η πεθερα μου πηγε για 5χιλ και δεν της τα εδωσαν γιατι -οπως ειπαν-δεν ηταν εκει ο διευθυντης να συζητησουν τον λογο που τα ηθελε.Δεν θελει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι απο τη στιγμη που οτι εχει να κανει μεχρι 3χιλ απλά η αναληψη ειναι υπο συζητηση και ...γινεται ......συνηθως ενω απο κει και πάνω δινεις το βιογραφικό σου και αν θες δανειο απλά περιμενεις το κομητη του χαλευ να ξαναπερασει.Δεν ισχύει αυτό. Έχει τύχει να βρεθώ σε άσχετη τράπεζα (που δεν έχω ξαναπάει δηλαδή) με επιταγή μέχρι 15000 και έκανα είσπραξη χωρίς ούτε διευθυντές ούτε ερωτήσεις. Για 5000 ούτε λόγος.
-
Οκ τότε ολα καλά.Λεφτα υπάρχουν μη φοβομαστε!!!!!!!!!!!!!
-
Οκ τότε ολα καλά.Λεφτα υπάρχουν μη φοβομαστε!!!!!!!!!!!!!αυτό κατάλαβες εσύ
-
Τι μλκες.
Ρε σεις, είπαμε ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, αλλά όχι για 5, 50 ή 500 Κ Ε!
Δις δεν έχουμε, ψιλά είναι γεμάτος ο κόσμος! -
coupea, μη φοβάσαι τίποτα. ΓΑΠ στο τιμόνι.
(πάντως, βάλε και κάνα μυριάκι στο coupe, ποτέ δεν ξέρεις) -
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οκ τότε ολα καλά.Λεφτα υπάρχουν μη φοβομαστε!!!!!!!!!!!!!
αυτό κατάλαβες εσύ
Γιατί εσυ τι καταλαβες δηλ.Η μηπως θα πας να σηκωσεις περισσοτερα μυρια... .....
-
-
Α και για να μην σας πριζω απο ποια ποσα και πανω υπαρχει προβλημα δεδομενου οτι τα 15χιλ και κατω ειναι μικροποσα για αναληψη η δανειο?...
-
Ακους εκει μικροποσα και ψιλά...... ......Ανταρα τα λάστιχα.........Ε βεβαια συνηθισαμε στα χοντρα.....
Μερικοι δεν παιζεστε εδω μεσα......
-
Ανταρα τα λάστιχα........ποσα χρονια ειχα να το ακουσω αυτο....
-
...αφου θεωρουμε ψιλα τα ποσα που ανεφερα .........''έξω και ο κ....ς''..
-
Τι πάει να πει αυτό;
-
Κάποια βρισιά για τα Opel πάλι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
**VIDEO: Όταν ο Βενιζέλος αποδοκίμαζε την επιβάρυνση των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ **Από 0:25 έως 0:41:
Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράτεις τέλη ή φόρους και ιδίως φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων...
-
Ελα βρε θανο ''τι παει να πει αυτό?''.......Παει να πει οτι ειμαστε ρεζιλια...Λαική εκφραση .
Αμαν παει..... γερασα.....παιδί μου Θανο...... ....Ernani....... ....don't do it......
-
Πάλι δεν το έπιασα, αλλα οκ
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!