-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
το '75 πουλούσα τον 'θούριο'...Αριστοτέλους και Εγνατία γωνία...και μεγάλες σημαίες πράσινες σηκώσαμε και γαλάζια ψηφοδέλτια ρίξαμε...όλα τα δοκιμάσαμε...και για όλα μετανοιώσαμε.
έχω κάθε δικαίωμα να δοκιμάσω και την αποχή...ε, ρε μαν, άμα εσύ δεν μαθαίνεις απο τα λάθη σου και θέλεις συνεχώς να επαναλαμβάνεις χάριν δικαιώματος, πάσο.
και η σοφία δικαίωμα είναι αλλά δεν βλέπω πολλούς να το εξασκούν με ζήλο.λες, 'ξέρεις τι παθαίνει ο τραγουδιστής όταν το μαγαζί δεν γεμίζει.'
φαντάζομαι κάτι αρκετά λιγότερο κακό απο όταν δεν γεμίζει το δικό του αλλά γεμίζει το απέναντι, ή ακόμα χειρότερα το κάθε συνοικιακό μαγαζάκι χωρίς φίρμες. -
η αποχή αντιβαίνει στον νόμο....ο κάθε πρωθυπουργός με νωπή εντολή νομιμοποιείται να ζητάει πρόωρες εκλογές υποθηκεύοντας το οικονομικό παρόν (όπως το κατάντησαν) και μέλλον της χώρας????
το να στηρίζεις οικολόγους, μ-λ, κυνηγούς κά (το δοκίμασα κι' αυτό) το μόνο που καταφέρνεις είναι να καμαρώνεις για το 'λοιπά κόμματα' την νύχτα των εκλογών.
το να συμμετέχεις σε ένα μαζικό κίνημα έκφρασης αντίδρασης στα τεκταινόμενα (καληώρα) δημιουργεί διαδικασίες αμφισβήτησης των αρχηγών και των επιλογών τους (αυλικούς) και άρα αλλαγές στους κομματικούς μηχανισμούς που είτε το θέλουμε είτε όχι, κατά πλειοψηφία (δημοκρατία έχουμε) κυβερνούν τον τόπο.κάποιος πρότεινε σε τόπικ να μετράει η ψήφος ανάλογα με τις σπουδές...
εγώ τι να προτείνω ?? να απαγορευτεί η ψήφος στους άνω των 50 ετών (τόσο είμαι)... -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
ωραια, τι θα ψηφισεις την κυριακη ;
Κοίτα Γιάνν, τα γεγονότα τρέχουν, ενω μέχρι χθες έλεγα να τους γράψω όλους στ @@ μου και να μην πάω καν, πριν λίγο βγήκα να πάρω μπύρες( ) και πέτυχα ένα φιλαράκι μου -ταλαίπωρος αγωνιστής αριστερός απ τα γενοφάσκια του, φτωχόπαιδο και γείτονας- και μου είπε πως βάζει υποψήφιος με έναν αριστερο ανεξάρτητο συνδιασμό. Σκατά, την πάτησα, θα τον ψηφίσω
τί τρέχουν, 100 μέτρα σπριντ λεμε
αμάν ρε πάτερ, ένα βράδυ δεν μπήκα στο φόρουμ κι έχασα εξελίξεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κοίτα Γιάνν, τα γεγονότα τρέχουν, ενω μέχρι χθες έλεγα να τους γράψω όλους στ @@ μου και να μην πάω καν, πριν λίγο βγήκα να πάρω μπύρες( ) και πέτυχα ένα φιλαράκι μου -ταλαίπωρος αγωνιστής αριστερός απ τα γενοφάσκια του, φτωχόπαιδο και γείτονας- και μου είπε πως βάζει υποψήφιος με έναν αριστερο ανεξάρτητο συνδιασμό. Σκατά, την πάτησα, θα τον ψηφίσω
Αμα ειχες μπει δεν θα εβγαινε για μπυρες και δεν θα συναντουσε τον φιλο του.
Εσυ φταις -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aσχετο και αλλά...πόσο τις δίνεις τις τριφασικές ντρίφτερ?
-
κι'όμως λεφτά υπάρχουν...
Ο υπουργός εξωτερικών πήρε αεροπλάνο από την Ελευσίνα ως το ... Ελευθέριος Βενιζέλος. 17.000 κόστισαν οι τρεις πτήσεις του Θ. Πάγκαλου μέσα στην ίδια ημέρα.
Το... κερί του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο κόστισε στους Έλληνες... κάτι παραπάνω.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος ο Θ. Πάγκαλος πέταξε με super puma από την Ελευσίνα ως το εξοχικό του στη Τζιά και από κει στην Τήνο για να εκπροσωπήσει της Κυβέρνηση στους εορτασμούς και ύστερα το ίδιο απόγευμα επέστρεψε με το ίδιο ελικόπτερο στην Ελευσίνα.
Το ... ρεκόρ σπατάλης όμως φαίνεται να το έχει ο υπουργός τον Εξωτερικών που λόγω.... βεβαρημένου προγράμματος αντί να πάει με αυτοκίνητο από την Ελευσίνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε με ένα από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη. Στη συνέχεια πήρε άλλο αεροπλάνο για Κρήτη και όταν επέστρεψε από το νησί, πήρε και πάλι αεροσκάφος από τα Σπάτα για την Ελευσίνα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Δρούτσας συνηθίζει να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει σε κάποια χώρα της Ευρώπης και όχι αεροσκάφη της γραμμής ανεβάζοντας το κόστος κάθε πτήσης του από τα 350-400 ευρώ στα 24.000 !
Τουλάχιστον προκλητικό είναι και το ποσό των 110.000 ευρώ που χρειάστηκε για τα δύο ταξίδια του υπουργού Οικονομικών στις Βρυξέλλες, ποσό που περιελάμβανε τα έξοδα του ίδιου και άλλων 3-4 ατόμων.http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=50021&catid=3
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Aσχετο και αλλά...πόσο τις δίνεις τις τριφασικές ντρίφτερ?
τώρα που μπήκε το νυχτερινό τιμολόγιο γλυκάθηκες ε?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα ειχες μπει δεν θα εβγαινε για μπυρες και δεν θα συναντουσε τον φιλο του.
Εσυ φταιςδεν είναι να τα αφήνεις να ξεπορτίζει αυτό το παιδί θα την κάνει την
και να φανταστείς του τηλεφώνησα αργά για να δώ αν είναι σπίτι
-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ωραιος!!!!
Μακρυα απο Κικιλιες Σγουρους και τους κολαουζους τους Αδωνι, Δημαρα και ας ειναι και στον Αλαβανο η στο Παφιλη η ψηφος και ας διαφωνει καποιος μαζι τους καθετα, οριζοντια, διαγωνια και υπο γωνια.
Τα περι 'περιφερειαρχης=μικρος πρωθυπουργος' κλπ αρλουμπες ας τα πουν στους χαχολους.
Το θεμα ειναι να τους τρομοκρατησουμε και να τους δειξουμε οτι ξυπνησαμε επιτελους.
-
αυτό που διαβάζω για εκλογές 5 δεκέμβρη, τί βάση έχει ρε παίδες?
τρομοκρατήθηκε ο ΓΑΠ και είπε να εκβιάσει κι άλλο?
-
κι'όμως λεφτά υπάρχουν...Ο υπουργός εξωτερικών πήρε αεροπλάνο από την Ελευσίνα ως το ... Ελευθέριος Βενιζέλος. 17.000 κόστισαν οι τρεις πτήσεις του Θ. Πάγκαλου μέσα στην ίδια ημέρα.
Το... κερί του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο κόστισε στους Έλληνες... κάτι παραπάνω.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος ο Θ. Πάγκαλος πέταξε με super puma από την Ελευσίνα ως το εξοχικό του στη Τζιά και από κει στην Τήνο για να εκπροσωπήσει της Κυβέρνηση στους εορτασμούς και ύστερα το ίδιο απόγευμα επέστρεψε με το ίδιο ελικόπτερο στην Ελευσίνα.
Το ... ρεκόρ σπατάλης όμως φαίνεται να το έχει ο υπουργός τον Εξωτερικών που λόγω.... βεβαρημένου προγράμματος αντί να πάει με αυτοκίνητο από την Ελευσίνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε με ένα από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη. Στη συνέχεια πήρε άλλο αεροπλάνο για Κρήτη και όταν επέστρεψε από το νησί, πήρε και πάλι αεροσκάφος από τα Σπάτα για την Ελευσίνα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Δρούτσας συνηθίζει να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει σε κάποια χώρα της Ευρώπης και όχι αεροσκάφη της γραμμής ανεβάζοντας το κόστος κάθε πτήσης του από τα 350-400 ευρώ στα 24.000 !
Τουλάχιστον προκλητικό είναι και το ποσό των 110.000 ευρώ που χρειάστηκε για τα δύο ταξίδια του υπουργού Οικονομικών στις Βρυξέλλες, ποσό που περιελάμβανε τα έξοδα του ίδιου και άλλων 3-4 ατόμων.http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=50021&catid=3
Γι΄αυτό (και πολλά άλλα βέβαια) όταν τους λιθοβολήσει ο λαός δε θα τους λυπηθεί κανένας...!
-
...οταν θα ξυπνησουμε να τους λιθοβολησουμε,εκεινοι θα ειναι στα σαλε τους στην Ελβετια,με τα Ελληνικα εκατομυριακια...
-
Διαπίστωσα ότι άδειασε η Αθήνα, πάρα πολλοί σπεύδουν να ψηφίσουν.
Φαίνεται ότι επιτέλους, βρέθηκαν οι σωτήρες των Δήμων και Νομαρχιών, άρα κοντολογής θα βρεθούν και οι σωτήρες ολόκληρου του έθνους!Μάλλον δεν έχουν 'καλό δρόμο' που πάει στο κτήμα, ή προσβλέπουν σε κανένα διορισμό σε Νομαρχία-Δήμο για το συγγενολόΐ, έστω και με σύμβαση χρόνου. Σιγά μη βάλει ο Έλληνας μυαλό.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Διαπίστωσα ότι άδειασε η Αθήνα, πάρα πολλοί σπεύδουν να ψηφίσουν.
Φαίνεται ότι επιτέλους, βρέθηκαν οι σωτήρες των Δήμων και Νομαρχιών, άρα κοντολογής θα βρεθούν και οι σωτήρες ολόκληρου του έθνους!Μάλλον δεν έχουν 'καλό δρόμο' που πάει στο κτήμα, ή προσβλέπουν σε κανένα διορισμό σε Νομαρχία-Δήμο για το συγγενολόΐ, έστω και με σύμβαση χρόνου. Σιγά μη βάλει ο Έλληνας μυαλό.
Με τοσους πολλους υποψηφιους σχεδον καθε οικογενια εχει και απο εναν
-
Πολυ καλο το τελευταιο infowar, Ο Αρ. Χατζηστεφανου ανακατευει απο την εκμεταλλευση των θαμμενων Χιλιανων, τη σχεση των ορυχειων χαλκου με την χουντα του Πινοσετ και την αμερικανικη εταιρεια ΙΤΤ, μεχρι την επιτυχημενη προσπαθεια του Rafael Correa στον Ισημερινο για την μειωση του Εθνικου χρεους και την δημοσιοποιηση ολων των σκιων των δανειων αυτων.
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Πολυ καλο το τελευταιο infowar, Ο Αρ. Χατζηστεφανου ανακατευει απο την εκμεταλλευση των θαμμενων Χιλιανων, τη σχεση των ορυχειων χαλκου με την χουντα του Πινοσετ και την αμερικανικη εταιρεια ΙΤΤ, μεχρι την επιτυχημενη προσπαθεια του Rafael Correa στον Ισημερινο για την μειωση του Εθνικου χρεους και την δημοσιοποιηση ολων των σκιων των δανειων αυτων.
http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=206577Κακοηθειες εκπορευομενες απο τους Κομμουνιστας και τους φιλα προσκειμενους στο προδοτη Σαλβαντορ Αλλιεντε για να αμαυρωσουν το εργο των Τσικαγκο Μποϋζ
http://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_Boys στη Χιλη,
να σπιλωσουν την διαχρονικη και ακρως ανθρωποκεντρικη θεωρια του Φριντμαν και του Χαρμπεργκερ,
και φυσικα να ριξουν λασπη στο μεγαλυτερο δημοκρατη του Νοτιου Ημισφαιριου τον ανυπερβλητο ηγετη Αουγκουστο Πινοτσετ -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με τοσους πολλους υποψηφιους σχεδον καθε οικογενια εχει και απο εναν
μου θυμισες τις εκλογες του απριλιου στη σχολη που απο τους συνολικους 666 ψηφους, ~210 (~70% του συνολου) ηταν οι υποψηφιοι της ΔΑΠ (καποιοι χωρις να το ξερουν )
-
-
κι'όμως λεφτά υπάρχουν...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=50021&catid=3Σε αντιδιαστολή:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-hampshire-11702157The Queen had travelled to the naval base from London Waterloo by standard passenger train which arrived late.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!