-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ακρως συγκινητικη η προσπαθεια καθε βραδυ στο δελτιο του 'δημοσιογραφου' Κωνστα, να πεισει ποσο καλα τα παει η κυβερνηση και οτι ολα πανε μια χαρα...ποσο περισσοτερο σουργελο μπορει να γινει κανεις?
Δεν τον παω καθολου τον συγκεκριμενο.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σήμερα το πρωί στο μέγκα και στο άλτερ μίλησε ο γνωστός παπουτσορίχτης .
Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι δημοσιογράφοι και πολιτικοί από ΟΛΑ τα κόμματα , του την έπεσαν άγρια . Δραστηριοποιήθηκε και ο παρακρατικός μηχανισμός του πατσοκ και εμφανίστηκαν διάφοροι 'αυθόρμητοι και αυθόρμητες' που έλεγαν ότι δεν τους έκοψε απόδειξη ο γιατρός .
Ετσι γινόταν και παλιά επί χούντας και πιό πρίν . Οποιος διαμαρτυρόταν εμφανιζόντουσαν 'οι αγανακτισμένοι πολίτες' και τον ξυλοφορτώνανε .Ετσι όλα τα λαμόγια πολιτικοί και δημοσιογράφοι κοιτάξανε να υπερασπιστούνε το σύστημα που τους τρέφει . Μην χάσουμε και τον έλεγχο .
Ντροπή σας λαμόγια+1
(Τα είπα χτες αλλά συμφορουμίτης μου έγραψε ότι δεν κατάλαβε τίποτε). -
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Απομονωσα αυτο το κομματι γιατι δειχνει την εμπαθεια ,την ασχετοσυνη και την ανευθυνοτητα σου.
Ελεος.Του έκανες τα μούτρα κρέας...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σήμερα το πρωί στο μέγκα και στο άλτερ μίλησε ο γνωστός παπουτσορίχτης .
Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι δημοσιογράφοι και πολιτικοί από ΟΛΑ τα κόμματα , του την έπεσαν άγρια . Δραστηριοποιήθηκε και ο παρακρατικός μηχανισμός του πατσοκ και εμφανίστηκαν διάφοροι 'αυθόρμητοι και αυθόρμητες' που έλεγαν ότι δεν τους έκοψε απόδειξη ο γιατρός .
Ετσι γινόταν και παλιά επί χούντας και πιό πρίν . Οποιος διαμαρτυρόταν εμφανιζόντουσαν 'οι αγανακτισμένοι πολίτες' και τον ξυλοφορτώνανε .Ετσι όλα τα λαμόγια πολιτικοί και δημοσιογράφοι κοιτάξανε να υπερασπιστούνε το σύστημα που τους τρέφει . Μην χάσουμε και τον έλεγχο .
Ντροπή σας λαμόγιαMEGA ΧΟΥΝΤΑ!Να την χαιρεστε την maga 'δημοκρατια' σας.(6 εναντιων 1 και βαρυτατοι χαρακτηρισμοι στο τελος που δειχνουν και ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο πλεον εκει στο MEGALO KOURADI)
Απομονωσα αυτο το κομματι γιατι δειχνει την εμπαθεια ,την ασχετοσυνη και την ανευθυνοτητα σου.
Ελεος.πηξαμε στους αποφοιτους της κλαδικης τελευταια.
-
ΠΟΤΕ στη ζωή μου μέχρι τώρα, δεν φοβήθηκα περισσότερο τους δημοσιογράφους !! Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει ΤΕΛΕΙΩΣ...!! Δε κρατάνε το παραμικρό πρόσχημα....!!
Πού είναι η ουδετερότητα...;;
Πού είναι η αντικειμενικότητα....;;
Πού είναι η σοβαρότητα...;;
Πού είναι η νηφαλιότητα....;;
Πού είναι όλα αυτα τεσπα που πρέπει να διακρίνουν εναν ανθρωπο που ασκεί το λειτουργημα του δημοσιογράφου....;; Εστω κάποια ψήγματα βρε αδερφέ...!!!!
Ακου τί λέει ο Καμπουράκης στο τέλος...!! Κακώς τον βγάλαμε λέει να μιλήσει...!!! Εγληματίες χειρίστου είδους, του ποινικού δικαίου έχουν βήμα και μιλάνε στα κανάλια και δεν τους αντιμετωπίζουν ετσι...! Εχω σοκαριστεί πραγματικά...!!
Σημ. ΔΕΝ επικροτώ την πραξη του γιατρού, για μένα ηταν λάθος του, αλλα ο 'λιθοβολισμός' του απο τους.... αμερόληπτους δημοσιογράφους είναι πολύ χειρότερος απο την πράξη του.!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ΠΟΤΕ στη ζωή μου μέχρι τώρα, δεν φοβήθηκα περισσότερο τους δημοσιογράφους !! Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει ΤΕΛΕΙΩΣ...!! Δε κρατάνε το παραμικρό πρόσχημα....!!Πού είναι η ουδετερότητα...;;
Πού είναι όλα αυτα τεσπα που πρέπει να διακρίνουν εναν ανθρωπο που ασκεί το λειτουργημα του δημοσιογράφου....;; Εστω κάποια ψήγματα βρε αδερφέ...!!!!
Ακου τί λέει ο Καμπουράκης στο τέλος...!! Κακώς τον βγάλαμε λέει να μιλήσει...!!! Εγληματίες χειρίστου είδους, του ποινικού δικαίου έχουν βήμα και μιλάνε στα κανάλια και δεν τους αντιμετωπίζουν ετσι...! Εχω σοκαριστεί πραγματικά...!!
Σημ. ΔΕΝ επικροτώ την πραξη του γιατρού, για μένα ηταν λάθος του, αλλα ο 'λιθοβολισμός' του απο τους.... αμερόληπτους δημοσιογράφους είναι πολύ χειρότερος απο την πράξη του.!!
τα ανθρωπαρια αυτα ειναι υπευθυνα σε πολυ μεγαλο ποσοστο για τη καταντια της κοινωνιας μας. Φυσικα, με το αζημιωτο απο ολες τις κυβερνησεις...
αλητεια, βρωμια και αλθιοτητα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΠΟΤΕ στη ζωή μου μέχρι τώρα, δεν φοβήθηκα περισσότερο τους δημοσιογράφους !! Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει ΤΕΛΕΙΩΣ...!! Δε κρατάνε το παραμικρό πρόσχημα....!!
Πού είναι η ουδετερότητα...;;
τα ανθρωπαρια αυτα ειναι υπευθυνα σε πολυ μεγαλο ποσοστο για τη καταντια της κοινωνιας μας. Φυσικα, με το αζημιωτο απο ολες τις κυβερνησεις...
αλητεια, βρωμια και αλθιοτητα
Γι' αυτό και τους έχω αποκαλέσει ως καρκινώματα (μια μεγάλη μερίδα τους).
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Τελικα τοσα εξοδα για την ασφαλεια ενος αχρηστου φαφλατα που το παιζει 'λαοπροβλητος' και 'αγαπητικος' (αλλα φοβαται τα παπουτσια)για να ακουσουμε τις ιδιες παπαριες και ξυλινες αερολογιες.
Ελεος.γιατι ρε κρις?που εχει φαουλ ο φιλος?
κοιτα το παρελθον,ζησε το παρων κ ετοιμασου να κλεψεις στο μελλον.
το λιγο λιγοτερο σε μια κοινωνια που δεν ανεχεται το ψεμα(αν υπηρχε)
πρωτα ο γαπ θα επρεπε να φαει κρεμαλα κ μετα ολοι οι αυλικοι.
του παρελθοντος κ του παροντος.
..καλο ειναι να κοιταμε κ το μελλον..οχι μονο τον ρουσφετολογικο μισθο του σημερα γιατι αυριο
πιθανον να τον χασουμε..Οταν διαβαζω σχολια τυπου, τοσα εξοδα για την ασφαλεια ενος φαφλατα(πρωθυπουργου)σαν να λεει οτι επρεπε να τον αφησουν απροστατευτο.
Ναι να κοιταμε το μελλον αλλα το μελλον ειναι αποτελεσμα των δυσκολων καταστασεων που περναμε τωρα(παρον).Το πιο θα ειναι το μελλον δεν το γνωριζω δεν ειμαι μαντης αλλα ουτε και καφρος να πιανω ενα ποντικι στο χερι μου και μεσω του πληκτρολογιου να αμολαω την καθε πορδη που μου ερχεται στο μυαλο χωρις να σκεφτω αν αυτο που ζηταω θα εχει συνεπειες καλες .Εκφρασεις τυπου κρεμαλα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα και εν πασει περιπτωσει εμενα με απασχολουν αλλα προβληματα οπως ανεργια,μηδεν αναπτυξη ,ακριβεια,διεθαρμενο δημοσιο .Αυτα με απασχολουν και οχι τον αν θα πρεπει να προστατευσουν τον πρωθυπουργο η οχι, το οποιο ειναι γελοιο μονο να το σκεφτεται κανεις. -
ΠΟΤΕ στη ζωή μου μέχρι τώρα, δεν φοβήθηκα περισσότερο τους δημοσιογράφους !!Εγώ τους ξεφοβήθηκα με ένα τσάκ. Έχω να παρακολουθήσω ειδήσεις από τηλεόραση πολλάάά χρόνια. Ό,τι θέλω το μαθαίνω από δίκτυο και ραδιόφωνο. Πολλά από τα ονόματα που αναφέρετε μου είναι τελείως άγνωστα.
-
Αυτο παει να πει οτι κατανοεις τι συμβαινει σε αντιθεση με αλλους.
-
όταν θα σταματήσεις να τους βλέπεις , θα σταματήσει να σε νοιάζει και θα σταματήσουν να μετράνε και θα σταματήσουν να πληρώνονται.
1+1=2
μέχρι τότε μπορείς να το παίζεις 'αγανακτισμένος'μου έλεγε ένας φίλος που κάνει διδ/κο στις ΗΠΑ.
κάποιος έκανε φασαρία/κλοπή δεν ξέρω και γω τι και είχε βγει η αστυνομία να τον μαζέψει αλλά το έπαιζε runaway και είχαν πάρει τα σπίτια πόρτα πόρτα να τον βρουν.
χτυπάει λοιπόν και τη πόρτα του φοιτητικού διαμερίματος (2 ένοικοι) και τους λέει μπορούμε να περάσουμε εντός να ρίξουμε μια ματιά μπλα μπλα μπλα.
ναι λένε, νο πρόμπλεμ
κάνουν την έρευνα τους οι μπατσούληδες χωρίς αποτέλεσμα μέχρι που ο ένας ρωτάει
-where's your TV?
-what TV?
-your TV
-we don't have a TV
-.....
-.....
-there is noone without a TV!
-we don't watch TV so we don't have any...
-what do you do then?
-other things
-if someone stole your TV you can tell us, there is no need to fear
-we don't have a TV, never had.
-ok, take care, call us if you see anything suspicious
και φεύγουν εμφανώς προβληματισμένοι.και μετά λέμε με περιφρόνηση Αμερικανάκια...
καθρέφτη καθρεφτάκι μου. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
όταν θα σταματήσεις να τους βλέπεις , θα σταματήσει να σε νοιάζει και θα σταματήσουν να μετράνε και θα σταματήσουν να πληρώνονται.
1+1=2
μέχρι τότε μπορείς να το παίζεις 'αγανακτισμένος' -
http://img203.imageshack.us/slideshow/w ... lip1dk.jpg
-
Οταν διαβαζω σχολια τυπου, τοσα εξοδα για την ασφαλεια ενος φαφλατα(πρωθυπουργου)σαν να λεει οτι επρεπε να τον αφησουν απροστατευτο.Αυτο καταλαβες εσυ Τοσα εξοδα για να ακουσουμε τις ιδιες σαχλαμαρες.Μαλλον λαθος ....καπου αναφερε το παιντι οτι ειναι 'αντιεξουσιαστης στην εξουσια'
Ναι να κοιταμε το μελλον αλλα το μελλον ειναι αποτελεσμα των δυσκολων καταστασεων που περναμε τωρα(παρον).
Το μελλον θα ειναι δυστυχως αποτελεσμα καταστοφικων πολιτικων ιδιως των τελευταιων δεκα μηνων.Κριμα που σου διεφυγε η λεπτομερεια.Το πιο θα ειναι το μελλον δεν το γνωριζω δεν ειμαι μαντης δε χρειαζεται ειναι ολοφανερο.Δεν πιασαμε πατο αλλα εκτοξευτηκαμε στο διαστημα.Θα τριβουμε τα ματια μας σε εκατο χρονια. ουτε και καφρος Το καφρος κυριολεκτικα δε το θεωρω βρισια.Προσπαθησε καλυτερα μπορεις.να πιανω ενα ποντικι στο χερι μου και μεσω του πληκτρολογιου ναι μονο που εχω κατεβει ουκ ολιγες φορες στον δρομο(στον οποιο ειμαι καθημερινα λογω δουλειας) για να εχω το δικαιωμα να αμολαω πορδες.Εσυ ποσες φορες κατεβηκες φετος? :hmmm: να αμολαω την καθε πορδη που μου ερχεται στο μυαλο χωρις να σκεφτω αν αυτο που ζηταω θα εχει συνεπειες καλες .Εκφρασεις τυπου κρεμαλα την οποια δεν ανεφερα πουθενα εντουτοις θα ηταν αρκετα χρησιμη αν εφαρμοζονταν καθως περασαν αρκετα χρονια απο τις τελευταιες που στηθηκαν στην ελλαδα και οι πολιτικοι εχουν μνημη χρυσοψαρου.δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα και εν πασει περιπτωσει εμενα με απασχολουν αλλα προβληματα οπως ανεργια,μηδεν αναπτυξη ,ακριβεια,διεθαρμενο δημοσιο.
Αυτα με απασχολουν και οχι τον αν θα πρεπει να προστατευσουν τον πρωθυπουργο η οχι, το οποιο ειναι γελοιο μονο να το σκεφτεται κανεις.Γελοια ηταν τα μετρα στην εκταση τους.Απο τι κινδυνευε ο πρωθυπουργος δηλαδη.Απο τον κοσμο?Τι ειμαστε δηλαδη τρομοκρατες οσοι κατεβηκαμε στις πορειες?Την επομενη φορα δεν θα μου φανει περιεργο να στησουν και αντιπυραυλικα συστηματα.
-
Ξερεις πολυ καλα οτι η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και αστυνομια πηρε τα μετρα που πηρε και πολυ καλα εκανε.Η ΔΕΘ γινεται πολλα χρονια δεν ξεκινησε φετος και δεν γινεται μονο για
να μιλησει ο πρωθυπουργος αλλα εχει εμπορικο χαρακτηρα . -
Γιατι δεν το καταλαβαινω επειδη καταστραφηκε το ατσαλακωτο και χρυσοπληρωμενο ιματζ του πρωθυπουργου?
Σιγα το πολιτικο αναστημα δηλαδη.Μολις σταματησει να ειναι χρησιμος στο συστημα τα φιλικα ΜΜΕ θα τον πεταξουν στον καδο σαν στυμενη λεμονοκουπα. -
Ξερεις πολυ καλα οτι η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και αστυνομια πηρε τα μετρα που πηρε και πολυ καλα εκανε.Η ΔΕΘ γινεται πολλα χρονια δεν ξεκινησε φετος και δεν γινεται μονο για
να μιλησει ο πρωθυπουργος αλλα εχει εμπορικο χαρακτηρα .Τα μετρα ηταν αχρειαστα και ειχαν συμβολικο χαρακτηρα.Σκοπος τους ηταν να τρομοκρατησουν τον κοσμο και να του δειξουν οτι το αστυνομικο κρατος ειναι πανισχυρο και δεν εχει σκοπο την προστασια του πολιτη αλλα της εξουσιας.Ακου εκει να ζητανε ταυτοτητες στα διαφορα αστυνομικα μπλοκα που ειχαν σε διαφορα σημεια στο κεντρο.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ.
Τζαμπα καθομαι και γραφω ομως αφου και η παρουσια του στρατου θα σου φαινονταν φυσιολογικη.Αντε γιατι σκουριασαν τα αρματα.Η κατασταση δεν ειναι δυσκολη ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ.
-
Ο καθενας την δουλεια του ,εσυ κανεις την πορεια και ο αστυνομικος φυλασσει τον χωρο.
Που ειναι το προβλημα σου ,μηπως επειδη δεν σας αφησαν να τα σπασετε;
Τα περι στρατου και σκουριασμενων αρματων ....................! -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Σκοπος τους ηταν να τρομοκρατησουν τον κοσμο και να του δειξουν οτι το αστυνομικο κρατος ειναι πανισχυρο και δεν εχει σκοπο την προστασια του πολιτη αλλα της εξουσιας.Εδώ πάνω πάνω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα τους δείξουμε το Νοέμβριο στις εκλογές.
Απλά μετατίθεται για δύο μήνες αυτό που θα τους δείξουμε!ασε μας ρε φιλε, ξεκιναει το Τοπ Σεφ, εχουμε χρονο να ασχοληθουμε με τους απατεωνες?
Συγνώμη, δεν το ήξερα
ακρως συγκινητικη η προσπαθεια καθε βραδυ στο δελτιο του 'δημοσιογραφου' Κωνστα, να πεισει ποσο καλα τα παει η κυβερνηση και οτι ολα πανε μια χαρα...
ποσο περισσοτερο σουργελο μπορει να γινει κανεις?
Δες και τον 'δημοσιογράφο' Καψή στο mega! Μια απ' τα ίδια, ίσως και χειρότερα.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!