-
Έχουμε τη διάγνωση του γιατρού για ασιτία;
-
μισό να στην ποστάρω.
θες και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ιατρού;
τι σώβρακο φορά;
-
Τετραπλασιάστηκαν τα μυστικά κονδύλια την τελευταίια διετία.
Τώρα εχω καταλάβει που πάνε όλα αυτά τα χρήματα!
Αξιοι μισθοί και χωρίς να μπορεί να το αποδείξει κανένας! -
Διάγνωση για υπάρχει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα πληρωθούν μισθό μείον 10 ημερομισθίων όμως; Γιατί αν τους πληρώνουν κανονικά να κάνω κι εγώ μαζί τους απεργία.κ@λοκάστες προνομίων που είχατε καλομάθει να μας μαμάτε χρόνια τώρα...
Τι λέξη κοινωνική αλληλεγγύη δεν την έχεις ακουστά;
Μια κοινωνική ομάδα πλήττεται και πρέπει όλοι οι φορολογούμενοι να σταθούμε στο πλευρό τους. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Διάγνωση για υπάρχει;Ναι, ότι τυφλώνει.
-
Εκτακτη ανακοινωση του ΤΕΙ Αθηνας(το βαζω εδω και οχι στο περι σπουδων ωστε να το δουν ολοι)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια της από 30-09-2011 επιστολής μας προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΔΒΜΘ, στην οποία αναλυτικά αναφέραμε τους λόγους για τους οποίους, είναι αδύνατο να λειτουργήσει τόσο το Ίδρυμά μας όσο και τα υπόλοιπα ΤΕΙ της χώρας, σας ανακοινώνουμε τα εξής:
Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας στη σημερινή του συνεδρίαση (12-10-2011) αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή έναρξης των μαθημάτων του Ιδρύματος από τη Δευτέρα 17-10-2011 και για μια εβδομάδα, διότι, παρά το γεγονός ότι έχουν εγκριθεί οι σχετικές πιστώσεις, σε επίπεδο προϋπολογισμού, τόσο το ΥΠΔΒΜΘ όσο και το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν εγκρίνει ακόμη τον απαραίτητο αριθμό έκτακτου ΕΠ, ώστε το Ίδρυμά μας να λειτουργήσει στοιχειωδώς.
Συνεπώς, την ευθύνη για την πιθανή απώλεια του χειμερινού εξαμήνου 2011-2012 δε θα φέρει πλέον το ΤΕΙ Αθήνας.
Επιπλέον, δεν έχουν σταλεί ακόμη οι επιχορηγήσεις των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, των εγκεκριμένων, ήδη «ψαλιδισμένων» προϋπολογισμών, με αποτέλεσμα το Ίδρυμα να μην μπορεί να καλύψει τις πάγιες ανάγκες του.
Είναι δυνατόν, κατόπιν όλων αυτών, να γίνεται λόγος για αναβάθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης;
Αν τα θέματα αυτά δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, το Ίδρυμά μας θα αναγκαστεί να μην επικυρώσει τις εγγραφές όλων των σπουδαστών που εγγράφηκαν στο ΤΕΙ Αθήνας από μετεγγραφές και άλλες ειδικές κατηγορίες, διότι εισήχθηκαν στο Ίδρυμα χωρίς την έγκρισή του και φυσικά δεν μπορεί να τους προσφέρει τις εκπαιδευτικές παροχές του.
Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας θα συνεδριάσει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα ή εκτάκτως για την αντιμετώπιση της κατάστασης.Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Εκτακτη ανακοινωση του ΤΕΙ Αθηνας(το βαζω εδω και οχι στο περι σπουδων ωστε να το δουν ολοι)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
σχετικές πιστώσεις
απαραίτητο αριθμό έκτακτου ΕΠ
οι επιχορηγήσεις των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου
εγκεκριμένων, ήδη «ψαλιδισμένων» προϋπολογισμών
πάγιες ανάγκες τουΤο Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας
Γιατί δε μιλάνε με νούμερα να καταλάβουμε και εμείς;
-
Μη δινεις σημασια, ψεμματα λενε
-
Η διαχείριση των οικονομικών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι μια τραγωδία.
-
Δυστυχώς, οι ανώτατοι εκπαιδευτικοί, όπως αυτοί του ΑΤΕΙ Αθήνας καλή ώρα, θ' αναγκαστούν να δουλέψουν σε ΑΕΙ του εξωτερικού. Η Ελλάδα δεν τους χωρά.
-
για του ΑΤΕΙ αθήνας δεν ξέρω, ετοιμάσου για αποψίλωση άνευ προηγουμένου στην τριτοβάθμια πάντως
-
Ναι καλα τους περιμενουν με ανοιχτες αγκαλιες αλου να να δουλεψουν.... οπως δουλευουν Ελλαδα....
-
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ναι καλα τους περιμενουν με ανοιχτες αγκαλιες αλου να να δουλεψουν.... οπως δουλευουν Ελλαδα....Μου θύμησες το ΓΑΠ τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης που έβγαινε στο εξωτερικό και έλεγε ότι είμαστε διεφθαρμένοι.
-
1)αποψίλωση δε σημαίνει απαραίτητα φεύγω στο εξωτερικό
2)ο 224 κρίνει απ τη γυναίκα του, αλλά τον διαβεβαιώ ότι υπάρχουν διάφοροι αξιολογότατοι νεαροί επιστήμονες που μάλλον θα πάρουν το καπελάκι τους και θα φύγουν
-
Νο1 μα με τοση ανεργεια εδω αυτοι θα βρουν δουλεια??? επειδη ειναι δουλευταραδες....
Ν 2 μακαρι να εβγαζαν τη συζηγο στην εφεδρεια....... μια χαρα την συμφερει..... αλλα δεν εχει τα προσοντα.... ακομα... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δυστυχώς, οι ανώτατοι εκπαιδευτικοί, όπως αυτοί του ΑΤΕΙ Αθήνας καλή ώρα, θ' αναγκαστούν να δουλέψουν σε ΑΕΙ του εξωτερικού. Η Ελλάδα δεν τους χωρά.Η αληθεια ειναι οτι το κρατος δεν τους εχει δωσει τα συμφωνηθεντα, που ειναι ουτως ή αλλως κουτσουρεμενα.
Δεν μπορεις να κανεις προγραμματισμο ετσι!Βεβαια το κρατος φταιει γιατι υποσχεται πραγματα που δεν μπορει, για να αποφυγει να πει οτι απο αυριο κλεινουν τα 2/3 των ΤΕΙ για να μεινουν μονο οσα εχουν καποιο νοημα υπαρξης.
Το 'θα σας πληρωσω οταν εχω' δεν περπαταει πια,πρεπει να το παρουν αποφαση,αν εχουν 10 ευρω τοτε να πουν οτι εμεις 10 ευρω εχουμε για το ΤΕΙ Αθηνων,βρειτε ιδιωτη χορηγο μπας και δεν το κλεισουμε το μαγαζι. -
Δε ξέρω αν λέει μαλακίες ο Γερμανός, αλλα έχει ενα ενδιαφέρον το θέμα ετσι όπως το θέτει...Οποιος έχει όρεξη το ψαχνει παραπέρα, εγω δε θα το κάνω λόγω ελλειψης χρόνου, απλα το παραθέτω εδω.....
http://www.tsantiri.gr/tipos/h-germania ... llada.html
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Δε ξέρω αν λέει μαλακίες ο Γερμανός, αλλα έχει ενα ενδιαφέρον το θέμα ετσι όπως το θέτει...Οποιος έχει όρεξη το ψαχνει παραπέρα, εγω δε θα το κάνω λόγω ελλειψης χρόνου, απλα το παραθέτω εδω.....http://www.tsantiri.gr/tipos/h-germania ... llada.html
Σωστό το βρίσκω, διαφωνώ μόνο σε αυτό:
'Χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο Γερμανός καθηγητής παραδέχεται ότι «το οικονομικό μας θαύμα πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε αποζημιώσεις».'
Το οικονομικό τους θαύμα οφείλεται στο ότι τα όποια χρήματα τους χαρίστηκαν διαγράφηκαν κλπ. χρησιμοποιήθηκαν για να φτιάξουν την οικονομία τους και να την κάνουν ανταγωνιστική, αντί να επενδύσουν σε δυ, εταιρείες αποξήρανσης Κωπαΐδας, μπουζούκια, προσεχώς βουλγάρες, 'εξοπλισμούς', 'δημόσια έργα' και τα σχετικά.
Όσα και να τους χαρίζανε, αν δεν έκαναν την οικονομία τους ανταγωνιστική, κανένα 'οικονομικό θαύμα' δεν θα 'χε συντελεστεί.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!