-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλά και εσύ το ψόφησες τώρα ιταλάκια. Βγάλε επιτέλους τα κομματικά γυαλιά και δες την πραγματικότητα. Ναι είναι καλλίτερη επιλογή στην παρούσα φάση από τους άλλους αλλά μην ξεχνάμε ούτε το παρελθόν του, ούτε τις δηλώσεις του. Στο κάτω κάτω κάνει ότι θα έκανε και ο Σαμαράς αν ήταν στη θέση του. Απλά το τραγικό του Σαμαρά είναι ότι αυτή τη στιγμή λαϊκίζει ασύστολα. Αυτό δλδ έκανε και ο φίλος σου ο Παπανδρέου όταν προεκλογικά κατέβαινε στα λιμάνια υποστηρίζοντας την απεργία των λιμενεργατών, δήλωνε ότι θα κρατικοποιήσει ξανά ολυμπιακή και ΟΤΕ αλλά μετά άλλαξε ρότα.... Αυτό λέγεται ''λαϊκισμός''.αλλο τοτε και αλλο τωρα.
τωρα η χωρα προσπαθει να γλυτωσει την χρεοκοπια,ανα δεν θελετε να το καταλαβετε προβλημα σας,αν χρεοκοπησει ομως θα το καταλαβετε καλα.το τι θα κανει μεχρι το τελος της τετραετιας με την ολυμπιακη και ειδικα με τον ΟΣΕ θα το δουμε αλλα τωρα ειναι πολυ νωρις για να βγαλουμε συμπερασματα .
ας περασουν εστω δυο χρονια και καντε κριτικη αλλα απο τωρα ειναι πολυ νωρις.
οταν βρεθει καποιος αξιολογος ανθρωπος σε αλλο κομμα θα τον ψηφησω αλλα εγω σαμαρα ,παπαρηγα,καρατζαφερη,τσιπρα και οικολογους δεν προκειτε να ψηφησω ποτε.
αυτους τους πολιτικους εχουμε και καποιον πρεπει να ψηφησω ,αλλα δεν μου ειπατε ακομα εσεις τι ψηφησατε.
την εχω κανει αυτην την ερωτηση 100 φορες και απαντηση δεν πηρα. -
Διαβάζεις και βλέπεις αυτά που θέλεις δυστυχώς. Είσαι επηρεασμένος από τα κομματικά σου γυαλιά. Και να πω ότι τα άρπαζες από το κόμμα να πεις οκ αλλά...
Τεσπα πολλές φορές σου τα έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα αλλά εσύ εκεί.
Φιλικά σου τα λέω όλα αυτά. -
τα παιδια λενε τα δικα τους κι εγω τα δικα μου.
επιμενω οτι ο μοναδικος αυτην την στιγμη για πρωθυπουργος ειναι ο παπανδρεου .
αν υπαρχει αλλος καλυτερος απαυτον πειτε το να τον ψηφησω .
-
-
Τρία πουλάκια κάθονταν....
Να δω αν μπορείς να κάνεις και το: ...και πλέκανε πουλόβερ! -
spiros δεν ξερω τι ζορι τραβας με την παρτυ μου, καθε φορα που ποσταρω κανεις ενα σχολιο απο κατω ειρωνικο.
-
italakia αν ο Jefrey κανει εκλογες εντος 6μηνου θα ειναι για σενα ακομα ο πιο σοβαρος;
Πιστευεις ,οπως τα λες, οτι η χωρα αντεχει εκλογες;
Προσωπικα δεν νομιζω πως ειναι σοβαρος ψευτης ειναι ηξερε την κατασταση και πουλαγε φουμαρα για να βγει...Ασε που οντως ο ιδιος εφερε την χωρα να μην μπορει να δανειστει με τις κωλοτουμπες του....
Πχ απαντησε μου επισης στο εξης.Οταν μπορουσε να δανειστει με spread 140μοναδες γιατι δεν το εκανε;Αν θυμασαι ηταν μολις πριν 5 μηνες...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
spiros δεν ξερω τι ζορι τραβας με την παρτυ μου, καθε φορα που ποσταρω κανεις ενα σχολιο απο κατω ειρωνικο.δε το κανω καθε φορα
μονο οταν το beeeep-meter χτυπαει καποιο οριο. -
θα ηταν η μεγαλυτερη μαλακια να κανει τωρα εκλογες
-
ευχαριστω για την απαντηση.
Συμφωνουμε.
Κατι μου λεει ομως οτι θα κανει.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
:ysterical:
Τρία πουλάκια κάθονταν....
Να δω αν μπορείς να κάνεις και το: ...και πλέκανε πουλόβερ!
δε βρηκα κατι καλυτερο -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση.Συμφωνουμε.
Κατι μου λεει ομως οτι θα κανει....στο αλλο που τωρα ειδα για τον δανεισμο.
ρωτησαν τον παπακωνσταντινου στο αλτερ προχθες και ειπε οτι γενικως δεν μπορεις να δανειστεις πολλα λεφτα γιατι αυτοματως σημαινει οτι εχεις προβλημα πληρωμων στο κρατος και ετσι καπως την ψυλιαζονται οι αγορες με αποτελεσμα να αναιβενουν τα επιτοκια.
δεν μπορεις δλδ να πας να παρεις 30-40 δις ευρω .
για εκλογες δεν πιστευω οτι θελει ο ιδιος να κανει εκτος εαν παραλυσει το κρατος απο απεργιες κτλ ε ενταξει εκει καποια στιγμη ισως αναγκαστει να κανει.
-
αρχιζεις και τα μασας...
ουτε 5 λεπτα δεν περασαν...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αρχιζεις και τα μασας...ουτε 5 λεπτα δεν περασαν...
ε τι αλο να σου πω.
αμα ξεσηκωθει ο κοσμος και τον βριζει ,οαλ τα μεσα τον σπρωχνουν προς τις εκλογες αναγκαστικα θα τις κανει.δεν ειναι και δικτατορας
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση.Συμφωνουμε.
Κατι μου λεει ομως οτι θα κανει....Δεν βλεπω οτι μπορει να προσφερουν κατι οι εκλογες ,εκτος των αλλων ειναι κ χαμενα χρηματα.Οτιδηποτε αλλο δεν το αποκλειω .
Ιταλακια ,αυτη την στιγμη δεν ειναι μονο ακαταλληλος ,αλλα ειναι πολυ επικινδυνος κ αφου επιμενεις να μαθεις τι ψηφιζουμε(ω) ,στο λεω για να με κατσαδιασεις - κκε
-
Θα γινουν οι δημοτικες... ουτως η αλλως... θα δειξει...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση.
Συμφωνουμε.
Κατι μου λεει ομως οτι θα κανει....στο αλλο που τωρα ειδα για τον δανεισμο.
ρωτησαν τον παπακωνσταντινου στο αλτερ προχθες και ειπε οτι γενικως δεν μπορεις να δανειστεις πολλα λεφτα γιατι αυτοματως σημαινει οτι εχεις προβλημα πληρωμων στο κρατος και ετσι καπως την ψυλιαζονται οι αγορες με αποτελεσμα να αναιβενουν τα επιτοκια.
δεν μπορεις δλδ να πας να παρεις 30-40 δις ευρω .
αχου τοοοοοο...
φοβοταν ο παπ μηπως καταλαβουν οι αγορες οτι, η καταχρεωμενη μεχρι το λαιμο χωρα μας, ισως ειχε προβλημα πληρωμων...που να καταλαβουν οι κουτες αγορες οτι εμεις βγηκαμε στη γυρα για δανεικα απο ...χομπυ!
σου λεω δεν ειχαν καταλαβει τιποτε!!! Νομιζαν οτι η Ελλαδα ειναι πλεονασματικη!!! Τοσο ζωα ειναι οι ξενοι!αλλο βεβαια αν ξαναβγηκε μετα απο λιγες μερες και ξαναζητησε παλι λεφτα! Με υψηλοτερο επιτοκιο βεβαια. Εκει οντως τις μπερδεψε τις αγορες οι οποιες εμειναν σαστισμενες μπροστα στη μεγαλειωδη στρατηγικη της κυβερνησης. Τις μπεδρεψε επισης γιατι δε μπορουσαν να καταλαβουν πως βγαινεις για δανεικα και την προηγουμενη μερα, παπαγαλακια της κυβερνησης ελεγαν οτι δεν υπαρχει σαλιο!
GAP strategics management, εκδοσεις 'χρεωκοπημενη Ελλαδα', 2010.
-
Κι εγώ θεωρώ πιθανό να γίνουν εκλογές. Αλλά σε αυτό δεν σε σπρώχνει κανένας άμεσα, οι αναμενόμενες διαδηλώσεις δεν σε κάνουν να πας σε εκλογές, όποιος και να είναι κυβέρνηση τα ίδια θα κάνει. Απλά το κάνεις για να μειώσεις τη χασούρα τη δική σου και του κόμματός σου. Φυσικά και κανένας δεν έχει δείξει να απασχολείται από την οικονομική επιβάρυνση των εκλογών. Το σωστό θα ήταν να έλεγε σταματήστε τις φασαρίες γιατί θα σας βάλω να πληρώσετε τόσα εκατομμύρια για εκλογές!
Από τις εκλογές αυτές θα προκύψει μια κυβέρνηση συνασπισμού που θα δώσει εξουσία σε μικρά κόμματα που δεν είχαν ελπίδες (οπότε και αυτά τις θέλουν) και θα μοιράσει τις ευθύνες και τη χασούρα στα μεγάλα κόμματα....
Οι μόνοι που δεν θα έπρεπε να θέλουν εκλογές θα έπρεπε να είναι οι φορολογούμενοι που θα τις πληρώσουν....!!.... αλλά αν είχαν μισού κοκόρου γνώση δεν θα παρασύρονταν από το αγαπημένο τους κόμμα για καθετί.... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δηλαδή ο κηπουρός στο Παπανικολάου το 82 δεν έβλεπε ότι δεν υπάρχει κήπος;;; Δεν ευθύνεται ΚΑΙ αυτός ΜΑΖΙ με τον πολιτικάντη που τον διόρισε;; Δεν υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών του;;Η εμπάθεια και ο τυφλός κομματικός σου οπαδισμός δεν έχουν όρια.. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και αποδείξεις κύριε! Ο κηπουρός του Παπανικολάου, 28 χρόνια τώρα σκίζεται στη δουλειά για να ανατείλει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ πάνω από το νοσοκομείο.
Το Οκτώβριο του 2009 δεν κέρδισε αυτός που δήλωσε ότι θα περάσουμε άσχημα αλλά αυτός που μιλούσε περί δικαιοσύνης. Σήμερα εφαρμόζει την πολιτική την οποία είχε προαποφασίσει.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα αν ο κόσμος ψήφισε τον Παπανδρέου επειδή πίστεψε ότι 'λεφτά υπάρχουν' ή κατάλαβε τα ζόρια για τα οποία προειδοποιούσε ο Καραμανλής αλλά δεν τον θεωρούσε πλέον ικανό να τα καταφέρει.
ειπαμε δεν υπαρχουν σοβαροι πολιτικοι αρχηγοι εκτος απο εναν ,τον παπανδρεου.
-
μπα σε καλο να σου βγει
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!