-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και φθανουμε εκει που ειχα πει εδω και μερες...ολοι μαζι τα φαγαμε
ολοι φταιμε
ολοι οι ΔΥ ειναι τεμπεληδες
ολοι οι ΕΕ ειναι απατεωνες
ολοι οι πολιτικοι λαμογιααρα ΟΛΟΙ φταιμε, αρα να μη τιμωρηθει κανενας, αρα ολοι μαζι θα σκασουμε με φορα στον τοιχο...
Οι δυ όχι όλοι, μόνο το 95%. Υπάρχει ένα 5% κορόιδα.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εγώ όχι, εσύ δεν ξέρω.
Εγώ δεν χρειάζεται να κλέβω. Με πληρώνεις για να κάθομαι.
Αυτό δεν είναι κλοπή;
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εγώ όχι, εσύ δεν ξέρω.
Εγώ δεν χρειάζεται να κλέβω. Με πληρώνεις για να κάθομαι.
Αυτό δεν είναι κλοπή;
Κατά συρροή, καθ'έξιν, κατ'επάγγελμα και ιδιαζόντως απεχθής. Πλέρωσε τώρα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και φθανουμε εκει που ειχα πει εδω και μερες...ολοι μαζι τα φαγαμε
ολοι φταιμε
ολοι οι πολιτικοι λαμογιααρα ΟΛΟΙ φταιμε, αρα να μη τιμωρηθει κανενας, αρα ολοι μαζι θα σκασουμε με φορα στον τοιχο...
Ξέχασες του ιδιωτικούς υπαλλήλους
Αυτοί είναι τα μεγαλύτερα κορόιδα, μιας και ούτε κλέβουν το κράτος ως ΕΕ, ούτε κάθονται ως ΔΥ, ούτε πολιτικοί είναι άρα είναι οι απόλυτοι μ@λ@κες αυτής της χώρας ... και αυτοί που πληρώνουν ήδη και θα συνεχίσουν να πληρώσουν τα γ@μησιάτικα των άλλων -
Δυστυχώς έχεις δίκιο klong.
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
και φθανουμε εκει που ειχα πει εδω και μερες...
ολοι μαζι τα φαγαμε
ολοι φταιμε
Ξέχασες του ιδιωτικούς υπαλλήλους
Αυτοί είναι τα μεγαλύτερα κορόιδα, μιας και ούτε κλέβουν το κράτος ως ΕΕ, ούτε κάθονται ως ΔΥ, ούτε πολιτικοί είναι άρα είναι οι απόλυτοι μ@λ@κες αυτής της χώρας ... και αυτοί που πληρώνουν ήδη και θα συνεχίσουν να πληρώσουν τα γ@μησιάτικα των άλλωνΕξαρταται αν δουλεύει κι αλλού μαύρα, αν πληρώνεται κάποια έξτρα μαύρα, τα οποία δεν φαίνονται για να μην πληρώνει ο εργοδότης παραπάνω ταμεία αν, αν, αν
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ειρήνη συνέλληνες.
Ο εχθρός είναι οι 300. Αυτοί είναι οι κλέφτες.μωρε αυτοι δεν ειναι κλεφτες αυτοι αφηνουν τους κλεφτες..
και μετα τα 100.000 ευρω που εχεις κλεψει σε απαλασουν με βουλευμα -
To απόγευμα πάντως ο Βενιζελος θα εχει τις πρώτες δυσκολες στιγμές καθώς η τρόϊκα αμφισβητει την επιτευξιμότητα μέτρων 3.8 δισ από τα 6.5 δισ που έχει το σχέδιο για φέτος.
Υστατη επιλογη μια εκ νέου οριζόντια μείωση μισθών στο Δημόσιο απόψε για να κλείσει η τρύπα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
To απόγευμα πάντως ο Βενιζελος θα εχει τις πρώτες δυσκολες στιγμές καθώς η τρόϊκα αμφισβητει την επιτευξιμότητα μέτρων 3.8 δισ από τα 6.5 δισ που έχει το σχέδιο για φέτος.Πάντως, παίζει μια οριζόντια μείωση μισθών στο Δημόσιο απόψε για να κλείσει η τρύπα.
απο που αλλου θα κοψει? δεν κοβει απο τους μεγαλους
δεν κοβει απο τους συνταγματαρχες και πανω
ουτε απο τους γ.δ των καθε υπηρεσιων
τι διαολο απο που θα τα βρουν αυτα τα λεφτα?
ο ιδ δεν εχει και αλλα περιθωρια για να κοψεις
κλεφτες δεν πιανουν -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
To απόγευμα πάντως ο Βενιζελος θα εχει τις πρώτες δυσκολες στιγμές καθώς η τρόϊκα αμφισβητει την επιτευξιμότητα μέτρων 3.8 δισ από τα 6.5 δισ που έχει το σχέδιο για φέτος.Υστατη επιλογη μια εκ νέου οριζόντια μείωση μισθών στο Δημόσιο απόψε για να κλείσει η τρύπα.
αυτο το ρημαδι το ενοιαιο μισθολογιο που εχουν εξαγγειλει 923543546 φορες και το μελετουν 15 μηνες γιατι δε το προχωρανε????
-
Μπορεί να κόψει από 'υπερωρίες' και επιδόματα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
To απόγευμα πάντως ο Βενιζελος θα εχει τις πρώτες δυσκολες στιγμές καθώς η τρόϊκα αμφισβητει την επιτευξιμότητα μέτρων 3.8 δισ από τα 6.5 δισ που έχει το σχέδιο για φέτος.
Υστατη επιλογη μια εκ νέου οριζόντια μείωση μισθών στο Δημόσιο απόψε για να κλείσει η τρύπα.
αυτο το ρημαδι το ενοιαιο μισθολογιο που εχουν εξαγγειλει 923543546 φορες και το μελετουν 15 μηνες γιατι δε το προχωρανε????
Θίγει τον καλύτερο πελάτη.
-
θα τα κόψει όλα στο τέλος και θα ησυχάσουνε οι χρεωμένοι και θα κλαίνε οι καταθέτες!
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Θίγει τον καλύτερο πελάτη.
γιατι οι οριζοντιες περικοπες ποιον θιγουν?
-
Εννοώ ότι το καθυστερούν τόσο καιρό και δεν το εφαρμόζουν μέχρι να εξαναγκαστούν.
-
Το θεμα δεν ειναι αν εξαναγκαστούν να εφαρμοσουν το μισθολόγιο αυτό αλλά αν αναγκαστούν να βαλουν τους σωστους φορους στους μεγαλοεισοδηματιες και αναμετρηθούν με τράπεζες .Εκεί τους θέλω.
Διαφορετικά ,να παίρνουμε τα πακέτα με συναίνεση και πάμε για άλλα. -
Σοσιαλιστές είναι, άρα θα τα κάνουν όλα αυτά.
(λέμε και καμιά...μλκια να περάσει η ώρα.) -
Θυμάσαι κάποτε τον ''πατερα'' προθυπουργό που έλεγε.......''θαθαθα θα θα θαθα αθα θαθαθα'' κάπως έτσι δηλ.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Θυμάσαι κάποτε τον ''πατερα'' προθυπουργό που έλεγε.......''θαθαθα θα θα θαθα αθα θαθαθα'' κάπως έτσι δηλ.Εννοούσε τι 'να δείτε τι θα' πάθετε όταν θα κυβερνάει ο γιος μου
-
Το είχε πει και ξεκάθαρα αυτό νομίζω.Αν και ίσως τότε ηταν ''αρβύλα'' σήμερα είναι επίκαιρο σχόλιο .Αυτό ... το εικονίδιο είναι χαρακτηριστικό της πορείας του γιού σήμερα πιστεύω.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!