-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
καλά θα κάνουν και οι υπόλοιποι, κάτι KTM κάτι Ducati κλπ να ρίξουν τιμές διότι 15 κ 20 χιλιάρικα είναι εξωφρενικά νούμερα.Η ΚΤΜ έριξε το RC8, από 17Κ€ στα 13Κ€.
Πάντως αν αναλογιστείς και τη ποιότητα των περιφερειακών (αναρτήσεις και φρένα κυρίως) που έχουν τα ευρωπαϊκά, οι τιμές τους δεν είναι και τόσο αδικαιολόγητες.
-
13990 βλέπω προτεινόμενη τιμή για το RC8 άρα 14κ
στο 990 που παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον για εμένα τίποτα όμως.διαφωνώ για το τι δικαιολογεί τέτοιες τιμές αλλά θα βγούμε off topic.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
την S1000RR γιατί ακριβώς την απέρριψες?Πολύ ενδιαφέρον μηχανάκι αλλά προτιμώ το Honda γιατί είναι πιο mainstream και υπάρχουν τα πάντα απο περιφεριακά, βελτιώσεις κτλ. Το BMW πιστεύω θα πάσχει σε αυτόν τον τομέα.
-
σιγά μην αφήσουν BMW χωρίς κοκοκόψαρα
στο θέμα μας όμως, τι έγινε ρώτησες τιμή?
είμαι περίεργος να δω τι ισχύει για του '10. -
Πήγα και αλλού και ρώτησα. Τα 13500 είναι για το μοντέλο του 2009 χωρίς ABS και πλέον δέν υπάρχουν διαθέσιμα. Για το ABS είναι 15, όπως στην ανακοίνωση.
Το περίεργο είναι οτι όπως μου είπε πλέον το 1000άρι βγαίνει μόνο με ABS. Οπότε αν ισχύουν οι τιμες απο το mototriti, το καινούριο βγαίνει πιό φτηνό απο το παλιό
-
Τελικά το θέμα μηχανάκι παγώνει για την ώρα
Αν και 'λεφτά υπάρχουν' όπως λέει και κάποιος μεγάλος πολιτικός της χώρας, τα 15Κ είναι αρκετά μεγάλο ποσό και δέν αισθάνομαι άνετα να τα δώσω στην παρούσα φάση. Άλλωστε το μηχανάκι είναι κάτι που δέν μου χρειάζεται, απλά ένα παιχνιδάκι για να περνάω την ώρα μου. Πιθανόν για την ώρα να πάρω κάποιο πιό μικρό μεταχειρισμένο για να κάνω τις δουλειές μου μες την πόλη και για το CBR βλέπουμε του χρόνου τέτοια εποχή πάλι....
-
οϊμέ
αλί και τρισαλί
σας κόλλησε ο άλλος!
κάγκουρας ήθελες να γίνεις και κατάντησες κάβουρας -
-
Άλλαξα και την υπογραφή μου
-
άμα τα λέω εγώ....
σε βάζει πλαφόν σε τι θα καβαλήσεις
σε κόβει πατρόν σε τη θα 'καβαλήσεις'
τώρα σε λέει και τι θα βάλεις υπογραφή -