-
Γεια και χαρα σε όλους.
Κατοχος ενος Opel Astra 1.4/16V Mod 2000 πριν απο καμμια βδομαδα μου συνέβει το εξής :Μετα απο καμμια ωρίτσα διαδρομής και σταματημένος σε ενα φαναρι ξαφνικά βλέπω τίς ενδειξεις του ταμπλω να αρχίζουν να τρελλαίνονται και μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα να σβήνουν τα πάντα. Οι στροφες μηδένισαν το ίδιο και ο δείκτης βενζινης και θερμοκρασίας.
Στην αρχή νομιζα οτι έσβησε το αμάξι αλλα τελικα κατάλαβα οτι ήταν απλώς οι ενδείξεις του ταμπλώ.
Γυρισα λοιπον στο σπιτι αργοτερα χωρις ενδειξεις και προσπαθησα λιγο να σκεφτω τι πηγε στραβα.Αυτο που μου ήρθε τελικα στο μυαλό να κάνω ήταν να βγάλω τους πολους απο την μπαταρια και να περιμένω 15 λεπτα.
Μετα λοιπον που σύνδεσα τους πόλους της μπαταριας και έβαλα μπροστα όλα επανήλθαν κανονικά !!!
Κανονικά θα έπρεπε να είμαι ικανοποιημένος εώς εναν βαθμο (που ειμαι βέβαια) αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι έγινε και αυτο που με φοβίζει ειναι μήπως ξαναγίνει στο μελλον.
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία ή γνώμη για το παραπάνω.
-
Γεια και χαρα σε όλους.
Κατοχος ενος Opel Astra 1.4/16V Mod 2000 πριν απο καμμια βδομαδα μου συνέβει το εξής :Μετα απο καμμια ωρίτσα διαδρομής και σταματημένος σε ενα φαναρι ξαφνικά βλέπω τίς ενδειξεις του ταμπλω να αρχίζουν να τρελλαίνονται και μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα να σβήνουν τα πάντα. Οι στροφες μηδένισαν το ίδιο και ο δείκτης βενζινης και θερμοκρασίας.
Στην αρχή νομιζα οτι έσβησε το αμάξι αλλα τελικα κατάλαβα οτι ήταν απλώς οι ενδείξεις του ταμπλώ.
Γυρισα λοιπον στο σπιτι αργοτερα χωρις ενδειξεις και προσπαθησα λιγο να σκεφτω τι πηγε στραβα.Αυτο που μου ήρθε τελικα στο μυαλό να κάνω ήταν να βγάλω τους πολους απο την μπαταρια και να περιμένω 15 λεπτα.
Μετα λοιπον που σύνδεσα τους πόλους της μπαταριας και έβαλα μπροστα όλα επανήλθαν κανονικά !!!
Κανονικά θα έπρεπε να είμαι ικανοποιημένος εώς εναν βαθμο (που ειμαι βέβαια) αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι έγινε και αυτο που με φοβίζει ειναι μήπως ξαναγίνει στο μελλον.
-
Γεια και χαρα σε όλους.
-
Φτιαξε τον τιτλο σε παρακαλω γιατι δεν μαλλον δεν εγραψες ολοκληρο αυτο που ηθελες.
Η μπαταρια σου μηπως τα εχει 'φτυσει' και θελει αλλαγη;Αλλιως θα εψαχνα τις γειωσεις και μετα το ιδιο το καντραν μηπως εχει χαλαρωσει καποια φυσα.
-
Μπαταρια 4 μηνών , Γειώσεις οκ και τωρα που μου ήρθε στο μυαλο φλασιά το πρόβλημα είχε ξαναπαρουσιαστεί μια φορα μονο κατα την αντικατάσταση του δυναμο οπου και δεχτηκα ένα τηλεφώνημα απο τον μαστορα που με ενημέρωσε οτι είχε σβήσει το ταμπλώ (υποθέτω ακριβώς η ίδια κατασταση) και πως μετα το επανέφερε.
-
Χμ...
Εμένα μου μυρίζει αστοχία-πρόβλημα στο δυναμό....
Λογικά δεν σου φόρτιζε την μπαταρία και αυτή εξαντλήθηκε!
Για ελεχξέ ότι σου φορτίζει κανονικά την μπαταρία το δυναμό.
Είμαι παθών και ξέρω...
-
Το έχω πάθει σε 206...ακριβώς το ίδιο...
Έφαγε φλας ο εγκέφαλος (SAGEM)...και επανήλθε με reset...
Εσβησε το ταμπλώ και οι ενδείξεις !!!