-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πραγματικα οταν βλεπω αυτη τη διαφημιση μου ερχεται να σπασω τη τηλεωραση...Το iq μου φτανει υπο το μηδεν δεν εχω ξαναδει κατι ποιο σπαστικο.Κατ' αρχάς δεν με άφησες χώρο για εικονίδια, οπότε στα σβήνω ΟΛΑ
Κάνε αυτό που κάνω κι εγώ. Κλείσ' την και μην ξαναβλέπεις τηλεόραση, παρά μόνο για Formula και WRC
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Πραγματικα οταν βλεπω αυτη τη διαφημιση μου ερχεται να σπασω τη τηλεωραση...Το iq μου φτανει υπο το μηδεν δεν εχω ξαναδει κατι ποιο σπαστικο.
Κατ' αρχάς δεν με άφησες χώρο για εικονίδια, οπότε στα σβήνω ΟΛΑ
Κάνε αυτό που κάνω κι εγώ. Κλείσ' την και μην ξαναβλέπεις τηλεόραση, παρά μόνο για Formula και WRC
Ρε δε μπορω να ειμαι χωρις ανοιχτη τηλεοραση ακομα και αν ειμαι στον υπολογιστη.Τη κραταω για παρεα.
-
Κι εγώ το είχα αυτό το χούι, για να με γαργαλάει τ' αυτιά Κοψ' το, δεν είναι δύσκολο, βάλε μουσική!
-
Κι εγώ το είχα αυτό το χούι, για να με γαργαλάει τ' αυτιά Κοψ' το, δεν είναι δύσκολο, βάλε μουσική!Μου σκοτιζουν τα @@ οι γονεις επειδη θελω μουσικη δυνατα.
-
http://reviews.cnet.com/headphones/yama ... 58440.html
...και είστε όλοι ευχαριστημένοι! -
http://reviews.cnet.com/headphones/yamaha-eph-30-inner/4505-7877_7-33958440.html
...και είστε όλοι ευχαριστημένοι!ΤΙ; ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 230€;;;
-
27,5 έχουν ρε! Τα έχω κι εγώ...
-
Κ εγωωωωωωωωωω.ΒΑΡΑΝΕ
-
Ρε συ Σωκράτη, σε έχουν φύγει τα πλαϊνά κομμάτια με το σηματάκι της Yamaha;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η βούρτσα με την τσατσάρα...
Στη μια έχουμε 3 μ..αρες που ξέρουν να κουνιούνται και στην άλλη μερικά χοντροκώλικα μπάζα που ευθύνονται για τα μποφορ που έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες.Χωντροκώλα η Στεφανίδου και μ...άρες η σαγώνιας Ντρου και η Λούσι του 1 κι ένα μίλκο (δες τακούνι στο βίντεο, η Ντίαζ ξυπόλητη);
-
ζηση, Μου φυγε εδω και καιρο του δεξιου ακουστικου και σημερα το πρωι την εκανε και το αριστερο.Αλλα μονο εντος σπιτιου τα χρησιμοποιω πλεον γιατι αφενος μου τη σπαει που το δεξι εχει πιο μακρυ καλωδιο κ θελει να το περναω πισω απο τον λαιμο και αφετερου χωρις να το καταλαβω ξεκολλησα τα ενωμενα καλωδια και ανοιξαν μεχρι το υψος του βυσματος και μιλαμε τρωνε επικο μπλεξιμο
-
Καλά ρε, πώς τα ξεκόλλησες;;;
Εγώ τι να πώ;;; Όχι δες τι καλώδιο κουβαλάω έξω!
+
-
Να για να καταλαβεις τι παιχτηκε,στη φωτο με τα γιαμαχα μας,το διπλο καλωδιο που φαινεται κατω απο το βυσμα ξεκολλησε.Της ποπης
-
Ωχ...
-
-
άκουσα στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 κάτι σαν
'ο Γκέκας τέθηκε στη διάθεση της εθνικής μετά την αντρίκια εξήγηση στους ιθύνοντες ότι έκανε λάθος που αποχώρησε από την ομάδα ... μπλα μπλα μπλα και κλαψ'.
Σου λέει ο παιχταράς 'βολοδέρνω που βολοδέρνω στη Β' Γερμανίας, ας κλάψω μπας και παίξω μερικά παιχνίδια με εθνική. Που ξέρεις, μπορεί να βρεθεί και για μενα μλκς και να με χρυσώσει'. Εδώ βρήκε το Γιούρκας . Ρε ουσττττττ!
Αντί να πάρει κανά φορμαρισμένο Μήτρογλου ή άλλο πιτσιρικά πάει και καλεί τις σειρές από το πόλεμο της Κορέας . Τους υπερσάπιους Χαριστέα και Γκέκα.Ακόμα και αν δεν υπήρχε κρίση και είχα όρεξη να δω ποδόσφαιρο, τι να δεις απ' αυτό το ανέκδοτο της σουπερλιγκα; Φτάσαμε Οκτώβρη, και αντί οι 2 άγνωστοι, Α και Β, να μεώνονται αυξάνονται. Ένα ημίχρονο της Παναιτωλικάρας και 1,5 αγώνας τσουλου είναι ότι έχω δει ως τώρα .
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
http://www.pinnokio.gr/2011/01/blog-post_8277.html -
Ο Σωκρατης ειναι μπλε μαζι με τον Ζηση.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
άκουσα στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 κάτι σαν
'ο Γκέκας τέθηκε στη διάθεση της εθνικής μετά την αντρίκια εξήγηση στους ιθύνοντες ότι έκανε λάθος που αποχώρησε από την ομάδα ... μπλα μπλα μπλα και κλαψ'.
Σου λέει ο παιχταράς 'βολοδέρνω που βολοδέρνω στη Β' Γερμανίας, ας κλάψω μπας και παίξω μερικά παιχνίδια με εθνική. Που ξέρεις, μπορεί να βρεθεί και για μενα μλκς και να με χρυσώσει'. Εδώ βρήκε το Γιούρκας . Ρε ουσττττττ!
Αντί να πάρει κανά φορμαρισμένο Μήτρογλου ή άλλο πιτσιρικά πάει και καλεί τις σειρές από το πόλεμο της Κορέας . Τους υπερσάπιους Χαριστέα και Γκέκα.Ακόμα και αν δεν υπήρχε κρίση και είχα όρεξη να δω ποδόσφαιρο, τι να δεις απ' αυτό το ανέκδοτο της σουπερλιγκα; Φτάσαμε Οκτώβρη, και αντί οι 2 άγνωστοι, Α και Β, να μεώνονται αυξάνονται. Ένα ημίχρονο της Παναιτωλικάρας και 1,5 αγώνας τσουλου είναι ότι έχω δει ως τώρα .
Νταξει εχεις δει και λιγο την κυριακη τον παοκ στο φαληρο να παραπεει... Και τι να δεις,οταν η δευτερη ομαδα χανει ετσι δεν εχει ενδιαφερον.Παλι τελειωσε το πρωταθλημα απ τον οκτωβρη,τουλαχιστον βλεπουμε λιγο τσουλου και λιγο μπουτακι τα μεσημερια απ τις καλησπερατζουδες.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]