-
Έφαγα μια τρομάρα σήμερα , άλλο πράμα. Καψόνι δυνατό.
Τόπος Φιλιππούπολη-Βουλγαρία.
Παρκάρω σε ένα ωραίο μέρος , κέντρο-απόκεντρο , κάνω το συνάλλαγμά μου , τη βόλτα μου , πίνω τον καφέ μου και στην επιστροφή αυτοκίνητο γιοκ !!
Κοιτάω , ξανακοιτάω, το αυτοκινητάκι είχε κάνει φτερά. Όχι ρε γμτ λέω , ποιός ηλίθιος πήγε και έκλεψε matiz 12,5ετίας με 270,000 χμ ;; Πως γυρνάμε τώρα πίσω ;;
Το μάτι περιφέρετε στο χώρο , ποιόν να ρωτήσω τώρα , μήπως αυτούς τους άνεργους και αξύριστους 50-άρηδες στο διπλανό παρκάκι , κάποιον από τα παρακείμενα μαγαζιά; Ώπα να κι ένας ταρίφας παρκαρισμένος στη γωνία, μπορεί να είδε κάτι ας τον ρωτήσω.
-Κύριε μήπως πήρε το μάτι σας ένα πορτοκαλί matiz το είχα παρκάρει εδώ , λίγο πιο πάνω .
-Ααα σου πήραν το αυτοκίνητο εε , την πινακίδα με το απαγορευτικό παρκαρίσματος και τη συνοδευτική φωτό του γερανού της αστυνομίας δεν την είδες; και μου τη δείχνει στο 1 μέτρο μέσα στις φυλλωσιές των δέντρων ( είπαμε είχε παρκάκι δίπλα) . τα περίεργα σχόλια να λείπουν παρακαλώ- Ξέρεις που τα πάνε ;
-Ξέρω.
-Πάμε καλέ μου άνθρωπε ... ( πάνε και 25e αλλά χαλάλι τέτοιες δυνατές στιγμές είναι ανεκτίμητες άσε που με το τράβηγμα του γερανού μου διόρθωσαν και ένα προβληματάκι στην ευθυγράμμιση.
Είχε μια τάση προς τα δεξιά , τώρα ήρθε στα ίσια του !!
- Ξέρεις που τα πάνε ;
-
Ειδες και δωρεαν σερβις οι βουλγαρικες υπηρεσιες!
ασχετο
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ειδες και δωρεαν σερβις οι βουλγαρικες υπηρεσιες!ασχετο
Διαγραφηκε
-
οχι ρε, σε 2 λεπτα μεσα
-
οχι ρε, σε 2 λεπτα μεσαΜας διαβαζει
-
ααα ωστε το προλαβες ...φαλιτσα
-
ααα ωστε το προλαβες ...φαλιτσαΟχι . Μολις πατησα το λινκ ειχε διαγραφει. Τι χρεπι πουλουσε??
-
Φιατ 500 με φωτο ΓΑΠ και περιγραφη, 'τετοιο καμαρι παρτε το γρηγορα, οποιος προλαβει'
αααα μαλλον το'χε σε τιμη ευκαιριας γι'αυτο εφυγε τοσο γρηγορα! -
http://www.weather-forecast.com/locatio ... sts/latest
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.weather-forecast.com/locations/Florina/forecasts/latestΕλλάδα είναι μέχρι τη Λαμία...
-
elteo
4TF F15 Pilotwow
-
Το Scirocco ειναι καλυτερο απο το DS3. Αλλωστε ειναι πιο ακριβο αρα ειναι σιγουρα καλυτερο. Ειναι γερμανικο κι ειναι ο,τι πιο ασφαλες υπαρχει. Και προφανως δεν χαλαει.
Επισης ο TSI ειναι καλυτερος απο τον Multiair.
Και προφανως ειναι πιο γρηγορο κι απο το DS3 σε ολες τις ρεπριζ. Τα περιοδικα, τα sites και γενικα τα δοκιμαστικα που δειχνουν το αντιθετο ειναι εγκαθετα.Τι αλλο θα ακουσω; Τι;
Υ.Γ. Το τρακτερ του μπαρμπα Μητσου στην Κατω Ραχουλα ειναι πιο γρηγορο ομως... αφου ειναι ακριβοτερο...
-
Θέλουμε λνκ!
-
Μονο απο ηχογραφιση γινεται αυτο. Υποθετω ειπωθηκε σε μακρυ μονολογο περι τελειοτητας του ατομου που ειναι κατοχος του Scirocco. Δεν ημουν παρων, μου μεταφερθηκε.
-
Πρίμιουμ ασχετοσύνη δηλαδή.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έφαγα μια τρομάρα σήμερα , άλλο πράμα. Καψόνι δυνατό.
Τόπος Φιλιππούπολη-Βουλγαρία.
Παρκάρω σε ένα ωραίο μέρος , κέντρο-απόκεντρο , κάνω το συνάλλαγμά μου , τη βόλτα μου , πίνω τον καφέ μου και στην επιστροφή αυτοκίνητο γιοκ !!
Κοιτάω , ξανακοιτάω, το αυτοκινητάκι είχε κάνει φτερά.** Όχι ρε γμτ λέω , ποιός ηλίθιος πήγε και έκλεψε matiz 12,5ετίας με 270,000 χμ ;; **Πως γυρνάμε τώρα πίσω ;; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πρίμιουμ ασχετοσύνη δηλαδή.Προσεξε γιατι θα μπεις κι εσυ στην μαυρη λιστα των ασχετων γενικα που εχουν διακοσμητικο ρολο σε αυτο το φορουμ ασχετων των 4Τ.
Υ.Γ. Επιπλεον ενημερωση αναφερει οτι Smartακι με σκουροχρωμα φωτα εμπρος (εχει γινει πιο γρηγορο τωρα γιατι ως γνωστον το σκουρο φως εχει μικροτερη αντισταση στον αερα και προσφερει καλυτερη ελκτικη προσφυση ) παταει ο,τι σπορ αυτοκινητο υπαρχει στα λιμανακια, αν οχι στην ευρυτερη περιοχη της υδρογειου, μην πω υπεργαλαξιακα.
-
Ωραίες παρέες κάνεις
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πρίμιουμ ασχετοσύνη δηλαδή.
Προσεξε γιατι θα μπεις κι εσυ στην μαυρη λιστα των ασχετων γενικα που εχουν διακοσμητικο ρολο σε αυτο το φορουμ ασχετων των 4Τ.
Υ.Γ. Επιπλεον ενημερωση αναφερει οτι Smartακι με σκουροχρωμα φωτα εμπρος (εχει γινει πιο γρηγορο τωρα γιατι ως γνωστον το σκουρο φως εχει μικροτερη αντισταση στον αερα και προσφερει καλυτερη ελκτικη προσφυση ) παταει ο,τι σπορ αυτοκινητο υπαρχει στα λιμανακια, αν οχι στην ευρυτερη περιοχη της υδρογειου, μην πω υπεργαλαξιακα.
Eίναι το ίδιο παληκάρι που πριν πολλά χρόνια μπαίνοντας με το παπί του στο γνωστό πέταλο ακούμπησε το σκουλαρίκι του στην άσφαλτο και έβγαλε σπίθες?
-
Του αφαλού με τα απο καγκούρικη τούμπα και σούρσιμο;
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]