-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αφού έχεις γκόμενα ρε
Σε αποκλειστικότητα η γκόμενα του Πάσχου!
-
Έχει ευχηθει ποτέ κανεις σας να πεθάνει?
-
-
ρατ μεγαλη παρασκευη κεφαλαρι στη μια να τα πουμε.ειδοποιησε και τους αλλους.
οριστε το κανονισα.υγ:τι παιχτηκε ρε;
-
Μ.Παρασκευη δουλευω ρε.
Που να σου εξηγω ρε φιλε τωρα τι παιχτηκε. Απλα θεωρω καταντια να φτανει σε τετοιο σημειο σημειο ενας ανθρωπος για μια γυναικα. Νταξ θα μου περασει.
-
Ρε Στελλάρα για μια γυναίκα το βαλες κάτω...;
Να έρθω κι' εγώ;
-
Α πέστο ρε φίλε για γυναίκα είναι.... ρε πστ μου να μένεις εσύ χαμουτζία και γω φραπεδούπολη αν ήμασταν κοντά θα πηγαίναμε ένα καφεδάκι και μετά την διαλογική κατήχηση θα ήσουν περδίκι
-
Στέλιο ρε συ
Πάρε το πριμιουμ επιτέλους και γράψτες όλες. Δεν μ'ακους.
-
Στέλιο μαζί σου. Από τον Σεπτέμβρη.
-
Ρε φιλε πως την παλευεις απο τον Σεπτεμβρη? Εγω δεν βλέπω πως θα περασει το επομενο 5λεπτο....!
Αλλη μια φορα μου εχει τυχει στα 23 αυτο...και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να ερθω παλι σε αυτην την κατασταση πραγματικα δεν το αντεχω!
Κων5 να ειμαστε καλα μεχρι τον Ιουνιο....και θα περασουμε καλα μαζι με τον πριμιουμιλα
-
- churchills
-
Απλό.... Δεν την παλεύω. Να ναι καλά οι του 4τφΒΕ
-
Πριμιουμ αμάξι, σπίτι με πισίνα... πληρώνουν καλά στα ΙΚΕΑ τελικά! Θέλετε μήπως κανένα γραφίστα?
-
Παιδιά ψυχραιμία. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου.
Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο... Θετική σκέψη χρειάζεται και να είσαστε και λίγο πέρα βρέχει.
-
Βρε Ραταπλαν ?(πω πω...έτσι φωνάζω χαιδευτικά τη μια σκυλίτσα μου... ),,,πόσο είσαι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πριμιουμ αμάξι, σπίτι με πισίνα... πληρώνουν καλά στα ΙΚΕΑ τελικά! Θέλετε μήπως κανένα γραφίστα?Ξερεις κανενα καλο;
-
Σε σκυλισια χρονια ρωτας?
edit: δε σας προλαβαίνω σήμερα Bill, κάτι έχω στο νου μου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σε σκυλισια χρονια ρωτας?edit: δε σας προλαβαίνω σήμερα Bill, κάτι έχω στο νου μου...
Πες εσυ τα χρόνια και κάνω εγω την πράξη!
Ρε μη μασας!
Με την επόμενη θα το ξεπεράσεις! -
ψυχραιμία και απλά μαθηματικά θέλει...
Τελικά η επαφή με δικηγορίνα σε προάγει στο πνεύμα....αν καταφέρεις να επιβιώσεις στον πόλεμο
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]