-
Zεστη,πολυ ζεστη
-
Αν δεν το σκέφτεσαι συνέχεια δεν είναι τόσο τραγικά. Μια ιδέα είναι όλα. Το κακό είναι ότι συνηθίζουμε στην δροσιά του air con και όταν βγαίνουμε έξω τρώμε σφαλιάρα
-
πολυ ζεστη κανει.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πολυ ζεστη κανει.Ε τι να κανουμε.
Το καλοκαιρι ζεστη κανει
Το χειμωνα κρυοΜε τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν δεν το σκέφτεσαι συνέχεια δεν είναι τόσο τραγικά. Μια ιδέα είναι όλα. Το κακό είναι ότι συνηθίζουμε στην δροσιά του air con και όταν βγαίνουμε έξω τρώμε σφαλιάρακαι εγώ αυτό κάνω. αν και όλη μέρα έξω, δεν το σκέφτομαι, αλλά ο ιδρώτας στάζει ποτάμι και μου το ξαναθυμίζει
-
να κανει ζεστη ρε χαμενε αλλα οχι να πλανταξουμε
-
Γαμ@ τους δικηγόρους μου γαμ@. Τί παπατζήδες έχει το επάγγελμα Αλητεία είναι αυτό, όλα έχουν και ένα όριο. Σιχτίρ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γαμ@ τους δικηγόρους μου γαμ@. Τί παπατζήδες έχει το επάγγελμα Αλητεία είναι αυτό, όλα έχουν και ένα όριο. ΣιχτίρΚορακας κορακου ματι δεν βγαζει
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν δεν το σκέφτεσαι συνέχεια δεν είναι τόσο τραγικά. Μια ιδέα είναι όλα. Το κακό είναι ότι συνηθίζουμε στην δροσιά του air con και όταν βγαίνουμε έξω τρώμε σφαλιάραΕγώ σώθηκα με ανεμιστήρα οροφής πάντως.
-
Ερωτες κι αηδιες...
υγ:η συζητηση απ την αρχη της σελιδας ειναι ο,τι να ναι.. Η ζεστη εχει οντως αποτελεσματα..α μην ξεχασω...
ερωτες κι αηδιες..
-
ρε το αθηνα θεσσαλονικη γιατι και ποιος το κλειδωσε...νομιζετε οτι θεματα για τοσο τρολαρισμα βρισκονται ευκολα?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ερωτες κι αηδιες...υγ:η συζητηση απ την αρχη της σελιδας ειναι ο,τι να ναι.. Η ζεστη εχει οντως αποτελεσματα..α μην ξεχασω...
ερωτες κι αηδιες..
κι αναρωτιόμουνα ποια σε έχει τυλίξει ..
ε πού είχες χαθεί εννοώ
-
-
Να το πάρει το ποτάμι πάσχο? Επιτέλους πρέπει να αποκαλυφθείς. Παπατζή
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε το αθηνα θεσσαλονικη γιατι και ποιος το κλειδωσε...νομιζετε οτι θεματα για τοσο τρολαρισμα βρισκονται ευκολα? -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να το πάρει το ποτάμι πάσχο? Επιτέλους πρέπει να αποκαλυφθείς. ΠαπατζήΤον πασχο δεν μπορει να τον τυλιξει (sic) καμια γυναικα γτ δεν μπορει να παραδοθει στις ορεξεις των γυναικωνε.Ειναι μια εννοια,ενα προσωπο δυνατοτερο αλλα ταυτοχρονα και απλουστερο απο αυτο της γυναικος.Ο vasgay θα συμφωνει με τουτα τα λογια.
-
απτον Πυργο εισαι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τον πασχο δεν μπορει να τον τυλιξει (sic) καμια γυναικα γτ δεν μπορει να παραδοθει στις ορεξεις των γυναικωνε.Ειναι μια εννοια,ενα προσωπο δυνατοτερο αλλα ταυτοχρονα και απλουστερο απο αυτο της γυναικος.Ο vasgay θα συμφωνει με τουτα τα λογια.
αυτά που λες μπορούν πανεύκολα να παρερμηνευτούν αφού περιέχεις μια άρνηση
-
Οσοι ξερουν,δε μπορουν να το λαβουν αλλιως...ο vasgay παλι δεν ξερω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τον πασχο δεν μπορει να τον τυλιξει (sic) καμια γυναικα γτ δεν μπορει να παραδοθει στις ορεξεις των γυναικωνε.Ειναι μια εννοια,ενα προσωπο δυνατοτερο αλλα ταυτοχρονα και απλουστερο απο αυτο της γυναικος.Ο vasgay θα συμφωνει με τουτα τα λογια.
\
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]