-
Όχι, νομίζω ότι 510 είναι αν πας τα πίσω καθίσματα τέρμα μπροστά και 410 είναι με το κιτ. Με ρεζέρβα πάει γύρω στα 300, δε θυμάμαι ακριβώς. Σήμερα τα είδα πάντως, με ρεζέρβα το golf έχει αισθητά μεγαλύτερο χώρο. Για το polo το ξέρω, αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσω κανα πεντοχίλιαρο... και προφανώς άλλες απαιτήσεις έχεις από ένα μικρότερο αμάξι, ενώ τα yeti και golf έχουν το ίδιο μήκος.
-
Ο χρήστης Dragonlord έγραψε:
Όχι, νομίζω ότι 510 είναι αν πας τα πίσω καθίσματα τέρμα μπροστά και 410 είναι με το κιτ. Με ρεζέρβα πάει γύρω στα 300, δε θυμάμαι ακριβώς. Σήμερα τα είδα πάντως, με ρεζέρβα το golf έχει αισθητά μεγαλύτερο χώρο. Για το polo το ξέρω, αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσω κανα πεντοχίλιαρο... και προφανώς άλλες απαιτήσεις έχεις από ένα μικρότερο αμάξι, ενώ τα yeti και golf έχουν το ίδιο μήκος.Δίκιο έχεις.
322 lt με ρεζέρβα και 410 λτ με κιτ.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=10999&start=165#p1636920ΥΓ. Κάτι με έκανε και εμένα μόλις το έγραψα ...
-
Παιδιά δεν έχω άλλες ερωτήσεις πάνω στο θέμα, κατέληξα σε απλό golf plus (το cross golf δεν θα έρθει μάλλον στην Ελλάδα, μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία από την κοσμοκάρ αλλά δε συμφέρει ιδιαίτερα). Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
VW Cross Polo vs Skoda Yeti vs VW Cross Golf