-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Punto evo 1,3 Diesel.http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=52&carid=105
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... rsion=102090 άλογα, 20,4 kg ροπής!
Καλορίζικο!
+1000000000000 και επιδοσεις που ζητας και οικονομικοτατο!
-
Ο χρήστης jimanko έγραψε:
Ψαχνω για αυτοκινητο μεχρι 15000 ευρω με χαμηλη καταναλωση και καποιες καλες επιδοσεις! Στα υποψιν μου μεχρι τωρα ειναι το polo 1.2 tsi και το clio 1.2 turbo! Τι αμαξι θα προτεινατε για εναν φοιτητη στη κρητη μια και στην κρητη δν μπορεις να πεις οτι εχει γρηγορους δρομους αλλα εχει πανακριβη βενζινη!
εγω σαν φοιτητης στην Κρητη εχω clio TCe, και στο προτεινω ανεπιφυλακτα, αλλά και το polo ειναι πολύ καλο αν εχεις τα λεφτα και δε πολυ'παιζεις' με το αυτοκινητο
Να σου πω το Clio παει καλα στης στροφες γτ για το Polo εχω διαβασει οτι δν εχει τοσες καλε κλεισεις. Και αν επιτρεπεται ποσο το πηρες το αμαξι? Εισαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα?
το ειχα παρει 13400 περσι με προσφορα, απο 15500 που εκανε τοτε η Dynamic. Εχω κανει 16.500 χλμ και γενικα ειμαι υπερευχαριστημενος απο το αυτοκίνητο, ειδικά απο τη συμπεριφορά του σε δρόμους με στροφές.. πραγματικη μεταμόρφωση... καταναλωσεις πολυ καλές, τιμες σερβις μέτριες, απο ποιοτητα και βλαβες, μονο ενα τριξιμο απο τα παραθυρα, το οποιο λογικα, αφου μιλαμε για face lift θα εχει εξαλειφθεί. Οτι αλλο θες ρωτα!!
-
Επειδή μιλάς για Κρήτη, όπου & βρίσκεσαι, το Clio TCe το έχω δοκιμάσει εκτενώς στις απαιτητικές διαδρομές του νησιού & εντυπωσιάστηκα από κάθε άποψη, τα κάνει όλα & συμφέρει.
Κατανάλωση λογική για τή δύναμή του ('Εγώ εντός πόλης στα 8-8,5λτ/100χλμ ήμουν με 2 διαφορετικά νοικιασμένα TCe, ενώ σε ταξίδι στο Λασίθι με 3 άτομα & αποσκευές είχα γύρω στα 7λτ/100χλμ, με αρκετά ζωηρό ρυθμό. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το μοτέρ του είναι τόσο καλό & εύστροφο, που σε 'γαργαλάει' να το πατήσεις... γι'αυτό & μπορεί να δει κανείς & σχετικά υψηλότερες καταναλώσεις.').
Δοκιμασμένο είναι, δίχως αναφορές περι αναξιοπιστίας.
Θα σε υπερ-καλύψει & θα το ευχαριστηθείς.
Αυτοκινητο μεχρι 15000 ευρω!