-
Ο χρήστης gustom2008 έγραψε:
οδηγω απο τα 12(ξεκινησα με τον αγροτη του πατερα).κ λογω δουλειας οδηγω διαφορα αυτοκινητα.το αμαξι το παω χαλαρα.ζητημα να το εχω σκισει κανα δυο φορες.στην εθνικη με 150+ καιει γυρω στα 10,5 λιτρα.αν το σκισω βαραει 11,5.ισως το μοτερ να μην εχει ανοιξει ακομη.η οδηγηση μου ειναι συνηθως απο 2000 μεχρι 3000 στροφες.το mito ειναι πολυ μικρο ρε παιδια.δεν χωραω εκει μεσα.
αν ειναι ετσι τοτε η μεση καταναλωση θα ειναι το πολυ 5,5
Με μέση Κατανάλωση 9 (max) λίτρα βενζίνης ανά 100 χιλιόμετρα , στα 25.000 το χρόνο θέλεις 2250 λίτρα
2250 λίτρα * 1,40 έκαστο = 3150 euroπουλα.
Αν η κατανάλωση είναι 5,5 λίτρα πετρελαίου ανά 100 χιλιόμετρα στα 25.000 το χρόνο θέλεις 1375 λίτρα
1375 λίτρα * 1,15 έκαστο = 1581 euroπουλαΚέρδος ανά έτος 1569
Do the maths λοιπόν
ετσι ειναι καλυτερα νομιζω
Υ.Γ. Ελπίζω να μην τα μέτρησα λάθος ..... lol
-
το mito ειναι πολυ μικρο ρε παιδια.δεν χωραω εκει μεσα.
δεν χωράς στΗ μίτο (είναι κοριτσάρα ) και χωράς στο πούντο??
-
ναι.
-
Να υποθεσω οτι δεν χωρας πισω στη Mito?
Γιατι μπροστα τα δυο αυτοκινητα εχουν ακριβως τους ιδιους χωρους. -
ναι.μαλλον ειναι ψυχολογικο το ζητημα... τους ιδιους χωρους εχουν αν και βασικα η ΜΙΤΟ εχει λιγο καλυτερους χωρους για τους πισω...
-
δεν χωραω σε θεμα υψους.οταν κοιτουσα για αμαξι ειχα μπει στο swift και στo mito και ενιωθα την οροφη 'ασφυκτικα' κοντα στο κεφαλι μου.ισως ειναι και ψυχολογικο.
-
Ισχυει.Πισω οι χωροι της Mito ειναι λιγο χειροτεροι απο του Punto.Και εμενα εβρισκε λιγο το κεφαλι μου στην οροφη στη Mito , ενω στο Punto δεν εβρισκε.Στα ποδια δεν βρηκα και καμια σημαντικη διαφορα.Σε κανενα απο τα δυο δεν χωραω με την μπροστα θεση στα μετρα μου...
αγορα punto evo 1,6 multijet sport