-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
στους επεξεργαστές π.χ, AMD (γερμανική)
Τι είναι η AMD?
-
Με βάση τα όσα γνωρίζω ΗΠΑμερικάνικη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με βάση τα όσα γνωρίζω ΗΠΑμερικάνικηAυτό γνωρίζω κι εγώ
-
Εξωτερική πολιτική ασκεί η κυβέρνηση, όχι τα 'πεζοδρόμια'
-
Αν είναι αμερικάνικη, πιάστηκα κώτσος τόσα χρόνια. Είχα την εντύπωση ότι είναι γερμανική.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Αν είναι αμερικάνικη, πιάστηκα κώτσος τόσα χρόνια. Είχα την εντύπωση ότι είναι γερμανική.Και που θα τον έβρισκες τον Γερμανικό(ή Ευρωπαικό) επεξεργαστή?
-
Οταν αγορασουμε όπλα απο τους Ρωσσους και βγαλουμε τα δικα μας πετρελαια τοτε ας ερθουν να μας κανουν αυτοι μπο'ι'κοταζ.
Ως τότε ας αγωνιστούμε ολοι μαζι να μεινει η λεγομενη ΄φετα' ελληνικη και όχι γερμανική. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οταν αγορασουμε όπλα απο τους Ρωσσους και βγαλουμε τα δικα μας πετρελαια τοτε ας ερθουν να μας κανουν αυτοι μπο'ι'κοταζ.
Ως τότε ας αγωνιστούμε ολοι μαζι να μεινει η λεγομενη ΄φετα' ελληνικη και όχι γερμανική.Ολλανδική και Δανέζικη
Ρε παιδία τι μποϋκοτάζ να κάνουμε. Εδώ μπερδεύουμε τις χώρες παραγωγής -
Εκανα λάθος χωρα ? ,,Οι γερμανοί δεν φαγωθηκαν οτι η φετα ειναι γερμανικης προέλευσης?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εκανα λάθος χωρα ? ,,Οι γερμανοί δεν φαγωθηκαν οτι η φετα ειναι γερμανικης προέλευσης?Οι Δανοί το ξεκίνησαν, ακολούθησαν οι Ολλανδοί ε και μετά όλες οι χώρες έβγαλαν την δική τους βερσίον Φεττας. Πλέον με τον όρο Φεττα πωλείται μόνο Ελληνικής παρασκευής Αιγοπρόβειο τυρί με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
-
Οι Γερμανοί δε μας χρωστάνε τίποτα και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κοιτάξουν την πάρτη τους. Νισάφι πιά με τους χαραμοφάηδες Έλληνες , όπως στρώσαμε να κοιμηθούμε.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Οι Γερμανοί δε μας χρωστάνε τίποτα και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κοιτάξουν την πάρτη τους.Να ΄σαι σίγουρος πως αυτό κάνουν....!
-
Ασχετο αλλα η καϊζερ δεν ειναι ελληνικη; Τα σπαει παντως.
Δε νομιζω οτι υπαρχει λογικος ανθρωπος που να πιστευει οτι μπορουμε να τα βαλουμε σημερα με τους Γερμανους σε οποιοδηποτε επιπεδο. Αμφιβαλλω αν μπορει οποιαδηποτε Ευρωπαϊκη χωρα σημερα, ποσο μαλλον η Ελλαδα.
Παντως κατα τη γνωμη μου η σταση των Γερμανων πολιτων (τουλαχιστον αυτων που εχουν τη συγκεκριμενη αρνητικη σταση) ειναι υποκριτικη. Νομιζω οτι ξεχνανε πολυ γρηγορα πως και η γερμανικη σημερινη υπερδυναμη χαρη σε ΞΕΝΗ οικονομικη βοηθεια εγινε εφικτη, και μαλιστα ΑΦΟΥ πρωτα αιματοκυλησαν ολη την Ευρωπη.Αυτα ομως τα μποϋκοταζ κλπ ειναι λιγακι ανεκδοτα. Πρεπει ομως να στηριζουμε οσο ειναι εφικτο την εγχωρια αγορα.
-
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγοράζουμε ελληνικά προιόντα κι ας επιβαρυνόμαστε την - ισως - λίγο ακριβότερη τιμή. Στηρίζουμε έτσι τις ελληνικές δουλειές και την ελληνική οικονομία.
-
Αυτό ακριβώς που έγραψαν οι Skye και Balo.
Ας αφήσουμε τις απειλές και τις δηλώσεις περί ξένων προϊόντων και πως θα 'τιμωρήσουμε' τους ξένους, και ας κοιτάξουμε να στηρίξουμε τη δική μας οικονομία επιλέγοντας ελληνικά προϊόντα και ελληνικές επιχειρήσεις όπου και όπως μπορούμε.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγοράζουμε ελληνικά προιόντα κι ας επιβαρυνόμαστε την - ισως - λίγο ακριβότερη τιμή. Στηρίζουμε έτσι τις ελληνικές δουλειές και την ελληνική οικονομία.Αυτό το έκανα πάντα και το κάνω και εδώ που βρίσκομαι και είναι το απολύτως φυσιολογικό νομίζω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγοράζουμε ελληνικά προιόντα κι ας επιβαρυνόμαστε την - ισως - λίγο ακριβότερη τιμή. Στηρίζουμε έτσι τις ελληνικές δουλειές και την ελληνική οικονομία.
Αυτό το έκανα πάντα και το κάνω και εδώ που βρίσκομαι και είναι το απολύτως φυσιολογικό νομίζω
Μπα, αλλο να εχεις στο νου σου οτι ΕΕ = μια οικονομια κι αλλο να βλεπεις στην πραξη οτι when shit hits the fan που λενε και στο αμερικα θα παρεις τον πουλο απο την ΕΕ και εισαι μονος.
-
Πωωπω....Πάει το e-bay..!!! Θα κλείσει...!! Το δε thread, 'αγορές μέσω internet', πάει για λουκέτο...!!
Πως τα λέτε ετσι ρε παιδιά...;;;
-
Τα προϊόντα που είναι made in greece έχουν barcode που ξεκινάει από 520. [πρόσφατα το έμαθα κι εγώ αυτό.]
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Τα προϊόντα που είναι made in greece έχουν barcode που ξεκινάει από 520. [πρόσφατα το έμαθα κι εγώ αυτό.]Urban Legend
http://urbanlegends.about.com/od/fooddrink/a/barcodes.htm
και
http://www.wikihow.com/Read-12-Digit-UPC-Barcodes
ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ;