-
Ωπα. Xenon εργοστασιακά ή θα στα βάλουν εδώ;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Με ολα τα παραπάνω εργοστασιακά? ποσο πηγε περίπου?
Πέρι τα 20000€ στρογγυλά καθώς τα xenon ήταν δώρο
+απόσυρση γλέιτωσα κάτι και από εκεί + μια προσφορά της αντιπροσωπείαςΚαλη αναμονή και με το καλο η παραλαβή!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ωπα. Xenon εργοστασιακά ή θα στα βάλουν εδώ;Εργοστασιακά άλλα μας είπαν πως θα γλειτώσουμε το παραπάνω κόστος
-
Περίεργο....
Παντως πριν το παραλάβεις, δες αν ειναι εργοστασιακα...
Αν δεν ειναι στην θεση σου δεν θα το παραλάμβανα... -
Τα εργοστασιακα εχουν συστημα πλυστικης και ελεγχο της δεσμης για τις στροφες... αν θυμαμαι καλα στοιχιζουν περι τα 1150 ευρω απο τιμοκαταλογο octavia.
-
Περιμένω μες τη εβδομάδα να παραλάβω το νέο μου Octavia TSI το όποιο περιμένω 1,5 μήνα τώρα. Φούλ εξοπλισμένο με xenon, GPS, αισθητήρες και πολλά άλλα. Σε αυτό το ανοικτό πράσινο-τρικουάζ που έχει και στις διαφημήσεις του στα φυλλάδια. Έκανα απόσυρση και περίμενα τόσο. Το θέμα είναι ότι περιμένω να γλειτώσω σε κατανάλωση με τον TSI. Γιατί το Almera έκαιγε πλέον πολλά.
για ριξε λεπτομερειες σε εκδοση και κυβικα...
GPS ειναι μεσω του BOLERO -AMUDSEN ή ειναι εξωτερικο;;;
αισθητηρες εχεις βαλει και park assist ;;;
παντως σε εμενα αρχες Φεβρουαριου ειχαν ζητησει τουλαχιστον 3 μηνες αναμονη, οποτε σου ηρθε παρα πολυ καλα...
1400 TSI 122HP
GPS είναι εξωτερικό
Αισθήτηρες για το παρκάρισμα και για τα φώτα
Το χρώμα είναι αυτό της φώτογραφίας και ζήτησα ως extra τα xenon και το συναγερμό και κάποιο πράγμα στο πορτπαγκάζ για να κρατάει καθαρά τα πράματα και ένα τρίγωνο + φαρμακείο. Η έκδοση είναι έχει 4ηλ. παράθυρα, υπολογιστή ταξιδιού,
επένδύσεις, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, 6 αερόσακούς ( ), ABS, ESP. Όλα αυτά εργοστασιακά και ότι ξέχσα + τα έξτρα που ανέφερα...εξαιρετικος...και καλοταξιδος
-
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Οι παραπανω ζαντες ειναι το μοντελο Cepeus17' και τοποθετουνται στις εκδοσεις laurin & klement που ομως δεν ερχονται στην Ελλαδα. Οταν ειχα παραγγειλει το δικο μου μου ειχαν πει οτι δεν διατιθεται στην elegance... Ειναι πολυ ομορφες...φοβερη ζαντα....
τι παει να πει ο ποιητης οτι το L&C δεν διατειθεται στην Ελλαδα;;;;!!!
αντιπροσωπεια εισαι ...ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ!!!...να μου το φερεις
μου φαινεται επειδη ειδαν οτι δεν θα πουλαγε στην Ελλαδα λογω τιμης-σηματος δεν ασχοληθηκαν να το φερουν καν...
οπως εδω ερχονται χωρις πισω καθαρηστηρα και πρεπει να τον ζητησεις ενω Αγγλια και Ισπανια που ειχα δει σε φορουμ ειναι στανταρντ...(δηλαδη ζητας να ΜΗΝ εχει...!!!)
-
Για το θεμα του πισω υαλοκαθαριστηρα επεμεινα και τον εβαλα στην παραγγελία. Για τις ζαντες δεν το ζορισα και πολυ γιατι προτιμησα 16αρες για να μην εχει πολυ κοπανημα. ΟΙ 17 αρες ερχονται με sport αναρτηση. Υπαρχουν και αλλα πραγματακια που δεν φερνουν Ελλάδα οπως το ντουλαπακι κατω απο το καθισμα συνοδηγου, ηλεκτρικα και θερμαινομενα εμπρος καθίσματα, διακόσμηση με απομιμηση ξυλου ή piano Black (κορυφαιο!!!!) κ.α
Μαλλον δεν τους ενδιαφερει και ουτε καν τα εχουν τιμολογίσει.... Παντως η εκδοση L&K ειναι απαιχτη..... -
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Τα εργοστασιακα εχουν συστημα πλυστικης και ελεγχο της δεσμης για τις στροφες... αν θυμαμαι καλα στοιχιζουν περι τα 1150 ευρω απο τιμοκαταλογο octavia.1350 για το RS
-
Καλό θα ήταν να τσεκάρεις αν τα ξένον κ ο συναγερμός είναι όντως τα εργοστασιακά, πρίν ερθει το αυτοκίνητο! Δυστηχώς παίζουν κάτι τέτοια ''κόλπα''. Αν πάλι έρθει το αυτοκίνητο και τα ξενον είναι μόνο η μικρή σκάλα και δεν εχει και συστημα πλύσης,... λυπαμαι αλλά.... Το ίδιο και ο συναγερμός! Ο εργοστασιακός δεν έχει τους αισθητήρες τοποθετημένους αριστερά και δεξια στο ταμπλό, αλλά στη πλαφονιέρα!
-
[spoiler=:3eqlnd8z]>Αυτό ε;( Αυτές οι ζάντες είναι οι καλύτερες της skoda by far)
Πόσο σου βγήκε;
1.4 ή 1.8;[/spoiler:3eqlnd8z]
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΝΕΣ!!! 1.4 TSI. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΦΩΤΟ ΣΤΟΠάρε ακόμα δύο φώτοζ από το συγκεκριμένο
-
Περιμένω μες τη εβδομάδα να παραλάβω το νέο μου Octavia TSI το όποιο περιμένω 1,5 μήνα τώραΜόνο;
Εμένα μου είπαν 3+ μήνες.. -
Συνηθως δεν ξεπερνα τους 2 μηνες μεχρι να ερθει Ελλαδα(τελωνειο). Απο εκει και περα εξαρταται.....
Απο τοτε που παρει αριθμος πλαισιου το αυτοκινητο σε ενα μηνα ειναι Ελλαδα... -
Τι χρόνο αναμονής σου είχαν δώσει στην αρχή;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Περιμένω μες τη εβδομάδα να παραλάβω το νέο μου Octavia TSI το όποιο περιμένω 1,5 μήνα τώρα
Μόνο;
Εμένα μου είπαν 3+ μήνες..και εμενα...
για αυτο 'αναγκαστηκα' να υποκυψω στην οικογενεια και να παρουμε απο τα υπαρχοντα αυτοκινητα σε στοκ..ετσι αν ειχα το χρονο να το ψαξω θα εβαζα καποια καλουδια ακομα...(με πιο πανω κοστος το παραδεχομαι...)
-
Τριμηνο δινουν παντα για να ειναι καλυμμένοι....
Απο την ημερα παραγγελίας (που φυγει απο την γενική αντιπροσωπεια) μεσα σε 1 το πολυ μηνα εχει μπει παραγωγη και εχει παρει αρθμο πλαισιου (αυτο μπορει να το δει ο εμπορος). Τωρα για να ερθει Ελλαδα δεν κανει πανω απο 1 επιπλεον μηνα.
Ολα αυτα που λεω ισχυουν οταν δεν παιξει κατι εκτακτο πχ ελλειψη καποιου τμηματος πχ μηχανη -σασμαν λογω υψηλης ζήτησης, ή μεταφορά σε αλλη γραμμη παραγωγής λογω'φορτωμενου' εργοστασιακου εξοπλισμου, κτλ.
Οταν ερθει ελλαδα συνηθως σε 15 μερες εχει ερθει σε εσενα.... -
παιδια πως μπορω να προσθεσω μια φωτο? προσπαθω αλλα κατι δεν μου βγαινει σωστα!!
-
Βάλε το λινκ της φώτο ανάμεσα στα img
-
Απο το configurator της skoda στην Γερμανία:
Εμπρός+πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος=310 ευρώ..
Στην Ελλάδα 940 ευρώ
Ηχοσύστημα bolero=310 ευρώ..
Στην Ελλάδα 570
Αρχική τιμή αυτοκινήτου εκει 29.690
Αρχική τιμή εδω 32.990 χωρίς απόσυρση
Τιμές για combi tdi rs -
Octavia 5