-
τα @@ στολισμενα με μια κορδελα!!
-
Στον ΔΙΑ0Λ0 να πανε..
-
Αλήθεια η εκκλησία τι έδωσε για την σωτηρία της χώρας
Αν της δημεύανε την περισουσία και γινόμασταν καθολικοί π.χ. θα ξεπληρώναμε και το δημόσιο χρέος ... -
Σχετικά με την εκκλησία, το πρώτο και λογικότερο που θα έπρεπε να γίνει είναι να μισθοδοτηθούν οι κληρικοί από τα εκκλησιαστικά ταμεία. Πόσοι άραγε είναι αυτοί; Και πόσα παίρνουν (μικτά) μηνιαίως;
Το ελληνικό κράτος, από τη στιγμή που η Εκκλησία ΑΕ έχει σημαντικά κέρδη, δεν μπορεί να καλύπτει τέτοια έξοδα.
Στο κάτω-κάτω, αν η εκκλησία με τέτοια περιουσία δεν μπορεί να καλύψει τους μισθούς, ας φροντίσει να αξιοποιήσει την περιουσία της, αντί να νοικιάζει γραφεία για 100 ευρώ το μήνα στο κέντρο σε φίλους ή να αφήνει αμέτρητα οικόπεδα και χωράφια ακαλλιέργητα μέχρι τη δευτέρα παρουσία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο κάτω-κάτω, αν η εκκλησία με τέτοια περιουσία δεν μπορεί να καλύψει τους μισθούς, ας φροντίσει να αξιοποιήσει την περιουσία της, αντί να νοικιάζει γραφεία για 100 ευρώ το μήνα στο κέντρο σε φίλους ή να αφήνει αμέτρητα οικόπεδα και χωράφια ακαλλιέργητα μέχρι τη δευτέρα παρουσία.
ε αυτο πηγε να κανει, βλ Βατοπεδι...
-
Άκουγα χθές, σε μιά εκπομπή στην ΕΤ2, ότι ακόμη και οι Δήμοι ένα μέρος της μισθοδοσίας των υπαλλήλων τους το πληρώνουν οι ίδιοι.
Ενώ της εκκλησίας τους μισθούς τους πληρώνει το κράτος!
Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν δικηγόροι που ψάχνουν κιτάπια της τουρκοκρατίας και βρίσκουν περιουσίες που 'ανήκαν' στην εκκλησία και κάνουν αγωγές στους τωρινούς ιδιοκτήτες για να τα πάρουν πίσω.
Όπως θα ξέρετε, οι περισσότεροι, επί τουρκοκρατίας η εκκλησία επίσης δεν πλήρωνε φόρο οπότε ο λαός της έγραφε τα χωράφια του για να γλυτώσει τους φόρους αλλά ήταν μια συμφωνία μεταξύ πατριωτών ... Ε! τώρα η εκκλησία τα διεκδικεί
Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτε από τα κανάλια για το θέμα της 'εκκλησιαστικής βοήθειας' σε μια τόσο δύσκολη ώρα, πρέπει να έπεσε πολύ χρήμα στους δημοσιογράφους
Αλλά τι να πεις; Πότε βοήθησε η 'επίσημη' εκκλησία το έθνος για να το κάνει τώρα ... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σχετικά με την εκκλησία, το πρώτο και λογικότερο που θα έπρεπε να γίνει είναι να μισθοδοτηθούν οι κληρικοί από τα εκκλησιαστικά ταμεία. Πόσοι άραγε είναι αυτοί; Και πόσα παίρνουν (μικτά) μηνιαίως;
Το ελληνικό κράτος, από τη στιγμή που η Εκκλησία ΑΕ έχει σημαντικά κέρδη, δεν μπορεί να καλύπτει τέτοια έξοδα.
Στο κάτω-κάτω, αν η εκκλησία με τέτοια περιουσία δεν μπορεί να καλύψει τους μισθούς, ας φροντίσει να αξιοποιήσει την περιουσία της, αντί να νοικιάζει γραφεία για 100 ευρώ το μήνα στο κέντρο σε φίλους ή να αφήνει αμέτρητα οικόπεδα και χωράφια ακαλλιέργητα μέχρι τη δευτέρα παρουσία.+1
Προκλητικότητα είναι το λιγότερο που μπορώ να πω!
Μεγάλο κρίμα -αν και θα έλεγα 'πληγή' για την ελληνική κοινωνία- η μεγαλύτερη και πλουσιότερη επιχείρηση της χώρας να βλέπει την κρίση και τα χρέη μέσα απο τα βιτρό παραθυρα, τα ασήμια και τα μεταξωτά υφάσματα! -
Ναι ρε γαμοτο, γιατι δεν αναφερεται πουθενα η εκκλησια? Ακομη οταν θελουν να βοηθησουν καποιους φτωχους κλπ, βγαζουν ερανο!!
Αρχιζω και πιστευω πως εκκλησια και κυβερνηση είναι αλληεξαρτομενα λαμογια... -
Δώκαμεν, δώκαμεν.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Δώκαμεν, δώκαμεν.Ναι ρε γαμοτο, γιατι δεν αναφερεται πουθενα η εκκλησια? Ακομη οταν θελουν να βοηθησουν καποιους φτωχους κλπ, βγαζουν ερανο!!
Αρχιζω και πιστευω πως εκκλησια και κυβερνηση είναι αλληεξαρτομενα λαμογια...Σώθηκες... Οι υφηλά ιστάμενοι τραγόπαπες διαπλέκονται με την εξουσία. Ο ένας θέλει τον άλλο. Να σταματήσει το κράτος να πληρώνει τους παπάδες με μισθό. Τί τραγικά πράγματα είναι αυτά. Πού είμαστε στην Τεχεράνη? ( ).
Και να ζητήσει από τον αρχιεπίσκοπο να δώσει η εκκλησία πολλά χρήματα για να σωθεί το κράτος. Ακούς εκεί ζητάνε και άλλα από τον κοσμάκη Η λογική έχει χρόνια που εγκατέλειψε αυτόν τον τόπο.Αίσχος.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Δώκαμεν, δώκαμεν.Σε αλλους τα δωσατε ,σε λαθος ανθρωπους τωρα σας τα ζηταει η πατρις
-
Θα τα έδινα σ' εσένα Γιώργο, να μου έφχιαχνες κανένα καφέ της προκοπής τουλάχιστον.
Αλλά δεν χρειάζεται πια. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα τα έδινα σ' εσένα Γιώργο, να μου έφχιαχνες κανένα καφέ της προκοπής τουλάχιστον.
Αλλά δεν χρειάζεται πια.Αν θελω σε πιστευω , γιατι η ευκολια που με χαρακτηρισες λαμογιο με προθεση αλλα χωρις δυνατοτητα δεν μου επιτρεπει να σου εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον .
-
Αγόρασα μια κούτα νουνου. Λάιτ δεν έβαλα-έτσι κι αλλιώς θα μας κόψει σε λίγο. Πήρα και κάτι μακαρόνια, ένα τσουβάλι ρύζι, αλεύρι και κάτι σοκοφρέτες που βρήκα προσφορά στο λιντλ.
Λεφτά δε δίνω όμως. Δίνω στην ένωση τυφλών, στους ΑΑ, στους πεσόντες του σύριζα, στην τοπική πέφο μπας και πάρουμε επιθετικό καμιά φορά, ε φτάνει νομίζω
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Chuckie εσύ τα κατέθεσες ή θα το κάνεις αύριο;
Για ξανασκέψου το λίγο...Ρε γαμωτο , ελεγα να τα εμβάσω σημερα. Ειμαι ρομαντικος/συναισθηματικός και ένοιωσα σαν να ζηταει η πατριδα μου βοηθεια.
Η πατρίδα μου, που τα λεπρά μπλεπράσινα γουρονόσκυλα λεηλάτησαν , ασελγησαν πάνω της και βίασαν το ημιθανές κορμί της....
Ο μόνος λόγος που θα δίσταζα, οπως ειπώθηκε, ειναι η αμφιβολία του αν τα λεφτα αυτά πραγματικά βοηθήσουν κάπου ή γίνουν βουλετικές Panamera.
Θα περιμένω λίγο, να κάνουν την πρωτη κίνηση οι έχοντες (ναι αυτοί που μαζεύτηκαν σαν τα κοράκια και ζητούσαν την περικοπή 14ου μισθού και από τον ΙΤ σε μάζωξη που έγινε προχθές) και βλέπουμε. -
Ούτε δεκάρα τσακιστή για τα παλιολαμόγια, να πάνε να @###$$%^^^&$$^%!^*&
-

-
Επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να προσφέρω, θα προσφέρω την σημαντικότερη κληρονομιά μου στο Ελληνικό κράτος!
ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΜΟΥ!!!
-
Μην ειστε τοσο αδικοι! Ελατε να συνισφερουμε ολοι απο μια μουντζα! Απο δυο ανοιχτες παλαμες ο καθενας πιστευω να ξεχρεωσουμε.
-
Απο οτι βλεπω μαζέψαμε πολυ χρημα
Θα συνεισφέρετε στον Τραπεζικό Λογαριασμός Αλληλεγγύης???