-
Απαντήστε με ειλικρίνεια και αν θέλετε και το ακριβές ποσό. Ενδιαφέρον θα έχει και η άποψη όσων δεν θα καταθέσουν....
(Ελπίζω να μην εχει ανοίξει παρόμοιο, τώρα το είδα online σε διάφορα ειδησιογραφικά sites).
Ξεκινάω πρώτος, με 100 ευρώ -
Απαντήστε με ειλικρίνεια και αν θέλετε και το ακριβές ποσό. Ενδιαφέρον θα έχει και η άποψη όσων δεν θα καταθέσουν....
(Ελπίζω να μην εχει ανοίξει παρόμοιο, τώρα το είδα online σε διάφορα ειδησιογραφικά sites).
Όχι. Να πάνε να τα απαιτήσουν από όλους αυτούς τους μεγαλοκαρχαρίες που τα έκλεψαν. Αυτό είναι θράσος.
-
Θα δώσω ένα @. φτάνει ή να δώσω κι άλλο;
-
εχω κατι παλια ρουχα αν τα θελετε
-
Γιατι? Τα χρωσταμε και δεν το γνωριζω? Τυπικοι σε ολα ειμασταν και ειμαστε. Ακομα πληρωνουμε τις εκτακτες εισφορες απο τον Κωστακη, τωρα θα βγαλει τπτ και ο Γιωργακης. Να πανε να πνιγουν που εχουν το θρασος να ανοιξουν λογαριασμο! θα πω το κλασσικο: Να πληρωσουν αυτοι που τα κλεψαν!
Α! Αν θελουν τπτ εχω κατι τηγανολαδα αν τα θελουν εχει καλος!
Αλλη μια πιο λακωνικη απαντηση: ΠΟΤΕ!
Ειλικρινα για να δωσει καποιος πρεπει να ειναι το λιγοτερο χωρις παρεξηγηση! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχω κατι παλια ρουχα αν τα θελετεΆρχισαν οι ατάκες
-
Με ειλικρινεια ουτε δεκαρα κ αν ακομα γνωριζα οτι αυτη η δεκαρα θα ηταν καθοριστικη για την εξωφληση του χρεους
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Με ειλικρινεια ουτε δεκαρα κ αν ακομα γνωριζα οτι αυτη η δεκαρα θα ηταν καθοριστικη για την εξωφληση του χρεουςΚαι αν τα καταθεσεις και τα φανε και αυτα?
-
Φυσικα και οχι.Μας εχουν κατακλεψει και θελουν τωρα να καλυψουμε και το χρεος???
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
-
Chuckie εσύ τα κατέθεσες ή θα το κάνεις αύριο;
Για ξανασκέψου το λίγο... -
ΟΧΙ.
Εὰν(λέμε τώρα,θεωρητικά και καμιά μαλακία) με τη συνεισφορά αυτή σωθεί πραγματικά το κράτος τα λαμόγια του κερατά θα λένε εις υγεία τα κορόιδα και θα ξαναστρώσετε το έδαφος για επιπλέον κλοπες/ληστείες ΝΟΜΙΜΑ.
Δε βλέπω τπτ άλλο για πραγματική ανάπτυξη πέραν των φόρων,ε να δώσουμε κι όλας πάει πολύ.
Αυτό το κολωχανείο που λέγετε ελλάδα δε μου πρόσφερε τπτ σαν πολίτη κι ούτε έχω σιδηρόδρομο,ούτε δωρεάν και ουσιαστική παιδεία,ούτε νοσοκομείο ΤΙΠΟΤΑ.
Να βουλιάξει και να πάει να γαμηθεί μαζί με τα κομματολαμόγια στα π@πάρια μου.Να ήμασταν κράτος και γενικότερα λαός ναι να δώσω να σωθεί αλλά να δώσω ξέροντας ότι αύριο τα λαμόγια θα βγάλουν πάλι τα κεφάλια δειλά δειλά σαν τα φίδια για να αρπάξουν να βολέψουν σε ένα καθεστώς και μια νοοροπία πλήρους αναξιοκρατίας για να επιπλέουν και πάλι τα σκατά και οι φελλοί ε πρέπει να είμαι πολύ μαζόχας.
Επεσαν δισεκατομύρια και 100 οικογένειες τα τελευταία 30 χρόνια ζουν σαν σείχηδες,και για να το καταλάβω ρε αλήτες,μαζί τα κλέψαμε για να συνεισφέρω? -
Σε ποιό???
Δώσαμε - δώσαμε!!!
Πέρασαν κι αλλοι!!
Αν βέβαια ο Λογαριασμός έχει τέτοια όψη...
edit σεμνάααα! [mod]
ευχαρίστως να συνεισφέρω κι εγώ!
Ρε δεν μας παρατάνε!!! -
Το δημόσιο χρέος το εξυπηρετούμε ήδη σαν πολίτες, μέσω των αυξήσεων σε φπάδες, καύσιμα κλπ.
Θα εκλάβω λοιπόν το παρόν θέμα ως μάλλον χιουμοριστικό ... -
Θα το σκεφτομουν να δανεισω, με λιγο μικροτερο επιτοκιο απο οτι δινουν οι Ευρωπαιοι.
-
θα κατεθεσω ολα τα λεφτα μου που εχω στην Ελβετια, ελπιζω και οι πολιτικοι μας να κανουν το ιδιο.
-
Με 10% μηνιαίο επιτόκιο ίσως...
Ρε πόσο μαλάκ@@ μας θεωρούν. Προσωπικά δεν θα τους έδινα χαλασμένο καροτσάκι να διοικήσουν πόσο μάλλον τα λεφτά μου...
-
Και τον είχα σε εκτίμηση τον Πετσάλνικο. Ήταν συνφοιτητής με τον πατέρα μου και ήταν αξιόλογος.
Κρίμα.
Θα συνεισφέρετε στον Τραπεζικό Λογαριασμός Αλληλεγγύης???