-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για τα τραγούδια και τις παρελάσεις σωστά τα λές- μιμούνταν οι μαλάκες αντίστοιχες εκδηλώσεις των Σοβιετικών, και άλλων παρόμοιων καθεστώτων, για γέλια ήταν βέβαια, αλλά στην δημοκρατία μας έχουμε καθημερινές από την τηλεόραση συνεντεύξεις με πορνοστάρ σε απευθείας μετάδοση , ποιο είναι το πιο χειρότερο;
οι παρελασεις
Καμιά 100η γιαούρτια στα 'περήφανα ελληνικά στρατά' και λύνεται το πρόβλημα
Το γιαούρτι θέλει καλή εκπαίδευση για να γίνει ευθύβολο και να έχει απόλυτη επιτυχία στο πέταγμα, αλλιώς κινδυνεύει να γίνει μπουμέραγκ...
To πολύ πολύ να πέσει σε κανα φασιστοειδές που θα είναι πρώτο τραπέζι πίστα. Ακόμα καλύτερα μη σου πω...
Εξάλλου τόση εκπαίδευση έχει γίνει με το αδελφό ( ) σωματείο των ματ.
Εγώ αγαπήτε μου αγρότης είμαι δεν είμαι χωροφύλακας, μάλλον με περνάς για άλλον.
Επειμένω στην καλή εκπαίδευση στο πέταγμα γιαουρτιού, γιατί μπορεί μαζί με το φασιστοειδές να λερωθείς και εσύ...Μπα, και μόνο που θα χαλάσει η φασιστογιορτή, αξίζει το ρίσκο.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για τα τραγούδια και τις παρελάσεις σωστά τα λές- μιμούνταν οι μαλάκες αντίστοιχες εκδηλώσεις των Σοβιετικών, και άλλων παρόμοιων καθεστώτων, για γέλια ήταν βέβαια, αλλά στην δημοκρατία μας έχουμε καθημερινές από την τηλεόραση συνεντεύξεις με πορνοστάρ σε απευθείας μετάδοση , ποιο είναι το πιο χειρότερο;
οι παρελασεις
Το γιαούρτι θέλει καλή εκπαίδευση για να γίνει ευθύβολο και να έχει απόλυτη επιτυχία στο πέταγμα, αλλιώς κινδυνεύει να γίνει μπουμέραγκ...
To πολύ πολύ να πέσει σε κανα φασιστοειδές που θα είναι πρώτο τραπέζι πίστα. Ακόμα καλύτερα μη σου πω...
Εγώ αγαπήτε μου αγρότης είμαι δεν είμαι χωροφύλακας, μάλλον με περνάς για άλλον.
Επειμένω στην καλή εκπαίδευση στο πέταγμα γιαουρτιού, γιατί μπορεί μαζί με το φασιστοειδές να λερωθείς και εσύ...Μπα, και μόνο που θα χαλάσει η φασιστογιορτή, αξίζει το ρίσκο.
αθάνατοι ελληνάρες....αυτό είναι το πρόβλημα μας τώρα ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οι παρελασεις
αθάνατοι ελληνάρες....αυτό είναι το πρόβλημα μας τώρα ;
Θα μπορούσε αν σκεφτόμασταν πόσο κοστίζει κάθε παρέλαση.
Αλλά το πρόβλημα προκύπτει από το ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα άνθρωποι που θέλουν χούντα.
Πριν βάλουμε διαβάζουμε όλη τη συζήτηση.
Και τον χαρακτηρισμό ελληνάρας στον επιστρέφω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Youtube Videoτρελό χώσιμο του αγγλάρα στον «πρόεδρο» της ΕΕ ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Farage
Γιατί 'προσκυνάμε' τον κάθε π@παρα που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προωθεί τη δική του agenda, όταν αυτό που λέει, τυγχάνει να 'τονώνει το εθνικο φρόνημα'?
Είμαστε τελικά τόσο αδύναμοι, ωστε να αναζητάμε διαρκώς αμφίβολης ποιότητας δεκανίκια?hint: δειτε το avatar του uploader....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
(...) ή παιζει κατι αλλο τελοσπαντων (xρυση τομη μεταξυ Μακρονησου - Αουσβιτς για Ελληνες φοροφυγαδες ισως; ). Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι μαλακες.(...)
Θυμάται κανείς κάποια αναφορά (νομίζω άρθρο σε εφημερίδα?) για γερμανικό(?) σωφρονιστικό ίδρυμα (ανηλίκων, νομίζω) που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους?
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
τρελό χώσιμο του αγγλάρα στον «πρόεδρο» της ΕΕ ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Farage
Γιατί 'προσκυνάμε' τον κάθε π@παρα που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προωθεί τη δική του agenda, όταν αυτό που λέει, τυγχάνει να 'τονώνει το εθνικο φρόνημα'?
Είμαστε τελικά τόσο αδύναμοι, ωστε να αναζητάμε διαρκώς αμφίβολης ποιότητας δεκανίκια?hint: δειτε το avatar του uploader....
Eπειδή τον sir δεν τον ξέρω, οπως δεν ξέρει και ΄κεινος τον Πρόεδρο, περα απο την απειροελάχιστη νίξη που κάνει στην Ελλάδα (εξ΄ου και η τόνωση του Εθνικού φρονήματος ), τα υπόλοιπα που λέει είναι σωστά ή π@$@$@ιές....;;;
-
Παντος ο τιτλος ' Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)' , δινει την εντυπωση πως ο συγγραφεας του θεματος αναμενει και νεα μετρα συντομα... (4ος 2010 / 5ος 2010 κτλ)
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
AYTH EINAI H ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...Έχω βαρεθεί να βλέπω να αναπαράγεται αυτή πομπώδης . Έτσι όπως πάει, πολύ σύντομα θα ξεπεράσει σε διάδοση και το 'Hellenic quest'!
Ανατροπή του πολιτικού συστήματος και Χούντα ΤΩΡΑ
Όπως επίσης και κάθε μέρα ακούω ολοένα και περισσότερους να δηλώνουν έτοιμοι να ψηφίσουν με 4 χέρια τυχόν υποψηφιότητα κόμματος Βγενόπουλου ή άλλου τεχνοκράτη.
Ελπίζω αυτό να είναι το καλό που προσδοκούμε να βγει από την κρίση...Γιατί προεξοφλείς a priori ότι αυτό θα είναι καλό; Γιατί να μην μας βγει νέος Berlusconi;
Εκεί στις βίλες. Παίζει να έχει και πολλές σαμπάνιες μέσα στις Τζούλιες.
fixed
-
-
Γιατί προεξοφλείς a priori ότι αυτό θα είναι καλό; Γιατί να μην μας βγει νέος Berlusconi;
Έχοντας δοκιμάσει πολλές εναλλακτικές νομίζω ότι ένας τεχνοκράτης θα άξιζε την ψήφο μας περισσότερο από ακόμα έναν πολιτικάντη. Έστω ότι ο Γιωργάκης πατώνει, μένει ο Σαμαράς. ΟΚ δέχομαι ότι έχει καλές προθέσεις και δεν είναι σάπιος αλλά αναγκαστικά θα φέρει μαζί του όλη τη σαπίλα του οχήματος της ΝΔ που τον κινεί (όπως έγινε και με το Γιωργάκη). Ο Βγενόπουλος θεωρώ ότι θα είναι απαλλαγμένος από τέτοιου είδους αναγκαστικές φθορές.
Καμμία σχέση με Μπερλουσκόνι. Αν ο Καρατζαφέρης είχε τα λεφτά του Βγενόπουλου και ήταν λίγο πιο ραμολιμέντο τότε ναι θα μιλάγαμε για ομοιότητες.ΥΓ: Ο σεβάσμιος γέροντας Γλέζος προέταξε τα στήθη του απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις των ΜΑΤ και έφαγε όλη την αγιαστούρα των χημικών. Γιατί δεν καθόταν σπίτι του και να πείσει από τηλεφώνου τους βουλευτές του ΚΚΕ να δώσουν εθελοντικά το 30% των αποδοχών τους για το καλό της πατρίδας; Πιο αποτελεσματικός θα ήταν...
-
Παντως, μου δινεται η εντυπωση πως, οι Γερμανοι προσπαθουν να κανουν αυτο που οραματιζοταν ο Χιτλερ με πιο εμμεσο και αποδεκτο τροπο.
Σκεφτομαι λαθος? -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Ο σεβάσμιος γέροντας Γλέζος προέταξε τα στήθη του απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις των ΜΑΤ και έφαγε όλη την αγιαστούρα των χημικών. Γιατί δεν καθόταν σπίτι του και να πείσει από τηλεφώνου τους βουλευτές του ΚΚΕ να δώσουν εθελοντικά το 30% των αποδοχών τους για το καλό της πατρίδας; Πιο αποτελεσματικός θα ήταν...
ρε το μαλάκα
και άλλη μια φορά δεν κάθισε σπίτι του και τι κατάφερε?
κατέβασε ένα πανί απο ένα κοντάρικάποιοι καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε
δεν είναι όλα βλακίστι vs μαλακίστι -
Ενώ τώρα έδωσε το παράδειγμα και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τη μαχόμενη νεολαία...
Κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε στη δεκαετία του '70, μην πω '40.Βασικά το πιο σωστά πάει στους ανθρώπους του Γλέζου που άφησαν κοντά 90 χρονών άνθρωπο να κατέβει σε διαδήλωση. Αν πιστεύουν ότι το ρίσκο να πάθει κάτι (που έπαθε-ελπίζω όχι σοβαρό) θα είχε κάποιο νόημα τι να πω...
-
Ρε παιδιά το γιαούρτι πώς έσκασε έτσι στον μπαρμπαγσεε
Τρομερό σημάδι -
Ναι αλλά είδες πώς το είχε έτοιμο το κροσέ σε αυτόν που του την έπεσε. Το καφέ στο πουκάμισο υποδηλώνει φραπεδιά αλλά δεν φαίνεται στο βίντεο...
-
Να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου για τα μέτρα.
Είναι προσωρινά, με την έννοια ότι θα εφαρμοστούν μόνο για να δανειστούμε φτηνά - από την ύφεση δεν βγαίνουμε με τίποτε.Φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό και αφού τακτοποιήσουν οι ξένες τράπεζες τα προβλήματα που έχουν με τη δική μας χρεωκοπία, θα σκάσει το μπαλόνι και θα μας χαρίσουν μέρος του χρέους αφού βέβαια γίνουν οι μισθοί 300 ευρώ.
Αν δεν ξεφτιλιστούν πραγματικά οι μισθοί, δεν θα μας δίνουν λεφτά και μετά από λίγη πραγματική πείνα θα υποκύψουμε. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ΥΓ: Ο σεβάσμιος γέροντας Γλέζος προέταξε τα στήθη του απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις των ΜΑΤ και έφαγε όλη την αγιαστούρα των χημικών. Γιατί δεν καθόταν σπίτι του και να πείσει από τηλεφώνου τους βουλευτές του ΚΚΕ να δώσουν εθελοντικά το 30% των αποδοχών τους για το καλό της πατρίδας; Πιο αποτελεσματικός θα ήταν...
ρε το μαλάκα
και άλλη μια φορά δεν κάθισε σπίτι του και τι κατάφερε?
κατέβασε ένα πανί απο ένα κοντάρικάποιοι καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε
δεν είναι όλα βλακίστι vs μαλακίστιΕΔΩ είναι το θέμα. Αυτός ΠΟΤΕ δεν κάθησε σπίτι του. Σα να μην ξέρει πόσο ευκόλοτερο είναι να τηλεφωνείς (ή να πληκτρολογείς).
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
ΕΔΩ είναι το θέμα. Αυτός ΠΟΤΕ δεν κάθησε σπίτι του. Σα να μην ξέρει πόσο ευκόλοτερο είναι να τηλεφωνείς (ή να πληκτρολογείς).θα πρέπει να περιμένουμε δηλ. και επιστολή του Μίκη
-
Βασικά το πιο σωστά πάει στους ανθρώπους του Γλέζου που άφησαν κοντά 90 χρονών άνθρωπο να κατέβει σε διαδήλωση. Αν πιστεύουν ότι το ρίσκο να πάθει κάτι (που έπαθε-ελπίζω όχι σοβαρό) θα είχε κάποιο νόημα τι να πω...
Ποτέ δεν ξες....!! Κανένας.... μάρτυρας δεν περισσεύει... είναι κι 88...!!
-
Ενώ τώρα έδωσε το παράδειγμα και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τη μαχόμενη νεολαία...
Κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε στη δεκαετία του '70, μην πω '40.Βασικά το πιο σωστά πάει στους ανθρώπους του Γλέζου που άφησαν κοντά 90 χρονών άνθρωπο να κατέβει σε διαδήλωση. Αν πιστεύουν ότι το ρίσκο να πάθει κάτι (που έπαθε-ελπίζω όχι σοβαρό) θα είχε κάποιο νόημα τι να πω...
Τον έχω γνωρίσει από κοντά τον Γλέζο, σε μια εκδήλωση, όταν ήταν 80 χρονών. Στην ίδια εκδήλωση τον λόγο είχε πάρει ένας 83χρονος. Ο Γλέζος λοιπόν ηθελε να τον ρωτήσει κάτι και το αποκάλεσε 'παππού' και ξεράθηκε όλη η αίθουσα από το γέλιο, εκτός από τον Γλέζο που θεωρούσε φυσιολογικό στα 80 του να αποκαλεί ένα συνομήλικό του 'παππού' μόνο και μόνο επειδή ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερος!
Οπότε καταλαβαίνεις ό,τι περίπτωση κάποιος από τους δικούς του να του πει να κάτσει σπίτι του και αυτός να το δεχτεί δεν υπάρχει.
Τον Γλέζο μόνο ο θάνατος θα τον σταματήσει.
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)