-
κερκυραιος ειμαι και δεν ξερω Γερμανικα...
τι ειναι αυτοι ρε...
εχουμε κατοχικη μαλακοκηδευομενη ολιγαρχια...
ο Γιωργος δεν θα κανει τιποτα γιατι και αυτοε ΗΞΕΡΕ τι γινοταν οπως και ο αντιπροεδρος του...
Παρθενογενεση δεν εχουμε...
ΟΛΟΙ φταινε...μην δουλευομαστε...
αν ανοιξουν οι ασκοι θα παρουν ΚΑΙ αυτον...επιτελους ας ανοιξουν...
συνεχιζω να λεω δεν εχουμε μοιρα αν δεν δωσουν οσοι τα πηραν τα κλεμμενα πισω...
20 οικογενειες ειναι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σοβαρά, θα σας πείραζε να πουλησουμε κάνα νησάκι τύπου σκορπιός;
όχι αλλά θέλουν την Κέρκυρα.
Η Bild επισημαίνει ότι ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Αμβούργο επιδιώκει την πώληση ελληνικού ακατοίκητου νησιού προς 45 εκατομμύρια ευρώ.*
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σοβαρά, θα σας πείραζε να πουλησουμε κάνα νησάκι τύπου σκορπιός;Ας πληρώσουν πρώτα τις αποζημιώσεις της κατοχής...
-
ειμαστε και μεις τραγικοι αλλα και αυτοι οι γερμανοι (εστω μερικοι απο αυτους) ειναι ανεκδοταδες...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
συνεχιζω να λεω δεν εχουμε μοιρα αν δεν δωσουν οσοι τα πηραν τα κλεμμενα πισω...20 οικογενειες ειναι...
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
λεφτα ψαχνουν να βρουν. απο εκει θα τα βρουν.αυτα τα 27δις στις τραπεζες πως τα εδωσαν ετσι απλοχερα? ηταν περισσευουμενα??
ρε για πολλες κλωτσιες λεμε
-
Σοβαρά, θα σας πείραζε να πουλησουμε κάνα νησάκι τύπου σκορπιός;Ναι, γιατί μετά δεν θα μπορούμε να του πετάξουμε τα μάτια όξω με αυθαίρετα, λυόμενα και τσαντίρια-μπαρ.
(α ρε Μητσοτάκουλα, στο τέλος θα ζητήσεις δικαιώματα για clopyright)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειμαστε και μεις τραγικοι αλλα και αυτοι οι γερμανοι (εστω μερικοι απο αυτους) ειναι ανεκδοταδες...german and humor don't mix
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ας πληρώσουν πρώτα τις αποζημιώσεις της κατοχής...
αμ μπραβο...
και εμεις να μην ξαναγορασουμε bmw Niko....
-
Πριν λίγες ημέρες....
http://www.youtube.com/watch?v=RzDobgNY ... r_embedded -
Θέλω να βρεις και το βίντεο του έτερου λεμέ που έλεγε ότι η Ελλάδα πέρασε την κρίση και μάλιστα ελαφρύτερα από κάθε άλλη χώρα μέσω των κατάλληλων κινήσεων που έκανε τα τελευταία χρόνια.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παρακαλούνται ολοι οι διαμαρτυρόμενοι ελληνες να κάνουν την κιλότα τους σημαία και να πάνε να διαμαρτυρηθούν έξω απο το γραφείο του βολευτή που ψηφίσαν στις τελευταίες εκλογές+οο
Αυτά τα έφαγε ο λαός ψωμάκι μας γ@μησαν πατόκορφα.
Γιατί πάντα υπήρχε και λαός που δεν έτρωγε το ίδιο πολύ και το ίδιο εύκολο ψωμάκι και περίμενε πως και πως να μπει στο φούρνο... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θέλω να βρεις και το βίντεο του έτερου λεμέ που έλεγε ότι η Ελλάδα πέρασε την κρίση και μάλιστα ελαφρύτερα από κάθε άλλη χώρα μέσω των κατάλληλων κινήσεων που έκανε τα τελευταία χρόνια.Πως βαριέμαι όμως...Εσύ πιστεύεις ότι ο χοντρός φταίει ε; οκ!
-
Φταίει ΚΑΙ ο Καραμανλής που τόσα χρόνια είχε κόψει πετσάκι. Φυσικά η μαλακία συνεχίστηκε με το μνημειώδες υπάρχουν λεφτά.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ας πληρώσουν πρώτα τις αποζημιώσεις της κατοχής...
αμ μπραβο...
και εμεις να μην ξαναγορασουμε bmw Niko....
Έτερον εκάτερον...τα αυτοκίνητα που φτιάχνουν είναι απόλαυση
-
φταινε ΟΛΟΙ.... απο το 80 και μετα...
και αν σκεφτητε ειναι τα ιδια προσωπα οι ιδιες οικογενειες και οι ιδιοι ομιλοι που τρωνε τα χρηματα...
αξιοι της μοιρας μας...
εγω σαν Κερκυραιος τελικα ειμαι ακομα ελληνας ή Γερμανος;
~Νικο επιστροφη στα ιταλικα Giulietta για καθε μερα και πεντεξι Λαμπο και Φερραρι για πλακα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Έχεις την εντύπωση οτι δε θα σε πετούσαν έξω απ'το νησί; Το πολύ-πολύ να σε κρατούσαν για τους ξεσκατώνεις τα μωρά την ώρα που θα έκαναν μπάνιο.
-
Σοβαρά, θα σας πείραζε να πουλησουμε κάνα νησάκι τύπου σκορπιός;Τι τα θέλουν όμως αυτοί; Σκοπεύουν να στείλουν Εβραίους σε κοντέινερ;
-
Θα έφταιγε ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αν είχε πάρει την εξουσία πραξικοματικά.
Θα εφταιγε ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αν είχε πάρει την εξουσία πραξικοματικά.
Θα έφταιγε ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ αν είχε πάρει την εξουσία πραξικοματικά.
Θα έφταιγε ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αν είχε πάρει την εξουσία πραξικοματικά.
Θα έφταιγε ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αν είχε πάρει την εξουσία πραξικοματικά.Επειδή όμως δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα, γνωρίζετε όλοι σας ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.
-
Πληρωσε μαλακα κ μην διαμαρτυρεσαι αυτο μας λες ,εγω που δεν τους ψηφισα κ δεν εκλεψα γιατι ειμαι ο μαλακας που πρεπει να πληρωσει
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έχεις την εντύπωση οτι δε θα σε πετούσαν έξω απ'το νησί; Το πολύ-πολύ να σε κρατούσαν για τους ξεσκατώνεις τα μωρά την ώρα που θα έκαναν μπάνιο.
ισως δεν καταλαβες πως το ειπα.
δεν πειραζει.next time.
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)