-
με τις βροχές ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα στην κυριά (190Ε- mercedes w201) με τα νερά στο δυναμό και ιμάντα και ψάχνομαι για να βάλω την πλαστική ποδιά που 'λείπει' . Βρήκα αυτά τα στοιχεία που επισυνάπτω σε εικόνα [ http://img207.imageshack.us/i/podia190e.jpg/]και θα ήμουν υπόχρεος σε οποιαδήποτε βοήθεια για να βρω (προτιμώ μεταχειρισμένα) το εμπρός κομμάτι και τις βάσεις στήριξης.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΥΓ. μετά από 5 συνεχόμενα edit παραιτούμαι από την προσπάθεια να εμφανίσω στο ποστ την εικόνα...
-
Στείλε μου με προσωπικό μήνυμα τον αριθμό πλαισίου να τον χτυπήσω γιατί μου βγάζει αρκετά PN αναλόγως εξοπλισμού *
Θα σου γράψω PN για το κάθε ανταλλακτικό που έχεις σημειωμένο!20 -> Δεν μου βγάζει κωδικό γιαυτό σου ζήτησα αρ. πλαισίου *
11 -> A2015204223 Left Side Antinoise Capsule (Σε περίπτωση που έχεις A/C) *
11-> A2015204923 Right Side Antinoise Capsule (Σε περίπτωση που έχεις A/C) *
5 -> A2015244125 Front Antinoise Capsule
47 -> A2019901136 x10 Screw
14 -> A1169870744 Expansion Plug17 -> A2015241230 Engine Panelling
41 -> A0019949845 x10 (Δέκα τεμάχια δλδ) Clip Type Nut
32 -> A2015240347 x2 Strut
38 -> N913002008004 x2 Nut
35 -> N000933008145 x2 Screw
44-> A2019900536 x6 Sheet Metal ScrewΕλπίζω να βοήθησα
-
βρέθηκε η ποδιά και οι βραχίονες στήριξης. Μένει να βρεθούν κάποιες βίδες και μετά πέρασμα στο αυτοκίνητο.
-
Το δυναμό στη w202 δεν φορτίζει τη μπαταρία.Παραλληλα ρελαντί με υγραέριο ρεταρει αλλάξαμε και μπεκ και τίποτα.Ειχε φάει νοθευμένο υγραέριο και έφτασε να μου κάψει μπεκ.Οι υποψίες πέφτουν για καμμένη βαλβίδα χωρίς θέματα όμως στη βενζίνη. Από Δευτέρα θα γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι και θα φτιαχτεί το δυναμό.Συνεβησαν και τα δύο μαζί ή το δυναμό φταίει για την κατάσταση?
Με φουλ φορτισμένη μπαταρία έχω κάποια αυτονομία ή μην μπω στη σκέψη για εκτός πόλης?
Ποια τα συμπτώματα καμμένης βαλβίδας ρε παιδιά?
-
Περί δυναμό, βάλε μπρος και βάλε ένα πολύμετρο στη μπαταρία. Αν δε βλέπεις 13+V τότε στο ή και στο δυναμό υπάρχει πρόβλημα.
Θα σου έλεγα να μην ρισκάρεις να κινηθείς με προβληματικό δυναμό. Μόλις την προηγούμενη βδομάδα γυρνάω από Λαμία και όλα καλά. Την επόμενη μέρα κάνω 20χλμ εκτός πόλης και όλα καλά. Στην επιστροφή κάνει το πρώτο σβήσιμο, μετράω 11.5V. Το ξεκινάμε με άλλο όχημα, κάνει λίγα μέτρα και ξανασβήνει, το ξαναξεκινάμε πάλι, μετράω 9.5V όπου και νέκρωσε τελείως. Και μιλάμε για diesel που δε θέλει ρεύμα για τα μπουζί.
-
11,8V μέτρησα όταν μια άναβε λαμπάκι-μια έσβηνε.Φορτιζω την μπαταρία τώρα.Αρχισε και ο γνωστός ήχος σαν ηλεκτρικό σφύριγμα.Δευτερα θα βγει για επισκευή.
Το ενδεχόμενο βαλβίδας με αγχωνει......
-
Update: Έγινε φουλ επισκευή στο δυναμό ήταν καιρός του.
Έλεγχος εγκεφάλου αυτοκίνητου. Ο λάμδα πρέπει να αλλάζει ακραία τιμές?!
Μετρήθηκε συμπίεση ζεστό περίπου 10bar .Οι μεσαίοι κύλινδροι ανεπαίσθητα χαμηλότερα των άλλων.
Και όλως τυχαίως δείχνοντας το μπουζί στον μηχανικό για ερώτηση σχετικά με τον κωδικό παρατήρησε κατευθείαν μια μαύρη γραμμή στην πορσελάνη. Εγω την είχα δει, νόμιζα ότι είναι λάστιχο από τη μπουζοπιπα.Τελικα εκκενωνε εκεί ο σπινθήρας όσο αδιανόητο και να φαντάζει με αποτέλεσμα τα misfires.
Βρέθηκε ένα μπουζοκαλωδιο για δοκιμή και το αμάξι λειτουργεί άψογα!!!
πρόβλημα δυναμό;