-
Ρε Γρηγόρη τι κουλάδια είναι όλοι αυτοί?
-
Σιγά , ,με το κουπέ πηγαίνω πιο γρήγορα .
Βελλερεφόντη την Πέμπτη έχω ελεύθερο χρόνο για καφεδάκι και κουβέντούλα .Αν μπορείς πές μου.Φυσικά αν θέλει κάποιος απο τους ''χεράδες'' να γνωριστούμε ευχαρίστως να κεράσουν καφέ. .....''λεφτά υπάρχουν''. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σιγά , ,με το κουπέ πηγαίνω πιο γρήγορα .
Βελλερεφόντη την Πέμπτη έχω ελεύθερο χρόνο για καφεδάκι και κουβέντούλα .Αν μπορείς πές μου.Φυσικά αν θέλει κάποιος απο τους ''χεράδες'' να γνωριστούμε ευχαρίστως να κεράσουν καφέ. .....''λεφτά υπάρχουν''.Γράψτε ώρα και μέρος.Παίζει να έρθω.
-
Ενδεχομένως και εγώ θα έπινα ένα καφεδάκι την Πέμπτη
-
Η έκθεση αυτοκινήτου πότε είναι; 4 νομίζω ε;
Είστε για κανένα team going over there ?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η έκθεση αυτοκινήτου πότε είναι; 4 νομίζω ε;Είστε για κανένα team going over there ?
viewtopic.php?f=5&t=46041&p=2030392&hilit=%CE%95%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85+2010#p2030392
-
Μια χαρούλα!
Εγώ θα πάω πάντως... -
Πιστεύω ότι απο τις 13:00 και μετά θα είμαι διαθέσιμος για συνάντηση.Ένα μεσημεριανό καφεδάκι θα ήταν ότι έπρεπε και μετά απο πολύ πρωινή δουλειά . Νύχτα θα έλεγα.
Ωραία θα ήταν να τα λέγαμε .Αφετηρία μου η Κατεχάκη . -
Πιστεύω ότι απο τις 13:00 και μετά θα είμαι διαθέσιμος για συνάντηση.Ένα μεσημεριανό καφεδάκι θα ήταν ότι έπρεπε και μετά απο πολύ πρωινή δουλειά . Νύχτα θα έλεγα.
Ωραία θα ήταν να τα λέγαμε .Αφετηρία μου η Κατεχάκη .Μέσα
-
Για που το προοριζεται? Αν ειναι για καφεδακι μπορει να ερθω
-
Λέω να κατέβουμε από Κάρρεα προς θάλασσα να πάρουμε φρέσκο αέρα.Thanos τι προτείνεις?
-
Λέω να κατέβουμε από Κάρρεα προς θάλασσα να πάρουμε φρέσκο αέρα.Thanos τι προτείνεις?Εγώ θα έλεγα κλασικά για καμία Ν.Μάκρη, αλλά θα φάω ξύλο
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Λέω να κατέβουμε από Κάρρεα προς θάλασσα να πάρουμε φρέσκο αέρα.Thanos τι προτείνεις?
Εγώ θα έλεγα κλασικά για καμία Ν.Μάκρη, αλλά θα φάω ξύλο
Νεα Μακρη που ειναι και λιγο εξω και ησυχα αυτη την περιοδο
-
Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά αν υπάρχει κατι καλό οκ.Εγω θα πήγαινα Αγνάντι ή Βάρκιζα και μετά έχει και δρόμο για ανοιγματάκια εκεί κοντά .
Πάντως το αμάξι μου σέρνεται οπότε μην περιμένεις πολλά.
Ας πούμε 14:30 με 15:00 στο Αγνάντι απέξω και πάμε προς Βαρκιζα να ανοίξουμε λίγο και να πιούμε καφεδάκι.
Δεν καίγομαι για αγώνες .Μιά συνάντηση να γνωριστούμε απλά! -
Αγάντι; τι ειναι αυτό;
-
Απέναντι απο την λίμνη της Βουλιαγμένης είναι.Θές κάπου αλλού?
-
:lol: Απέναντι απο την λίμνη της Βουλιαγμένης είναι.Θές κάπου αλλού?Ξέρω εγώ;...
Ας δούμε τι θα πουν και τα άλλα παιδια... και βλέπουμε -
πεμπτη κατα τις 5 εγω θα εχω γυρισει Γλυφαδα, οποτε αν ειναι να παιχτει συναντηση βουλιαγμενη/βαρκιζα , εγω το ψηνω
κανα 10λεπτο δρομος ειναι -
:lol: Απέναντι απο την λίμνη της Βουλιαγμένης είναι.Θές κάπου αλλού?Σχολάω κάπου στις 6 με 6:30 αυτή τη βδομάδα οπότε από τις 20:00 και μετά μπορώ να είμαι οπουδήποτε σχεδόν στα 'νότια' και από τις 20:30 και μετά στα 'βόρεια' (γιατί έχω και μία απόσταση να καλύψω για κάτι 'Νέα Μάκρη, Βουτζάς' κτλ ).
ΥΓ:Μου 'ακυρώθηκε' και ένα τραπέζι, οπότε μπορώ στο 100% από εκείνη την ώρα και μετά.
ΥΓ2: Vell, είδα την κλήση σου αλλά δεν μπορούσα να σου μιλήσω.θα σε καλέσω εγώ σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα... -
Παιδιά εγώ στις 15:00 θα βρίσκομαι πέναντι απο την Λίμνη της Βουλιαγμένης και θα περιμένω 30 λεπτά .Ελπίζω να βρεθώ με κάποιον για παρέα και παρηγοριά.Δεν αντέχω πιο αργά .Το αμάξι μου το ξέρετε θα δείτε και ένα ρεμάλι μέσα,οπότε.......
Αν θέλετε άλλο μέρος που θα έρθουν περισσότεροι πείτε μου.
Thanos σε περιμένω.Παιδιά θέλω πολύ να σας γνωρίσω αλλά μου είναι δύσκολο τις ώρες που σχολάτε. .
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!