- 

ναι περιμενε εσυ κεντρο.. 
 οι αλλοι ψοφανε να ξεδιπλωσουν το οδηγικο τους ταλεντο
- 

Ο χρήστης Scotch έγραψε: 
 Εθεάθη πριν από λίγο στην Πεντέλη convoy αυτοκινήτων αποτελούμενο από bmw 3, opel vectra, audi s3, alfa 147 και Fiat Tempra Δεν πιστεύω να ήταν κανένας γνωστός...Μπα...τυχαίο...δεν ήμασταν εμείς 
- 

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε: 
 οι αλλοι ψοφανε να ξεδιπλωσουν το οδηγικο τους ταλεντοΣτο Gran Turismo εννοείς Γιωργάκη εεε, στο Gran Turismo 
- 

Την επόμενη φορά θα λιώσουμε περισσότερο 
- 

Νικο καλη η νεα Μ3 σου δεν λεω, αλλα νομιζω με το GT-R εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες για νικες... 
 Αμα αλλαξεις εργαλειο, παρε την 430, η 599 θα ειναι βαρια για τα γουστα σου...
- 

Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε: 
 Νικο καλη η νεα Μ3 σου δεν λεω, αλλα νομιζω με το GT-R εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες για νικες...
 Αμα αλλαξεις εργαλειο, παρε την 430, η 599 θα ειναι βαρια για τα γουστα σου...Θα βάλω παραγγελία τη 430. 
- 

Ο χρήστης Nikos! έγραψε: Νικο καλη η νεα Μ3 σου δεν λεω, αλλα νομιζω με το GT-R εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες για νικες... 
 Αμα αλλαξεις εργαλειο, παρε την 430, η 599 θα ειναι βαρια για τα γουστα σου...Θα βάλω παραγγελία τη 430. Tι χρωμα θα την παρεις? 
- 

Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε: Νικο καλη η νεα Μ3 σου δεν λεω, αλλα νομιζω με το GT-R εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες για νικες... 
 Αμα αλλαξεις εργαλειο, παρε την 430, η 599 θα ειναι βαρια για τα γουστα σου...Θα βάλω παραγγελία τη 430. Tι χρωμα θα την παρεις? Θα το σκεφτώ. 
- 

Μην τρολάρετε. Βάλτε φωτό από τις Ουκρανές 
- 

Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε: 
 Μην τρολάρετε. Βάλτε φωτό από τις ΟυκρανέςΠοιες Ουκρανες? Μολδαβες και Τσεχες ειχαμε... 
- 

Ο χρήστης Nikos! έγραψε: 
 Την επόμενη φορά θα λιώσουμε περισσότερογυρίσατε σπίτι στις 22:00++? ΥΓ:Ζήλεψα. 
- 

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε: 
 ΥΓ:Ζήλεψα.Γιώργο έχασες 
- 

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε: Την επόμενη φορά θα λιώσουμε περισσότερο γυρίσατε σπίτι στις 22:00++? ΥΓ:Ζήλεψα. Τα παιδιά ήρθαν σπίτι μου μετά και τα είπαμε εδώ. Μια ο καιρός, μια η οικονομική κρίση...μας έκλεισε σπίτι μου 
- 

Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε: Μην τρολάρετε. Βάλτε φωτό από τις Ουκρανές Ποιες Ουκρανες? Μολδαβες και Τσεχες ειχαμε... το είχε η μέρα φαίνεται... ακριβώς την ίδια ώρα γνώριζα μια Μολδαβέζα κι εγώ στο καράβι... 20άρχονο κανονικό πιπίνι... ανταλλάξαμε facebook και τα λοιπά... 
- 

Ο χρήστης vellerefontis έγραψε: Μην τρολάρετε. Βάλτε φωτό από τις Ουκρανές Ποιες Ουκρανες? Μολδαβες και Τσεχες ειχαμε... το είχε η μέρα φαίνεται... ακριβώς την ίδια ώρα γνώριζα μια Μολδαβέζα κι εγώ στο καράβι... 20άρχονο κανονικό πιπίνι... ανταλλάξαμε facebook και τα λοιπά... μας το λες για να ζηλέψουμε ή για να σε δικαιολογήσουμε που δεν πήγες? ΥΓ:βλέπω πως έχει πολύ πέραση τη συγκεκριμένη 'φυλή'.Μήπως να τη δοκιμάσει και ο γράφων? 
- 

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε: ΥΓ:βλέπω πως έχει πολύ πέραση τη συγκεκριμένη 'φυλή'.Μήπως να τη δοκιμάσει και ο γράφων? Bλεπω να 'φευγει' τρελη παντοφλα μετα... 
- 

Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε: ΥΓ:βλέπω πως έχει πολύ πέραση τη συγκεκριμένη 'φυλή'.Μήπως να τη δοκιμάσει και ο γράφων? Bλεπω να 'φευγει' τρελη παντοφλα μετα... ρε...έχω σκίσει τη γάτα... 
- 

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε: ΥΓ:βλέπω πως έχει πολύ πέραση τη συγκεκριμένη 'φυλή'.Μήπως να τη δοκιμάσει και ο γράφων? Bλεπω να 'φευγει' τρελη παντοφλα μετα... ρε...έχω σκίσει τη γάτα... ...του γείτονα όμως πιθανότατα... όχι την δική σου! 
- 

Aφήστε το τρολάρισμα και κανονίστε το επόμενο φαγοπότι 
- 

Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε: 
 Aφήστε το τρολάρισμα και κανονίστε το επόμενο φαγοπότιΜάλιστα Κύριε! ή όπως λένε οι φίλοι μου οι Αγγλοι Yes Sir! Right away! 

Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!