-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ο Ιουνης περασε ρεεεεεεεεεεεε
Ιουλη γραφω
Καλα ρε ΚΛΑΜΠΑ!!!
Τι να κανω ρε Θωμα ειπα να ανεβω μιας και εχει μιτινγκ το κλαμπφορντ και ειπα να τα πω μια με τα παιδια που εχω καναν χρονο να τα δω!
Και αυτο το κλαμπα δεν μπορουσε αυριο?? Δεν πειραζει. Μηπως να οργανωθει τιποτα για τις 16-17 Ιουλη??
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σήμερα το απογευματάκι vell ανιφορίζεις προς Καρτόδρομο?Θα έρθει και ο Γρηγόρης.
Άντε ψήσου...και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όποιος άλλος θέλει
Εχει track day ε? Να'χα και κανενα αμαξι να μπορουσα να βαλω μεσα καλα θα ηταν...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σήμερα το απογευματάκι vell ανιφορίζεις προς Καρτόδρομο?
Θα έρθει και ο Γρηγόρης.
Άντε ψήσου...και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όποιος άλλος θέλει
Εχει track day ε? Να'χα και κανενα αμαξι να μπορουσα να βαλω μεσα καλα θα ηταν...
Όχι δε είχε track day.
Με το καρτ μου πήγα...προπόνηση είχα.
-
4 του μηνου θα ειμαι ΣΕΦ, πινει κανεις καφεδαρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4 του μηνου θα ειμαι ΣΕΦ, πινει κανεις καφεδαρα;παίζει ο μΠΑΟΚ κ έρχεσαι?
-
Δεν σε εβρισα εγώ
Φεύγει το πλοίο και έρχομαι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4 του μηνου θα ειμαι ΣΕΦ, πινει κανεις καφεδαρα;Πολύ ωραία!
Κανονίζουμε κύριοι?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4 του μηνου θα ειμαι ΣΕΦ, πινει κανεις καφεδαρα;Για τι ώρα μιλάμε;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
4 του μηνου θα ειμαι ΣΕΦ, πινει κανεις καφεδαρα;
Για τι ώρα μιλάμε;
Και ίσως και λίγο πιο λεπτομερώς το πού.....
-
Μόλις είδα ότι 4 είναι Τετάρτη και το απόγευμα/βράδυ δε μπορώ.
Ντίνο θα είσαι Πέμπτη να έχουμε χρόνο να οργανωθούμε? Να κάνουμε μια συνάντηση στο Ολύμπικο κατά τις 7 τη Πέμπτη?
-
Κι εγω ειπα οτι ξεπερασατε το κολλημα με τον καφε και θα λεγατε για καμια βολταρια...
Αλλα που;;;; Εκει εσειιιιιις! -
Νίκο εγώ θα είμαι εκεί επειδή θα πάρω το καράβι για το νησί...
Αυτό φεύγει κατά τις 6 από Πειραιά, εγώ έλεγα να μαι κατά τις 2 Αθήνα και να κατηφορίσω σιγά σιγά προς ΣΕΦ... Μπορούμε είτε ολύμπικον είτε στο ΝΑΙ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό φεύγει κατά τις 6 από Πειραιά, εγώ έλεγα να μαι κατά τις 2 Αθήνα και να κατηφορίσω σιγά σιγά προς ΣΕΦ... Μπορούμε είτε ολύμπικον είτε στο ΝΑΙ...α μεσημέρι λες. δουλεύω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό φεύγει κατά τις 6 από Πειραιά, εγώ έλεγα να μαι κατά τις 2 Αθήνα και να κατηφορίσω σιγά σιγά προς ΣΕΦ... Μπορούμε είτε ολύμπικον είτε στο ΝΑΙ...Κατάλαβα.
Κανονίστε το παιδιά εσείς τότε γιατί εγώ δουλεύω που σημαίνει ότι πριν τις 17:30-18:00 δε μπορώ να φύγω.
-
Μας σκότωσες !
Ωσπου να σχολάσουμε απο δουλειά και να κατεβούμε Πειραιά, θα έχει πάει 5 !!!
Να έρθουμε ίσα για να κάνουμε 'κουμάντο' να μπείς στο καράβι ή να κουνήσουμε μαντήλια ? ? ?
Μήπως να συντονιστούμε λίγο καλύτερα ??? -
Δεν το λέω δεσμευτικά ρε παιδιά, ξέρω ότι είναι εργάσιμη+τελευταία στιγμή
Απλά εφόσον έτσι και αλλιώς θα πιω μια καφεδάρα εκεί (να θυμηθώ και κάτι παλιά), όποιος θέλει και μπορεί σκάει μύτη!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν το λέω δεσμευτικά ρε παιδιά, ξέρω ότι είναι εργάσιμη+τελευταία στιγμήΑπλά εφόσον έτσι και αλλιώς θα πιω μια καφεδάρα εκεί (να θυμηθώ και κάτι παλιά), όποιος θέλει και μπορεί σκάει μύτη!
Θα έρθω εγώ μάστορα . Τετάρτη θα κινούμαι πέριξ του Περαία και είναι καλή ώρα για καφέ. Στείλε κιν με πμ να βρεθούμε.
-
Τον ήπιαμε παρέα
Ευτυχώς δεν μου έθαψε το 307 Να ανησυχώ; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τον ήπιαμε παρέα
Ευτυχώς δεν μου έθαψε το 307 Να ανησυχώ;Γενικά είναι ύποπτη η στάση του τελευταία..
Εδώ είπε καλά λόγια για την Lancia! -
befriend the enemy και έτσι;
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!