-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Περασαμε οντως πολυ ωραια με πολυ γελιο και
με καλο φαι.
Γιωργο να σε ευχαριστησω και απο εδω για τις
φοβερες μετατροπες.
Αντε σας περιμενω για την επομενη και πιο ολοκληρμενη μας συναντηση.μόνο το 'μπιιπ' κατά το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα ενεργοποίησα και τα προβολάκια που ανάβουν όταν στρίβεις το τιμόνι.
Το καλύτερο που ήταν το αυτόματο κλείσιμο παραθύρων και ηλιοροφής μας 'ξέμεινε'.
ξανακοίταξα και τη δική μου κωδικοποίηση και έχω κάνει (από όσο θυμάμαι) ακριβώς τα ίδια και σε σένα.Θα το ξανακοιτάξω πάντως.
(ίσως και κάτι να μου διέφυγε και εκείνη την ώρα μπλόκαρα, σαν το 1+1 = 3 και το βλέπεις και σου φαίνεται σωστό. )Μην ευχαριστείς.Δεν έκανα τίποτα.Ειλικρινά ήταν κάτι που το έκανα με χαρά (και με μηδενικό κόστος), οπότε σιγά την υποχρέωση.
-
εμείς με Κικιζα και nidosun ξανασυναντηθήκαμε για μια πρώτη εκτίμηση του νέου μπλοκέ διαφορικού... ωραίο, γλυκό, σφιχτό και ζόρικο!
αλλά χάρηκα ιδιαιτέρως όταν μου είπε ότι υπάρχει και για το δικό μου! περισσότερα στο σχετικό θέμα του S3...
-
προτείνω την επόμενη φορά να γίνει επίσκεψη στην διπλανή νήσο Εύβοια!
για στρίψιμο, μπάνιο και φαγητό!
-
Βελλερεφοντη την Πεμπτη κατα 90% θα παω για καφεδακι στον Ναυτικο Ομιλο .Ανέμενε τηλ.
Και αν θελει καποιος αλλος συνφορουμίτης να ερθει μαζι σου ή μονος .....καλόδεχτος. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Βελλερεφοντη την Πεμπτη κατα 90% θα παω για καφεδακι στον Ναυτικο Ομιλο .Ανέμενε τηλ.
Και αν θελει καποιος αλλος συνφορουμίτης να ερθει μαζι σου ή μονος .....καλόδεχτος.οκ,
αναμένω... ευτυχώς, παρόλο που μόλις είδα το μήνυμα, έχω έρθει με το αυτοκίνητο γραφείο οπότε θα έρθω εύκολα μιας κι είμαι πάνω στο ποτάμι.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
προτείνω την επόμενη φορά να γίνει επίσκεψη στην διπλανή νήσο Εύβοια!για στρίψιμο, μπάνιο και φαγητό!
Με σωστη σειρα τα εβαλες! Για στριψιμο πρωτα, μετα που θα εχουμε ιδρωσει απο τα πολλα 'τιμονια' κατευθειαν βουτια, και μετα φαγητο!
P.S Στριψιμο στην διαδρομη του Αι Γιαννη Ρωσου!
-
Ευχαριστη η γερμανοιταλικη συναντηση με τον vell .Δροσια θαλασσινη ,και ανταλαγη αποψεων. Ελπιζω σε συνέχεια!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ευχαριστη η γερμανοιταλικη συναντηση με τον vell .Δροσια θαλασσινη ,και ανταλαγη αποψεων. Ελπιζω σε συνέχεια!κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω...Δυστυχώς είχα ήδη κανονίσει όταν με πήρε τηλέφωνο ο vell.
-
Νext time my friend!
-
Μαγκες ψηνεστε Πεμπτη πρωι η και βραδυ για κανα καφεδακι μιας και θα ανεβω?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μαγκες ψηνεστε Πεμπτη πρωι η και βραδυ για κανα καφεδακι μιας και θα ανεβω?απογευματάκι και μετά μπορώ... να δούμε ποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν.
-
Σήμερα το απογευματάκι vell ανιφορίζεις προς Καρτόδρομο?
Θα έρθει και ο Γρηγόρης.
Άντε ψήσου...και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όποιος άλλος θέλει
-
Ωραια αμα ανεβω θα κανονισουμε για καφεδακι οποιος πιστος ας ερθει!!! Αλλα θελω μια χαρη αν γινεται...
-
Γιωργο με σκοτωσες! Θα λειπω!
-
Έλεος ρε συ τώρα βρηκες που θα ανέβω;
-
Έλεος ρε συ τώρα βρηκες που θα ανέβω;Εσυ το καθυστερησες!
-
Τι να κανω ρε Θωμα ειπα να ανεβω μιας και εχει μιτινγκ το κλαμπφορντ και ειπα να τα πω μια με τα παιδια που εχω καναν χρονο να τα δω!
-
Τι να κανω ρε Θωμα ειπα να ανεβω μιας και εχει μιτινγκ το κλαμπφορντ και ειπα να τα πω μια με τα παιδια που εχω καναν χρονο να τα δω!Και αυτο το κλαμπα δεν μπορουσε αυριο?? Δεν πειραζει. Μηπως να οργανωθει τιποτα για τις 16-17 Ιουλη??
-
Ο Ιουνης περασε ρεεεεεεεεεεεε
-
Ο Ιουνης περασε ρεεεεεεεεεεεεΙουλη γραφω
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!