-
-
-
-
Ανεβηκαν χαρτης και ωραριο,συντομα και το ROAD BOOK.
-
Ολα πλεον ειναι διαθεσιμα στη σελιδα του αγωνα, ενας αγωνας με ελαχιστες απλες πλην την επιστροφη απο τη τεταρτη ε.δ. στο s.p.,οσο για την ποιοτητα των ε.δ. απλα πολυ καλες.
-
Χρηστο,κατι γινεται και το Site εμφανιζει μονο μια λευκη σελιδα. Δειτε το λιγο...Καλημερα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χρηστο,κατι γινεται και το Site εμφανιζει μονο μια λευκη σελιδα. Δειτε το λιγο...ΚαλημεραΚαλημερα εγω τα βλεπω κανονικα ολα χαρτη, ωραριο road book.
-
Μηπως μπορούμε να εχουμε το χαρτη σε μεγαλυτερη και εκτυπώσιμη μορφη;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μηπως μπορούμε να εχουμε το χαρτη σε μεγαλυτερη και εκτυπώσιμη μορφη;...κάτι καλύτερο στο xwmatinos...
http://www.xwmatinos.gr/xwma/images/10/XARTHS_32o.jpg -
Λεπτομερής μεγάλος χάρτης του Ολυμπιακου rally στο
http://karapetsanos.blogspot.com/2010/03/blog-post.html -
Η παρουσια των θεατων, η ποιοτητα των συμμετοχων, ο σχεδιασμος με ελαχιστα χλμ απλων και βεβαια η ποιοτητα των ανθρωπων της λεσχης απο τον Προεδρο που κανει αγωνα για το σπορ αλλα και γενικοτερα με παρεμβασεις κοινωνικες στην πολυπαθη Ηλεια, μεχρι τον απλο κριτη που ειναι μελος της λεσχης προσπαθουν για το καλυτερο αποτελεσμα.
Ραντεβου λοιπον στην ιδιαιτερη μου πατριδα
Χρ.Κουτρας -
Μεσαααα!!! γιατι μια φορα το εχω τρεξει το 2004 και δεν θα το ξεχασω ποτε.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μεσαααα!!! γιατι μια φορα το εχω τρεξει το 2004 και δεν θα το ξεχασω ποτε.Γιατρέ , μέσααααααα, απο ποία μεριά , μέσα ή έξω απο τον ¨κουβά¨ ???
Άντε , θα βγάλουμε είδηση ???Αποστόλης.
-
Οι 'ειδησεις' σημερα κοστιζουν τοσο που μεταχρονολογουνται, Αποστοληηηη
-
Οι ιστορικοι θα τρεξουν? Εβγαλαν η θα τους βγάλουν license?
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
Οι ιστορικοι θα τρεξουν? Εβγαλαν η θα τους βγάλουν license?Μετα την σημερινη δικαστικη αποφαση το ερωτημα και εν οψει 2 ημερων και 2 ωρων για την ληξη των εγγραφων γινεται ποιο επικαιρο. Απαντηση?
-
Αληθεια, εχει μαζεψει αραγε ικανοποιητικο αριθμο συμμετοχων ????
-
εδώ σε θέλω...πιστεύω οτι θα έχει τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα...(έτσι το είπα το νούμερο ! δεν έχω μάθει κάτι...μακάρι να έχει πολλές περισσότερες...)
-
update 34 συμμετοχες 6 ιστορικα και ανεβαινουν.
-
40+ οι συμμετοχες μεταξυ αυτων και 7 ιστορικα παρα το καλεσμα για αποχη απο τον Σ Ο Α ΙΣΤ Α !!!Το βλεπω για πενηνταρα περιπου.Αρκετα καλα νομιζω.Σε αναμονη λοιπον.Ο αγωνας ΕΙΝΑΙ κ θα ειναι ισαξιος τις ιστοριας του.
Χρηστος Κουτρας
32o OΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ