-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Αν ο αριθμός πλαισίου (στο κατώφλι της πόρτας του οδηγού). Αν ξεκινάει με το αγγλικό J, τότε το αυτοκίνητο προέρχεται από Την Ιαπωνία.το θεμα εχει ως εξης , πηγα στις αντιπροσωπιες για το jazz κ σε αυτες που δεν μπορεσα να παω πηρα τηλεφωνο,κανενα δεν ερχεται απο ιαπωνια πλεον,ετσι μου ειπαν,κινα κ αγγλια.. η μονη περιπτωση ειναι να παραγγειλω,αλλα ερχετε μονο στην εκδοση exclusive σε λευκο που ειναι πανακριβη,την elegance ειχα σκοπο να παρω αλλα δεν την φερνουν σε ιαπωνικο.. εχετε να προτεινετε κατι??
-
UK. Απλά. (τελεία)
-
Δεν ξέρω συγκεκριμένα αλλά δεν νομίζω τα εγγλέζικα 5θυρα Civic (το τρέχον μοντέλο) να είχαν/έχουν προβλήματα και 'θέματα'!
-
Δηλαδή τα υπόλοιπα exclusive πλην του λευκού, είναι πλέον UK;;;
Και αφήσανε αποκλειστικά και μόνο το λευκό exclusive να είναι Japan;;;
-
Σαν πολλά δεν είναι τα 18.000€ (τιμή τιμοκαταλόγου+μεταλλικό+διαφορα έξοδα για Jazz Exclusive) για supermini?
Σε 'χωράφια' καλού μικρομεσαίου μπαίνει! -
Το honda ειναι ενα τιμιο αυτοκινητο και προσφερει ολα οσα ζητας.Αξιοπιστια[ας ειναι made in England],χωρους, οδικη συμπεριφορα,επιδοσεις και μεταπωληση ακομα και μετα απο 10 χρονια.Για το Σαρακακη δεν εχω αποψη, αλλα νομιζω οτι τα εχει λιγο υπερτιμολογημενα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν πολλά δεν είναι τα 18.000€ (τιμή τιμοκαταλόγου+μεταλλικό+διαφορα έξοδα για Jazz Exclusive) για supermini?
Σε 'χωράφια' καλού μικρομεσαίου μπαίνει!Γενικά τα χόντα είναι τιμολογιακά τσιμπημένα από τον Σ. Όταν πήρα το σιβικ το 2007 μας έλεγαν ότι έχουν ενσωματώσει στην τιμή και την ασφαλιστική εγγύηση! Τώρα που έχουν μόνο εργοστασιακή γιατί δεν τα φθηναίνει;
Πάντως εγώ που το οδήγησα μου άρεσε πολύ...αλλά 18000;
polo 1.2 tsi vs honda jazz