-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Στο κάτω κατω δώσε ενα απο τα ...παλιο-alfa romeo ( )βρηκες ανθρωπο να το πεις
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Στο κάτω κατω δώσε ενα απο τα ...παλιο-alfa romeo ( )
βρηκες ανθρωπο να το πεις
...έκανα πατατα ε???
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Στο κάτω κατω δώσε ενα απο τα ...παλιο-alfa romeo ( )
βρηκες ανθρωπο να το πεις
...έκανα πατατα ε???
για να μου ξεφυγε ενικος σε εσας καταλαβαινετε ποσο σοβαρα ειναι τα πραγματα!
-
Το Rx7 ετσι οπως το κοβω θελει μοτερ. Αλλιως δεν το παρατας.
Ενα καλο ετοιμο αυτη την εποχη δεν παει πανω απο 2-3 χιλιαρικα (αν και σπανιζουν).
Αρα θες απο 1500-3000 για μοτερ + ανακατασκευη + αμορισερ _ ζαντολαστιχα κλπ δηλ αλλα 1500-2500 μινιμουμ.
Αρα ο τυπος πολλα ζηταει 650. Αν το δινει 2-3 κατοσταρικα μονο και μονο αν εχει χαρτια, τοτε να το συζητησουμε.(τα νουμερα που γραφω εχουν αποκλιση γιατι αναφερομαι στη φθηνη και στην ακριβη λυση...)
-
Παντως οποιος παιρνει alfa romeo κολλαει μαζι τους
Ο ενας φανατικος ιαπωνεζοφιλος με πολλα μινι πηρε αλφα και θελει να τα πουλησει ολα ο Τακης ειχε rx7 πηρε alfa και απο οτι καταλαβα κολλησε , αλλος μεγαλωσε σε ιαπωνικα και κολλησε με τις ιταλιδες. Κατι εχουν δεν μπορει .......κατι που σε κανει να κολλας μαζι τους . -
Τον ιό της Alfa Romeo τον έχω κολλήσει από μικρός και σε όσους γιατρούς πήγα δυστυχώς δεν υπάρχει αντίδοτο, όσο αφορά το RX7 από το εργοστάσιο ήταν χρυσαφί με καφέ εσωτερικό και είναι πρώτης γενιάς SA22C 1980 με αλλαγμένη την πίσω μετώπη από μοντέλο 1981, ο κινητήρας ήταν 13β πήγαινε χωρίς κόπο μέχρι το καμπανάκι, όποιος έχει οδηγήσει καταλαβαίνει τι εννοώ καμπανάκι, σε όλες τις ταχύτητες του κιβωτίου.
Σήμερα μάλλον θέλει ολική ανακατασκευή καθώς έχει αρκετές σκουριές καθώς είναι παραμελημένο, σκέφτομαι να πάω έως την Κυπαρισσία να το δω από κοντά και να μιλήσω με αυτόν που το πουλάει.
Τάκης. -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Παντως οποιος παιρνει alfa romeo κολλαει μαζι τους
Ο ενας φανατικος ιαπωνεζοφιλος με πολλα μινι πηρε αλφα και θελει να τα πουλησει ολα ο Τακης ειχε rx7 πηρε alfa και απο οτι καταλαβα κολλησε , αλλος μεγαλωσε σε ιαπωνικα και κολλησε με τις ιταλιδες. Κατι εχουν δεν μπορει .......κατι που σε κανει να κολλας μαζι τους .ρε 'συ Ritmo, έχω και 'γω έναν τέτοιο φίλο με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα... θέλει να τα πουλήσει όλα εκτός από την άλφα του. Πρέπει να είναι κάποιο είδος εποχικής ασθένειας, δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ του δικού μου του έκοψα παραπεμπτικό για έναν ειδικό χαστουκολόγο που θα τονε φέρει στα ίσα του με μια μόνο επίσκεψη. Αμα θες, σου δίνω τηλέφωνο- με πμ όμως.
-
Σωστός ο Great8!!!
Ρε συ Κώστα, τόσος φίλους έχουμε με Alfa, ένας δεν έχει φιλοτιμηθεί να μας πάει μια βόλτα ποτέ.... Λες να φοβούνται μήπως κολλήσουμε κι εμείς και αποκτήσουν ανταγωνιστές;
-
Uploaded with ImageShack.us
Διαφήμιση 60'ς σε Γαλλικά περιοδικά.
Το κείμενο ξεκινά ως εξής: Πολύπλοκος και σπανιότατος ιός που ενεργοποιείται υπό συγκεκριμένες συνθήκες και επενεργεί σε σχετικά περιορισμένο δείγμα πληθυσμού που φαίνεται να έχει κοινό γνώρισμα το πάθος για το αυτοκίνητο και την οδήγηση.
Η Ελληνική άποψη ήρθε από τους 4Τ και τη Σ.Κ. στο 1ο τεύχος τους
http://www.autoblogger.gr/blog/wp-conte ... rasmos.jpg -
-
ΣΟΥΣΤΑ!!
http://www.xe.gr/automoto/used-misc-OTH ... o=16018867
-
www.car.gr/2077564 νομιζω πολυ καλη τιμη
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
http://www.car.gr/2077564 νομιζω πολυ καλη τιμη99,9% ειναι αυτη που πωλουνταν στου Παπαγου το καλοκαιρι, πλαισια GT 1.6 μοτερ 2λιτρο 1655 ημιτελης μετατροπη απο πρωτη σειρα σε δευτερη, εχει αλλαξει μαλλον την πορτα του πορτμπαγκαζ γιατι αυτη που ειχε οταν ειχα παει να το δω ηταν σουρωτηρι σκετο.
Απο κοντα ειναι πολυ πιο καρβουνο απο οσο ηταν η δικη μου. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ΣΟΥΣΤΑ!!http://www.xe.gr/automoto/used-misc-OTH ... o=16018867
δεν έχω χώρο να την 'παρκάρω' αλλιώς
-
Kαι θελει παρα πολλα και ακριβα ανταλακτικα για να επιστρεψει στην αρχικη της κατασταση.
-
www.car.gr/2076621 παιδια σχολιαστε.....
-
Μιααα χαρα τα λεει..
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
:lol:Ρε συ Κώστα, τόσος φίλους έχουμε με Alfa, ένας δεν έχει φιλοτιμηθεί να μας πάει μια βόλτα ποτέ....
κυριακη πρωι σε περιμενω να παμε για καφεδακι....δημοσια το δηλωνω....
σορρυ απο μερους μου φιλε, δεν το ειχα σκεφτει ποτε, οτι θα εχεις τετοιο καημο -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
:lol:
Ρε συ Κώστα, τόσος φίλους έχουμε με Alfa, ένας δεν έχει φιλοτιμηθεί να μας πάει μια βόλτα ποτέ....
σορρυ απο μερους μου φιλε, δεν το ειχα σκεφτει ποτε, οτι θα εχεις τετοιο καημοΦφφοβάμαι μην κολλήσω....και ποιός ακούει τον Λευτέρη μετά.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
:lol:
Ρε συ Κώστα, τόσος φίλους έχουμε με Alfa, ένας δεν έχει φιλοτιμηθεί να μας πάει μια βόλτα ποτέ....
σορρυ απο μερους μου φιλε, δεν το ειχα σκεφτει ποτε, οτι θα εχεις τετοιο καημοΦφφοβάμαι μην κολλήσω....και ποιός ακούει τον Λευτέρη μετά.....
αρκει να μην μας ζητας λιμοντσελο, οπωσδηποτε, μετα το φαγητο κι εσυ....
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών