-
Xαριζεται..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1462161/ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Xαριζεται..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1462161/Δεν έχει φωτό απο το αμάξι όμως. Και κάτι δε μου κάθεται με το χρώμα που λέει.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1149809/
Κατι δεν μου παει καλα... οι προφυλακτηρες ( τουλαχιστον - δεν ειμαι γνωστης) δεν ειναι 'λαθος'???
-
Οι προφυλακτηρες ειναι σωστοι - για 964 - οπως και οι πινακιδες ΥΕΚ ειναι εποχικα σωστες - για το look του.
Το αμαξι ομως ξεκινησε τη ζωη του καπως ετσι:
http://forums.pelicanparts.com/911e-reg ... -sale.htmlΚαι η τιμη ειναι ανεκτη αν εχει γινει σωστη δουλεια στη μετατροπη και πωλειται μαζι με τις συμβατικες πινακιδες.
Ομως ιστορικες σε 964 με ζαντες απο Boxster....οτι να ναι...
-
Αυτο ηθελα να καταλαβω οτι το look να το πω δεν συναδει με την 'ιστορικότητα' που προδιδουν οι πινακιδες και 'διαφημιζει' η αγγελεια ως '1969' που το σασι καλιστα μπορει να ειναι
αν καταλαβα καλα 'σε αλλο θεμα' επρεπε να το βαλω... -
Αρχιζει και μου τη δινει αυτη η κατασταση με τις περιγραφες:
*Εκθεσιακη κατάσταση που μαγνητιζει τα βλεματα όπου και αν βρεθεί ΧΩΡΊΣ ΤΈΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΉΡΙΟ *
πρεπει καποιος να του εξηγησει οτι αυτο το αμαξι με αυτα τα νουμερα δεν μπορει να βρεθει οπου θελει και οποτε θελει... -
Το προβλημα ειναι αλλο. Αντε και το αγορασες και καλοριζικο. Οταν ερθει η ωρα να ανανεωσεις τις ιστορικες, με τι μουτρα θα πας εσυ που δεν εχεις κουμπαρο τον ΕΛΠΑτζη με αμαξι που δεν εχει τιποτα σωστο εκτος απο το ταμπελακι?
-
Με μπερδεψατε... 'ετσι οπως ειναι' μπορει να εχει πινακιδες ιστορικου? Δηλ με εξαρτηματα της εταιρείας μεν αλλα σαφως 'εκτός' εποχης δε.
ή δεν ειναι εκτός εποχης, αυτο ηταν το αρχικό μου ερωτημα.. -
Ολα ειναι σχετικα. Αν βαλεις αλτερνειτορ αντι για δυναμο στο αμαξι η ηλεκτρικο ανεμιστηρα, καθως ειναι χρηστικοι οι λογοι, κομματια να γινει. Αντε να βαλεις και ζαντουλες η αλλο σαλονι, τελωσπαντων... Οταν ομως αλλαζεις τα παντα, ποιο το ιστορικο ενδιαφερον του οχηματος και γιατι να παρει ιστορικα νουμερα?
Αυτα με την μπακαλιστικη λογικη μου, ο ΜΙΚΕ ως καταρτισμενος στο θεμα μπορει να σου απαντησει εγκυρα.
-
Μεχρι ενα σημειο επιτρεπονται οι 'εκτος εποχης' μετατροπες.
Εδω ομως εχουμε ανα αμαξι με τεχνολογια του 70 και 'κουστουμι' του 90.
Εμενα δεν μου αρεσει και δεν συμφωνω με κατι τετοιο, αλλα περι ορεξεως....Σωστη η παρατηρηση του Aroulis. Αραγε αυτο εβγαλε ιστορικα χαρτια προ μετατροπης ή μετα?
-
Σημερα κανεις δε χαλαει μια κλασικη 911 κανοντας την 90s. Αυτες οι μετατροπες ηταν πολυ συχνες το 80-90 που εκαναν την 'παλια', καινουργια.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Αρχιζει και μου τη δινει αυτη η κατασταση με τις περιγραφες:
*Εκθεσιακη κατάσταση που μαγνητιζει τα βλεματα όπου και αν βρεθεί ΧΩΡΊΣ ΤΈΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΉΡΙΟ *
πρεπει καποιος να του εξηγησει οτι αυτο το αμαξι με αυτα τα νουμερα δεν μπορει να βρεθει οπου θελει και οποτε θελει...να βρεθεί κάποιος και να του το εξηγήσει αλλά με τον τρόπο που πρέπει και τι στον κόσμο.
θα μου πεις ποιος είναι ο τρόπος, ένας είναι
ξήλωμα οι πινακίδες για να βάλουν μυαλό όλοι αυτοί που τα γράφουν αυτά. -
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Σημερα κανεις δε χαλαει μια κλασικη 911 κανοντας την 90s. Αυτες οι μετατροπες ηταν πολυ συχνες το 80-90 που εκαναν την 'παλια', καινουργια.μωρέ υπάρχουν ένα σορό.
-
Απο την ιδια αγγελια...
κατι δε μου παει καλα με τις ημερομηνιες.... πληρωσε για ενα μηνα τελη και μετα στο καπακι βγαζει ιστορικες???
-
αλλα τα μπορντω δερματα εγιναν το..... 2007??
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Απο την ιδια αγγελια...
κατι δε μου παει καλα με τις ημερομηνιες.... πληρωσε για ενα μηνα τελη και μετα στο καπακι βγαζει ιστορικες???
απλό το θέμα, έβγαλε ιστορικές για να το πουλήσει στον επόμενο χωρίς επιβαρύνσεις,τέλη δηλαδή και τεκμήριο.
-
το 'τα καθισματα απο το 2007' τι σου κανει?
και το αλλο που δε μπορω να καταλαβω εινιαι παλι με τους αρ κυκλοφωρίας τι παιζει
ενωσαν μια 'παλια' με μια 'καινουργια' και κρατησαν τους αρ. κυκλοφωριας της καινουργιας???
γιατι μου 'μυριζει' το ολον?
σεναριο επιστημονικής φαντασιας
η καινουργια στουκαρε και εκανε το σασι 'καινουργιο' αλλα πολλα πραγματα ανεπαφα
παιρνουμε λοιπον πες απο γερμανια μια 912 σε λογικα χρηματα τη γδυνουμε και τις φοραμε τα πραματα της καινουργιας, μεχρι και το μοτερ!
ετσι καλως εχοντως τον πραγματων εχουμε και παλι μια καινουργια με οτι αυτο συνεπαγωταν 'καποτε'...Γινεται ομως το πατατρακ με τα τελη κ.λ.π. και λεμε.... ρε δε ξεθαβουμε το παλιο πλαισιο που μεχρι τωρα επιμελως κρυβαμε, να το παιξουμε 'ιστορικοι'???
το ανωτερω καμια σχεση δεν εχει με υπαρκτα προσωπα και πραγματα... ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ!
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
το 'τα καθισματα απο το 2007' τι σου κανει?τσ-τσ-τσ,κολλάς σε κάτι μικροπράγματα και εσύ.
-
Αλπιν μου συγνωμη αλλα συμπληρωσα και κατι πραματακια ακομα..... χιχιχιχιχι
-
Ρε παιδια, αφου κανεις εδω μεσα δεν προκειται να ενδιαφερθει για αυτο το πραγμα, ποιος ο λογος να κανουμε 'μαιμουδοαναλυση'?
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών