-
Εχεις μεγαλο δικιο Λωρη, αλλα το θεμα ειναι οτι φετος τους ξεπληρωσε αλλη μια φορα ο Γιαρι, σε αντιθεση με τον Μικκο...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εχεις μεγαλο δικιο Λωρη, αλλα το θεμα ειναι οτι φετος τους ξεπληρωσε αλλη μια φορα ο Γιαρι, σε αντιθεση με τον Μικκο...ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ,Ο WILSON ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΝ JARI MATI ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΚΟ ΘΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΟΤΑΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ M-SPORT,ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ EVER.
ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΕΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
4 καροτσες?? εκτος του χιρβονεν του σολμπεργκ και του αλ κασσιμι ποιος αλλος βγηκε?
-
ελα ντε αυτο αναρωτιεμαι και εγω.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ελα ντε αυτο αναρωτιεμαι και εγω.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΑΝ ΤΑ QUIZ ΤΟΥ DAP.
Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ M.THERMAN ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ FOCUS ΤΗΣ STOBART ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αν εξαιρεσεις του Mikko που δικαιουται και αυτος ενα εβγα, τα υπολοιπα ειναι ασφαλισμενα και καλοπληρωμενα!!! Δεν πεφτει έξω ο MW...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Αν εξαιρεσεις του Mikko που δικαιουται και αυτος ενα εβγα, τα υπολοιπα ειναι ασφαλισμενα και καλοπληρωμενα!!! Δεν πεφτει έξω ο MW...ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΗΜΙΑ.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ M.W. ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΑΝ ΤΑ QUIZ ΤΟΥ DAP.
Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ M.THERMAN ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ FOCUS ΤΗΣ STOBART ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
O Therman πέρασε στην προτελευταία ειδική κανονικά από μπροστά μας χωρίς ζημιές στο Focus, ενώ από ότι είδα και στους χρόνους της τελευταίας ειδικής αλλά και από το αυτοκίνητο του στο τελευταίο service δεν πρέπει να είχε κάποιο ατύχημα...
Εξάλλου, πανηγύριζε σαν μικρό παιδί στον τερματισμό συνοδευόμενος από καλλίγραμη καλλονή...
Billionaire βλέπετε ο τύπος...Εντυπώσεις από τον καλύτερο αγώνα του πρωταθλήματος μακράν, όπως και φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες.
-
Eτσι εξηγειται γιατί δεν τον βρισκαμε στο S.P. να μαϛ υπογραψει καμία καρτα... ειχε παραπλευρεϛ 'ανειλημμένες' υποχρεώσεις το παληκαρι...που να βρει μυαλό για αγωνα;;;
για μένα πάντωϛ μετά τον νικητη Yari-Matti Latvala , στην φινλανδια ήταν εξαιρετικοϛ o Sébastien Ogier όπωϛ επίσηϛ και το τρελοκομειο που ακουει στο όνομα Mads Østberg που με το παλιό Scooby ήταν ταχυτατοϛ και ίσωϛ ο πιο θεαματικοϛ ολων στο συνολο των ειδικων...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
'EL-EM'
O Therman πέρασε στην προτελευταία ειδική κανονικά από μπροστά μας χωρίς ζημιές στο Focus, ενώ από ότι είδα και στους χρόνους της τελευταίας ειδικής αλλά και από το αυτοκίνητο του στο τελευταίο service δεν πρέπει να είχε κάποιο ατύχημα...
Εξάλλου, πανηγύριζε σαν μικρό παιδί στον τερματισμό συνοδευόμενος από καλλίγραμη καλλονή...
Billionaire βλέπετε ο τύπος...Εντυπώσεις από τον καλύτερο αγώνα του πρωταθλήματος μακράν, όπως και φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες.
ΘΑ ΨΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ M-SPORT ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΡΟΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
ΘΑ ΨΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ M-SPORT ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΡΟΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν αποκλείεται η 4η καρότσα να ανήκει σε M-Sport- Fiesta S2000.
Τέτοιο αυτοκίνητο χρησιμοποιούσε ο Ολλανδός Kuipers και η αλήθεια είναι πως δεν εμφανίστηκε το αυτοκίνητο του στο τελευταίο service μετά το ατύχημα του στην πρώτη ειδική της 2ης ημέρας... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
'EL-EM'
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν αποκλείεται η 4η καρότσα να ανήκει σε M-Sport- Fiesta S2000.
Τέτοιο αυτοκίνητο χρησιμοποιούσε ο Ολλανδός Kuipers και η αλήθεια είναι πως δεν εμφανίστηκε το αυτοκίνητο του στο τελευταίο service μετά το ατύχημα του στην πρώτη ειδική της 2ης ημέρας...ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
'Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί από το χρήστη.'
-
Ο χρήστης StanVet έγραψε:
'Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί από το χρήστη.'ε τον κερατα...
το βρηκα απο αλλον!
http://www.youtube.com/watch?v=knXmMhhGdmk
0:15 και 1:18 -
o wilson λεει οτι ειναι ετοιμος για την γερμανια...γιατι εισαι ετοιμος ρε μεγαλε?για το 1-2-3-4 της citroen?
-
Και η γκαλλερυ του αγωνα της Φινλανδιας,όπως καταγραφηκε απο το φακο του διεθνους εμβελειας φωτογραφου μας
-
SD Rally of Germany
- Sordo - Vallejo Citroen C4 WRC 3:39.4
=1. Solberg – Patterson Citroen C4 WRC 3:39.4 - Loeb – Elena Citroen C4 WRC 3:40.7
- Raikkonen - Lindstrom Citroen C4 WRC 3:42.6
- Hirvonen - Lehtinen Ford Focus RS WRC 09 3:42.7
- Duval - Giraudet Ford Focus RS WRC 08 3:42.8
- Ogier - Ingrassia Citroen C4 WRC 3:43.3
- Latvala - Antilla Ford Focus RS WRC 09 3:44.4
- Wilson - Martin Ford Focus RS WRC 08 3:48.3
- Al Qassimi – Orr Ford Focus RS WRC 08 3:51.4
- Block - Giuselmino Ford Focus RS WRC 08 3:52.2
- Sordo - Vallejo Citroen C4 WRC 3:39.4
-
Εχει πλακα πως τα Ford βοηθουν την κατασταση και βγαινουν εξω ενα ενα!
-
Και καπου εδω τελειωνει και το φετινο πρωταθλημα
WRC 2010 (all rounds)