-
Mετά από μια άτυχη στιγμή (τους επαρχιακούς κ***δρομούς μου μέσα... ) αναγκάζομαι να πουλήσω το miataki μου. Είναι μοντέλο 1990, κόκκινο, δεν έχει πρόβλημα με κινητήρα-κιβώτιο-διαφορικό, λειτουργεί κανονικά, τα φανάρια το ίδιο, έχει δερμάτινα καθίσματα και σχετικά καινούργια κουκούλα.
Δυστυχώς από το ατύχημα έχει καταστραφεί η μεριά του οδηγού, και έχει πάρει η πίσω ανάρτηση.
Το αμάξι δίνεται είτε για κυκλοφορία, είτε για ανταλλακτικά, αλλά ολόκληρο.
Η τιμή είναι συζητήσιμη.Φωτογραφίες θα δείτε στο παρακάτω λινκ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/573220/
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της αγγελίας.
-
Mετά από μια άτυχη στιγμή (τους επαρχιακούς κ***δρομούς μου μέσα... ) αναγκάζομαι να πουλήσω το miataki μου. Είναι μοντέλο 1990, κόκκινο, δεν έχει πρόβλημα με κινητήρα-κιβώτιο-διαφορικό, λειτουργεί κανονικά, τα φανάρια το ίδιο, έχει δερμάτινα καθίσματα και σχετικά καινούργια κουκούλα.
Δυστυχώς από το ατύχημα έχει καταστραφεί η μεριά του οδηγού, και έχει πάρει η πίσω ανάρτηση.
-
-
Εσύ να είσαι καλά!
Είναι ασύμφορη η επισκευή? -
Σε ευχαριστώ.
Aσύμφωρη δε νομίζω ότι είναι. Απλά έχω αρκετά ανοιχτά πρότζεκτς (τα 'κλασικά' μου) και ούτε χώρο έχω για να ανοίξω άλλο ένα, ούτε χρήματα, ούτε όρεξη.
-
up
-
Είναι μια δύσκολη απόφαση να αποχωριστείς ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
Καλοπούλητο. -
Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε.
Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά δεν αντέχω οικονομικά να φτιάξω και αυτό το αμάξι. Μακάρι να πάει σε καλά χέρια.Η τιμή είναι ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ.
-
Εχεις κάποια εκτίμηση για το κόστος της επισκευής ;
-
Βασικά εκτίμηση ολοκληρωμένη δεν έχω κάνει.
Το αμάξι όμως χρειάζεται τα παρακάτω:- Πίσω γέφυρα με όλα τα παρελκόμενα για την αριστερή ανάρτηση. Για αυτά μου χαν ζητήσει 300-350Ε μεταχειρισμένα.
- Φτερό μπροστά, πόρτα κομπλέ (τζάμι κτλ), πίσω φτερό, όλα για την μεριά του οδηγού.
- Έχει σκιστεί το πίσω αριστερό λάστιχο, τα άλλα είναι εντάξει, και ήταν και φρέσκα. Τέλη Αυγούστου τα είχα αλλάξει.
- Αναρτήσεις. Βασικά έχει στραβώσει η πίσω αριστερή, αλλά έτσι και αλλιώς θα τις άλλαζα όλες.
Σε γενικές γραμμές αυτά έχει. Μηχανικά δεν έχει πρόβλημα, και το αμάξι κινείται.
Ξαναλέω ότι τα ηλεκτρικά λειτουργούν μια χαρά, ότι δεν έχει φάει σκίσιμο στα χέρια μου, ότι είχα κάνει service λίγες μέρες πριν το ατύχημα, ότι έχει δερμάτινα καθίσματα καλά, η οροφή είναι σε καλή κατάσταση χωρίς σκισίματα και τα φανάρια λειτουργούν κανονικά.Οι πινακίδες είναι κατατεθημένες στην εφορία.
Ευχαριστώ. -
Up με ΝΕΑ ΤΙΜΗ.
1500Ε Συζητήσιμα.
Αργότερα σήμερα, ή αύριο θα ανεβάσω και καινούργιες φωτό.
Δυστυχώς ο χώρος μου είναι περιορισμένος, και επειδή δεν πρόκειται να το φτιάξω πρέπει να φύγει, ώστε να στεγαστούν οι άλλες μου αγάπες. -
Xρόνια Πολλά .
Εδώ το δημοσίευσες ; http://www.mx5.gr/
-
Καλημέρα Κωνσταντίνε,
Χρόνια Πολλά.
Όχι δεν το χω δημοσιεύσει σε κανένα MX5 forum, μιας και στο ένα δεν είμαι μέλος και στο άλλο δεν έχω γράψει τίποτα.
-
Νομίζω ότι πρέπει να βάλεις την αγγελία και σε αυτά τα φόρουμ , όπου μπορεί να υπάρξει άμεσο ενδιαφέρον
-
Με βλέπω απλά να το φτιάχνω και να το κρατάω Κωνσταντίνε.
Όσοι το χουν δει θέλουν να το πάρουν τζάμπα (λόγω καλίμπρας και καλά) και εγώ το λυπάμαι να το κόψω ανταλλακτικά και να βγάλω παραπάνω.Θα δείξει. Κάτσε να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα.
MAZDA MX5 NA MK1 1990 "ΝΕΑ ΤΙΜΗ"