-
Συγνώμη ξέχασα δίπλα στο octavia να γραψω και RS
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Και το 2.0 Οctavia στα ίδια είναι ε?οτιδήποτε σε 2.0lt δεν πρόκειται να έχει ούτε κοντινές καταναλώσεις στο C4 αν το οδηγείς κανονικά (ούτε τάπα ούτε 'ύπνος')
Τα παραπάνω κυβικά ΠΑΝΤΑ συνεπάγεται μεγαλύτερες καταναλώσεις.
ΥΓ:διάβασες το παραπάνω post μου?
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Συγνώμη ξέχασα δίπλα στο octavia να γραψω και RSναι για αυτο σου λεω κι εγω , σιγουρα θα καιει σαν 2λιτρο οπως λεει και καβουρας, αλλα σιγουρα θα ειναι σαφως πιο κατω απο τα 15αρια του Α4
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δές νευρο. http://www.youtube.com/watch?v=ut0Pw4cr4uQ
Δεν νομίζω να ζητήσει πανω απο 2-3 χιλιάρικα
Καβουρα καλά τα λες. Το ξεχνάμε το εβο. Πάντως στο audi.gr και citroen.gr τα **Α4 1.8Τ **και C5 1.6T αντίστοιχα έχουν 7 λίτρα μεικτότο 1.8Τ 20V έχει μεικτό κύκλο πόσο?
το '7' είναι μόνο για γέλια προφανώς (χωρίς καμία ειρωνεία προς το πρόσωπό σου αλλά κυρίως στα νούμερα που ανακοινώνουν και δεν ντρέπονται που τα γράφουν).
Το 9άρι (9lt/100km) είναι σίγουρο και ανάλογα με το πόσα km θα κάνει μέσα στην πόλη η κατανάλωση θα αυξάνει (αισθητά)...ΥΓ:το 'μπλε' είναι 2.0TFSI 220ps 4κίνητο και καίει τον άπακο (πληροφοριακά ).ξεπερνάει καταναλώσεις του τωρινού s3.
Οπ το είχα ξεχάσει αυτο. Δηλαδή το DTM πλησιάζει το ΕΒΟ
-
Και το 2.0 Οctavia στα ίδια είναι ε?
οτιδήποτε σε 2.0lt δεν πρόκειται να έχει ούτε κοντινές καταναλώσεις στο C4 αν το οδηγείς κανονικά (ούτε τάπα ούτε 'ύπνος')
Τα παραπάνω κυβικά ΠΑΝΤΑ συνεπάγεται μεγαλύτερες καταναλώσεις.
ΥΓ:διάβασες το παραπάνω post μου?
περα απο τα κυβικα υπαρχουν και τα αλογα , αλλα και το ποσο οικονομικος γενικα ειναι ενας κινητηρας
πχ ενας 1.8 20V με 225 αλογα καιει πιο πολυ απο εναν διλιτρο tfsi (φτανει επιπεδα του 265) , αλλα ο δικος σου 1800αρης με τα 160 ειναι σαφως πιο κατω , φανταζομαι γυρω στο 10-11 με νορμαλ χρηση
-
230 εχει οχι 220
και το s3 δεν καιει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
230 εχει οχι 220και το s3 δεν καιει
Αμασητο το παει
-
230 εχει οχι 220και το s3 δεν καιει
220 έβγαζε το Α4 DTM.
το δικό μου μέσα στην πόλη παίζει στο 10-11 και εκτός πόλης είμαι κάπου στο 8 (ταχύτητες 120-140km/h -για πιο πάνω, ανεβαίνει προφανώς ).
βέβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρίς κανιβαλισμούς, απότομα γκάζι-φρένο και προφανώς στρωτή οδήγηση.ΥΓ:ναι-ναι...το S3 είναι πολύ οικονομικό...
-
Παιδιά καιρό τώρα μου άρεσε το octavia το RS αλλά δεν ξέρω το C5 μου φένεται εξίσου καλό. Με τις υδροπνευματικές. Καί πιο όμορφο. Αλλά του λείπουν 45 άλογα..
-
ελα μωρε τι ειναι 14 λιτρα ? που μπορει να γινουν και 27 αμα τρεξεις
-
230 εχει οχι 220
και το s3 δεν καιει
220 έβγαζε το Α4 DTM.
το δικό μου μέσα στην πόλη παίζει στο 10-11 και εκτός πόλης είμαι κάπου στο 8 (ταχύτητες 120-140km/h -για πιο πάνω, ανεβαίνει προφανώς ).
βέβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρίς κανιβαλισμούς, απότομα γκάζι-φρένο και προφανώς στρωτή οδήγηση.ΥΓ:ναι-ναι...το S3 είναι πολύ οικονομικό...
Κάβουρα γιατι το πήρες sportback to A3?
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Παιδιά καιρό τώρα μου άρεσε το octavia το RS αλλά δεν ξέρω το C5 μου φένεται εξίσου καλό. Με τις υδροπνευματικές. Καί πιο όμορφο. Αλλά του λείπουν 45 άλογα..αυτο δεν εβαλε τουρμπο?
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
230 εχει οχι 220
και το s3 δεν καιει
220 έβγαζε το Α4 DTM.
για να το παιξει οικογενειαρχης απο τα 23 του
τελικα 220 ειναι
-
Παιδιά καιρό τώρα μου άρεσε το octavia το RS αλλά δεν ξέρω το C5 μου φένεται εξίσου καλό. Με τις υδροπνευματικές. Καί πιο όμορφο. Αλλά του λείπουν 45 άλογα..
αυτο δεν εβαλε τουρμπο?
1.6 Turbo (με κινητήρα BMW) βγάζει 155 ίππους
230 εχει οχι 220
και το s3 δεν καιει
220 έβγαζε το Α4 DTM.
για να το παιξει οικογενειαρχης απο τα 23 του
Το απλό πέζει να είναι 97 φορές πιο όμορφο
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
ωχ...άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου
Γιώργο, ακούς?γιατί αγόρασα το 5θ Α3 (sportback) ή γιατί αγόρασα το συγκεκριμένο κινητήρα (1.8TFSI) ή γιατί αγόρασα γενικότερα το Α3 ενώ μπορούσα πχ να πάρω το leon?
Δεν καταλαβάινω τη φύση της ερώτησής σου.ΥΓ: που να ήξερες ότι μπορούσα να πάρω το S3...
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
εμενα μου το λες ? εγω του τα λεγα, αλλα ηθελε πρακτικοτητα
φτου σου
για 3 λιτρα βενζινη στα 100βεβαια τωρα με τα σηματα δικαιωνεσαι
-
Αν δεν υπήρχε το οικονομοικό θέμα γιατι όχι A4?
Είναι κουκλακι το C5 http://carbl.com/im/2007/10/citorenc5ii_3.jpg
-
πρακτικότητα-πρακτικότητα-πρακτικότητα...
Α...και το 5θ μου αρέσει περισσότερο έτσι όπως είναι το δικό μου.Qsis, μη βάζεις λάδι στη φωτιά εσύ
-
ειναι μεγαλο αυτοκινητο ρε συ τι να το κανει?
και τα λεφτα πολυ περισσοτερα -
πρακτικότητα-πρακτικότητα-πρακτικότητα...
Α...και το 5θ μου αρέσει περισσότερο έτσι όπως είναι το δικό μου.Qsis, μη βάζεις λάδι στη φωτιά εσύ
ωραιο ειναι ρε συ, δεν ειναι το 5θυρο το προβλημα μου οσο οτι του λειπουν 100 αλογα
s3 γυμνο με δωρο τα πατακια και τα μυαλα στα καγκελα
και να ανακατευεις τη σουπα κιολας , που μου καλομαθες μετα dsg
θελω κι εγω dsg
EVO 8