-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
- το άσπρο χρώμα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα για τα παγωτατζίδικα και τα γαλατάδικα. Τώρα που το βαρέθηκε ο κόσμος όλος το θυμήθηκε η Χόντα...
Έτσι είναι

-
οντως μπαινει κ στα υπολοιπα.εξαλλου οι τεχνικοι τογιοτα κ χοντα ειναι ηδη καταρτισμενοι πανω στα αυτοκινητα της εταιριας,οποτε πρεπει να πετυχεις σε περιπτωση κ να μην παει κατι καλα..αλλα προσωπικα το λευκο το λατρευω .οι λευκες ζαντες μου φαινονται υπερβολικες,αλλα με μια μαυρη βαφη ολα διορθωνονται.. ..αλλιως κριμα που δεν εισαγεται εκεινο το χαλκινο..κ εκεινο πανεμορφο..
τωρα παρατηρησα οτι καποιος ελεγε για το λευκο χρωμα(μαζι με αλλα ωραια πραγματα) οτι ειναι εκτος μοδας κ οτι το εκαναν για μοδα..πιθανως να μην γνωριζει οτι ειναι το χρωμα της εταιριας(οπως το κοκκινο για την φερραρι) κ οτι ειναι ειδικο χρωμα με την ονομασια championship white..ακομα κ το σ2000,το λευκο που ειχε ηταν ειτε το grand prix white,ειτε το platinum white pearl..το grand prix white το φερουν μονο οι εκδοσεις ρ κ η εκδοση ultimate edition του σ2000.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
το λαθος μου δεν ηταν το αυτοκινητο........Για τον dimgster το ειπα C.L.A.B...
-
sorry mate.. my bad..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το championship για ποιο λόγο το βγάλανε άραγε? Για να γιορτάσουν τις πωλήσεις?
Και ο κινητήρας ίδιος και απαράλλακτος έτσι? Σα να σου λένε 'φιλαράκι μην έχεις και απαιτήσεις αμα λάχει να ουμ. 201 άλογα και 20 κιλά ροπής εν έτσι 2010 δεν τα λες και λίγα ...'. Τουλάχιστον η VW στα διάφορα edition (25,30) κοπανούσε και +30 άλογα να έχεις να πορεύεσαι...Για μένα:
- το μπλοκέ δεν έχει να μου πει και πολλά. Καλή μεν η ύπαρξη του αλλά δεν είναι και γνώμονας αγοράς αυτοκινήτου.
- το άσπρο χρώμα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα για τα παγωτατζίδικα και τα γαλατάδικα. Τώρα που το βαρέθηκε ο κόσμος όλος το θυμήθηκε η Χόντα...
- Οι στάνταρ 18αρες με το σκληρό στήσιμο είναι απλά άλλο ένα πετυχημένο αστείο της Χόντα προς τους Ελληνες αγοραστές.
- Αν κάποιος έχει 30 χιλιάρικα και θέλει αίσθηση σε πίστα και στροφιλίκια παίρνει ένα μεταχ. Κατερχαμ. Αν από την άλλη έχει 30 χιλιάρικα και θέλει να κάνει πολλά πράγματα απλά δεν παίρνει Ταιπ Αρ.
- αν κάποιος έχει δει όλα τα Σταρ Τρεκ και ντυνότανε Σποκ στο δημοτικό μπορεί να το αγοράσει. Όποιος εκτιμά λίγο την ομορφιά με πιο κλασσικό τρόπο μάλλον θα πρέπει να προσπεράσει.
- ας μου θυμίσει κάποιος ποιος έχει τη γενική αντιπροσωπεία της Χόντα στην Ελλάδα και ίσως σχηματιστεί το πάζλ πιο γρήγορα.
- αυτό το περιβόητο 'δε σπάει δε χαλάει' το είδαμε επιτέλους να υλοποιείται εν έτει 2010 στο GTR και σε 7 εκατομμύρια Τογιότα. Όντως, απίστευτη ποιότητα. Εν τέλει μάλλον προτιμώ να σπάσει το τούρμπο μου παρά να καρφωθώ σε κάποια κολώνα πατώντας το φρένο καθώς το γιαπωνέζικο μου συνεχίζει να επιταχύνει. (όποιος με πει προκατηλλείμενο θα φάει πεντάλ γκαζιού στο κεφάλι και αυτό θα συνεχίσει να το βαράει μόνο του! )
Κλείνοντας, για ένα 'μερακλή' (με κανά δυο ακόμη αυτοκίνητα στο γκαράζ του) το Τάπερ μπορεί να έχει και κάποιο νόημα. 1 για όλα όμως δεν είναι 1000%...
ΥΓ. : η σύγκριση βέβαια είναι παράταιρη. Τα αυτοκίνητα που αναφέρονται δε συναντιούνται ούτε σε δύναμη, ούτε σε μετάδοση, ούτε σε τιμή. Πουθενά...
Δηλαδή τι δεν μπορείς να κάνεις με το τάπερ ? Το άσπρο απ ότι θυμάμαι οι σχιστομάτηδες το κρατούσαν πάντα για τις ειδικές εκδόσεις. Τουλάχιστον αυτοί δεν το κάνανε στάνταρ μόδα φέτος.Δεν είμαι φαν των γιαπωνέζων,ούτε πιστεύω πως υπάρχει αμάξι που δεν σπάει και δε χαλάει. Αλλά από μια ανάκληση δεν μπορείς να βγάλεις αναξιόπιστα το σύνολο των αυτοκινήτων μιας εταιρείας.Οι στάνταρ 17αρες ακόμα και με όχι τόσο σκληρό στήσιμο είναι επίσης αστείο για την Ελλάντα αλλά δεν βγάζει κανείς αυτοκίνητα με γνώμονα τους δικούς μας δρόμους.
-
οσο για το αν ειναι καταλληλο για πρωτο αυτοκινητο,διαβαστε καλυτερα την ερωτηση του θεματος κ μτα βγαλτε ζηλους κ κακιες..το θεμα εχει να κανει με το ποιο θα επιλεγατε για τις σπορ ανησυχιες σας..οχι για μοναδικο κ all around..
για το gtr νομιζω φανηκε οτι ηταν ειτε προβληματα οφειλομενα σε κακη χρηση,ειτε σε ακαταλληλες προς αυτο τον κινητηρα οδηγιες της ευρωπαικης ενωσης..κ τουλαχιστον τοσο τογιοτα οσο κ νισσαν,χοντα,εκαναν ανακληση,δεν το παιζουν ιστοριες κ αρχοντες.. .οποτε οι πολεμιοι,διασκεδαστε οσο προλαβαινετε κ μετα τα κεφαλια παλι κατω..το θεμα ειναι απλα ενα VS
δεν ειναι για 'σκληροπυρηνικα'
αρα εννοειται οτι οτι επιλεγουμε οτι θελουμε
βεβαια απο τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας βλεπω οτι στο σκληροπυρηνικο μας φορουμ (οπου σε κραζουν αν φας κληση) παλι το vag θα χασει...
αναμενω κ δοκιμη μπρερα 2.4πετρελαιο τι,για να δω διαφορες στο στησιμο κ τον χαρακτηρα..
τωρα σωθηκες
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Εκείνο το παλικάρι ο dimster που αγόρασε το GTi και δεν πρόλαβε να κιόσει 6μηνο πριν το βαρεθεί πού είναι να μας πει την άποψη του;
την ειπε πιο πισω..
ο dimgster καταδικαζει εξορισμου το χαλντεξ
καταδικάζω ενα αμάξι που δεν μπορώ να το κανω οτι θέλω (ας ειναι και λάθος, ας χάσω χρόνο κτλ)
πατέρα έχω και μάνα να μου λένε τι πρεπει να κάνω
ας μην κάνει και το αμάξι μου το ίδιο
Ανύπαντρος να φανταστώ ε ??
-
προσωπικα εδινα χτες το ροκο μου για να παρω ενα ταπερ(κ ας βγαινει μονο χειροκινητο,τουλαχιστον ειναι οντως κορυφαιο χειροκινητο κ οχι wannabe κορυφαιο οπως παρουσιαζουν κατι αλλα ..)..αν με κραταει κατι ειναι ο φοβος ενος ενδεχομενου νεου μοντελου,μιας κ εχει κ καποια χρονια στην κυκλοφορια..
για το γκολφ ρ20 ομως δεν το εδινα.ισως να το κοιτουσα αν δεν ειχα ηδη αγορασει το ροκο.αλλα τοτε δεν υπηρχε.οποτε χοντα κ παλι χοντα.jdm rules λενε καποιοι..κατι θα ξερουν..
οσο για το αν ειναι καταλληλο για πρωτο αυτοκινητο,διαβαστε καλυτερα την ερωτηση του θεματος κ μτα βγαλτε ζηλους κ κακιες..το θεμα εχει να κανει με το ποιο θα επιλεγατε για τις σπορ ανησυχιες σας..οχι για μοναδικο κ all around..
για το gtr νομιζω φανηκε οτι ηταν ειτε προβληματα οφειλομενα σε κακη χρηση,ειτε σε ακαταλληλες προς αυτο τον κινητηρα οδηγιες της ευρωπαικης ενωσης..κ τουλαχιστον τοσο τογιοτα οσο κ νισσαν,χοντα,εκαναν ανακληση,δεν το παιζουν ιστοριες κ αρχοντες.. .οποτε οι πολεμιοι,διασκεδαστε οσο προλαβαινετε κ μετα τα κεφαλια παλι κατω..μπορείς να μου πεις τι δεν σου άρέσει στην σπορ οδήγηση, γιατί και εγώ οδηγώ συχνά το 160αρι μάνουαλ και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω σπορ...
γενικά είναι αρκετά ολοκληρωμένο κατασκεύασμα , όμως σπορ μοντέλο(με τον τρόπο που πλασάρεται) δν είναι...αν δεν θες να το δημοσ στείλε πμ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για το gtr νομιζω φανηκε οτι ηταν ειτε προβληματα οφειλομενα σε κακη χρηση,ειτε σε ακαταλληλες προς αυτο τον κινητηρα οδηγιες της ευρωπαικης ενωσης..κ τουλαχιστον τοσο τογιοτα οσο κ νισσαν,χοντα,εκαναν ανακληση,δεν το παιζουν ιστοριες κ αρχοντες.. .οποτε οι πολεμιοι,διασκεδαστε οσο προλαβαινετε κ μετα τα κεφαλια παλι κατω..το θεμα ειναι απλα ενα VS
δεν ειναι για 'σκληροπυρηνικα'
αρα εννοειται οτι οτι επιλεγουμε οτι θελουμε
βεβαια απο τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας βλεπω οτι στο σκληροπυρηνικο μας φορουμ (οπου σε κραζουν αν φας κληση) παλι το vag θα χασει...
αναμενω κ δοκιμη μπρερα 2.4πετρελαιο τι,για να δω διαφορες στο στησιμο κ τον χαρακτηρα..
τωρα σωθηκες
της πάει ο ντιζελ...αν και ο συγκεκριμένος είναι αρκετα σπορ για πετρέλαιο...
το καλοκαίρι θα την ΄έχω για κανα 10ήμερο -
jean29
+1.
δεν κοιταμε που το ροκο,ακομα κ στη βασικη εκδοση 1.4 122 βγαινει με 17΄'' ελαχιστο( ),μας ενοχλει σε αυτοκινητα που ειναι εκ των προτερων κατασκευασμενα να εχουν καλη οδικη συμπεριφορα κ οχι seaweed for silk ribons..
anybody seen some mercy anywhere?anytime?κιουση,απλως θεωρω οτι το βαγκ προσπαθησε να δημιουργησει αντιπαλο για την μπρερα με το ροκο κ παραδεχομαι οτι αν ειχα εξαρχης περισσοτερα χρηματα θα την προτιμουσα(αν υπηρχε αυτοματη φυσικα..αλλιως δεν).γιαυτο θελω να δω αν κ εκεινο το αυτοκινητο ειναι του ιδιου υφους με το ροκο.γιαυτο θελω να δω την εκδοση τι..ο στεφαν τι εχει να μας πει για τη δικια του?ισως στο θεμα της αλφα να ηταν σωστοτερο να πει τις εμπειριες του απο την πενταμορφη..
ρεντ,το μονο που θα ηθελα να πω ειναι οτι ειναι ενα ελαφρως σκληροτερο κ αρκετα πλατυτερο γκολφ.ομως μονο η σκληροτητα κ το πλατος δεν κατατασουν ενα αυτοκινητο αυτοματως στα σπορ(οπως θα ηθελαν-ηθελα,wannabe)..γιαυτο ειπα την αγγλικη φραση ανωτερω,κ οποιος καταλαβε καταλαβε.. -
Βαγγελης και να εκφραζεται ετσι για την αλφα; τστστστστστστστστστ... Τυφλα να χει ο κιουσης..
-
@κλαμπ
το vag δε νομιζω οτι κοιτουσε τη brera, 1ον γιατι η brera δεν πουλαει τιποτα και 2ον γιατι ειναι αλλο πατωμα-κατηγορια
με αλφα gt θεωρητικα και ισωςοπως λενε και οι busso/alba αντιπαλος της brera ειναι το Α5
το ροκκο θελησε απλα να ειναι το ζμπορ για να γινει πιο μαλακο και premium το golf για τους οικογενειαρχες
ετσι κανουν εχουν ενα πατωμα και δημιουργουν ενα σωρο κατηγοριες για να πιασουν οσο το δυνατον περισσοτερα γουστα
(θα μου πεις και η αλφα 2.5 πατωματα εχει) -
για μενα εμφανησιακα μοιαζουν σαφως περισσοτερο η μπρερα με το ροκο κ το α5 με την gt.τα πρωτα ως wannabe coupes hatchbacks κ τα δευτερα ως coupes..γιαυτο ειπα οτι κοιτουσαν την μπρερα.ακομα κ ετσι να μην ειναι ομως,αντι του ροκο δεν θα κοιτουσα ποτε την gt(wtf??) η το α5(α4 με 2 πορτες λιγοτερες κ ομορφα λεδ εμπροσθιως κ τρισαθλια οπισθια φωτιστικα σωματα..)..
-
φιλε λεγε ο,τι θες για τα audi , αλλα το Α5 ειναι κουκλι
-
πιστυω οτι αν το εβλεπες χωρις τα εμπροσθια λεδ,θα ειχες αλλη αποψη..εκαναν το ιδιο που εκαναν κ στο νεο α8.απλως στο α8 φανηκε ξεκαθαρα οτι το σχημα-σχεδιο ειναι το κλασσικο κ συντηρητικο,στο οποιο απλως προσθεσαν λεδ για να δημιουργησουν εντυπωσεις..ειδικα τα οπισθια φωτα θυμιζουν παλιο κορεατικο που δεν φωτιζαν καλα..τρε τραζικ..
αντιθετως τα α4allroad-a6 allroad,rs4 avant,rs6 avant,r8 τα θεωρω παρα πολυ ωραια..οποτε με λιγα λογια δεν εχω κολληματα με την αουντι.. -
πιστευω οτι εχει τα πιο ωραια λεντ στο group και γενικα μετα το r8 ειναι το πιο ωραιο αυτοκινητο του vag
-
+1 ειναι οντως το 2ο ασχημοτερο αυτοκινητο στον κοσμο αυτη τη στιγμη..
-
ξεχασα και τις lambo
αλλα βεβαια η 458 ειναι κουκλαρα
-
Ημαρτον ρε μλκ,με κουφανες..
Παρε εδω να χεις.Το χεις δει το βιντεο σιγουρα αλλα για να ληξει η 'συζητηση' :
http://www.youtube.com/watch?v=aQ8xDia5RNY στο 0:22 και καλο απογευμα.
-
αυτο γιατι το εβαλες? το υπολοιπο θαψιμο το ξεχναμε?
αυτοκινητο αφισατεσπα για το golf εχεις κατι να πεις? gta μηπως?
το r32 την ειχε για πρωινο
VW Golf R20 VS Honda Civic Type-R Championship