-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
qsis πρεπει να παραδεχτεις οτι το δικο σου ετυχε και ειδικης μεταχειρισης..
Απο εκει και επειτα αν ξεπερνας τον εμετικο κατ εμε σχεδιασμο του Micra χτυπα το..ναι αμα το παμε σε σχεδιασμο 1000 φορες c2, το οποιο μου αρεσει πολυ περισσοτερο
το προβλημα μου παντως μεταξυ αλλων εχει να κανει και με την απτη ποιοτητα, τα πλαστικα και φυσικα τους τριγμους
το αυτοκινητο τριζει ακομα και σε σημεια που δε μπορω να εντοπισω
βεβαια το δικο μου ειναι και κατσικι , το 1400 θα ειναι πολυ πιο μαλακο φανταζομαι -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
qsis πρεπει να παραδεχτεις οτι το δικο σου ετυχε και ειδικης μεταχειρισης..
Απο εκει και επειτα αν ξεπερνας τον εμετικο κατ εμε σχεδιασμο του Micra χτυπα το..ναι αμα το παμε σε σχεδιασμο 1000 φορες c2, το οποιο μου αρεσει πολυ περισσοτερο
το προβλημα μου παντως μεταξυ αλλων εχει να κανει και με την απτη ποιοτητα, τα πλαστικα και φυσικα τους τριγμους
το αυτοκινητο τριζει ακομα και σε σημεια που δε μπορω να αντοπισω
βεβαια το δικο μου ειναι και κατσικι , το 1400 θα ειναι πολυ πιο μαλακο φανταζομαιΑρα δεν ειναι κατσικι..ερπετο ειναι..
-
θα μου πεις οτι παραπληροφορω για ενα αυτοκινητο που εχω?
-
εχω c2 εξεφρασα αποψη για το c2 , για το micra δεν ειπα τιποτα
το μονο που εχω να πω για αυτο ειναι οτι μοιαζει με κατσαριδα και οτι το ψιτροεν ειναι πολυ πιο ομορφο -
μαμα και μου εχει βγαλει ενα καρο προβληματα δες εδω..
viewtopic.php?f=5&t=39993&start=30και λιγο πιο κατω θυμηθηκα την εισαγωγη που δεν ειχε βιδωθει καλα απο το εργοστασιο και μετα απο λιγα χλμ αφου τελειωσα το στρωσιμο αρχισε να σφυριζει..
επισης τωρα θυμηθηκα οτι το συγχρονιζε 3ης ειχε προβλημα απο το εργοστασιο και μου το αλλαξαν στην εγγυηση στα πρωτα πρωτα χλμ
δε χρειαζεται ουτε να ειναι κινεζικο , ουτε ιταλικο
φτανει να ναι ψιτροεν
να φανταστεις μετα απο αυτο τα επισης ψιλοαναξιοπιστα vag μου φαινονται αλεξισφαιρα
οποτε μακρια απο c2
-
ενταξει λοιπον το c2 εχει γενικα προβλημα με τα κιβωτια (πολλοι εδω μεσα εχουν παραπονεθει για τα κιβωτια των σιτροεν γενικα) , με τα φθηνιαρικα πλαστικα και τους τριγμους (αυτο το διαπιστωνει κανεις ευκολα) και με το ραδιοcd (αυτο μου το χε πει τυπος που ειχα πετυχει στην αντιπροσωπεια που δουλευε σε εταιρεια με νοικιαρικα και ειχε φερει ενα για αντικατασταση στα πλαισια της εγγυσης)
τα υπολοιπα πες οτι ετυχαν σε μενα τον ατυχο, αν εσυ νομιζεις οτι ειναι αξιοπιστο, τραβα παρε ενα να δεις της γλυκα
-
Γενικά πρόβλημα με το κιβώτιο δεν έχει. Μην μπερδεύεις την γκρίνια για την αίσθηση με ουσιαστικό πρόβλημα.
-
οχι παιδια και εγω διαγωνω με c2 σιγουρα ειναι ομορφοτερο απο micra αλλα καμια σχεση.
Αυτο το αμαξι αν ηταν πιο ομορφο σιγουρα θα πουλαγε τρελα... -
Στο citroen club που έχω μπει για να ρωτήσω για το C2 μου φαίνεται λίγο περίεργο που δεν αναφέρουν κάτι για την αξιοπιστία ενώ οι περισσότεροι θάβουν το Micra λογω σχεδιασμού μάλλον και επειδή δίνει την εικόνα του 'ψεύτικου' σε κάποιους.
Γιατί αναλώνεστε κάποιοι στο να σχολιάζετε την εμφάνιση του Micra σε σύγκριση με το C2;
Τα γούστα είναι υποκειμενικά και εφόσον η αδελφή μου τα θεωρεί και τα δύο ωραία θα αγοράσει όποιο βρεί σε καλύτερη κατάσταση μάλλον αν αποδειχθεί πως έχουν πανομοιότυπη αξιοπιστία...Δεν έχει την 'πολυτέλεια' να αγοράσει το ωραίο, το οποίο όμως είνα ευπαθές΄γιατί το αμάξι που θα πάρει θα το κρατήσει αρκετά χρόνια.
Και για να πω την αλήθεια απ'όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα σε διάφορα forums το C2 μου έχει δώσει την εικόνα ενός ευπαθούς αυτοκινήτου σε αντίθεση με το Micra που όλοι όσοι το έχουν και, το κυριότερο, όσοι έχουν κάποιο γνωστό που να το έχει λένε τα καλύτερα λόγια.
Όποιος έχει κάποια άποψη/γνώση για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα περιμένω να την εκφράσει αλλα λίγο τεκμηριωμένη αν γίνεται!
Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν/βοηθούν
-
Φίλος με micra ειναι υπερευχαριστημενος απο αυτο τοσο λόγο οικονομιας καυσιμου οσο και απο αποψη μηδενικων βλαβων.
Επίσης 2 γνωστοι μου δασκαλοι οδηγησης εχουν micra με πανω απο 300.000χλμ και ειναι ευχαριστημενοι απ οτι μου ειπαν..Αυτα σε πολυ γενικες γραμμες..
-
Επειδη απο ''κοντινη'' μου κοπελα εχουν περασει απο τα χερια της οχι ενα, ουτε δυο αλλα τρια C2 (στην αρχη ενα 1100 που αλλαχτηκε για μεταχειρισμενο 1400 που και αυτο με την σειρα του αλλαχτηκε για αλλο 1400 οταν εφτασε τα 120.000χλμ ) μονο καλα εχω να πω...Βεβαια εχω και μια θετικη προκαταληψη αλλα σε αντιθεση με το VTS 1600 που επεφτε και πεφτει στα χερια γληγορων που το ταλαιπωρουσαν και μετα γκρινιαζαν για καποια προβληματακια το 1400 ειναι ιδιαιτερως αξιοπιστο σαν αμαξακι και αξιοθαυμαστα αξιοπιστο αν σκεφτεις οτι μιλαμε για Γαλλικο (sic)...Ακομα και στα δικα μου χερια με απειρο λιωσιμο και σκισιματα-τελικιασματα (183 εγραψε το σκατο παρα τις 8 βαλβιδες του και τα 75 αλογακια) στη διαδρομη Θεσσαλονικη-Μουδανια δεν εχει κανει το παραμικρο κιχ το φουκαριαρικο...Πολυ φτηνη συντηρηση χωρις κανενα απροοπτο, οικονομικο σε βενζινες αλλα εχει πολυ μικρο πορτμπαγκαζ και αποκλειστικα 2 θεσεις πισω κι αυτες αρκετα στενοχωρες για ''σωματωδεις'' (ξανα sic) ...Για Micra δεν εχω ιδιαν αποψην παρα μονο για το οτι δεν βλεπεται...
-
σε ποιο κλαμπ παραδεχονται οτι τα αυτοκινητα τους ειναι γτπ?
και μονο για να μπουν/ασχοληθουν να γραψουν σε ενα κλαμπ δειχνει μεχρι ενα σημειο και το 'φανατισμο' τουςβασικα ποσοι γενικα παραδεχονται οτι τα αυτοκινητα τους ειναι κουδουνιστρες..?
-
A! By the way, αν μιλαμε για καινουργια αμαξια το C2 τελειωσε, δεν εχει μεινει τιποτα στους κατα τοπους εμπορους οποτε σε διευκολυνει και στην αποφαση σου!
-
@blanc
ακριβωςδεν ξερω αν ο φιλος κοιταξε ενοτητα με προβληματα (αν εχουν), οπως δεν ξερω και πώς ειναι το συγκεκριμενο κλαμπ
αλλα αν απλα ρωτησε να παρω c2 ή μικρα , ηδη φανταζομαι τις απαντησεις που θα δοθηκαν
εγω παντως τα φορα των κλαμπ δε τα προτιμω, τα διαβαζω ειτε για γελιο ειτε για να δω προβληματα του αυτοκινητου μου ή αυτοκινητων που με ενδιαφερει
ομως οταν καποιοι γραφουν για προβληματα, φυσικα πρεπει να πουμε οτι μπορει να γραψουν ΤΙΣ μαλακιες και τις υπερβολες ακομα και αν αφορα το δικο τους αυτοκινητο, για αυτο εγω αναφερω μονο αυτες που πληρωσα ή αλλαξα με εγγυηση
οχι για παραδειγμα οτι μου μυριζει καμμενο πλαστικο οταν το τρεχω για ωρα
-
φιλος MICRA με κλειστα ματια........
-
Ο χρήστης Tomahawk έγραψε:
Ψάχνουμε για μοντέλο 05 και εκδόσεις 1,4 και κάτω λόγω απόσυρσης της οποίας έχουμε κάνει έτσι ώστε να πάρουμε το επιπλέον χιλιάρικο.
Μεταχειρισμενο θα το παρει,οποτε και τα δυο συνεχιζουν να ειναι υποψηφια..
-
αλλα να λεμε καποια πραγματα με το ονομα τους
Σχετικα με τα club...επειδη τα γυρναω γενικως για να δω τι παιζει και το γενικοτερο κλιμα.. Ιδιως το gcc και σα μελος του και εφοσον γνωριζω και πολυ κοσμο του προσωπικα μπορω να πω οτι ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστο και υπαρχουν ατομα εκει με πολυ βαθιες τεχνικες γνωσεις.. Γενικως απο τα λιγα club, που παρα το χαρουμενο κλιμα αλληλοσυνδεσης και ταυτισης με τη μαρκα γεγονος που σε ολα συμβαινει, δε δισταζει να τα χωνει οταν κατι δε του αρεσει σχετικα με τα ιδια τα μοντελα. Επειδη επισης οπως ειπα τα ενεργα μελη του τα γνωριζω σχεδον ολα προσωπικα οτι προβλημα πιθανως ειχαν δεν εχουν διστασει να τα γραψουν ακομα και ασημαντα πραγματα.. Γενικα περισσοτερο μας ενδιαφερει εκει να μαθαινει ο κοσμος και να λυνεται ενα προβλημα παρα να ειναι ολα ροδινα.Αλλωστε ειναι απο τα μοναδικα που μπορει να τα διαβασει κανεις χωρις να γραφτει αν αυτο κατι λεει σα σταση...
on topic
Μια χαρα ειναι το c2 και το micra..Αφου φιλε μου τη καλυπτει εμφανισιακα το εμετικο κατ εμε micra να το παρει και να το ευχαριστηθει.. Το c2 δεν ειναι οσο αξιοπιστο ειναι το micra πιθανον αλλα προς θεου δεν ειναι προβληματικο το αμαξι επειδη ο qsis επεσε στη περιπτωση.. Να σου πω κι εγω τετοια περιπτωση με yaris προηγουμενης γενιας να τραβας τα μαλλια σου.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε ποιο κλαμπ παραδεχονται οτι τα αυτοκινητα τους ειναι γτπ?
και μονο για να μπουν/ασχοληθουν να γραψουν σε ενα κλαμπ δειχνει μεχρι ενα σημειο και το 'φανατισμο' τουςβασικα ποσοι γενικα παραδεχονται οτι τα αυτοκινητα τους ειναι κουδουνιστρες..?
Σε αρκετα..
Καμια σχεση οι περισσοτεροι απλα θελουν να μαθουν τι ειναι αυτο που πηραν ,που βελτιωνεται ,τι να περιμενουν, ποιες αρετες εχει..
Οσοι ειναι ακομπλεξαριστοι και κυριως οχι ανθρωποι που σκασαν ενα σκασμο λεφτα σε συγκεκριμενες εταιριες αν με εννοεις.. -
Αν εβγαινα και εγραφα με υπογραφη ''Nissan χυνω για παρτη σου'' και ''Μicra εσυ μας οδηγεις'' οτι ειναι το καλυτερο και το αλλο το κακασχημο...ο κουβας κτλ... θα περνατε αντικειμενικα την γνωμη μου???
Αναρωτιεμαι....
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αν εβγαινα και εγραφα με υπογραφη ''Nissan χυνω για παρτη σου'' και ''Μicra εσυ μας οδηγεις'' οτι ειναι το καλυτερο και το αλλο το κακασχημο...ο κουβας κτλ... θα περνατε αντικειμενικα την γνωμη μου???Αναρωτιεμαι....
Τι θες να πεις?
Επειδη το Micra το θεωρω ασχημο δεν εχω ας πουμε αντικειμενικη κριση..? ασχημο για εμενα ομοεφο για εσενα και καλα κανεις κιολας..
Citroen C2 "vs" Nissan Micra εντυπώσεις