-
Ibiza 1.4 FR TurboComp 150 με dsg7
το Polo όσο πάει γίνεται κ πιο άσχημο. Πως το κανανε έτσι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ibiza 1.4 FR TurboComp 150 με dsg7το Polo όσο πάει γίνεται κ πιο άσχημο. Πως το κανανε έτσι;
όχι ότι βρίσκω το polo όμορφο (το προηγούμενο μου φαίνεται απείρως ομορφότερο ), αλλά ρε συ...το (νέο) ibiza είναι ίσως το μόνο αμάξι που το ξεπερνά σε ασχήμια.
Βέβαια με το 1.4TSI 150ps (ή 180ps) και DSG, νομίζω ότι θα ήμουν σε θέση να προσπεράσω την εξωτερική εμφάνιση. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ibiza 1.4 FR TurboComp 150 με dsg7
το Polo όσο πάει γίνεται κ πιο άσχημο. Πως το κανανε έτσι;
όχι ότι βρίσκω το polo όμορφο (το προηγούμενο μου φαίνεται απείρως ομορφότερο ), αλλά ρε συ...το (νέο) ibiza είναι ίσως το μόνο αμάξι που το ξεπερνά σε ασχήμια.
Βέβαια με το 1.4TSI 150ps (ή 180ps) και DSG, νομίζω ότι θα ήμουν σε θέση να προσπεράσω την εξωτερική εμφάνιση.πλάκα με κάνεις ;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πλάκα με κάνεις ;;;
δεν είμαστε όλοι καγκούρια.
-
Μπα, δεν νομίζω να σε κάνει πλάκα.
Απλά εσύ είσαι σεατίστας πλέον.
Το ibiza μου φαίνεται αποδεκτό μόνο αν αναλογιστώ το value for money του φουρου. Αλλιώς οι υπόλοιπες εκδόσεις είναι κακάσχημες.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
πλάκα με κάνεις ;;;
δεν είμαστε όλοι καγκούρια.
που είναι η καγκουριά στο επάνω δηλ;
Μπα, δεν νομίζω να σε κάνει πλάκα.
Απλά εσύ είσαι σεατίστας πλέον.
Το ibiza μου φαίνεται αποδεκτό μόνο αν αναλογιστώ το value for money του φουρου. Αλλιώς οι υπόλοιπες εκδόσεις είναι κακάσχημες.
δεν είμαι σεατίστας απλά τυχαίνει να μου αρέσει όπως και το 207 GT ή το Corsa GSi. Το Polo ούτε σε πιο γρήγορη έκδοση δεν βλέπεται. Μπλιαχ.
στις απλές εκδόσεις ΟΛΑ είναι ξεράσματα.
-
Θέλεις μεγαλύτερη καγκουριά από τυφλές σίτες αέρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, δεν νομίζω να σε κάνει πλάκα.Απλά εσύ είσαι σεατίστας πλέον.
ενας σεατιστι εχει μεινει στο φορουμ, μην τον εξαφανισετε και αυτον!
το αμαξι ενοειται οτι ειναι ασχημο εως καγκουρικο απο ορισμενες γωνιες. Βεβαια, παιρνεις πολυ & φθηνο γκαζι, πολυ καλο εξοπλισμο, καλη οδικη συμπεριφορα και 5ετη εγγυηση. Κορυφαιο value 4 money.
***edit, ξεχασα το DSG που για οποιον το δοκιμασει ειναι ενας πολυ καλος λογος απο μονο του για να αγορασει το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
που είναι η καγκουριά στο επάνω δηλ;
Ρε φίλε elteo...αν εξαιρέσουμε ότι είναι γρήγορο και φτηνό και προσφέρει πράγματα που για να πάρεις σε μεγαλύτερο αμάξι, θα πρέπει να δώσεις περίπου 30.000€, τότε ναι είναι άσχημο.
Το προηγούμενο ibiza ήταν μακραν πιο όμορφο.
φωτογραφία 'κώλου' έχεις δει στο νέο ibiza?Ακόμα και του cupra είναι χάλια ρε συ.
ξαναλέω όμως ότι όλα αυτά θα τα ξεπέρναγα λόγω τιμής και τι προσφέρει.δεν είμαι σεατίστας απλάτυχαίνει να μου αρέσει όπως και το 207 GT ή το Corsa GSi. Το Polo ούτε σε πιο γρήγορη έκδοση δεν βλέπεται. Μπλιαχ.
πρώτον... το polo δεν έχει βγει ακόμα σε gti έκδοση και δεν ξέρουμε πώς θα είναι.
Το Corsa GSI είναι μακράν πιο όμορφο από το ibiza όπως και το 207 (GT/Rallye), αλλά εκεί μιλάμε για τις 'δυνατές' εκδόσεις.στις απλές εκδόσεις ΟΛΑ είναι ξεράσματα.
α...δηλαδή για το αν είναι το α4 (πχ) όμορφο θα το κρίνουμε από την έκδοση S4/RS4?ή μήπως από την απλή έκδοση (όχι εντελώς γυμνή) που δεν έχει φουσκωμένα φτερά/προφυλακτήρες/ζάντες?
τέλοσπάντων...είμαστε way offtopic. -
To Ιbiza σε 3πορτο που το έχω δει από κοντά είναι πολύ ωραίο (imho).
Το Polo έχει ένα θέμα με τον υπερβολικό τετραγωνισμό που έφαγε (όπως και το Golf) αλλά για αυτό που προσπαθεί να πετύχει (σύγχρονο χωρίς να προκαλεί) ως κλασσικό VW κάνει τη δουλειά του σωστά. -
Ο τετραγωνισμός στο Πόλο εξυπηρέτησε εν μέρει και τους καλούς εσωτερικούς χώρους που έχει, σε σχέση πχ με το ιδιαίτερα καμπύλο σχήμα του 207. Μιλάω βέβαια πάντα σε προσωπικό επίπεδο, μιας και είμαι πολύ ψηλός. Το Πόλο μπορεί να σταθεί δίπλα στο μεγαλύτερο Γκολφ σε ό,τι έχει να κάνει με τον «αέρα» πάνω από τα κεφάλια οδηγού κι επιβατών και για τα χέρια του οδηγού.
Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το σχέδιό του σε αισθητικό επίπεδο, θεωρώ ότι η VW προσπάθησε να δώσει τις απαραίτητες ακμές, σύμφωνα με τις επιταγές του σήμερα, χωρίς όμως να ξεφύγει από την παραδοσιακή φόρμα που κάνει το αυτοκίνητο άμεσα αναγνωρίσιμο στο δρόμο. Το αν είναι όμορφο ή όχι έγκειται στο προσωπικό γούστο του καθενός, ως σχήμα πάντως το βρίσκω σίγουρα αισθητικά αποδεκτό.
Με το Ίμπιζα, από την άλλη, προσπάθησαν να κάνουν ένα αυτοκίνητο «μυώδες», ακόμα και από τη βασική του έκδοση, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι τους βγήκε λίγο πιο «στρουμπουλό» απ' ό,τι έπρεπε. Στην εικόνα αυτή συντελούν τόσο τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του εμπροσθίου μέρους είναι πιο κοντά μεταξύ τους απ' όσο έχουμε συνηθίσει, όσο και τα πίσω, τα οποία είναι λίγο μικρά σε σχέση με το συνολικό πίσω όγκο.
-
Το ibiza καλούλι, τίμιο αλλά κάνει μόνο για τυφλούς!
Υποκειμενικά πάντα αλλά που είναι εκείνο το εικονίδιο που ξερνάει?
Νέο Polo 1.2 TSI, τραβάει φτιάξιμο?