-
Κανένα νεώτερο σχετικά με τους κανονισμούς ??
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που θα ήθελα από όλα αυτά τα ταλέντα που κάνουν 1:30 με 106 και MX5 στις Σέρρες (γιατί τα Μέγαρα δεν προσφέρονται για εξαγωγή οποιουδήποτε συμπεράσματος)
Επειδή δεν έχει τύχει να ανέβω Σέρρες λόγω απόστασης(και εγώ, αλλά και πολλοί φίλοι), αν και θα το ήθελα πολύ, μας εξηγείς το παραπάνω σου συμπέρασμα?
-
Θα καταλάβεις αν έχεις μπει 2-3 φορές στα Μέγαρα και μετά πας στις Σέρρες. Αποκάλυψη. Η μία πίστα μίκι-μάους και η άλλη κανονική.
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στην Ελλαδα ζουμε !!!!
Οι προηγουμενοι απο μας εχουν κανει ΑΡΚΕΤΑ λαθη ωστε τωρα οι πιο νεοι να ταλαιπωρομαστε οχι μονο σε θεμα χωρηγων οσο κ απο συμετοχες, γιατι οτι καποιοι με ανεση δεν θελουν να ακουν γενικα για το χωρο.
Οι αγωνες καλος η' κακος ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ , οι αγωνες ταχητυτας δεν εχουν καμια σχεση σε κοστος με ενα TD σιγουρα ομως για να κανεις 1.04 στα μεγαρα δε το κανεις με 80ε πολλα παραπανω με καλα λαστιχα κ τα λοιπα!!!και αυτοκινητο περαν 35-40000ε ετσι??????(η παραπανω??)
Δηλαδη τι θελω να πω πως οι αγωνες εξαρτουντε απο το χρημα αμα εισαι αριστα προετοιμασμενος μ ολα τα καλα του κοσμου κ οδηγεις λιγο + καλα , κερδιζεις.
οσο πιο ιδια ειναι τα αυτοκινητα τοσο μικρενει αυτη η ψαλιδα.Οποτε η fomula Saloon δεν ειναι κακη ιδεα αλλα πως θα τα ξεχωρισουν γιατι εκει μερικα αυτοκινητα εχουν πολυ χρημα πανω τους.Αρα δεν ειναι μια φτηνη κατηγορια οταν μπορεις να φτιαξεις οτι θες.....
Εδω ειπατε ολοι παλι τι π@....ες σας αλλα κανεις δεν ειπε πως θα γινει να ζωντανεψουν οι αγωνες ταχητυτας κ τι νομιζετε οτι θα ερθουν 15-20 τετοια αυτοκινητα στον πρωτο αγωνα κ τι το σωσαμε???? αντε κ λεω να γινει ο 1ος χρονος της κτηγοριας κ μετα τι οποιος ξωδευει χρημα παλι θα κερδιζει........κ τελος κ αυτο το θεμα θα τρεχουν παλι 5 αυτοκινητα κ θα παρακαλαμε να μαζευτουμε μπας κ τρεξουμε ??????
Μακαρι να ερθουν ολοι αυτοι με τα τερατα των 500-600-10000 ιπων να μαζευτει ο κοσμος στις πιστες κ να γεμισουμε τισ τσεπες μας λεφτα απο τους χωρηγους.......
Υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που καθοντε η πωλουντε με φτηνες λυσεις.κ δεν τρεχουν.
οπως κ πολλα ταλεντα-χεραδες που χανοντε...... Γιατι??? το συστημα....!!ΑΡΕ ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Δ.Δεγλερης
-
-
ok Alex δωσε πληροφοριες κ στειλε μου στο mail μου γιατι εδω δε βλεπω να τρεχουμε παλι.
Να κοιταξς για τπτ χοριγους εκει, που εχς κατι γνωστους -
Dhmhtrh den exw to mail soy alla ola einai mesa sto site.
Ayto poy moy ekane entypwsh einai oti ola ta amaksia mazi me toys odhgoys 8a einai sto idio baros (dhladh pernoyn ton barytero odhgo kai to aytokinhto to zygizoyn kai oloi bazoyn barh wste na einai to idio) kai ta aytokinhta se ka8e agwna ta dinoyn stoys odhgoys me klhrwsh. Dhladh ston enan agwna odhgeis ena amaksi kai ston epomeno 8a odhgeis kapoio allo..... Ola ma ola einai sta eksoda ths enoikiashs (symmetoxes benzines lastixa klp) kai to mono poy zhtane apo ton odhgo na eei dika toy einai forma kranos klp.
Ka8e diplos agwnas einai 1800 eyro peripoy. Opote an 8elei kapoios apo Ellada 8a toy stoixisei 1800 o agwnas 200 eyro ta aeroporika (me Air arabia poy einai styl easyjet, kai ena f8hno ksenodoxeio exei peripoy sta 100 eyro to diklino h bradia). Poso eipame oti stoixizei mia anabash?P.S. Oi xorhgoi einai ponemenh istoria akoma kai edw.
-
ok Alex tha kanw ta til moy. milame meso FB
-
διαβαζω ολα αυτα που γραφετε κ ειπα να πω και εγω τιν αποψη μου.συμφωνω με τον χριστο apr. καταρχας κ εγω πιστεβω οτι για 1-2 αντε 3 αγωνες οκ μετα που αρχισει ο ανταγωνισμος ολοι οι gtcδες θα την κανουν με ελαφρα...!!δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα..!διλαδη ολοι εσεισ κατηγορια να μπητε ψαχνετε οπως ειστε απλα με ενα ρολλ μπαρ..??ολοι οι αλλοι χρονια τωρα που φτιαχνουν τα αμαξια τους βαση τις κατηγοριας ειναι μα....κες?? οποιος αγαπαει τους αγωνες τρεχει οπως λενε οι κανονισμοι σε ολο τον κοσμο!!ειναι απλα τα πραγματα οποιος θελει να πιγενει μια φορα το μηνα στιν πιστα κ να παιζει ας το κανει...κ ας κανει 1.00 στα μεγαρα..!!αλλα χαλαροστε με τους οδηγους αγωνων και τα περι χρονων..δεν νομιζω να εκραξε καποιος οδηγος καποιον καλο χρονο απο εναν ''καγκουρα''. κ τα περι α6 δεν μπορουν να περασουν ν2 αφηστετα..!!οποιος νομιζει οτι μπορει ας διαλεξει μια κατηγορια δοξα το θεο υπαρχουν αρκετες κ σε οτι τερεν θελει κ ας ερθει..!!οσο για τιν κατηγορια σαλουν εγινε κατα κυριο λογο γιαΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ που εχουν φτιαχθει αλλα δεν μπορουν να τρεξουν καπου κ ειναι κριμα να καθοντε κ να μην τα βλεπει ο κοσμος..!!οσο για τιν πιστα για να παει καλα να ανεβει χριαζετε μονο ενα πραγμα...ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΝΙΑΙΟ.
-
+1000 Antoine!
-
Ο χρήστης antonis papa έγραψε:
διαβαζω ολα αυτα που γραφετε κ ειπα να πω και εγω τιν αποψη μου.συμφωνω με τον χριστο apr. καταρχας κ εγω πιστεβω οτι για 1-2 αντε 3 αγωνες οκ μετα που αρχισει ο ανταγωνισμος ολοι οι gtcδες θα την κανουν με ελαφρα...!!.Εδω την εκαναν με ελαφρα οι αγωνιαριδες,οι καγκουρες σε πειραξαν?
δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα..!**διλαδη ολοι εσεισ κατηγορια να μπητε ψαχνετε **οπως ειστε απλα με ενα ρολλ μπαρ..??ολοι οι αλλοι χρονια τωρα που φτιαχνουν τα αμαξια τους βαση τις κατηγοριας ειναι μα....κες??.
Ποιος ψαχνει να βρει κατηγορια ειπες?
Αλλοι θα επρεπε να ψαχνουν συμμετοχες εξτρα μπας και τα βαλουν εμπρος φετος.οποιος αγαπαει τους αγωνες τρεχει οπως λενε οι κανονισμοι σε ολο τον κοσμο!!ειναι απλα τα πραγματα οποιος θελει να πιγενει μια φορα το μηνα στιν πιστα κ να παιζει ας το κανει...κ ας κανει 1.00 στα μεγαρα..!!.
Μα σε ολον τον κοσμο υπαρχουν τετοιες κατηγοριες.
Μωρε αυτοι τρεχουν σε πιστες οποτε και οσο θελουν.Για τους αλλους λεμε μηπως και τρεξουν.αλλα χαλαροστε με τους οδηγους αγωνων και τα περι χρονων..δεν νομιζω να εκραξε καποιος οδηγος καποιον καλο χρονο απο εναν ''καγκουρα''..
Οδηγος μαλλον οχι,αλλα αλλοι φωστηρες-φωσκολοι το εκαναν με περισσια ευκολια.Μολις επεσαν τα βιντεο το γυρισαν στο τσαμικο.
κ τα περι α6 δεν μπορουν να περασουν ν2 αφηστετα..!!.
Γιατι να τα αφησουμε?Σου αρεσει εσενα σαν θεατης αυτο το ''θεαμα''?
οποιος νομιζει οτι μπορει ας διαλεξει μια κατηγορια δοξα το θεο υπαρχουν αρκετες κ σε οτι τερεν θελει κ ας ερθει..!!..
Και αυτοι που κοροιδευουν τα καγκουρια μπορουν να ερθουν με το αγωνιστικο τους σε οποιοδηποτε τρακντευ.Στομια εκτος δεκτα.
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
+1000 Antoine!Περσυ ειχε ερθει αγωνιαρικο rs500 σε καγκουροτρακντευ.Δεν θελεις να μαθεις ποσο πισω ηταν απο μαμα εβο με ημισλικ.
-
Αγαπητε dim8 εξηγησε μας σε παρακαλω εσυ ΤΙ ΕΙΣΑΙ αγωνιζομενος,καγκουρας,χομπιστας η ενας απλος θεατης ?????????? γιατι μονο για αλλους βλεπω να λες, δε σε ποιανω γιαυτο ρωταω?
Ειναι καλο να ακουγοντε αρκετες γνωμες αλλα.....Δ.Δεγλερης
-
Μαλλον dim8...θα ταν κανενας κουλος με 500..ας ερχοταν αυτος με το ΜΑΥΡΟ 500 και θα σου ελεγα γω το εβο σου...!
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Αγαπητε dim8 εξηγησε μας σε παρακαλω εσυ ΤΙ ΕΙΣΑΙ αγωνιζομενος,καγκουρας,χομπιστας η ενας απλος θεατης ?????????? γιατι μονο για αλλους βλεπω να λες, δε σε ποιανω γιαυτο ρωταω?
Ειναι καλο να ακουγοντε αρκετες γνωμες αλλα.....Δ.Δεγλερης
Λιγο απο ολα.
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Μαλλον dim8...θα ταν κανενας κουλος με 500..ας ερχοταν αυτος με το ΜΑΥΡΟ 500 και θα σου ελεγα γω το εβο σου...!Κουλος αγωνιζομενος?
-
Δεν ειναι ολοι καλοι,...για πες ποιος ηταν...
-
Ναι οκ με την ιδιοτητα λοιπον του παντογνωστη που μιλας (ειδες δεν εκραξα απο την αρχη σου εδωσα επιλογη να μας πεις ποιος κ τι εισαι)πες κατι ουσιωδες για να παει καλα ο χρος γιατι απο το να χωνεις σε ολους το θεωρω κακοηθεια κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΕΡΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ Ν2 Κ ελα να περασεις τα Α6 γιατι μαλον δεν βλεπεις καλα Η δεν μπορεις κ εισαι σε θεση να κρινεις το ποιος οδηγει !!!
Αν με περασεις λοιπον εμενα η τον μικρο μου αδερφο ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΩκ κατι ακομα γνωριζω κ εγω τον Νικολα Μ κ τα λεμε καμια φορα.
Δ.Δεγλερης
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Ναι οκ με την ιδιοτητα λοιπον του παντογνωστη που μιλας (ειδες δεν εκραξα απο την αρχη σου εδωσα επιλογη να μας πεις ποιος κ τι εισαι)πες κατι ουσιωδες για να παει καλα ο χρος γιατι απο το να χωνεις σε ολους το θεωρω κακοηθεια κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΕΡΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ Ν2 Κ ελα να περασεις τα Α6 γιατι μαλον δεν βλεπεις καλα Η δεν μπορεις κ εισαι σε θεση να κρινεις το ποιος οδηγει !!!
Αν με περασεις λοιπον εμενα η τον μικρο μου αδερφο ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΩκ κατι ακομα γνωριζω κ εγω τον Νικολα Μ κ τα λεμε καμια φορα.
Δ.Δεγλερης
Φιλε μου εχεις προβλημα να κατανοησεις την ελληνικη γλωσσα?Δεν μιλαω για τον εαυτο μου αλλα για επιδοσεις αλλων παιδιων σε τρακντευς.Δεν καταλαβαινω την επιθεση σου,ουτε χερας το επαιξα ουτε τιποτα.Αλλοι το παιζουν γρηγοροι ριχνοντας σποντες για ανθρωπους που δεν εχουν καν γνωρισει.
Την γνωμη μου την ειπα για να παει εμπρος ο χωρος οπως λες.Καποιοι σαν και εσενα ομως μονο ειρωνια ειχαν να πουν και τιποτα αλλο.
Τωρα αν θελεις να το παιξεις εσυ χερας τα Ν2 εκει ειναι,το αγωνιστικο το εχεις,συμμετοχη βαζεις και μας δειχνεις αν εισαι τοσο γρηγορος στο βουνο οσο και στο πληκτρολογιο.υγ καλα κανεις και τα λες με τον Νικολα,πολυ αξιολογο παιδι και σε ηθος
-
Δημήτρηδες (deg+dim8) ειρήνη υμίν!!
Πιστέψτε με, ειδικά εσάς τους δύο σας ενώνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ' όσα σας χωρίζουν...Ρε Φώντα παιδί μου, το μαύρο RS500 έχει καταφέρει ποτέ να πάει με γραμμές στα Μέγαρα ώστε να σκίσει το Evo ?
By the way Φώντα μου μια μικρή απορία, χωρίς ίχνος ειρωνίας... δίπλωμα οδήγησης έχεις ?
FORMULA SALOON!!! [+Διάσπαση από Αγώνες Ταχύτητας 2010]