-
Go for pole ..... δεν μας τα λες καλα νομιζω .........
Αυτα που εγραψα δινουν την ακριβη εικονα για το πως παρθηκε αυτη η αποφαση (στο φτερο ) και απο ποιους .......και τι θα μπορουσε να ειχε γινει , πριν απο χρονια για κατι τετοιο , αλλα με σωστες βασεις ωστε να εχει διαρκεια και αποτελεσμα !
Τωρα , αν συμφωνησε ο ΣΟΑΑ , η συνεχεια θα δειξει αν ηταν μια σωστη η οχι αποφαση , στην προσφατη αυτη ιστορια .
Ο συνδεσμος καποιους που εχουν φτιαξει αυτοκινητα και του ζητηθηκε να μπορουν να τρεξουν , και βεβαιως αν ειναι τοσοι οσοι μπορουν να γεμισουν μια κατηγορια ... καλα εκανε και το δεχτηκε , αναμενοντας το αποτελεσμα .Δεν νομιζω παντως οτι ειναι τα ιδια παιδια που παρακολουθω και τρεχουν ηδη στις συναντησεις της τεταρτης στο καρτοδρομο που κανει η σταρτλαιν ........μακαρι να ηταν !
Η συζητηση εδω γινεται απλα για να γινεται ....... δεν εχει κανενα νοημα αφου δεν ακουσα τουλαχιστον κανεναν απ'αυτους τους της ιδεας , να πει οτι εγω κυριοι θα ειμαι ενας απ'αυτους που θα τρεξουν ..... και ελατε να με δειτε για να καταλαβετε οτι δεν εχω καμια σχεση με τους καγκουρες που ονειρευεστε οτι θα ερθουν και θα εξαφανιστουν την επομενη ημερα .............
Τα κλασικα ΖΗΤΩ απο τυπους και τυπακια του δηθεν χωρου των αγωνων , διαβαζω , και πραγματικα ανατριχιζω οπως οταν ακουγα στην πιστα τα .....< ελα ρε τον μαλακα σιγα τον γρηγορο ...εγω με το ντουπερ εκανα 1 ξερο με τα λινα >....
Απο τσιγκοπαφιλες και καγκουραιους ειμαστε πληρεις στο ελλαντα ........ απο σοβαρους εστω και μη πασχουμε , και δεν νομιζω οτι θα το δουμε ........
γιαυτους λενε και πιο πανω τα παιδια .... και καλη συνεχεια .
φιλακια go for -
Για το παρελθον δεν σχολιασα τιποτα, δεχομαι αυτο που λες. Για το παρον ομως νομιζω οτι βαση των ανακοινωσεων που εχουν γινει απο περυσι το Φθινοπωρο ευλογα προκυπτουν τα συμπερασματα που εγραψα.
Πχ δεν τειθεται θεμα 'αν συμφωνησε ο ΣΟΑΑ ' οταν το ΔΤ αναφερει 'Σας ενημερώνουμε ότι μετα από πρόταση του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου...'. Επισης δεν τειθεται θεμα οτι το μπαλακι για το πρωταθλημα ταχυτητας εχει περασει στον ΣΟΑΑ οταν εχει αναφερει ο Χαλιβελακης δημοσια οτι περιμενει προτασεις μεσω του ΣΟΑΑ. Εγινε οντως συναντηση στον ΣΟΑΑ, υιοθετιθηκε απο τον ΣΟΑΑ το πρωταθλημα αεροδρομιων με διοργανωτρια μια λεσχη που κανει time attack στην Τριπολη χωρις κλουβια, μετα παρθηκε απο τον ΣΟΑΑ αποφαση για την formula saloon, αρα; Η ΕΘΕΑ παρεδωσε την ευθυνη, ο ΣΟΑΑ την αποδεχτηκε και εστησε μια φιλοσοφια που ταιριαζει με τα θελω της Startline και που σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με το πετυχημενο παρελθον της παρουσιας του συνδεσμου στις πιστες. Επιλογες βεβαια ειναι αυτες, ο καθενας τα σταθμιζει οπως θελει και απο εκει και περα καλη του τυχη.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και κακώς που ασχολείτε και η ΕΘΕΑ με το πως θα κάνει τους νέους να ερθουν να τρέξουν.
Βασιλη με εντυπωσιαζεις, μαλλον δε διαβασες το ΔΤ του ΣΟΑΑ οπου ο προεδρος του προσωπικα ανακοινωνει την νεα κατηγορια που δημιουργηθηκε μετα απο προταση του ΣΟΑΑ.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-news-article&article_id=17472&race_id=0οποτε κακως εσυ γκρινιαζεις για την εθεα και κακως ο APR λιγο πιο πριν κανει λογο για τους χωματινους που αποφασιζουν. Που ειναι βεβαια με οσα αυτο συνεπαγεται για το αθλημα που αγαπαμε, αλλα καλως ή κακως πλεον το μπαλακι ταχυτητες το εχουν πασαρει αλλου. Αρα η ευθυνη για αυτο που θα δουμε φετος (αεροδρομια, formula saloon, συνυπαρξη με τα gtcc που κανουν time attack στην ταχυτατη Τριπολη χωρις κλουβια κλπ) βαρυνει κυριως την Startline και τον ΣΟΑΑ.
Στην formula saloon δεν έχει βαθμούς δεν έχει πρωτάθλημα .. είναι κάτι που έχει ακόμα υγειά
μεγαλη κουβεντα ειπες...
Μια εξισου μεγαλη κουβεντα ειναι οτι αυτη τη στιγμη η formula saloon δεν εχει υποσταση, οταν αποκτησει θα μπορουμε να πουμε για την υγεια της.
Σου είπε κανένας οτι πρέπει σε ολα να συμφωνώ με τον ΣΟΑΑ?Αντίθετα πιστεύω οτι ειναι αλλο ενα χάσιμο χρόνου, οσον αφορά την προσέλευση νεων αγωνιζομένων.
Ολοι αυτοί που κάθονται και μιλάνε και γράφουν απόψεις και ρίχνουν ιδέες σε αυτό το τόπικ, αμφιβάλω αν εχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες αγοράς ενώς RollCage.... Ξεχωρίζω αυτούς που είναι ήδη οδηγοί αγώνων, οπως ο Γκίκας...
Αρα λοιπόν για εμένα παραμένουν 'Φώσκολοι', μέχρι να τους δω στην Εκκίνηση.Οταν και Αμα τους δώ, θα ζητήσω δημόσια συγνώμη... -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Στην επομενη συνελευση του Σοαα να πας να τους τα πεις αυτα.
Σαν δεν ντρεπονται που προσπαθουν με τον οποιο τροπο να σου στερησουν το οξυγονο, προσπαθωντας να προσελκυσουν γιαλαντζι μαρσιποφορους αγωνιζομενουςΕσύ απο που ξεφύτρωσες τώρα? Εχεις κατέβει ποτέ στο υπόγειο, για να εκφράσεις άποψη?Και αν ναι με τι ιδιώτητα? Να ξέρεις οτι στον ΣΟΑΑ εχουν δικαίωμα λόγου μονο οσοι ειναι ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Εισαι ανίδεος και κακεντρεχής.Στο υπόγειο προσπαθούν να προσελκύσουν νέους οδηγούς αγώνων.Αυτούς που το εχουν και το θέλουν.Δυστυχώς ομως μεχρι να γίνει το ξεσκαρτάρισμα μαζεύετε και ο γιαλαντζι μαρσιποφορος.Εσύ ανήκεις σε αυτούς? Ρωτάω!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
passat, dim8 ακούτε;Διαβάστε προσεκτικά τι σας έγραψε ο Βασίλης και ο johanndelta και μην τα παρεξηγείτε όλα...
Ακουμε και διαβαζουμε πολυ προσεκτικα Σπυρο.Αναλογως απανταω παντα.
Ποιο πολύ σεβασμό αξιώνει ο πιτσιρικάς με το Γιούγκο που παει td γιατί αποδεδειγμένα δεν δύναται για το παραπάνω παρά ο 'χεράς' με τη φτερούγα, που έχει ρίξει τόσα χρήματα στο ρημάδι, όσο θα του κόστιζαν 5 πρωταθλήματα με ένα αγωνιστικό της προκοπής......
Ποιος ειπε κατι διαφορετικο?
.Και είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι θα εμφανιστούν με το καλό στα grid της νεοσύστατης κατηγορίας με τα 'τούμπανα', είναι εκεί όχι γιατί δεν μπορούν να τρέξουν κανονικά, σε πραγματικό αγώνα, αλλά γιατί πραγματικά δεν γουστάρουν να υπόκεινται σε οποιοδήποτε περιορισμό σε κανόνες και συμπεριφορές, κάτι που συνεπάγεται ένας πραγματικός αγώνας.'
Αυτο ειναι δικια σου εκτιμηση.Στις 7 Μαρτη ελα να δεις 70 αυτοκινητα να γυρνανε στα Μεγαρα,ελα να δεις το ηθος τους,ελα να δεις το πως οδηγανε,ελα να δεις ποσο φιλικο ειναι το κλιμα.Ελα να δεις οργανωση απο ιδιωτες,ελα να δεις ταξη στα παντα.Μετα εαν θελεις παμε σε οποιοδηποτε αγωνα να συγκρινουμε ηθος/συμπεριφορεςκλπ.Μαλλον δεν θα χρειαστει ομως,γιατι ηδη απο εδω μεσα κανουν μπαμ το ηθος η αλλυλεγγυη η ευγενια και η αμιλλα.
.(Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού...Άλλα κάπου οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο την εμφάνιση 'φυντανιών'..)
Για φυντανια αστο καλυτερα Σπυρο......
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Εσύ απο που ξεφύτρωσες τώρα? Εχεις κατέβει ποτέ στο υπόγειο, για να εκφράσεις άποψη?Και αν ναι με τι ιδιώτητα? Να ξέρεις οτι στον ΣΟΑΑ εχουν δικαίωμα λόγου μονο οσοι ειναι ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.!
Οταν κατεβηκα στο υπογειο πρωτη φορα εγω,εσυ μπορει να ειχες παει και νηπιαγωγειο.Αριθμος λισανς 5567 Μαιος του 1991.Πες μας και την δικια σου ρε παλιουρα τωρα να ψαρωσουμε.
Εισαι ανίδεος και κακεντρεχής.Στο υπόγειο προσπαθούν να προσελκύσουν νέους οδηγούς αγώνων.
Θα ελεγα να πεις στον Σοαα να βαλουν εξτρα εξαερισμο,μιας και ειναι υπογειο μην σου στερησουν το αγωνιαρικο πολυτιμο οξυγονο.
Αυτούς που το εχουν και το θέλουν.Δυστυχώς ομως μεχρι να γίνει το ξεσκαρτάρισμα μαζεύετε και ο γιαλαντζι μαρσιποφορος.Εσύ ανήκεις σε αυτούς? Ρωτάω!
Εγω ειμαι γιαχνι μαρσιποφορος
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ας κατοχυρωθούν και ας αποδοθούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας του thread στον dim8. Δεν αφήνει που δεν αφήνει ασχολίαστο ο,τιδήποτε δεν του πολυαρέσει, ας το κάνει και με αρμοδιότητα..
Tην επομενη φορα θα σε ρωτησω.Συγγνωμη δεν θα ξαναεπαναληφθει
Όπως τα έχει παρουσιάσει περιμένουμε όλοι εξαιρετικό οδηγικό επίπεδο (δεν αμφιβάλλω ότι πολλοί td-αδες το διαθέτουν) και εξαιρετικό 'αθλητικό' επίπεδο.
Αλλά όπως βγαίνουν μερικοί και κράζουν τους κουλούς αγωνιζόμενους, ας περιμένουν και το κράξιμο στους κουλούς td-αδες. Γιατί όπως κράζεται το πίσω νο'υμερο με το παρτάλι, έτσι θα πέφτει και το κράξιμο για τον 'μη αγωνιζόμενο' που με 400 ίππους θα κάνει 1.15.
Ας περιμένουμε.Κατι λαθος εχει καταλαβει.
Αλλοι εκραξαν και βιαστηκαν να μιλησουν για 106 Ν1 που θα περασουν καγκουρες.
Η απαντηση μου ηταν να κοιτανε καλυτερα την καμπουρα τους οι πραγματικοι αγωνιαριδες πριν κοιταξουν την καμπουρα των καγκουρω. -
Φίλε dim8, σίγουρα το αυτοκίνητο είναι πόλος έλξης της 'λέρας', γενικά....
Όπως έγραψα, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί....Και βέβαια έχω βρεθεί σε track days (4Tforum) με πολύ καλό κλίμα, αλλά σε ρωτάω και πες μου. Τι σχέση είχε το φιλικό κλίμα στα πιτς, όταν, χωρίς να υπάρχει χρονομέτρηση και συναγωνισμός, μετά τις φυστικιές και ενω οδηγούσα M3 E46, στη μέση περίπου της ευθείας, και έχοντας αρκετά χλμ/ώρα στο κοντέρ, αναγκάστηκα να κάνω ελιγμό αποφυγής, όταν από κοπάνα μου βγήκε μπροστά μου ντριφτάροντας πισωκούνα στάρλετ με 'πρωτοκλασάτο' ντριφτοτρακντειταιματακατζή που αργότερα δυσκολεύτηκα να τον πείσω για το μέγεθος της μ@λ@κίας που έκανε....Και στους πραγματικούς αγώνες υπάρχουν ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα, αλλά θεωρώ, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ότι όλα λύνονται μέσα στις ειδικές / διαδρομές.
Anyway, όπως είπα, και συμφωνώ με τον Βασίλη, δεν θεωρώ ότι αυτή η νέα κατηγορία, και με τον τρόπο που αυτή 'στήθηκε', πρόκειται να γίνει πόλος έλξης για αυτούς που θα έπρεπε να είναι....
-
ΗΑΝS
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ .ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
[
Οταν κατεβηκα στο υπογειο πρωτη φορα εγω,εσυ μπορει να ειχες παει και νηπιαγωγειο.Αριθμος λισανς 5567 Μαιος του 1991.Πες μας και την δικια σου ρε παλιουρα τωρα να ψαρωσουμε.Eισαι φοβερος ρε αρχηγε dim οκτω ακριβως .........
Εχεις βγαλει και λισανς το 91 ? γιατι χρειαζοταν στις δεξιοτεχνιες λισανς τοτε ? .......
Και κατεβηκες ολα τα σκαλια ? η πηγες διπλα για προπο ?
Και επειδη μας εχεις στεναχωρισει πολυ βρε αδελφε ντιμ οκτω που εχουμε χασει μια τετοια εξεχουσα προσωπικοτητα απ'το αγωνιστικο τερεν , πεσμας το ονοματακι σου να μην αισθανομαστε και τυψεις που αθελα μας σε προσβαλουμε ........να κοιμηθουμε ησυχοι ....γιατι οσο ναναι γνωριζομαστε ολοι , οταν δε ειναι και hi τυπος σαν εσενα και οδηγαρας ...ε δεν μπορει θα σε θυμαται καποιος απ'ολους μας ........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
Οταν κατεβηκα στο υπογειο πρωτη φορα εγω,εσυ μπορει να ειχες παει και νηπιαγωγειο.Αριθμος λισανς 5567 Μαιος του 1991.Πες μας και την δικια σου ρε παλιουρα τωρα να ψαρωσουμε.Eισαι φοβερος ρε αρχηγε dim οκτω ακριβως .........
Εχεις βγαλει και λισανς το 91 ? γιατι χρειαζοταν στις δεξιοτεχνιες λισανς τοτε ? .......
Και κατεβηκες ολα τα σκαλια ? η πηγες διπλα για προπο ?
Και επειδη μας εχεις στεναχωρισει πολυ βρε αδελφε ντιμ οκτω που εχουμε χασει μια τετοια εξεχουσα προσωπικοτητα απ'το αγωνιστικο τερεν , πεσμας το ονοματακι σου να μην αισθανομαστε και τυψεις που αθελα μας σε προσβαλουμε ........να κοιμηθουμε ησυχοι ....
Της ασφαλειας εισαι?
-
της ασφαλειας αγωνων του σοαα ημουν ... σου κανει ?
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Φίλε dim8, σίγουρα το αυτοκίνητο είναι πόλος έλξης της 'λέρας', γενικά....Όπως έγραψα, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί....Και βέβαια έχω βρεθεί σε track days (4Tforum) με πολύ καλό κλίμα, αλλά σε ρωτάω και πες μου. Τι σχέση είχε το φιλικό κλίμα στα πιτς, όταν, χωρίς να υπάρχει χρονομέτρηση και συναγωνισμός, μετά τις φυστικιές και ενω οδηγούσα M3 E46, στη μέση περίπου της ευθείας, και έχοντας αρκετά χλμ/ώρα στο κοντέρ, αναγκάστηκα να κάνω ελιγμό αποφυγής, όταν από κοπάνα μου βγήκε μπροστά μου ντριφτάροντας πισωκούνα στάρλετ με 'πρωτοκλασάτο' ντριφτοτρακντειταιματακατζή που αργότερα δυσκολεύτηκα να τον πείσω για το μέγεθος της μ@λ@κίας που έκανε....Και στους πραγματικούς αγώνες υπάρχουν ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα, αλλά θεωρώ, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ότι όλα λύνονται μέσα στις ειδικές / διαδρομές.
Anyway, όπως είπα, και συμφωνώ με τον Βασίλη, δεν θεωρώ ότι αυτή η νέα κατηγορία, και με τον τρόπο που αυτή 'στήθηκε', πρόκειται να γίνει πόλος έλξης για αυτούς που θα έπρεπε να είναι....
Σπυρο τετοια εχουν συμβει,και εχει να κανει αναλογα με το ποιος το διοργανωνει κλπ.
Θα ειναι αδικο ομως και εγω να σου φερω παραδειγμα για αγωνιζομενο που εκλεισε αναβαση,για πιστολια κλπ.
Οπως και αυτος δεν αντιπροσωπευει ολους τους οδηγους,ετσι και ο καγκουροντριφτας δεν αντιπροσωπευει ολα τα παιδια που τρεχουν σε τρακντευ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
της ασφαλειας αγωνων του σοαα ημουν ... σου κανει ?Εβαλες και εσυ το χερακι σου για να καταντησουν ετσι δλδ?
Εχμμμ, γκουχ-γκουχ, μου επιτρέπετε παρακαλώ να υπενθυμίσω πως το θέμα είναι η Formula Saloon και όχι 'APR vs. dim8' [Mod]
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Οταν κατεβηκα στο υπογειο πρωτη φορα εγω,εσυ μπορει να ειχες παει και νηπιαγωγειο.Αριθμος λισανς 5567 Μαιος του 1991.Πες μας και την δικια σου ρε παλιουρα τωρα να ψαρωσουμε.7456, Ιανουαριος του 1992.1ος Αγώνας Αυτοκινήτων το Λαμίας 1994 (διήμερος).1996-2000, μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ.Δεν σε είδα να κατεβαίνεις τα σκαλία τότε? Να σημειώσεις οτι στο υπόγειο απο το 1989 διετέλεσα και χρέη γραμματειακής υποστήριξης, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, μιας και είμουν ο μόνος, πιτσιρηκάς, που ήξερε απο υπολογιστές.Ανοιγόκλεινα το 'μαγαζί' εγώ!Δεν θυμάμαι να σου εκοψα ποτέ απόδειξη τότε! Είσουν απο τους τσαμπατζήδες που επειναν-κέρναγαν και μετά την κοπάναγαν?
Θα ελεγα να πεις στον Σοαα να βαλουν εξτρα εξαερισμο,μιας και ειναι υπογειο μην σου στερησουν το αγωνιαρικο πολυτιμο οξυγονο.
Εχεις δίκιο!Θα το εχω υπόψη μου!
Μάλλον Αστείος!Χωρίς ιχνος 'καλαμπαλικίων' και οδηγικής αγωνιστικής παιδείας.Αλλος ενας Ταραμάς, απο τους χιλιάδες που πέρασαν απο αυτόν τον χώρο και ευτυχώς δεν κατσικώθηκαν.Ενας απο αυτούς τους Τσικιρικιτζίδες θεατές με άποψη και πνεύμα για το κάθε στρίψιμο κάθε αγωνιζόμενου.Αλλος ενας 'θεατής' της Ριτσώνας...με σάντουϊτς-λουκάνικο και αποψη για το θεϊκό στρίψιμο που θα εκανες αν βρισκόσουν στην θέση του αγωνιζόμενου.
Ελπίζω να εχεις ήδη προβεί στην αγορά RollCage!Αλλιώς είσε για κλαμματα!
Μην απαντήσεις. Δεν θα ξανασχοληθώ με το 'πρόβλημά' σου! -
Trackdεάδες να έρθουν.Και Ντριφτάδες να έρθουν.Ολοι να έρθουν. Αλλα να έχουν άποψη μόνο οταν κάνουν τον πρώτο τους σοβαρό αγώνα. Μέχρι τότε απλά να παρακολουθούν τις εξελίξεις.
Εδώ ταιριάζει το : η άποψη είναι σαν την 'κ@λ@τρ...δα.Ολοι εχουν απο μία'
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Εβαλες και εσυ το χερακι σου για να καταντησουν ετσι δλδ? :shifty:
Οχι ακριβως ... εβαζα το χερακι μου στην τσεπη μου , για να παω να δω τις ειδικες πριν περασουν απ'αυτες κατι λιμοκοντοροι ..... που το και τους ψαχνει η μαμα τους.........αλλα και γιαυτους θα εδινα πολλα απ'την ζωη μου και ηταν και ειναι αγωνιζομενοι με αρχιδια ........αστειουλη .
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Trackdεάδες να έρθουν.Και Ντριφτάδες να έρθουν.Ολοι να έρθουν. Αλλα να έχουν άποψη μόνο οταν κάνουν τον πρώτο τους σοβαρό αγώνα. Μέχρι τότε απλά να παρακολουθούν τις εξελίξεις.:Δεν το αφηνεις καλυτερα μην παθεις καμια ασφυξια?
Εδώ ταιριάζει το : η άποψη είναι σαν την 'κ@λ@τρ...δα.Ολοι εχουν απο μία'
Συζητηση για κωλ@τρυπιδες κανε μονος σου.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εβαλες και εσυ το χερακι σου για να καταντησουν ετσι δλδ? :shifty:
Οχι ακριβως ... εβαζα το χερακι μου στην τσεπη μου , για να παω να δω τις ειδικες πριν περασουν απ'αυτες κατι λιμοκοντοροι ..... που το και τους ψαχνει η μαμα τους.........αλλα και γιαυτους θα εδινα πολλα απ'την ζωη μου και ηταν και ειναι αγωνιζομενοι με αρχιδια ........αστειουλη .
Ζημιωμενος απο τους αγωνες δλδ
υγ ειδες ωραια αστεια που λεω?
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Οταν κατεβηκα στο υπογειο πρωτη φορα εγω,εσυ μπορει να ειχες παει και νηπιαγωγειο.Αριθμος λισανς 5567 Μαιος του 1991.Πες μας και την δικια σου ρε παλιουρα τωρα να ψαρωσουμε.
7456, Ιανουαριος του 1992.1ος Αγώνας Αυτοκινήτων το Λαμίας 1994 (διήμερος).1996-2000, μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ.Δεν σε είδα να κατεβαίνεις τα σκαλία τότε? Να σημειώσεις οτι στο υπόγειο απο το 1989 διετέλεσα και χρέη γραμματειακής υποστήριξης, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, μιας και είμουν ο μόνος, πιτσιρηκάς, που ήξερε απο υπολογιστές.Ανοιγόκλεινα το 'μαγαζί' εγώ!Δεν θυμάμαι να σου εκοψα ποτέ απόδειξη τότε! Είσουν απο τους τσαμπατζήδες που επειναν-κέρναγαν και μετά την κοπάναγαν?
Εχεις δίκιο!Θα το εχω υπόψη μου!
Μάλλον Αστείος!Χωρίς ιχνος 'καλαμπαλικίων' και οδηγικής αγωνιστικής παιδείας.Αλλος ενας Ταραμάς, απο τους χιλιάδες που πέρασαν απο αυτόν τον χώρο και ευτυχώς δεν κατσικώθηκαν.Ενας απο αυτούς τους Τσικιρικιτζίδες θεατές με άποψη και πνεύμα για το κάθε στρίψιμο κάθε αγωνιζόμενου.Αλλος ενας 'θεατής' της Ριτσώνας...με σάντουϊτς-λουκάνικο και αποψη για το θεϊκό στρίψιμο που θα εκανες αν βρισκόσουν στην θέση του αγωνιζόμενου.
Ελπίζω να εχεις ήδη προβεί στην αγορά RollCage!Αλλιώς είσε για κλαμματα!
Μην απαντήσεις. Δεν θα ξανασχοληθώ με το 'πρόβλημά' σου!Το να χαρακτηριζεις καποιον ετσι χωρις να τον γνωριζεις ειναι να μην πω τι!
Εχεις διατελεσει και στο ΔΣ του ΣΟΑΑ τρομαρα σου!!
Ετσι βρε θα προσελκυσεται νεο αιμα στον χωρο? Ουρτττττττ!!!
FORMULA SALOON!!! [+Διάσπαση από Αγώνες Ταχύτητας 2010]