-
dim 8 αφου αγαπας το χωρο κ σου αρεσει κ εχεις κ γ@μω τις αποψεις περιμενω να σε δω να βοηθησεις καπου!!!! με οποιονδηποτε τροπο
ολοι αγαπαμε το μηχανοκινητο ειτε ειναι (drift,TD,circuit,rally,αναβαση,καρτ,F3,F1 η' οτι διαολο εχει τιμονι) μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να τα κανω ολα, αλλα ρε αδερφε με οτι εχω με αυτα παω κ τις ποιο πολλες φορες δεν εχω ευρω να γυρισω σπιτι
Οποτε δε δεχομαι να ακουω τις π@π@ριες σου !!! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΞΗ
κανεις εδω δεν ειναι σωτηρας ολοι το ιδιο θελουμε κ ο καθενας οσο μπορει βοηθαΕιναι ωραια να σχολιαζεις κ να λες οτι θες να εχεις αποψη για ολα κ να τα κανεις ολα μπουρδελο κ να μην κανεις τπτ να σωσουμε το αθλημα?????????
Υ.Γ. ρωτα κ το φιλο σου που εισουν στη Ριτσωνα για μενα
γτ εγω κ τον εκτιμο κ εχουμε κανει πολλα μαζι.....
ΑΑΑ!! 6 μηνες πιο παλια αδεια εχεις αλλα ποσους αγωνες εκανες??????Δ.Δεγλερης ...με 133 αγωνες ως σημερα
Ωραία, εκτονωθήκατε τώρα ? Στην επόμενη παρέκλιση από το θέμα --> [Mod]
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ας κατοχυρωθούν και ας αποδοθούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας του thread στον dim8. Δεν αφήνει που δεν αφήνει ασχολίαστο ο,τιδήποτε δεν του πολυαρέσει, ας το κάνει και με αρμοδιότητα..
Tην επομενη φορα θα σε ρωτησω.Συγγνωμη δεν θα ξαναεπαναληφθει
Περιττό νομίζω να πω, πόσο αστείο είναι να λένε 10 (οι όποιοι 10) μαύρο και ένας μόνος του να λέει άσπρο.
Ίσως και να μην είναι και αστείο, μπορεί να είναι και γραφικό, κάτι που τόσο κατηγορείς εξάλλου.
Δεν αξιώνω τον εαυτό μου να μου ζητήσει κανείς καμμία άδεια για να μιλήσει. Είμαι των 'δημοκρατικών διαδικασιών', 'θεσμών' κλπ που διαβάζουμε και σε διπλανά threadΌπως τα έχει παρουσιάσει περιμένουμε όλοι εξαιρετικό οδηγικό επίπεδο (δεν αμφιβάλλω ότι πολλοί td-αδες το διαθέτουν) και εξαιρετικό 'αθλητικό' επίπεδο.
Αλλά όπως βγαίνουν μερικοί και κράζουν τους κουλούς αγωνιζόμενους, ας περιμένουν και το κράξιμο στους κουλούς td-αδες. Γιατί όπως κράζεται το πίσω νο'υμερο με το παρτάλι, έτσι θα πέφτει και το κράξιμο για τον 'μη αγωνιζόμενο' που με 400 ίππους θα κάνει 1.15.
Ας περιμένουμε.Κατι λαθος εχει καταλαβει.
Αλλοι εκραξαν και βιαστηκαν να μιλησουν για 106 Ν1 που θα περασουν καγκουρες.
Η απαντηση μου ηταν να κοιτανε καλυτερα την καμπουρα τους οι πραγματικοι αγωνιαριδες πριν κοιταξουν την καμπουρα των καγκουρω.E, τώρα πιάνεις μια κουβέντα και αποδυναμώνεις τη συζήτηση. Ας είναι.
Τους αγωνιάρηδες συλλήβδην (πραγματικούς όπως λες και μη), τους κράζεις ή δεν τους κράζεις όταν λες ότι στο επόμενο td πρέπει να παέι ο κόσμος για να δει ένα υψηλότερο επίπεδο ? -
Τι Μ@λακας που ειναι ο Sainz μωρε ...ετρεχε με Corolla WRC 300 ιππων στα ραλλυ...Δεν εφτιαχνε ενα Κορολλα 700 αλογα χωρις roll bar με αναρτησεις wrc... οπως τωρα ετοιμαζει ενας για το σαλλουν...Τι στοκος!...ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ DIM8...
-
Θα πεσει πιστολιδι στο Φωντα...
-
Salloon with blood... ΧΑΧΑΧ
-
Προσωπική άποψη και δεκτό και το κράξιμο .. γιατί είμαστε αρνητικοί σε κάτι που ακόμα δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα έστω και του πρώτου αγώνα
Μπορεί να έχω να τρέξω 4 χρόνια αγώνες και να είμαι έξω από τα πράγματα , και να μην γνωρίζω όπως εσείς , αλλά η μόνη βοήθεια έχει αυτός ο χώρος και δεν ξέρω ακόμα πόσο θα την έχει είναι από τους αγωνιζόμενους
Φίλε δέγλερη ... πες μου πια μπαριέρα δεν έχω ρίξει ,,, εγώ θα τρέξω όπου μπορώ πίστα βουνά ... κόντρα να έχει και όπως να έχει
-
Sorry που θα το πω αλλα τεινω να παρω το μερος του dim8 οχι τοσο επειδη συμφωνω με τις αποψεις του(αλλωστε εξεφρασα τις αμφιβολιες μου πιο πανω) αλλα λογω του τροπου συμπεριφορας των υπολοιπων..Ενταξει ρε παιδια τρεχετε σε αγωνες..Με γεια σας με χαρα σας..Αυτο δεν σας κανει ουτε ηρωες(καλυτερα αφηστε τις τοσο βαθυστοχαστες εκφρασεις και κρατηστε τις για συζητησεις με φιλους και οχι για να ανεβειτε στα ματια αγνωστων) ουτε στερει σε μας που δεν εχουμε τρεξει και μπορει να μην τρεξουμε ποτε το δικαιωμα της αποψης.Καλυτερα να βλεπω επειχειρηματα απο ολες τις πλευρες( οδηγοι αγωνων-καγκουραδες-μηχανικοι-θεατες ) παρα τον τραμπουκισμο και την ''ποιος εισαι εσυ λογικη''..Αυτα στα συνεργεια σας ειτε στις Τριπολες Μεγαρα..Εδω ειναι φορουμ και προσωπικα θελω να διαβαζω αποψεις και οχι ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ και ποιος την εχει μεγαλυτερη.Με τις υγειες σας.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Sorry που θα το πω αλλα τεινω να παρω το μερος του dim8 οχι τοσο επειδη συμφωνω με τις αποψεις του(αλλωστε εξεφρασα τις αμφιβολιες μου πιο πανω) αλλα λογω του τροπου συμπεριφορας των υπολοιπων..Ενταξει ρε παιδια τρεχετε σε αγωνες..Με γεια σας με χαρα σας..Αυτο δεν σας κανει ουτε ηρωες(καλυτερα αφηστε τις τοσο βαθυστοχαστες εκφρασεις και κρατηστε τις για συζητησεις με φιλους και οχι για να ανεβειτε στα ματια αγνωστων) ουτε στερει σε μας που δεν εχουμε τρεξει και μπορει να μην τρεξουμε ποτε το δικαιωμα της αποψης.Καλυτερα να βλεπω επειχειρηματα απο ολες τις πλευρες( οδηγοι αγωνων-καγκουραδες-μηχανικοι-θεατες ) παρα τον τραμπουκισμο και την ''ποιος εισαι εσυ λογικη''..Αυτα στα συνεργεια σας ειτε στις Τριπολες Μεγαρα..Εδω ειναι φορουμ και προσωπικα θελω να διαβαζω αποψεις και οχι ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ και ποιος την εχει μεγαλυτερη.Με τις υγειες σας.Άρα να υποθέσω ότι από αυτά που διάβασες, κατάλαβες ότι εδώ μέσα γράφουν άποψη ο dim8 και οι 'άλλοι', οι 'ήρωες';
-
ΡΕ παιδία ελατέ στους αγώνες εσείς.. και αφήστε τον υποτιθέμενο οδηγό αγώνων η τον κάθε επαγγελματία να τρέχει μαζί σας που κολλάτε .. μπορεί να βρεθεί κόσμος να θέλει να σας δήξει χωρίς να σας πουλήσει γνώση η μούρη ..
Όσο για κάποιους που θέλουν να διαβάζουν απόψεις καλά κάνουν ,, καλό θα ήταν να μπορούσαμε εμείς οι υποτιθέμενοι οδηγοί να τους φέρουμε έστω και σε track day να τους βάλουμε σε ένα αγωνιστικό και να τους δήξουμε τουλάχιστον τι σημαίνει φρενάρω με το αριστερό .. χρειάζεται που χρειάζεται..
Μπορεί να ζω σε λάθος κόσμο .. αλλά εγώ το κάνω για οποίον θέλει και το γουστάρει ίσως αυτός που θα μάθει από τον υποτιθέμενο οδηγό να είναι και η επόμενη συμμετοχή .... για κάποιον αγώνα
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Δ.Δεγλερης ...με 133 αγωνες ως σημερα
Αντε ρε πάλιουρα, που εχεις κάνει και 133 αγώνες... Εγώ 'προχθές' σε γνώρισα που πήρες και Πρωτάθλημα ταχύτητας...! Αστιεύομαι βέβαια!!!!
-
Διεγράφη 'επί προσωπικού' απάντηση. Στο θέμα μας [Mod]
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Sorry που θα το πω αλλα τεινω να παρω το μερος του dim8 οχι τοσο επειδη συμφωνω με τις αποψεις του(αλλωστε εξεφρασα τις αμφιβολιες μου πιο πανω) αλλα λογω του τροπου συμπεριφορας των υπολοιπων..Ενταξει ρε παιδια τρεχετε σε αγωνες..Με γεια σας με χαρα σας..Αυτο δεν σας κανει ουτε ηρωες(καλυτερα αφηστε τις τοσο βαθυστοχαστες εκφρασεις και κρατηστε τις για συζητησεις με φιλους και οχι για να ανεβειτε στα ματια αγνωστων) ουτε στερει σε μας που δεν εχουμε τρεξει και μπορει να μην τρεξουμε ποτε το δικαιωμα της αποψηςΚανένας δεν θα σου στερεί το δικαίωμα της άποψης, οταν δεν θα είσαι εμπαθείς και παράλληλα θα σκέφτεσαι το γιατι.Οταν ομως θα εχεις άποψη για τεχνικά-αγωνιστικά-θέματα ασφάλειας-κανονισμών τελέσεως αγώνω κλπ, χωρίς να εχεις συμμετάσχει σε εναν αγώνα, λυπάμαι αλλα θα πρέπει να καταλάβεις οτι δεν πρέπει να εκφέρεις άποψη. Και εξηγώ:
Ποια θα είναι η άποψή σου στα θέματα ασφαλείας οταν δεν εχεις κάτσει σε μπάκετ?
Πώς ενας ολόκληρος τεχνικός κανονισμός σε συνάρτηση με τον κανονισμό ασφαλείας, μπορεί να τεκμηριωθεί?
Ποιοί είναι οι κίνδυνοι που θα πρέπει να αντιμετωπιστουν, οταν αυτοκίνητα 500+ ιππων στρίψουν ολα μαζί στο Κ1 της Τρίπολης?
Πως ενας 'ανεκπαίδευτος' οδηγός θα σταθεί στο GRID για πρώτη φορά στην ζωή του, πόσο μάλλον με ενα 'Τέρας του Λόχνες'?
Οσο και αν σου φαίνονται απλά τα περισσότερα, γιατι ετσι τα εχεις δει στην τηλεόραση ή στην πραγματικότητα, σε πληροφορώ οτι δεν είναι.Στο παρελθόν εχουν καταστραφεί περιουσίες και αυτοκίνητα απο 'κάγκουρες' της βούτας που πήραν ενα RS500 και μπήκαν στους αγώνες.Στο Κ1 της Τρίπολης δημιούργησαν τέτοιο πανικό και καταστροφές που δεν φαντάζεσαι...
Επίσης θα πρέπει να καταλαβαίνεις και την θέση της οργάνωσης με τα μέσα που διαθέτει αλλα και με την παιδεία των οδηγών της...
Ολα αυτά είναι τόσο λεπτά ζητήματα που δεν δέχομαι να εχει άποψη κανένας άλλος, εκτός απο τους οδηγούς αγώνων...Τώρα οπως καταλαβαίνεις για θέματα σκάστρας, αν ο περιοριστής γινει 60mm, αν τα φράνα θα είναι 9πίστονα, αν οι ζάντες ειναι Compomotive ή OZ, μου είναι αδιάφορο.
Καλυτερα να βλεπω επειχειρηματα απο ολες τις πλευρες( οδηγοι αγωνων-καγκουραδες-μηχανικοι-θεατες ) παρα τον τραμπουκισμο και την ''ποιος εισαι εσυ λογικη''..Αυτα στα συνεργεια σας ειτε στις Τριπολες Μεγαρα..Εδω ειναι φορουμ και προσωπικα θελω να διαβαζω αποψεις και οχι ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ και ποιος την εχει μεγαλυτερη.Με τις υγειες σας.
Τα επιχειρήματα θέτονται σε συζητήσεις με σοβαρούς συνομιλιτές.Οχι με εμπαθείς, που αυτό που τους ενδιαφέρει ειναι πως θα μπουν με το 'SUPERαμάξι' στην εκκίνηση του αγώνα, εχοντας απ'εξω την παρέα τους να ζητοκραυγάζει: 'ΟΔΗΓΑΡΑ ΜΟΥ, ΛΙΩΣΤΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣ'.
Και βέβαια δεν σου κάνει εντύπωση, γιατί ενα 1300αρι να χρειάζεται HANS, RollCage, Ζώνες κλπ, ενώ ενα SUPER τέρας να μην τα χρειάζεται?
Και αν το μοτέρ και το σασμάν του με τα 500,700 800 άλογα με προδιαγραφές MAXPOWER - BURNOUT και οχι της FIA 'ξεκολήσει' στην Κ9 και σκοτώσει 10, ποιός θα εχει την Ευθύνη? Ο ΣΟΑΑ, Η ΕΘΕΑ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? Ποιός? -
Διεγράφη 'επί προσωπικού' απάντηση. Στο θέμα μας. [Mod]
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Sorry που θα το πω αλλα τεινω να παρω το μερος του dim8 οχι τοσο επειδη συμφωνω με τις αποψεις του(αλλωστε εξεφρασα τις αμφιβολιες μου πιο πανω) **αλλα λογω του τροπου συμπεριφορας των υπολοιπων..Ενταξει ρε παιδια τρεχετε σε αγωνες..Με γεια σας με χαρα σας..Αυτο δεν σας κανει ουτε ηρωες(καλυτερα αφηστε τις τοσο βαθυστοχαστες εκφρασεις και κρατηστε τις για συζητησεις με φιλους και οχι για να ανεβειτε στα ματια αγνωστων) ουτε στερει σε μας που δεν εχουμε τρεξει και μπορει να μην τρεξουμε ποτε το δικαιωμα της αποψης.**Καλυτερα να βλεπω επειχειρηματα απο ολες τις πλευρες( οδηγοι αγωνων-καγκουραδες-μηχανικοι-θεατες ) παρα τον τραμπουκισμο και την ''ποιος εισαι εσυ λογικη''..Αυτα στα συνεργεια σας ειτε στις Τριπολες Μεγαρα..Εδω ειναι φορουμ και προσωπικα θελω να διαβαζω αποψεις και οχι ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ και ποιος την εχει μεγαλυτερη.Με τις υγειες σας.Ετσι ακριβως.
-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
ΡΕ παιδία ελατέ στους αγώνες εσείς.. και αφήστε τον υποτιθέμενο οδηγό αγώνων η τον κάθε επαγγελματία να τρέχει μαζί σας που κολλάτε .. μπορεί να βρεθεί κόσμος να θέλει να σας δήξει χωρίς να σας πουλήσει γνώση η μούρη ..Όσο για κάποιους που θέλουν να διαβάζουν απόψεις καλά κάνουν ,, καλό θα ήταν να μπορούσαμε εμείς οι υποτιθέμενοι οδηγοί να τους φέρουμε έστω και σε track day να τους βάλουμε σε ένα αγωνιστικό και να τους δήξουμε τουλάχιστον τι σημαίνει φρενάρω με το αριστερό .. χρειάζεται που χρειάζεται..
Μπορεί να ζω σε λάθος κόσμο .. αλλά εγώ το κάνω για οποίον θέλει και το γουστάρει ίσως αυτός που θα μάθει από τον υποτιθέμενο οδηγό να είναι και η επόμενη συμμετοχή .... για κάποιον αγώνα
Ετσι ειναι Νικο ακριβως.Δυστηχως ομως οπως βλεπεις μεσα εδω οχι σε αγωνιστικο για να δειξουν δεν εχουν ορεξη,αλλα μονο για να χλευασουν,κοροιδεψουν και να το πεξουν Φωσκολοι.Καβαλημενα καλαμια περι ποσους αγωνες εχεις κανει,ποιος εισαι που μιλας κλπ
Κοιταχτε το γραπτο του Γκικα και μαθεται απο ηθος απο χαρακτηρα,απο σωστο διαλογο. -
-
-
Ο χρήστης van έγραψε:
**1)**Κανένας δεν θα σου στερεί το δικαίωμα της άποψης, οταν δεν θα είσαι εμπαθείς και παράλληλα θα σκέφτεσαι το γιατι.Οταν ομως θα εχεις άποψη για τεχνικά-αγωνιστικά-θέματα ασφάλειας-κανονισμών τελέσεως αγώνω κλπ, χωρίς να εχεις συμμετάσχει σε εναν αγώνα, λυπάμαι αλλα θα πρέπει να καταλάβεις οτι δεν πρέπει να εκφέρεις άποψη. Και εξηγώ:
2) Ποια θα είναι η άποψή σου στα θέματα ασφαλείας οταν δεν εχεις κάτσει σε μπάκετ?
Πώς ενας ολόκληρος τεχνικός κανονισμός σε συνάρτηση με τον κανονισμό ασφαλείας, μπορεί να τεκμηριωθεί?
Ποιοί είναι οι κίνδυνοι που θα πρέπει να αντιμετωπιστουν, οταν αυτοκίνητα 500+ ιππων στρίψουν ολα μαζί στο Κ1 της Τρίπολης?
Πως ενας 'ανεκπαίδευτος' οδηγός θα σταθεί στο GRID για πρώτη φορά στην ζωή του, πόσο μάλλον με ενα 'Τέρας του Λόχνες'?
Οσο και αν σου φαίνονται απλά τα περισσότερα, γιατι ετσι τα εχεις δει στην τηλεόραση ή στην πραγματικότητα, σε πληροφορώ οτι δεν είναι.Στο παρελθόν εχουν καταστραφεί περιουσίες και αυτοκίνητα απο 'κάγκουρες' της βούτας που πήραν ενα RS500 και μπήκαν στους αγώνες.Στο Κ1 της Τρίπολης δημιούργησαν τέτοιο πανικό και καταστροφές που δεν φαντάζεσαι...
Επίσης θα πρέπει να καταλαβαίνεις και την θέση της οργάνωσης με τα μέσα που διαθέτει αλλα και με την παιδεία των οδηγών της...
Ολα αυτά είναι τόσο λεπτά ζητήματα που δεν δέχομαι να εχει άποψη κανένας άλλος, εκτός απο τους οδηγούς αγώνων...Τώρα οπως καταλαβαίνεις για θέματα σκάστρας, αν ο περιοριστής γινει 60mm, αν τα φράνα θα είναι 9πίστονα, αν οι ζάντες ειναι Compomotive ή OZ, μου είναι αδιάφορο.
3Τα επιχειρήματα θέτονται σε συζητήσεις με σοβαρούς συνομιλιτές.Οχι με εμπαθείς, που αυτό που τους ενδιαφέρει ειναι πως θα μπουν με το 'SUPERαμάξι' στην εκκίνηση του αγώνα, εχοντας απ'εξω την παρέα τους να ζητοκραυγάζει: 'ΟΔΗΓΑΡΑ ΜΟΥ, ΛΙΩΣΤΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣ'.
Και βέβαια δεν σου κάνει εντύπωση, γιατί ενα 1300αρι να χρειάζεται HANS, RollCage, Ζώνες κλπ, ενώ ενα SUPER τέρας να μην τα χρειάζεται?
Και αν το μοτέρ και το σασμάν του με τα 500,700 800 άλογα με προδιαγραφές MAXPOWER - BURNOUT και οχι της FIA 'ξεκολήσει' στην Κ9 και σκοτώσει 10, ποιός θα εχει την Ευθύνη? Ο ΣΟΑΑ, Η ΕΘΕΑ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? Ποιός?1)Μα κατσε λιγο..Να καταλαβουμε κατι..Οταν στις τελευταιες σου απαντησεις αυτο που επαναλαμβανεις συνεχεια(και οχι μονο εσυ) ειναι ποσους αγωνες εχεις τρεξει,απο ποτε τρεχεις,ποια ειναι η συμβολη σου στο χωρο κλπ ενω αντιθετα προσπαθεις με καθε τροπο να δειξεις ποσο ασχετοι ειναι οι αλλοι κατ' εμε χανεις το δικιο σου.Αν ολες σου αυτες οι εμπειριες μετρανε τοσο θα μπορεις με επιχειρηματα που αφορουν το θεμα συζητησης και οχι μετρηση αλλων πραγματων(ποσα σπριντ εκανα το 94) να βουλωσεις οποιονδηποτε ασχετο.
Και συνεχιζω..Στην παρουσα συζητηση δεν εγινε τοσο θεμα για τα θεματα ασφαλειας κλπ αφου αγωνιαρηδες και καγκουρες συμφωνησαν οτι ασφαλεια πρεπει να υπαρχει.Το ολο ζουμι αυτου του θεματος ειναι ο σκοπος της κατηγοριας αυτης και αν θα τον πετυχει και τελικα αν χρειαζοταν να θεσπισθει αντι να γινει κατι πιο ουσιαστικο.Και συγνωμη αλλα θεωρω οτι μια χαρα οντας μη αγωνιζομενος αλλα θεατης μπορω να εχω γνωμη χωρις να σου λεω ουτε για 500 αλογα,ουτε για περιερισμενους κανονες ασφαλειας,ουτε για τπτ.2)Δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σε μενα..Δεν ειμαι υπερμαχος ουτε των κοντρακηδων ουτε τετοιου ειδους κατηγοριων απλα σκεφτομαι και γω κοιταζοντας και την ιστορια των αγωνων στην Ελλαδα ποιος ειναι ο τροπος να παει καποια βηματα μπροστα και οχι πισω αυτο το πραγμα..Αλλωστε καταλαβε οτι δεν ειμαι ουτε στην FIA,ουτε στην ΕΘΕΑ αλλα σε ενα φορουμ που απο οσο ξερω δεν αφορα μονο ανθρωπους που τρεχουν αλλα και ανθρωπους που παρακολουθουν..Χρειαζονται και οι 2 ε?
3Σε αυτο συμφωνω απολυτα γιατι μιλας συγκεκριμενα και οχι ανεβαζοντας τον εαυτο σου εις βαρος των συνομιλητων σου.Τι να κανουμε οταν μπαινω εδω τετοια πραγματα περιμενω να διαβαζω και οχι την αυτοπαρουσιαση ορισμενων αγωνιζομενων.
Και κατι τελευταιο και μενα με εκνευριζουν ιδιαιτερα οι ξερολες καθε ειδους και ειδικα αυτοι με βρωμικο στο ενα χερι το κινητο στο αλλο και τις μαλακιες να λεγονται απλα για να λεγονται σε καθε αγωνα(και ειδικα αναβασεις) ομως καταλαβετε οτι ο θεατης ειναι δεν ειναι αγωνιζομενος,παταει ή οχι φρενο με το αριστερο μπορει να κρινει αυτο που βλεπει.Οπως κρινει τον Ολυμπιακο,οπως κρινει τον Σκορσεζε χωρις να ξερει να βαρει σουτ η να εχει γυρισει ποτε του ταινιες.Φυσικα το βαρος της αποψης του καθοριζεται απο το αν εχει γνωση του αντικειμενου και εμπειρια.Αλλα αν καποιοι ζητανε να μην κρινονται μαλλον πρεπει να κανουν αγωνες μονο για το συνεργειο τους(οπως και γινεται συχνα)..
spo+ No harm feelings αλλα αν νομιζεις οτι καταλαβα αυτο..χμμμ
-
Πες το και hard feelings...δεν πειράζει....
Απλά όταν γενικεύεις, αυτά γίνονται....
-
FORMULA SALOON!!! [+Διάσπαση από Αγώνες Ταχύτητας 2010]