-
παιδιά για να πάει το πράγμα μπροστά..
θέλει πίστες.....
και χρήμα....
το πρώτο υπάρχει υποτυπωδώς..... σέρρες ,μέγαρα,τρίπολη ρόδος....
αυτό όμως που υπάρχει σίγουρα και είναι ζεστό είναι το χρήμα..
δείτε τι αυτοκίνητα στείνουν οι ιδιώτες..και διάφοροι βελτιωτές..
για διάφορα track-day για διασκέδαση δλδ....δείτε τους χρόνους
και σκεφτήτε του χαλκιόπουλου το hondα να τρέχει οπεν με εβο και
subaru με 500 άλογα....και για να σας προλάβω το οδηγικό επίπεδο
είναι αρκετά υψηλό και φένεται και στους χρόνους που κάνουν..
με λίγα λόγια κάντε το εύκολο...
για το κάθε χομπίστα να ακολουθεί ένα πρωτάθλημα...
όχι στα πρότυπα ενώς ενιαίου αφήστε τον κόσμο να φέρει χρήμα
στο άθλημα...
Στο παρόν θέμα συγχωνεύτηκαν οι δημοσιεύσεις από το Αγώνες ταχύτητας 2010 που αναφερόντουσαν ακριβώς σε αυτή την ανοιχτή κατηγορία για την οποία συζητούσαμε, για να είναι όλη η συζήτηση επί του ζητήματος σε ένα θέμα. [Mod]
-
θέλει πίστες.....
και χρήμα....
στο άθλημα...
Στο παρόν θέμα συγχωνεύτηκαν οι δημοσιεύσεις από το Αγώνες ταχύτητας 2010 που αναφερόντουσαν ακριβώς σε αυτή την ανοιχτή κατηγορία για την οποία συζητούσαμε, για να είναι όλη η συζήτηση επί του ζητήματος σε ένα θέμα. [Mod]
-
θέλει πίστες.....
και χρήμα....
στο άθλημα...
-
Φίλε μου, τα Evo με τα 500 άλογα δεν θα έρθουν στις πίστες όσο είναι υποχρεωτικό το Νο. 1 μέτρο ασφαλείας, το roll cage. Είδαμε τι έγινε στην περίπτωση του Meva Cup Αν αυτό εννοείς με το 'κάντε το εύκολο', δηλ. 'να μην έχουν roll cage', καλύτερα να μην 'ακολουθεί κάθε χομπίστας το πρωτάθλημα' παρά να έχουμε θύματα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε μου, τα Evo με τα 500 άλογα δεν θα έρθουν στις πίστες όσο είναι υποχρεωτικό το Νο. 1 μέτρο ασφαλείας, το roll cage. Είδαμε τι έγινε στην περίπτωση του Meva Cup Αν αυτό εννοείς με το 'κάντε το εύκολο', δηλ. 'να μην έχουν roll cage', καλύτερα να μην 'ακολουθεί κάθε χομπίστας το πρωτάθλημα' παρά να έχουμε θύματα.καταρχήν το εβο ηταν τυχαίο παράδειγμα...
δεύτερον...μιλάμε για τέτοια τάξη μεγέθους (4-5 αγώνες λάστιχα συντήρηση κτλ.)
που τα 2κ
που κοστίζει ένα roll bar δεν είναι κόστος...
και ρωτάω φτάνει μόνο να πλειρεί τις προυποθέσεις ασφαλείας για να τρέξει κάποιος??
όχι...... γιατί???
γιατί στα trackday μαζεύοντε στις σέρρρες 60-100 αυτοκίνητα???
αυτοί αν τους λέγαμε ότι με ένα κόστος 3κ (roll bar ,καθήσμα κ ζώνη)
θα ακολουθούσαν ένα πρωτάθλημα δεν θα το έκαναν???τι λέτε?
η μόνη διαφορά που έχει πλέον ένας επίσημος αγώνας απο ένα trackday είναι
οτι δεν έχει grid εκίννησης....έχει και χρονομέτρηση και μάχες και υλικές ζημιές και
βραβεία...
καλώς η κακός βλέπε αγγλία τα πράγματα πηγαίνουν προς τα εκεί...
καλύτερα να προσαρμοστούμε!
-
Αν σου πω οτι βαζω και στοιχιμα οτι στον δευτερο τετοιου ειδους αγωνα δεν θα ερθουν οι 55 απ'τους 60 οταν θα τους εχει κανει ρομπα πχ ενα 1300αρι με πραγματικο οδηγο αγωνων , θα σου φανει αστειο ισως ....αλλα εχουμε δει ολα τα εργα στον χωρο πιστα ,και αυτα που μας λες ....μονον για αλλους υπηκοους ειναι .......οχι για Ελληνες αγαπητε μου .
Αυτη η αποψη σου αγαπητε , ειναι και η τεραστια διαφορα απ'την πραγματικοτητα !
Μην φανταστης οτι δεν θα ηθελα να μπορουσε να γινη το σου πραγματικοτητα ..... αλλα ειμαι τοσο σιγουρος οτι ολα τα ΖΗΤΩΩΩΩ θα κρατησουν μονον ενα φεγγαρι .... μιας και παρακολουθω τα παντα γυρο απ'το αθλημα χρονια τωρα , και τα τρακ days ακομα και τις αντιδρασεις αυτων που λαμβανουν μερος απο τα διαφορα φορουμς τους ........και τα ανεκδοτα-δικαιολογιες που γραφουν οταν καποιο υποδεεστερο κανει καλυτερους χρονους απ'τα δικα τους .....μαρτυρουν νοοτροπιες κλασικων ελληνων.
Την παιδικη χαρα , πολλοι την αντεχουν και την χαιροντε , τους αγωνες ταχυτητας ελαχιστοι στην χωρα μας .
-
Συμφωνω και με τον APR KAI nass.To ti kανουν στις πλατειες καποιοι η στα τρακ day δεν εχει καμμια σχεση με αγωνες ταχυτητας στην πιστα.
Υ.Γ.υπηρξαν τρακ ντεη στην κρητη που τετρανινητα ηταν μονιμα ποιο αργα απο 1300 η 1600 αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
αυτοί αν τους λέγαμε ότι με ένα κόστος 3κ (roll bar ,καθήσμα κ ζώνη)θα ακολουθούσαν ένα πρωτάθλημα δεν θα το έκαναν???τι λέτε?>>
Αν σου πω οτι βαζω και στοιχιμα οτι στον δευτερο τετοιου ειδους αγωνα δεν θα ερθουν οι 55 απ'τους 60 οταν θα τους εχει κανει ρομπα πχ ενα 1300αρι με πραγματικο οδηγο αγωνων , θα σου φανει αστειο ισως ....αλλα εχουμε δει ολα τα εργα στον χωρο πιστα ,και αυτα που μας λες ....μονον για αλλους υπηκοους ειναι .......οχι για Ελληνες αγαπητε μου .
οτι δεν έχει grid εκίννησης....έχει και χρονομέτρηση και μάχες και υλικές ζημιές και
βραβεία...>>
Αυτη η αποψη σου αγαπητε , ειναι και η τεραστια διαφορα απ'την πραγματικοτητα !
Μην φανταστης οτι δεν θα ηθελα να μπορουσε να γινη το σου πραγματικοτητα ..... αλλα ειμαι τοσο σιγουρος οτι ολα τα ΖΗΤΩΩΩΩ θα κρατησουν μονον ενα φεγγαρι .... μιας και παρακολουθω τα παντα γυρο απ'το αθλημα χρονια τωρα , και τα τρακ days ακομα και τις αντιδρασεις αυτων που λαμβανουν μερος απο τα διαφορα φορουμς τους ........και τα ανεκδοτα-δικαιολογιες που γραφουν οταν καποιο υποδεεστερο κανει καλυτερους χρονους απ'τα δικα τους .....μαρτυρουν νοοτροπιες κλασικων ελληνων.
Την παιδικη χαρα , πολλοι την αντεχουν και την χαιροντε , τους αγωνες ταχυτητας ελαχιστοι στην χωρα μας .
λοιπόν αγαπητέ μου..
έχεις κάνει 2 παραγράφους και μας λες για 'κατώτερα' αυτοκίνητα που κάνουν καλύτερους
χρόνους απο άλλα ανώτερα....αυτό δεν είναι κόμπλεξ και
νοοτροπία κλασικου έλληνα οδηγού αγώνων??
κοιτάμε πάντα τους άλλους τα λάθη μας ποτέ.
και για να μην παρεξηγηθώ έχω ένα 106 τετραπετάλουδο με πλήρη εξοπλησμό ασφαλείας
που γυρνάει κάτω απο το 1.33 στις σέρρες και έχω κάνει καλύτερους χρόνους απο πολύ πιο
ακριβές κατασκευές ...αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτό!!
το ζητούμενο είναι να γίνει open κατηγορία με ελάχιστους περιορισμούς..κοινό προμηθευτη
ελαστικών αν θέλεται και άλλα πολλά για ένα υγιές πρωτάθλημα
και υγιές είναι ένα πρωτάθλημα που φέρνει κέρδος σε όλους....
υ.γ.ξέρω οτι αυτά που λέω φίλε μου ίσως ακούγοντε κάπως αλλά το να λέμε
οτι όλα είναι χάλια και οτι δεν αξίζει τπτ δεν οδηγει κάπου.
αυτά απο μένα καλή συνέχεια σε όλους μας.
-
Ο χρήστης sebian έγραψε:
λοιπόν αγαπητέ μου..
έχεις κάνει 2 παραγράφους και μας λες για 'κατώτερα' αυτοκίνητα που κάνουν καλύτερους
χρόνους απο άλλα ανώτερα....αυτό δεν είναι κόμπλεξ και
νοοτροπία κλασικου έλληνα οδηγού αγώνων??
Γιατι πιστευεις οτι η νοοτροπια του ελληνα ντρακτεροβιου θα ειναι ακομπλεξαριστη ?και θα συνεχισεις εσυ π.χ. να τρεχεις οταν δεις οτι το μονοπεταλουδο θα γυρναει στο 1.23 και θα φανταζεις θεοκουλος ?
κοιτάμε πάντα τους άλλους τα λάθη μας ποτέ.
και για να μην παρεξηγηθώ έχω ένα 106 τετραπετάλουδο με πλήρη εξοπλησμό ασφαλείας
που γυρνάει κάτω απο το 1.33 στις σέρρες και έχω κάνει καλύτερους χρόνους απο πολύ πιο
ακριβές κατασκευές ...αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτό!!
το ζητούμενο είναι να γίνει open κατηγορία με ελάχιστους περιορισμούς..κοινό προμηθευτη
ελαστικών
Κατηγορια οπεν με ελαχιστους περιορισμους = αγωνες ελεφαντων .... εναντιον αετων ! αντε γεια δηλαδη .
το ενιαιο λαστιχο θα μας σωσει ............αν θέλεται και άλλα πολλά για ένα υγιές πρωτάθλημα
και υγιές είναι ένα πρωτάθλημα που φέρνει κέρδος σε όλους....
υγιές πρωτάθλημα !!!!! Καγκουρο πρωταθλημα , θα το ονομασουμε ?
Το ΜΟΝΟ κερδος σε τετοια βαση ....ειναι = το καμαρι του καθε τυχαρπαστου καγκουραιου ,που θα πιστεψει οτι καθιερωνεται και σαν οδηγος αγωνων τιποτε αλλο !
Αγαπητε μου sebian καθε χρονο μας προκυπτουν εδω μεσα ατομα που απεκτησαν ενα γρηγορουτσικο αυτοκινητακι , βαλανε και ενα κρανακι ,πηγαν και σε μια πιστουλα , συναντησαν κι αλλα παιδακια στην ιδια θεση , κι αρχιζουν να φιλοσοφουν και να με πολλη φαντασια τον τροπο της αναγνωρισης τους σαν νεους Σουμαχεριδιδες πλην πτωχους .....χομπιστες !
Δεν γινεται φιλε μου το παντρεμα track day - αγωνες ταχυτητας , οσο και να το παιδευεις !
Μονα τους κι αγαπημενα , ναι .....σε κοινους χωρους ισως (λογω της κρισης)υ.γ. Για να μην το κουραζεις , μαθε οτι απ'το 1975 εχουν βγει ολα τα συμπερασματα ( και στην Ελλαδα ) για τον μονον τροπο που μπορουν ακομπλεξαριστοι ελληνες οδηγοι να συναγωνιζοντε και να απολαμβανουν αγωνιστικη υγιη οδηγηση , και ηταν η κατηγορια που αντεξε απο τοτε, μεχρι πριν 4-5 χρονια !
Οτιδηποτε αλλο εχει εμφανιστει με τρελα ονειρα και μπλα μπλα .....εξαφανιστηκε οπως ηρθε .Α...και να σκεφτεις οτι ολοι αυτοι ,νομιζουν οτι ειναι οι ευφανταστοι σεναριογραφοι που εχουν ΦΟΒΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ για το αθλημα αυτο !
-
τα πραγματα ειναι πολυ απλα....
εκει εξω υπαρχουν αυτοκινητα αξιας απο 10000 ευρω μεχρι 150000 ευρω στα οπως τα λετε καγκουροπρωταθληματα.
ΣΑς ενδιαφερει καποιους απο αυτους να τους ενταξεται μεσα σε καποιο πρωταθλημα-κυπελλο?
εγω θα ελεγα οτι ΠΡΕΠΕΙ να ενταχθουν καποιοι απο αυτους,με καποιο τροπο σε καποιο πρωταθλημα-κυπελλο μιας και αποτι βλεπω οι αγωνες απο συμμετοχες ειναι για τον φουτσο κυριολεκτικα.
τωρα για το θεμα των επιδοσεων μην περνεται και ορκο οτι θα γυρνατε ταχυτερα απο καποιους καγκουρες.
Μαθετε πρωτα να περνατε τα Ν2 με τα σχεσατα μπατσι και τα μοτερ των 185 ιππων(εσεις οι αγωνιαρηδες),και μετα μιληστε για καγκουρες.Καλο ειναι να κοιταμε τα δικα μας χαλια πρωτα και μετα των αλλων.Εαν δεν θελετε να τους ενταξετε σε καποιο πρωταθλημα-κυπελλο, οι καγκουρες στα αρτιδια τους.Την πλακα τους θα την κανουν ουτως η αλλως στα καγκουροπρωταθληματα τους.
Εσεις εχετε αναγκη απο συμμετοχες -στηριξη των αγωνων.Αυτοι καλα περνανε με τα αυτοκινητα των 20-30-150000 ευρω και χαλωντας και απο 5000 εως και 30000 ετησιως στην αγορα.
Γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να γινει μια καποια προσπαθεια μηπως και ξυπνησουν καποιοι και σωθει τιποτα στο παραπεντε.
Καποιοι σιγουρα αξιζουν να ενταχθουν.Ολοι οχι....αλλα μηπως απο τους αλλους αξιζουν ολοι????? -
Θεωρητικά καλά τα λες dim8 αλλά:
ο Πως μπορείς να βάλεις να τρέξουν δίπλα-δίπλα αυτοκίνητα με 10 φορές διαφορά κόστους ?
ο Οπως έχει δείξει η παγκόσμια εμπειρία, όταν αφήνεις ελευθερίες ('όπεν' που λέει ο φίλος sebian) τότε το κόστος από αυξάνεται έως εκτοξεύεται, διότι η φύση του ανθρώπου είναι τέτοια που να θέλει να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που του δίνεται να κερδίσει. 'Οπεν' = 'Κόστος' και αυτό δεν είναι καλό. Οσο στενότερα είναι τα πλαίσια επεμβάσεων τόσο μικρότερο το κόστος και τόσο κοντύτερα σε επιδόσεις τα αυτοκίνητα, που σημαίνει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και θέαμα. Παράδειγμα: όλα (σχεδόν) τα ενιαία, που είναι το αντίθετο του 'οπεν'. Αντιθέτως δε βγάζει θέαμα το Accord BTCC που τρέχει μαζί με Lada, έτσι δεν είναι ?
ο Τι θα γίνει με τα βασικά συστήματα ασφαλείας ? Πόσα αυτοκίνητα που γυρίζουν κάτω από 1.10 στα Μέγαρα και κάτω από 1.35 στις Σέρρες έχουν roll cage ? Ελάχιστα, πιστεύω.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να γινει μια καποια προσπαθεια μηπως και ξυπνησουν καποιοι και σωθει τιποτα στο παραπεντε.Τιποτε δε θα σωθει γιατι οπως λεει και ο APR, κατι τετοιο πολυ απλα δεν ειναι λυση για να γινουν αξιοπρεπεις οι ταχυτητες. Και επισης εχει δικιο ο nass, με οποιουσδηποτε κανονες open οποιοσδηποτε παρακολουθει λιγο αγωνες εξω θα μπορει να φερει ενα αυτοκινητο (οχι απαραιτητα πανακριβο) που θα στειλει με συνοπτικες διαδικασιες ολα τα ελληνοθηρια πισω στα κλουβια τους.
ο Τι θα γίνει με τα βασικά συστήματα ασφαλείας ? Πόσα αυτοκίνητα που γυρίζουν κάτω από 1.10 στα Μέγαρα και κάτω από 1.35 στις Σέρρες έχουν roll cage ? Ελάχιστα, πιστεύω.
Λεπτομερειες, μεχρι να σκοτωθει καποιος ολα ειναι οκ. Ακομα και να στριβει κανεις με 140 και χρονομετρηση χωρις κλουβι στην Τρπολη. Ελλαδαρα
-
Μαλιστα κυριε dim8 οτι πειτε ........ σαν ειδικος που ειστε κι εσεις ,εχετε λυσεις και γιαυτο το θεμα .
Ευχαριστουμε .
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θεωρητικά καλά τα λες dim8 αλλά:ο Πως μπορείς να βάλεις να τρέξουν δίπλα-δίπλα αυτοκίνητα με 10 φορές διαφορά κόστους ?
ο Οπως έχει δείξει η παγκόσμια εμπειρία, όταν αφήνεις ελευθερίες ('όπεν' που λέει ο φίλος sebian) τότε το κόστος από αυξάνεται έως εκτοξεύεται, διότι η φύση του ανθρώπου είναι τέτοια που να θέλει να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που του δίνεται να κερδίσει. 'Οπεν' = 'Κόστος' και αυτό δεν είναι καλό. Οσο στενότερα είναι τα πλαίσια επεμβάσεων τόσο μικρότερο το κόστος και τόσο κοντύτερα σε επιδόσεις τα αυτοκίνητα, που σημαίνει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και θέαμα. Παράδειγμα: όλα (σχεδόν) τα ενιαία, που είναι το αντίθετο του 'οπεν'. Αντιθέτως δε βγάζει θέαμα το Accord BTCC που τρέχει μαζί με Lada, έτσι δεν είναι ?
Νασο ισως να μην το εξηγησα καλα...
Σαφως και ειναι τουλαχιστον ηλιθιο/δολοφονικο να ερθουν οι ''καγκουρες'' ετσι οπως ειναι τωρα.
Δεν ειναι δυσκολο να βρεθουν κανονες και για αυτους.
Ναι να βαλουν ρολλμπαρ-πυροσβεση-γενικους διακοπτες.
Φτιαξτε καποιους κανονισμους οπως με περιορισμους στις διαστασεις των ελαστικων,ή στον τυπο τους(μεχρι 8χ18 ζαντα πχ και υποχρεωτικα σεμι ή ραλλυτζιδικα)
Φτιαξε κατηγορια δικια τους μονο,οχι μαζι με ''κανονικα'' Α ή Ν αυτοκινητα.
Ειμαι σιγουρος οτι εβο-σκουμπι που γυριζουν στο 1,03 ολοι θα ηθελαν να δουν,γιατι και θεαμα βγαζουν,και κοσμο θα μαζεψουν.Τον μαζευουν ηδη στα τρακντευ τους(300 ατομα σε μεγαρα και γυρω στα 500 σε Σερρες)
Για μενα το θεμα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι 20? 30? 50? οδηγοι εκει εξω που και ΗΘΟΣ εχουν και ΧΕΡΙΑ εχουν και ΧΡΗΜΑ εχουν για να συμμετασχουν σε πρωταθλημα ταχυτητας.
Λυσεις εαν θελησει καποιος ειμαι σιγουρος οτι μπορει να βρεθουν.
Ξαναλεω οτι οι καγκουρες τους αγωνες τους θα τους κανουν το 2010.Καποιοι αλλοι δεν θα κανουν... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μαλιστα κυριε dim8 οτι πειτε ........ σαν ειδικος που ειστε κι εσεις ,εχετε λυσεις και γιαυτο το θεμα .Ευχαριστουμε .
Παρακαλω.
-
Για time attack μιλαει ο dim8 και φυσικα με φουλ κλουβια καθισματα κλπ σαν side show και αιμοδοτη στη ταχυτητα.
Για μενα ειναι εγκλημα που απο καιρο μπαινουν σε πιστες τα clubs και να γινονται τετοιοι χρονοι χωρις κλουβια, καθισματα, πυροσβεσεις, φορμες και πολλες φορες χωρις κρανος και εχω δει και dry sump δοχεια στο καθισμα του συνοδηγου χωρις προστασια κλπ κλπ. Πολλα δε απο αυτα ειναι μονο πια για πιστα γδυμενα και ναι πολλα χωρις κλουβια.
Και τι θα γινει ? Αυτοι θα εξακολουθουν να κανουν αυτο που κανουν με η χωρις 'επισημα' τσιγκακια με οποιο μπατζετ εχουν αφου μιλαμε για τους απολυτους χομπιστες με ολα τα στραβα και τα καλα τους χωρις προβολες/θεατες/χορηγους και τους ψυριζουν οι διαφοροι τιουνεραδες με ενα καπο πραματα χρησιμα η οχι.
Δεν αξιζει δλδ μια προσπαθεια οι 10-15 απο δαυτους να 'συμμορφωθουν' τουλαχιστον απο ασφαλεια και να γινει μια ελαχιστη προσπαθεια να τρεξουν σε μια πιστα με αλυταρχες/κριτες/ασθενοφορα ?
Μονο η τριβη με τους χρονια οδηγους ταχυτητας δε θα τους κανει καλο?
Α Μη ξεχνατε και τα κατερφιλντς που υπαρχει μια διμοιρια που γυρνα κατω απο 1¨07 μεγαρα με MSA κλουβια και αρχιζουν και βγαζουν και πινακιδες και εχουν σχετικα με τα καγκουρια μηδαμινη συντηρηση.Και κατι αλλο
Ρε Χρηστο με ολο το θαρρος, δε νομιζω οτι ο δημητρης ειπε κατι το εξωφρενικο να τον αποπαιρνεις ετσι (ειναι και σε ευαισθητη ηλικια). Εχει ξαναγινει κατι παρομοιο στη ελλαδα και μαμηθηκε, αν ναι πασο. στο κατω κατω μια στις 100 να πιασει ολοι κερδισμενοι δε θαναι ? και οι οδηγοι και η προβολη και τα παραβολα και οι πραγματικοι μαστορες που με 5 σωστα πραματα θα κανουν τη διαφορα. Οκ ολοι λεμε το μακρυ μας εδω μεσα αλλα εδω γιατι ειναι παραλογο. Ενα πραγμα παντως αν μου πεις συμφωνω¨: οτι ειναι θεμα αισθητικης , εκει ειμαι μαζι σου αλλα πενία τέχνας κατεργάζεται…
-
Ακριβως αυτο εννοω και εγω Στελιο.
Στα τελευταιο περι αισθητικης θα διαφωνισω ομως.Μπορει να μην ειναι ολοι avant garde, αλλα κουμπουρια οι καγκουρες δεν εχουν βγαλει ακομα
Ειπαμε για αυτους που θα συμμορφωθουν,και οχι για γενικη εισχωρηση στον ασπηλο και αμοληντο χωρο των ελληνικων αγωνων ταχυτητος.
-
Δημητρη μιλαω για τη δικη μου αισθητικη που ειναι υποκειμενικη για σενα παρε που σου αρε :
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Δημητρη μιλαω για τη δικη μου αισθητικη που ειναι υποκειμενικη για σενα παρε που σου αρε :ξερεις οτι ουτε εμενα αρεσουν αυτα Στελιο,αλλα εδω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε(μηδεν συμμετοχες-μηδενικο αριθμο θεατων-μηδενικο ενδιαφερον σπονσορς-μηδενικες συμμετοχες-μηδενικο θεαμα) η αισθητικη μας μαρανε.
εγω παντως θα εβαζα αυτο Στελιο....απο καποιον ''καγκουρα''....
Youtube Video -
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Ρε Χρηστο με ολο το θαρρος, δε νομιζω οτι ο δημητρης ειπε κατι το εξωφρενικο να τον αποπαιρνεις ετσι (ειναι και σε ευαισθητη ηλικια). Εχει ξαναγινει κατι παρομοιο στη ελλαδα και μαμηθηκε, αν ναι πασο. στο κατω κατω μια στις 100 να πιασει ολοι κερδισμενοι δε θαναι ? και οι οδηγοι και η προβολη και τα παραβολα και οι πραγματικοι μαστορες που με 5 σωστα πραματα θα κανουν τη διαφορα. Οκ ολοι λεμε το μακρυ μας εδω μεσα αλλα εδω γιατι ειναι παραλογο. Ενα πραγμα παντως αν μου πεις συμφωνω¨: οτι ειναι θεμα αισθητικης , εκει ειμαι μαζι σου αλλα πενία τέχνας κατεργάζεται…
ποιος ειναι ο Δημητρης που τον αποπαιρνω Στελακη ?
Ειδες εσυ κανεναν απ'αυτους με τις φτερουγες που πριν δυο τρια χρονια τους ειχαν προκυρηξει τις καλτσες τους ,να ερθει στους αγωνες ?
Πλακα μου κανεις ρε Στελιο ? Ειδικα αυτοι εχουν δοκιμαστει ποσο σοβαρα παιρνουν το θεμα αγωνες ταχυτητας .......Ο φιλαρακος σου διμ8 δεν καταλαβε γρι απ'αυτα που ελεγα πιο πανω , και το μονο που εδειξε ειναι η φαντασιωση του ,οτι εχω μεγαλη ιδεα για τους οδηγους αγωνων εν σχεση με τις ικανοτητες παιδιων που οδηγουν γρηγορα κοινα αυτοκινητα στα track days ........
Κι οπως λες κι εσυ ....σε τι θα βοηθησει μια μιξη με αγωνιστικα ,με αρκουδες των 500 αλογων , οταν δεν υπαρχει ουτε ιχνος συγκριτικου στοιχειου ....
απλα θα φορεσουν την αφλεκτη και θα παρουν τον τσιγκο που θα αναλογει στον καθενα αναλογα με τις εκκατονταδες αλογα τους ?Οχι βεβαια οτι δεν θα ηθελα να δω αυτο το εργο ....θα ειχε πολυ γελιο , και πολυ μπλα μπλα ..
FORMULA SALOON!!! [+Διάσπαση από Αγώνες Ταχύτητας 2010]