-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παρε cupra..http://www.car.gr/classifieds/cars/?c=1 ... o=&nu=&tr=
Με 20 χιλιαρικα εισαι κομπλε : σε χωρους ,κρατημα, δυναμη ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα αυτη τη στιγμη
-
τα αποτελέσματα του Kίκιζα δεν είχαν μονο 0-100 όμως
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα τι σχέση έχει το παλτό με μια μέτρηση σαν το 0-100 που είναι εντελώς υπερατού μόνο εσείς ξέρετεκαλα εγω δεν κοιταω μετρησεις, στο δρομο το εχω δει να ανοιγει
δεν το λες αργο παντως μην τρελαθουμε, αλλα το cooper ειναι δυναμη
-
challenge...αυτος καμια τυχη και αλλα ανοιγματα που δεν θυμαμαι παει καιρος..το ρχ ηταν με τι ωρες του..και στις ζεστες πατωνε πραγματικα..βεβαια απο εκκινησεις ειδικα στις αρχες μαμα ειχα φαει πακετα..μετα ομως κατι εγινε
νταχσ στα κοντριλικια ειναι ολα σχετικα μωρε νομιζω...δλδ ειχα φαει πακετα απο πολυ υποδιαιστερα αμαξια..αλλα ειχα ριξει αρκετα σε αλλες φασεις..βασικος παραγοντας οδηγος ..ειδικα σε πισωκινητο μπλοκε...και κιλα αυτοκινητου ..
πολυ δυνατο οντως..το ζηλευω ωρες ωρες..αλλα δεν μου αρεσει ρε γμτο
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
παρε cupra..
http://www.car.gr/classifieds/cars/?c=1 ... o=&nu=&tr=
Με 20 χιλιαρικα εισαι κομπλε : σε χωρους ,κρατημα, δυναμη ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα αυτη τη στιγμη
είναι και κακάσχημό μέσα...
είναι και χαζοφουσκωμένο απ'έξω... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είναι και χαζοφουσκωμένο απ'έξω...
το αυτο..ακριβως
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
challenge...αυτος καμια τυχη και αλλα ανοιγματα που δεν θυμαμαι παει καιρος..το ρχ ηταν με τι ωρες του..και στις ζεστες πατωνε πραγματικα..βεβαια απο εκκινησεις ειδικα στις αρχες μαμα ειχα φαει πακετα..μετα ομως κατι εγινενταχσ στα κοντριλικια ειναι ολα σχετικα μωρε νομιζω...δλδ ειχα φαει πακετα απο πολυ υποδιαιστερα αμαξια..αλλα ειχα ριξει αρκετα σε αλλες φασεις..βασικος παραγοντας οδηγος ..ειδικα σε πισωκινητο μπλοκε...και κιλα αυτοκινητου ..
εγω δεν το ανοιγω σχεδον ποτε σε φαναρια και για να μη μου μεινει ο δισκος στο χερι, αλλα και για να δω τι κανουν τα αυτοκινητα και οχι ο οδηγος
τωρα αν μιλας για φαναρια , εκει παιζει ρολο αν ο αλλος ξερει τι κανει
δεν ειναι και καμια επιστημη, αλλα εχει κι αυτο τη τεχνη τουεχω την εντυπωση παντως οτι μαλλον επεσες σε καμια κουλομαρια
λοιπον για leon cupra στα λεφτα που μιλαμε τι λες?
εχει χωρους γκαζια κτλ.. -
είναι και χαζοφουσκωμένο απ'έξω...ναι αλλα 240 αλογα με μολις 20 Κ και προοπτικες για αρκετα πιο πανω
-
παρε cupra..
είναι και χαζοφουσκωμένο απ'έξω...Δεν με χαλαει καθολου
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
challenge...αυτος καμια τυχη και αλλα ανοιγματα που δεν θυμαμαι παει καιρος..το ρχ ηταν με τι ωρες του..και στις ζεστες πατωνε πραγματικα..βεβαια απο εκκινησεις ειδικα στις αρχες μαμα ειχα φαει πακετα..μετα ομως κατι εγινενταχσ στα κοντριλικια ειναι ολα σχετικα μωρε νομιζω...δλδ ειχα φαει πακετα απο πολυ υποδιαιστερα αμαξια..αλλα ειχα ριξει αρκετα σε αλλες φασεις..βασικος παραγοντας οδηγος ..ειδικα σε πισωκινητο μπλοκε...και κιλα αυτοκινητου ..
πολυ δυνατο οντως..το ζηλευω ωρες ωρες..αλλα δεν μου αρεσει ρε γμτο
σε ρεπρίζ ρίχνω και εγώ στο challencge...(146hp τροχό)
ειδικά με 2τερα 3τη η διαφορά είναι αισθητή -
παρε cupra..
είναι και χαζοφουσκωμένο απ'έξω...Δεν με χαλαει καθολου
γούστα είναι αυτά...προσωπικά δεν το αγόραζα ποτέ...
βασικά δεν αγόραζα ποτέ σεατ... -
@redmonster
δεν το χω αναλυσει τοσο πολυ το θεμα challenge, απλα εχω την εντυπωση οτι το gti ειναι σαφως πιο γρηγορομε το δικο σου εχω κανει θεικη κοντρα με φιλο μου 2α (ταχυτητα) vs 4η και επειδη το εχω συνοδηγησει πολλα χλμ βλεπω οτι εχει πολυ νευρο ο tb
και 180 με 3 χοντρους πιανει για πλακα και καλα φρεναρει , μια χαρααλλα το τι θα εκανες κοντρα σε challenge , δε μπορω να το υπολογισω
not enough data -
Κοιταξε σε εμφανιση ουτε εμενα με μουρλενει.Αλλα το πακετο που προσφερει ειναι απιθανο να το βρεις σε αλλο αυτοκινητο και σε τετοια πραγματικα απιστευτη τιμη.Βαλε μεσα και το γεγονος οτι με ενα προγραμμα πας 310 αλογα
-
Κοιταξε σε εμφανιση ουτε εμενα με μουρλενει.Αλλα το πακετο που προσφερει ειναι απιθανο να το βρεις σε αλλο αυτοκινητο και σε τετοια πραγματικα απιστευτη τιμη.Βαλε μεσα και το γεγονος οτι με ενα προγραμμα πας 310 αλογα- intercooler και εξατμιση θα θες για ολα αυτα
-
Ε νταξει το αφηνεις μαμα στην τελικη λες και δεν θα εχει γκαζι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@redmonster
δεν το χω αναλυσει τοσο πολυ το θεμα challenge, απλα εχω την εντυπωση οτι το gti ειναι σαφως πιο γρηγορομε το δικο σου εχω κανει θεικη κοντρα με φιλο μου 2α (ταχυτητα) vs 4η και επειδη το εχω συνοδηγησει πολλα χλμ βλεπω οτι εχει πολυ νευρο ο tb
και 180 με 3 χοντρους πιανει για πλακα και καλα φρεναρει , μια χαρααλλα το τι θα εκανες κοντρα σε challenge , δε μπορω να το υπολογισω
not enough dataφίλος το έχει ...
τα ανοίγματα έγιναν μιλημένα με 2τερα και 3τη για να μην μπεί στη μέση ο ανθρώπινος παράγοντας...κάτσε να βρω νούμερα να δω αν με επιβεβαιώνουν...
-
Ε νταξει το αφηνεις μαμα στην τελικη λες και δεν θα εχει γκαζιτο μονο κακο που εχει το cupra ειναι οτι ενω εχει πανω κατω το μοτερ του s3 εχει το intercooler του 200αριου (μαλλον για αυτο και η σαφως πιο μικρη ροπη)
δηλαδη και απλα προγραμμα να βαλεις, καλο ειναι να το αλλαξειςδεν ειναι και τοσο ακριβο, εκτος αν πας να βαλεις αυτο του s3 , που δε συμφερει
-
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=10305
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12693
rx8
50-80 με 3τη -->4.6mito
50-80 me 3th --->3.2 -
ναι ειναι πουτανια η μιτο , ειδικα αν δουλευει στο καλο φασμα στροφων της
εγω για να καταλαβεις εχω 2.6' στην ιδια ρεπριζ
μονο να κρατουσε δυναμη ψηλα και θα τα εσπαγε
πραγμα που μαλλον θα κανει η qv και μεις μετα θα σας λεμε για απαξιωση των μοτερ σας
-
Οχι ρε , 1230 το Mini , 1430 το GTI VIουτε με σφαιρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
cooper s(r56) η clio rs?