-
Βάζω 95αρα πιο πολυ γιατι πιστευω πως δεν εχει διαφορα, αλλα και για οικονομικους λογους.
Πριν κανα 3μηνο μου ειχε πει και ενας βενζινας γνωστος μου οτι η 100αρα δεν εχει καμια διαφορα που να φαινεται απλα ειναι πιο ακριβη. Τωρα τι να πω δεν ξερω κατι παραπανω -
Άμα ήταν γνωστός σου....
-
Ο χρήστης pok7 έγραψε:
Βάζω 95αρα πιο πολυ γιατι πιστευω πως δεν εχει διαφορα, αλλα και για οικονομικους λογους.
Πριν κανα 3μηνο μου ειχε πει και ενας βενζινας γνωστος μου οτι η 100αρα δεν εχει καμια διαφορα που να φαινεται απλα ειναι πιο ακριβη. Τωρα τι να πω δεν ξερω κατι παραπανωμην περιμένεις να αλλάξει το αυτοκίνητο.......κουβάς θα παραμείνει,αλλά μια ευκολία να ανεβάζει στροφές απο χαμηλά την αισθάνεσαι και με το παραπάνω ΟΤΑΝ έχεις βάλει πραγματικά 100αρα!
εξίσου δεν κρεμάει εύκολα ψηλά..... -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Άμα ήταν γνωστός σου....ναι γιατι θα ειχε προβλημα να μου πει οτι η 100αρα γαμαει και να μου βαλει 30 ευρω
Πριν κανα 3μηνο μου ειχε πει και ενας βενζινας γνωστος μου οτι η 100αρα δεν εχει καμια διαφορα που να φαινεται απλα ειναι πιο ακριβη. Τωρα τι να πω δεν ξερω κατι παραπανωμην περιμένεις να αλλάξει το αυτοκίνητο.......κουβάς θα παραμείνει,αλλά μια ευκολία να ανεβάζει στροφές απο χαμηλά την αισθάνεσαι και με το παραπάνω ΟΤΑΝ έχεις βάλει πραγματικά 100αρα!
εξίσου δεν κρεμάει εύκολα ψηλά.....αυτο που ειχα παρατηρησει απο ενα ατος που ειχα οδηγησει ηταν οτι μου ειχε βγαλει πιο πολλα χλμ, βεβαια δεν ξερω μηπως μου ειχε φανει απλα
-
Σε 95αρες δεν εχετε παρατηρησει ποτε διαφορες? Αναμεσα σε βενζινες διαφορων εταιριων.
-
Ο χρήστης vendosa έγραψε:
Σε 95αρες δεν εχετε παρατηρησει ποτε διαφορες? Αναμεσα σε βενζινες διαφορων εταιριων.Τσου..........να ξερεις οτι ΟΛΑ τα βυτιοφορα απο την ιδια δεξαμενη γεμιζουν στα διυλιστηρια
-
Παιδία από βενζινά σε βενζινά έχει μεγάλη διαφορά. Κατά γενική ομολογία τους θεωρώ απαταιώνες.
Στην πραγματικότητα η ΜΟΝΗ βενζίνη ή οποία είναι εισαγώμενη είναι η Shell V Power Racing. Όλες οι άλλες 100αρες παράγονται στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται....
Εγώ (πέρα από το ότι το λένε κάποιοι βενζινάδες) έχω παρατηρήσει τα εξής: Σε κινητήρες με ΤΟΥΡΜΠΟ και ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ η 100άρα της Shell έχει σημαντική διαφορά στην απόδοση του αυτοκινήτου. Οι άλλες 100αρες δεν...
Για παράδειγμα στην XF που είναι τρίλιτρη και έχει 240 άλογα (και ατμοσφαιρικό) δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη διαφορά αφού έτσι και αλλιώς είναι σχετικά γρήγορη. Στο polo (1.2 tsi 105 hp) όμως η Racing της Shell έχει σημαντική διαφορά. Να πω ένα παράδειγμα: το polo στην εθνική, στην ευθεία του Ασπροπύργου που είναι ανηφορική (πηγαίνοντας προς Κόρινθο), με 4 επιβάτες πατώντας σταθερά το γκάζι ανεβάζει ταχύτητα εύκολα και προσπερνά γρήγορα (σα να μην είναι ανηφορικός ο δρόμος). Με την απλή δεν έχει αυτή τη σπιρτάδα σε καμία περίπτωση. Γενικότερα αυτό που έχω παρατηρήσει στο polo είναι ότι με τη Racing της Shell στην εθνική ταξιδεύει εύκολα με 150 - 160 ένω με την απλή ταξιδεύει εύκολα με 120 - 130. Επίσης βγάζει σίγουρα κάποια χιλιόμετρα παραπάνω (80 - 100 περίπου).Στην πόλη δεν έχει καμία διαφορά και δεν αξίζει.
Το πρόβλημα είναι ένα και πολύ βασικό. Ο Βενζινάς λέει ότι σου βάζει Racing....σου βάζει όμως?????
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σε 95αρες δεν εχετε παρατηρησει ποτε διαφορες? Αναμεσα σε βενζινες διαφορων εταιριων.
Τσου..........να ξερεις οτι ΟΛΑ τα βυτιοφορα απο την ιδια δεξαμενη γεμιζουν στα διυλιστηρια
Πόσο λίγα ξέρεις
-
Για πες μας φίλε εσύ τι ξέρεις γιατί το έχω μεγάλη απορία το όλο θέμα βενζίνης
-
Ανεβαινει σιγα-σιγα η αμολυβδη η μου φαινεται; ελπιζω να μην φτασουμε ξανα στα επιπεδα των ~ 1,80 ευρω το λιτρο.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Τσου..........να ξερεις οτι ΟΛΑ τα βυτιοφορα απο την ιδια δεξαμενη γεμιζουν στα διυλιστηρια
Πόσο λίγα ξέρεις
πες τώρα τα πολλά που ξέρεις εσυ..........
-
Στους ανθρώπους αρέσουν τα λόγια και οι όμορφες διατυπώσεις. Οπως η τρόικα έγιναν θεσμοι και το δάνειο (η δόση που θελουμε να πάρουμε) δεν είναι μνημόνιο . Επίσης όχι γ@@@ αλλά συνουσία κλπ , έτσι και οι βενζίνες ..... Εγω βάζω μόνο βενζινη Σούπερ ντούπερ με έξτρα αμονιαζόλ η οποία καθαρίζει τον κινητήρα , βγάζω 300 χιλιόμετρα παραπάνω και μου δίνει και 20 άλογα παραπάνω. Επίσης μόνο από φίλο βενζινά ο οποίος από όταν βγηκε από την φυλακή που ήταν μεσα για απάτη και νόθευση βενζίνης εχει ορκιστει να εχει μόνο την καλυτερη βενζίνη και να μην ξανα κλέψει....
-
^ χρήσιμη απάντηση..
Τι βενζίνη χρησιμοποιείτε?